2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Neyse iki desen de gelsin bakalım beğendiğini takım yapar diğerini hediye götürürsün. 100 e 110 a 130 a hediye mi kaldı şimdi. Nasıl bu kadar hızlı vermiş kargoya hakikaten.
Yok kız benim takım yapayım aman aynı olsunlar falan gibi takıntılarım yoktur. Öyle kullanırım ikinciye de kullanırım hatta saklar 3. Ye bile kullanırım ahahahah işimi görsün yeter. Şaka maka bu ay sadece çocuğa 14 bin lira para harcamışım. Gelecek ayki maaşa kadar hiçbir şey almama temennisiyle

Kızlar hb premium da şuan hangi kampanyalar var acaba
Normalde anne bebek grubuna özel hergün yeni markalarda indirim oluyordu bu hafta okul Alışverişe özel kampanyalar ağırlıkta
Bende en çok HB Alışveriş yapıyorum . Günlük kampanya içeriğini takip ediyorum . Ama kupon muhabbeti orada yok ama premium + sepet indirimleri çok güzel oluyor ben denk geldikçe haber vermeye çalışırım gruba

Alayım diye girdim şimdi fiyata bak Sohrab

Eklentiler

• 55BBA4A4-69DC-4E3B-9DEB-E42587707FFE.webp
    43 KB · Görüntüleme: 65
750 gram olmuş 34 cm. İdrar testi verdim. Tuvalete gittim durmuştu lekelenme. Sonuç bekliyoruz şimdi
İdrarını yaparken mı yanma oluyordu sadece?
Daha once de soylemıstım bır de vajen kültür ver canım doktoruna sorup (vajına ıcınden sürüntü)

İdrarını yaparken mı yanma oluyordu sadece?
Daha once de soylemıstım bır de vajen kültür ver canım doktoruna sorup (vajına ıcınden sürüntü)
Salı günü gideceğim ben o zaman kendi doktoruma soracağım. Yaptıracğım şimdi devlet hastanesine geldik aciline

Ben yazdım ama hala alamadım ateşölçeri nolcak benim bu kararsızlığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…