2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu indirim kuponu varken neden kullanamadığımizi buldum sınırlı sayıda olduğu için hemen kullanmak gerekiyormuş tükendiği için kullanılmıyor

Kızlar şimdi bebek askıları geldi çok minnoşlar ya hepinize teşekkür ederim sayenizde indirimlerden haberimiz oluyor 36li askiyi 64 liraya aldım arasam bulamazdim herhalde

Kızlar Bime 190tlye termos geliyor, boyunu bilmiyorum tam ama birazdan gidip bakacağım. Eğer ki mama icerse mecbur termos taşacağız çünkü şimdiden alayım dursun olmadı pikniğe giderken kullanırım
Bende düşünüyorum ama aşırı hantal ve büyük istemiyorum. Hangiboyut aralığı bizler için ideal olur ki?
Ben kendim için normal Stanley yemek termosu almıştım çok da memnunuz uzun vadeli olsun bebiş de büyüyünce kullanırız derseniz Stanley alabilirsiniz a101e de düşüyor o

Benim de ağrısız çok kasılmalarım olduğunda doktora gitmiştim nst ye bağlamışlardı bir sorun yoktu. Sudem hangi ilacın kullandığını sormuştun bu mesajı görünce aklıma geldi o ara bi hafta girememiştim diye aklımdan çıkmış. Bana doktor endol ve adalat yazmış ama bana kullanma sakın ben diyene kadar dedi. Takip et kendini bol sıvı tüket ve uzan demişti. O günden sonra kasılmalarım iyice azaldı

Kızlar
1- alt açma örtüsü alanlar, kullan at alt açma örtüleri yerine bunu almanızın sebebi nedir acaba daha mı ekonomik , kullanımı kolay vs?

2- bebişin banyo suyu derecesi ölçümü için ne aldınız ,almayı düşünüyor musunuz ?

3- gebelik esnasında smear verecek misiniz dr istedi mi özellikle normal doğum düşünen ve/veya rahim ağzından işlem geçiren hanımlar ?

Süper olur
Sleepy de n11 de 387tl olmus.
258 tl idi kuponla 208 e aliyorduk. Simdi niye 4 paketcik aldim diye hayiflaniyorum :) Boyle olcagini biliyordum
Şok markete gelecek TV reklamında gördüm. İkinci yüzde elli indirimli

1.en ucuz açmanın tanesi 4 lira 25 kullan at fiyatına yada 27 uzun vadeli

2.oğluma aldım buna almıycam el ayarı yaparım diye düşünüyorum

3.doktor istemedi isterse yapılır ama niye istesin zaten gebelik öncesi yapmıştı

Banyo suyunu temassiz atesolcerle olcebiliriz.
Smear hamilelikte verilebiliyor mu
Alt acma ortusu tek kullanimliklardan aldim. Uzun sure kullanilabiliyor onlar da bi sey bulasmadigi surece

Hamurun alt açması kumaşı çok güzel en azından yıkayıp tekrar kullanma şansımız var uzun bir süre için

Ben banyo termometresi aldım bir tane el ayarı bana göre iyi bebeğe göre çok sıcak vs olabilir diye

Banyo suyunu temassiz atesolcerle olcebiliriz.
Smear hamilelikte verilebiliyor mu
Alt acma ortusu tek kullanimliklardan aldim. Uzun sure kullanilabiliyor onlar da bi sey bulasmadigi surece

Alt açma örtüsünü kaç aylığa kadar kullanırız bilmiyorum da ben de 60 adet kullan at almıştım. Hamura da çok övgü görünce ve modellerini de beğenince alsam mi diye kararsız kaldım

Smear evet gebelik esnasında da veriliyor. Bende cin3 vardı leep oldum. 2.smear temiz çıkınca gebelik planladık. Dr gebeyken doğuma yakın tekrar smear alacak benden. (Aynı süreci geçirmiş arkadaşımdan da gebelikte smear alındı) eğer tekrarlarsa normal değil sezaryen olmak gerekebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…