- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.281
Yok kız benim takım yapayım aman aynı olsunlar falan gibi takıntılarım yoktur. Öyle kullanırımNeyse iki desen de gelsin bakalım beğendiğini takım yapar diğerini hediye götürürsün. 100 e 110 a 130 a hediye mi kaldı şimdi. Nasıl bu kadar hızlı vermiş kargoya hakikaten.
Normalde anne bebek grubuna özel hergün yeni markalarda indirim oluyordu bu hafta okul Alışverişe özel kampanyalar ağırlıktaKızlar hb premium da şuan hangi kampanyalar var acaba
Korkma, bisi yoktur insallahKızlar lekelenmem oldu idrar yanmam olduğu için galiba. Eşimi bekliyorum hastaneye gideceğiz. Bir damla falan geldi
750 gram olmuş 34 cm. İdrar testi verdim. Tuvalete gittim durmuştu lekelenme. Sonuç bekliyoruz şimdiKorkma, bisi yoktur insallah
Çok geçmiş olsun750 gram olmuş 34 cm. İdrar testi verdim. Tuvalete gittim durmuştu lekelenme. Sonuç bekliyoruz şimdi
İdrarını yaparken mı yanma oluyordu sadece?750 gram olmuş 34 cm. İdrar testi verdim. Tuvalete gittim durmuştu lekelenme. Sonuç bekliyoruz şimdi
Ama ben dedim sana
Ucuz fıyattan aldın de mı
Canım bir şey yoktur umarım içini rahat tutKızlar lekelenmem oldu idrar yanmam olduğu için galiba. Eşimi bekliyorum hastaneye gideceğiz. Bir damla falan geldi
Ama normal değil bu kadar fiyat farkı zaten 190 görünüyordu napmış bunlarAma ben dedim sana
Cok gecmis olsun canim750 gram olmuş 34 cm. İdrar testi verdim. Tuvalete gittim durmuştu lekelenme. Sonuç bekliyoruz şimdi
Yıne gırer ındırıme belkı favorilerıne ekle canım, aycanca paylasıyor bunu ara ara gorursem haber ederım sanaAma normal değil bu kadar fiyat farkı zaten 190 görünüyordu napmış bunlar
Salı günü gideceğim ben o zaman kendi doktoruma soracağım. Yaptıracğım şimdi devlet hastanesine geldik acilineİdrarını yaparken mı yanma oluyordu sadece?
Daha once de soylemıstım bır de vajen kültür ver canım doktoruna sorup (vajına ıcınden sürüntü)
Çok gecmıs olsın canım, haberdar et biziSalı günü gideceğim ben o zaman kendi doktoruma soracağım. Yaptıracğım şimdi devlet hastanesine geldik aciline
Tamam canımYıne gırer ındırıme belkı favorilerıne ekle canım, aycanca paylasıyor bunu ara ara gorursem haber ederım sana
Evet evet mesajı gördüğümde almıştım hepsi paralarla 102ye falan geldiUcuz fıyattan aldın de mı
Ben yazdım ama hala alamadım ateşölçeriKız filli çok karışık kuruşuk sjdjfkfk melis in alt açma modelini göremedim ondan filli seçmiş bulundum. Zaten kargoya da verilmiş. Şimdi bakınca gördüm melis modelinin de alt açması varmış meğersem. Yorgun kafayla bakınca..
Az önce bana direct nexus dual ateş ölçer aldırdınız umarım memnunsunuzdur sayın forum sjdjdkfkfkf battım arkadaşlar battım bu ay sjdkfkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?