2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla cok tesekkurler
Sen de buna bak bir, bunu da aldım ben

Ay evet ben de S saskito dan n11 i ögrendım karsılastırıp alıyorum artkk

Valla battaniyeyle organizeri melis aldım. Alt açmayı filli olanı aldım renkli şeyleri çok sevmem. Sadelikten yanayımdır genelde

Kızlar hafif hafif kasılmam var vajina bölgesinde, magnezyumla ilgili olabilir mi? Bir kaç gündür hep unutuyorum almayı

Ay çok sevindim sonuçta birimiz en azından e bebekte kar yapmışız

Kızlar hb premium da şuan hangi kampanyalar var acaba
Biz büyüğe test kitabı aldık bolca. Yapı krediye premium 1 tl idi ilk 6 ay. Yapı kredıyle alınca yapı kredi de para puan vardı. Hepsi burda sa ilk alışverişe yk kartıyla indirim yaptı. Kitaplar piyasaya göre de uygundu karlı alışveriş oldu yani.
Ay evet ben de S saskito dan n11 i ögrendım karsılastırıp alıyorum artkk
N11 normalde daha pahalı ama kuponlarla market fiyatına denk alıyoruz bazen daha ucuz.
Valla battaniyeyle organizeri melis aldım. Alt açmayı filli olanı aldım renkli şeyleri çok sevmem. Sadelikten yanayımdır genelde
Niye hepsini aynı almadın.
Kadına mesaj et hepsini aynı yap. Diğer siparişi iptal et. İlan açsın . Kızın olacaksa filli al hepsini ya
Kızlar kupona ne aldınız
Büyüğe test kitabı uygundu kuponla daha uygun oldu
Kızlar hafif hafif kasılmam var vajina bölgesinde, magnezyumla ilgili olabilir mi? Bir kaç gündür hep unutuyorum almayı
İhmal etme saat kur günlük düzenli al mutlaka.
Ay çok sevindim sonuçta birimiz en azından e bebekte kar yapmışız
Sağol ya. Aslında bbakma fırsat geçiyordur elime de ben kararsızlıktan öyle kaptırıyorum

Kız filli çok karışık kuruşuk sjdjfkfk melis in alt açma modelini göremedim ondan filli seçmiş bulundum. Zaten kargoya da verilmiş. Şimdi bakınca gördüm melis modelinin de alt açması varmış meğersem. Yorgun kafayla bakınca..

Az önce bana direct nexus dual ateş ölçer aldırdınız umarım memnunsunuzdur sayın forum sjdjdkfkfkf battım arkadaşlar battım bu ay sjdkfkf

Neyse iki desen de gelsin bakalım beğendiğini takım yapar diğerini hediye götürürsün. 100 e 110 a 130 a hediye mi kaldı şimdi. Nasıl bu kadar hızlı vermiş kargoya hakikaten.

Benim filli de aklım kaldı ilerde kızım olursa filli alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…