- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.221
evliligin ilk aylari sistit ihtimali yuksekmis demek ki tam gitmediBenim lökosit 11 falan çıkıyor. Aksef 500 kullandım ama benim balayından beri sürekli var
onlar davranmadan bizim hemen davranmamız lazımmo benden daha lohusa davranacak gibi bir hissiyatım var ama inşallah yanılırım
Nioli yagı kullan canımGitmedim doktora sürekli tekrarlayıp duruyor monurol yazıyorlar oda geçirmiyor. Antibiyotik de kullandım ama işe yaramadı
Ben bu ürünü dolaptan aldımKızlar sizce bu ateşölçeri almalı mıyım? Alıp daha sonra pişman olup Braun alıp param boşa da gitsin istemiyorum. Olumsuz yorum yapan da var. Bir ebe önerisiyle eklemiştim ürünü. Braunun fiyatının 1/4 i fiyatı. Türk markasıymış.
Evet ben de ondan duydum. Diğer fenomenler braun öneriyor hepBen bu ürünü dolaptan aldım
FerzanEbe galiba bunu önermişti diye hatılyorum.
Evde denedim. Hem kulak hemde alından çok hızlı ölçüm yaptı
Burda koltukaltı ölçüm yapılmalı denildi başlarda ama braun da koltuk altı değilBen bu ürünü dolaptan aldım
Dolapta ne kadar?Ben bu ürünü dolaptan aldım
Ben de alayım o zamanKızlar bunkıaybıngecen gun bır arkadas tavsıye etmıstı.. Hepsı burada premıuma 110 tl ye dusuyor, 3 lıra da hepsıparam vsrdı 107ye aldım.
Aynımkıtap bugun n11 de 167 lıra 40 lıra kupon olsa 127, hepsıburada herturlu daha karlı
infex antibiyotik kullandiktan sonra sonuc ne oldu idrar yolu enfeksiyonu ucin mi kullandinİnfex antibiyotik, magosit magnezyum kramplar için, coledan hafta da 2 kere D vitamini, decavit multivitaminmiş, gynoferon demir kan ilacı günlük içtiğim ilaçlar. Sizler ne kullanıuorsunuz?
Al al, kacırmaBen de alayım o zaman
Canım Link atar mısın?Kızlar bu kıtabı gecen gun bır arkadas tavsıye etmıstı.. Hepsı burada premıuma 110 tl ye dusuyor, 3 lıra da hepsıparam vardı 107ye aldım.
Aynı kıtap bugun n11 de 167 lıra 40 lıra kupon olsa 127, hepsıburada herturlu daha karlı
Alıp kullanacağım her gün mü damlatmak gerekiyorNioli yagı kullan canım
Instgramda ebeannecım var, orayı da takıbe al, o sabah aksam bır damla dıyor, sıkayet azalana kadsr..Alıp kullanacağım her gün mü damlatmak gerekiyor
Tamamdır teşekkür ederimInstgramda ebeannecım var, orayı da takıbe al, o sabah aksam bır damla dıyor, sıkayet azalana kadsr..
Ama ben guna asırı 1 damla damlatıyorum sorun hıssedersem 3 haftadır hıc kullanmadım bıle.. Bır de havalandır bıraz damlattıktsn sonra camsırı oyle gıy
290 TL 'ye denk gelmişti geçen hafta banaDolapta ne kadar?
İyi gidiyor sıcaklar zorluyor son 98 gün kaldı doğumaCanım vallaha bende önce erken almıcam diyordum ama 20. Haftadan sonra ne olduysa bana deli gibi alışveriş yapıyorumşuanki mevcut durum böyle hamileliğimde yatarak geçiyor artık şafak sayıyorum sen nasılsın bebişin nasıl
Saol canım aldım 97.59 a geldi hepsi paralarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?