- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.201
Kızlar hastane çıkış seti almayı düşüneniz varsa eğer ben lcw sipariş ettim hem çok uyguna geldi hemde inanılmaz kaliteli çıktı. Hesaba ilk defa bi numara ile kayıt olun ben eşimin numarası ile üyelik oluşturdum. İlk sipariş olduğu için kargo bedava oluyor Sonrasında Lcw150 kodu ile de daha düşüyor. Ödeme adımındada daha önce lcw kullanmadığınız bir banka kartı ile ödeme yapın ordada 125 tl düşüyor. Toplamda 630 tl olan hastane çıkışı 355 tl gibi bir fiyata gelmiş oluyor. Battaniyesi felanda gayet büyük ve kalın , çok yumuşak
yok şöyle ağız tadıyla nazlanamıycaz bilekız gerçekten ben adamdaki halleri çözemeyince araştırmaya başladımeşi hamile erkeklerde testosteronda azalma östrojende artış oluyormuş bu da depresyona eğilimi arttırıyormuş. seninle aynı fiziksel semptomları gösterebilirmiş gerçekten karın büyümesi, kramplar, mide bulantıları yaşarmış. genelde belirsizlik kaygısının tetiklediği düşünülüyormuş doğum sonrası ilişkimiz nasıl olacak hayatımız nasıl olacak babalık yapabilecek miyim maddi zorlukla baş edebilecek miyim gibi gibi. rol çalacaklar ya
Ay hele kış geliyor hafif boğazı ağrısa benimki yatak döşek yatar ama benim babamda böyle. Bence erkekler nazlanmayı seviyoryok şöyle ağız tadıyla nazlanamıycaz bileşimdi hasta ya evde hallerini bi gör, bide sesi gitmiş gibi göstermek için sesini inceltiyo ya sesin normal diyorum normal konuşş
ay benimki diyo ki sen beni pek nazlamıyosun artıkyok şöyle ağız tadıyla nazlanamıycaz bileşimdi hasta ya evde hallerini bi gör, bide sesi gitmiş gibi göstermek için sesini inceltiyo ya sesin normal diyorum normal konuşş
ahahah al işte benim babam daha fenaydı, çok şükür bu o kadar değilAy hele kış geliyor hafif boğazı ağrısa benimki yatak döşek yatar ama benim babamda böyle. Bence erkekler nazlanmayı seviyorbu sene tatile çıkarmadım doğumda kullanırsın diye gelip gidip 10 gün tatile mi çıksam acaba diyor. Tamam çık evde me yapacaksın diyorum sonra vazgeçiyor
Biz çok alıştırdık galibaay benimki diyo ki sen beni pek nazlamıyosun artıkpardon? içinde çocuk olduğunu unutmuşum paşamın saç dibi egzama atmış ilaç aldım buna akşam geldi ben yemek hazırlıyordum odaya çağırıyo sürsene ilacı diye kendin niye sürmüyosun diyorum senin sürmen hoşuma gidiyo diyo dizi izliyoruz kafam sızlıyo biraz kaşısana diyo inşallah lohusaykende yapmaz böyle
ahahahahaahhay benimki diyo ki sen beni pek nazlamıyosun artıkpardon? içinde çocuk olduğunu unutmuşum paşamın saç dibi egzama atmış ilaç aldım buna akşam geldi ben yemek hazırlıyordum odaya çağırıyo sürsene ilacı diye kendin niye sürmüyosun diyorum senin sürmen hoşuma gidiyo diyo dizi izliyoruz kafam sızlıyo biraz kaşısana diyo inşallah lohusaykende yapmaz böyle
mecbur kışın giydircezKızlar eve şimdi girdim kargolarımı aldım güvenliktenCigit 6-9 ay yaz için taytlar almıştım gerçekten kalıbı küçükmüş. June patikli pantalonları 3-6 ay aldım düşünün cigitin 6-9 ayı June nun patik başlangıcına kadar.
ayyynen öyle çok alıştırdıkBiz çok alıştırdık galibaomzu ağrıyormuş iki yastıkla yatıyor ben hamile halimle tek yastıkla yatıyorum ay lohusayken çekemem kesin anasının yanında kavga ederiz öyle davranırsa
o benden daha lohusa davranacak gibi bir hissiyatım var ama inşallah yanılırımahahahahaahhyaa bak yaa senin yapmana fırsat vermeden kendi nazlanıyo işte bu da bir taktik benimki herhangi bişeyi direkt söylemeden yapamıyomuş gibi üflüyo öyle yapmamı istiyo dolaylı yoldan çok tehlikeli bi durum içindeyiz, lohusayken dikkat etmemiz lazım
Ne zaman kontrolün?Serklaj sonrasi endol vermisti. 5 gun kullanip biraktim doktorun soyledigi gibi. Ertesi gun Kasilmalarim benim de birden baslamisti. Yumru oluyordu birden karnimda, canim acimiyordu ama rahatsiz ediyordu cok. Gunde 4 5 kere oluyordu ozellikle aksamustu saatlerinde. Doktora soyleyince endole devam et dedi. 1 haftadir git gide azaldi ve su an olmuyor. Bir daha ki kontrolde soracagim devam mi yoksa endolu birakayim mi diye.
Aaa juno o kadar eski bir ürün mü ben sandım yeni çıktı filan. Oğlumda ne gördüm ne duydum.Eger bi aksilik olmazsa evet ben beklicem
1. De gece de yatirmis. Sonra juno yu birine verdi heralde 2. Xocukta almamis tekrar
İnce fitilli gibi ya likralıdır belki rahat olurKızlar eve şimdi girdim kargolarımı aldım güvenliktenCigit 6-9 ay yaz için taytlar almıştım gerçekten kalıbı küçükmüş. June patikli pantalonları 3-6 ay aldım düşünün cigitin 6-9 ayı June nun patik başlangıcına kadar.
Belki de canım deneyip görecez artıkNe zaman kontrolün?
Endol daha mı tesirli nidilat adalattan?
Aaa juno o kadar eski bir ürün mü ben sandım yeni çıktı filan. Oğlumda ne gördüm ne duydum.
İnce fitilli gibi ya likralıdır belki rahat olur
Canım vallaha bende önce erken almıcam diyordum ama 20. Haftadan sonra ne olduysa bana deli gibi alışveriş yapıyorumHamilelik nasıl gidiyor cnm bende bir kaç parça aldım erken diyorum daha kış olicagı için
enfeksiyon mu var doktor ilac yazdi miOf yine idrar yanmam var. Bol su içip geçirmeye çalışıyorum
Gitmedim doktora sürekli tekrarlayıp duruyor monurol yazıyorlar oda geçirmiyor. Antibiyotik de kullandım ama işe yaramadıenfeksiyon mu var doktor ilac yazdi mi
hangisinj kullandin bana da bugun yazdi. Lokosit kac cikti benim 205 ciktiGitmedim doktora sürekli tekrarlayıp duruyor monurol yazıyorlar oda geçirmiyor. Antibiyotik de kullandım ama işe yaramadı
Benim lökosit 11 falan çıkıyor. Aksef 500 kullandım ama benim balayından beri sürekli varhangisinj kullandin bana da bugun yazdi. Lokosit kac cikti benim 205 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?