- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.241
Bunu aldım bennKızlar ilk görsel çalışmaları yapmak için olan zeka kartlarından ne aldınız?
Vuhuu muhtesemSaol canım aldım 97.59 a geldi hepsi paralarla
Çok iyiymiş fiyat290 TL 'ye denk gelmişti geçen hafta bana
Ay bu da uygun fiyat aya da baya harcama yaparak başladım tutmaya çalışıyorum şu an kendimi
Soldaki zurafa müslinden bende aldım turuncu zürafalısı 54 liraydı sen kaça aldın?Canım vallaha bende önce erken almıcam diyordum ama 20. Haftadan sonra ne olduysa bana deli gibi alışveriş yapıyorumşuanki mevcut durum böyle hamileliğimde yatarak geçiyor artık şafak sayıyorum sen nasılsın bebişin nasıl
Hepsi premium çok fark ediyormuş dün büyüğe test kitabı aldık çok uyguna geldiKızlar zürfa müslinden bende aldım zürafalar daha turuncu bu kıtabı gecen gsen kaça un bır arkadas tavsıye etmıstı.. Hepsı burada premıuma 110 tl ye dusuyor, 3 lıra da hepsıparam vardı 107ye aldım.
Aynı kıtap bugun n11 de 167 lıra 40 lıra kupon olsa 127, hepsıburada herturlu daha karlı
Benimde aynı şekil yaGitmedim doktora sürekli tekrarlayıp duruyor monurol yazıyorlar oda geçirmiyor. Antibiyotik de kullandım ama işe yaramadı
Balayından beri çekiyorum 3 sene oldu hamile olmadan önce kiraz sapı içerdim o iyi idrar söktürücü olup iyi geliyordu. Allahtan günlerce devam etmiyor. Bir gün bol su içiyorum geçiyorBenimde aynı şekil ya
Bende suyu bol içiyorum ama geçmiyor bir türlü ya hamilelikten bu yana varBalayından beri çekiyorum 3 sene oldu hamile olmadan önce kiraz sapı içerdim o iyi idrar söktürücü olup iyi geliyordu. Allahtan günlerce devam etmiyor. Bir gün bol su içiyorum geçiyor
Benimde ağrım geçiyor lökositim yine yüksek çıkıyorBende suyu bol içiyorum ama geçmiyor bir türlü ya hamilelikten bu yana var
Pahalanırsa karısmamAy bu da uygun fiyat aya da baya harcama yaparak başladım tutmaya çalışıyorum şu an kendimihepsiparalarım yüklenince bir daha bakayım buna
Keısnlıkle, kargo bedava, hem de her alısberıste hepsı para yuklenıyor onları da kullanılıyorsun doger alısberıslerındeSoldaki zurafa müslinden bende aldım turuncu zürafalısı 54 liraydı sen kaça aldın?
Hepsi premium çok fark ediyormuş dün büyüğe test kitabı aldık çok uyguna geldi
Siyah beyaz tercih etmek gerekiyor diye biliyorum tatlım.Kızlar ilk görsel çalışmaları yapmak için olan zeka kartlarından ne aldınız?
Darısı bizim başımıza inşallah ben daha çift haneye düşmedim yaİyi gidiyor sıcaklar zorluyor son 98 gün kaldı doğuma
54 tl miSoldaki zurafa müslinden bende aldım turuncu zürafalısı 54 liraydı sen kaça aldın?
Hepsi premium çok fark ediyormuş dün büyüğe test kitabı aldık çok uyguna geldi
Canım detaylı ultrasona girmeden tuvaletimi yaptirdilar benim öyle iceri girdim, sıkışmana gerek yokHayırlı olsun
Haftanız kaç?
Öncesinde birşey yapmak gerekiyor mu?
Kızlar bu kıtabı gecen gun bır arkadas tavsıye etmıstı.. Hepsı burada premıuma 110 tl ye dusuyor, 3 lıra da hepsıparam vardı 107ye aldım.
Aynı kıtap bugun n11 de 167 lıra 40 lıra kupon olsa 127, hepsıburada herturlu daha karlı
Ayy bendimm benn ve bugün geldi harikalarBen de alayım o zaman
S saskito sağ olsun ya alışveriş konusunda çok tiyo verdiKeısnlıkle, kargo bedava, hem de her alısberıste hepsı para yuklenıyor onları da kullanılıyorsun doger alısberıslerınde
Canım eski tarihli idi mağazadan aldım. Benim anladığım Mağazada barkod ile uğraşmıyorlar2021 satım üründü sadece iki tane vardı bir balıklı bir bu. Balıklıyı başkasına kaptırdım ben ağzımı ayırana kadar kadının biri aldı54 tl miben ebslışveriş konusunda ebek indiriminden aldım güya 120 ye hemde 2 tane aldım şuan içime öküz oturmuş olabilir çok aynısı mı aynısı değil de
Kızlar ilk görsel çalışmaları yapmak için olan zeka kartlarından ne aldınız?
Neyse ben zaten evden çıkamıyorum indirimli aldım diyip kendimi teselli etmeye gidiyorumS saskito sağ olsun ya alışveriş konusunda çok tiyo verdi
Yıllardır hb, Amazon, trdyl hepsini kullanıyoruz ama gep üyeliksiz yapıyorduk. Üyelik premium bu kadar fark edeceğini bilsek baya puan filan biriktirmiş. Bu kadar çok almasak da yine arada lazım oluyordu bir şeyler
Canım eski tarihli idi mağazadan aldım. Benim anladığım Mağazada barkod ile uğraşmıyorlar2021 satım üründü sadece iki tane vardı bir balıklı bir bu. Balıklıyı başkasına kaptırdım ben ağzımı ayırana kadar kadının biri aldı
Sorma ya ben çok kararsız bir insanım ben ağzımı ayırana kadar kadın bakayım dedi aldı elimden güzelmiş dedi gitti benim de içine öküz oturdu cazgırlık da edemedimNeyse ben zaten evden çıkamıyorum indirimli aldım diyip kendimi teselli etmeye gidiyorumay keşke o balıklıyıda alabilseymişsin ya bedavaya almışsın resmen sağlıkla kullansın bebişin
Bende bundan aldim. 2 taneydi. Dieride bunun bi sonrakisiŞimdilik sadece bunu aldım ebebekte 70-80tl gibi bir fiyattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?