2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Soldaki zurafa müslinden bende aldım turuncu zürafalısı 54 liraydı sen kaça aldın?
Hepsi premium çok fark ediyormuş dün büyüğe test kitabı aldık çok uyguna geldi

Balayından beri çekiyorum 3 sene oldu hamile olmadan önce kiraz sapı içerdim o iyi idrar söktürücü olup iyi geliyordu. Allahtan günlerce devam etmiyor. Bir gün bol su içiyorum geçiyor
Bende suyu bol içiyorum ama geçmiyor bir türlü ya hamilelikten bu yana var

Soldaki zurafa müslinden bende aldım turuncu zürafalısı 54 liraydı sen kaça aldın?

Keısnlıkle, kargo bedava, hem de her alısberıste hepsı para yuklenıyor onları da kullanılıyorsun doger alısberıslerınde

İyi gidiyor sıcaklar zorluyor son 98 gün kaldı doğuma
Darısı bizim başımıza inşallah ben daha çift haneye düşmedim ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Eylül ayına girdik artık havalar serinlemeye başlar yavaş yavaş az sabır canısı

54 tl mi ben ebebek indiriminden aldım güya 120 ye hemde 2 tane aldım şuan içime öküz oturmuş olabilir aynısı mı aynısı değil de

Eklentiler

• IMG_4761.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 79
Hayırlı olsun
Haftanız kaç?
Öncesinde birşey yapmak gerekiyor mu?
Canım detaylı ultrasona girmeden tuvaletimi yaptirdilar benim öyle iceri girdim, sıkışmana gerek yok

Ben de alayım o zaman
Ayy bendimm benn ve bugün geldi harikalar cok duygulandım, 2 siyah beyaz iki daha renkli çok tatlı kitaplar birinin sonunda tummytime ayna da var. Hala tavsiye ediyorum

Eklentiler

• 20230901_151541.webp
    21 KB · Görüntüleme: 63
  • 1693578729338198940163768298263.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 16935787999738112001368103741525.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
Keısnlıkle, kargo bedava, hem de her alısberıste hepsı para yuklenıyor onları da kullanılıyorsun doger alısberıslerınde
S saskito sağ olsun ya alışveriş konusunda çok tiyo verdi
Yıllardır hb, Amazon, trdyl hepsini kullanıyoruz ama gep üyeliksiz yapıyorduk. Üyelik premium bu kadar fark edeceğini bilsek baya puan filan biriktirmiş. Bu kadar çok almasak da yine arada lazım oluyordu bir şeyler
54 tl mi ben ebslışveriş konusunda ebek indiriminden aldım güya 120 ye hemde 2 tane aldım şuan içime öküz oturmuş olabilir çok aynısı mı aynısı değil de
Canım eski tarihli idi mağazadan aldım. Benim anladığım Mağazada barkod ile uğraşmıyorlar2021 satım üründü sadece iki tane vardı bir balıklı bir bu. Balıklıyı başkasına kaptırdım ben ağzımı ayırana kadar kadının biri aldı

Neyse ben zaten evden çıkamıyorum indirimli aldım diyip kendimi teselli etmeye gidiyorum ay keşke o balıklıyıda alabilseymişsin ya bedavaya almışsın resmen sağlıkla kullansın bebişin

Neyse ben zaten evden çıkamıyorum indirimli aldım diyip kendimi teselli etmeye gidiyorum ay keşke o balıklıyıda alabilseymişsin ya bedavaya almışsın resmen sağlıkla kullansın bebişin
Sorma ya ben çok kararsız bir insanım ben ağzımı ayırana kadar kadın bakayım dedi aldı elimden güzelmiş dedi gitti benim de içine öküz oturdu cazgırlık da edemedim sonra ki gidişimde de filli buldum 79 a bu sefer onu kaçırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…