2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar eve şimdi girdim kargolarımı aldım güvenlikten Cigit 6-9 ay yaz için taytlar almıştım gerçekten kalıbı küçükmüş. June patikli pantalonları 3-6 ay aldım düşünün cigitin 6-9 ayı June nun patik başlangıcına kadar.

Hamilelik nasıl gidiyor cnm bende bir kaç parça aldım erken diyorum daha kış olicagı için

yok şöyle ağız tadıyla nazlanamıycaz bile şimdi hasta ya evde hallerini bi gör, bide sesi gitmiş gibi göstermek için sesini inceltiyo ya sesin normal diyorum normal konuşş

yok şöyle ağız tadıyla nazlanamıycaz bile şimdi hasta ya evde hallerini bi gör, bide sesi gitmiş gibi göstermek için sesini inceltiyo ya sesin normal diyorum normal konuşş
Ay hele kış geliyor hafif boğazı ağrısa benimki yatak döşek yatar ama benim babamda böyle. Bence erkekler nazlanmayı seviyor bu sene tatile çıkarmadım doğumda kullanırsın diye gelip gidip 10 gün tatile mi çıksam acaba diyor. Tamam çık evde me yapacaksın diyorum sonra vazgeçiyor

ay benimki diyo ki sen beni pek nazlamıyosun artık pardon? içinde çocuk olduğunu unutmuşum paşamın saç dibi egzama atmış ilaç aldım buna akşam geldi ben yemek hazırlıyordum odaya çağırıyo sürsene ilacı diye kendin niye sürmüyosun diyorum senin sürmen hoşuma gidiyo diyo dizi izliyoruz kafam sızlıyo biraz kaşısana diyo inşallah lohusaykende yapmaz böyle

ahahah al işte benim babam daha fenaydı, çok şükür bu o kadar değil azcık daha sabretsin tatillerini daha güzel bi sebep için kullanıcak inşallah

Biz çok alıştırdık galiba omzu ağrıyormuş iki yastıkla yatıyor ben hamile halimle tek yastıkla yatıyorum ay lohusayken çekemem kesin anasının yanında kavga ederiz öyle davranırsa

ahahahahaahh yaa bak yaa senin yapmana fırsat vermeden kendi nazlanıyo işte bu da bir taktik benimki herhangi bişeyi direkt söylemeden yapamıyomuş gibi üflüyo öyle yapmamı istiyo dolaylı yoldan çok tehlikeli bi durum içindeyiz, lohusayken dikkat etmemiz lazım

mecbur kışın giydircez ben küçük olduğunu bile bile 9-12 aldım onlar bile küçük geldi gözüme

o benden daha lohusa davranacak gibi bir hissiyatım var ama inşallah yanılırım

Ne zaman kontrolün?
Endol daha mı tesirli nidilat adalattan?
Eger bi aksilik olmazsa evet ben beklicem

1. De gece de yatirmis. Sonra juno yu birine verdi heralde 2. Xocukta almamis tekrar
Aaa juno o kadar eski bir ürün mü ben sandım yeni çıktı filan. Oğlumda ne gördüm ne duydum.
İnce fitilli gibi ya likralıdır belki rahat olur

Kızlar sizce bu ateşölçeri almalı mıyım? Alıp daha sonra pişman olup Braun alıp param boşa da gitsin istemiyorum. Olumsuz yorum yapan da var. Bir ebe önerisiyle eklemiştim ürünü. Braunun fiyatının 1/4 i fiyatı. Türk markasıymış.

Eklentiler

• B8B8997D-06C1-42DC-8ADA-AC0FD3F250D6.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 79
Ne zaman kontrolün?
Endol daha mı tesirli nidilat adalattan?

Aaa juno o kadar eski bir ürün mü ben sandım yeni çıktı filan. Oğlumda ne gördüm ne duydum.

İnce fitilli gibi ya likralıdır belki rahat olur
Belki de canım deneyip görecez artık

Hamilelik nasıl gidiyor cnm bende bir kaç parça aldım erken diyorum daha kış olicagı için
Canım vallaha bende önce erken almıcam diyordum ama 20. Haftadan sonra ne olduysa bana deli gibi alışveriş yapıyorum şuanki mevcut durum böyle hamileliğimde yatarak geçiyor artık şafak sayıyorum sen nasılsın bebişin nasıl

Eklentiler

• IMG_4758.webp
    48 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…