- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.321
Alt açma minderi çok daha kullanışlı arkadaşım kullanıyor hemen kirlense makineye atıyor ama diğerlerini atmak zorundasın doktor smear testi filan istemedi belki sonra ister mi bilmiyorum. Alt açma minderi bende aldım hem yumuşak hemde ekonomikKızlar
1- alt açma örtüsü alanlar, kullan at alt açma örtüleri yerine bunu almanızın sebebi nedir acaba daha mı ekonomik , kullanımı kolay vs?
2- bebişin banyo suyu derecesi ölçümü için ne aldınız ,almayı düşünüyor musunuz ?
3- gebelik esnasında smear verecek misiniz dr istedi mi özellikle normal doğum düşünen ve/veya rahim ağzından işlem geçiren hanımlar ?
Ben daha önce evde yoğurt yaparken fln kullanmak üzere bu termometreyi almıştım banyo suyuna da bunu kullanırım diye düşünüyorum.2- bebişin banyo suyu derecesi ölçümü için ne aldınız ,almayı düşünüyor musunuz ?
3- gebelik esnasında smear verecek misiniz dr istedi mi özellikle normal doğum düşünen ve/veya rahim ağzından işlem geçiren hanımlar ?
Kızlar
1- alt açma örtüsü alanlar, kullan at alt açma örtüleri yerine bunu almanızın sebebi nedir acaba daha mı ekonomik , kullanımı kolay vs?
2- bebişin banyo suyu derecesi ölçümü için ne aldınız ,almayı düşünüyor musunuz ?
Teşekkürler sudem
TeşekkürlerCanım detaylı ultrasona girmeden tuvaletimi yaptirdilar benim öyle iceri girdim, sıkışmana gerek yok
Ayy bendimm benn ve bugün geldi harikalarcok duygulandım, 2 siyah beyaz iki daha renkli çok tatlı kitaplar birinin sonunda tummytime ayna da var. Hala tavsiye ediyorum
TeşekkürlerHa yok, ben kahvaltımı yapıp gıttım, ıdrara sıkısık deıldım ama, detaylı yapana kadar ıdrar torbam doldu, 10 dk mola verıp lavaboya gıttım oyle devam ettı
Anladım,,, Çok teşekkür ederimBenden nst için hiç para almadılar .bilmiyorum belki kontrol sürecime denk geldiği için olabilir .
Smear genelde gebelik öncesi kadın doğuma gidip rutin muayene yaptırmak istediğinde yapıyorlar . Smear ile hem kanser riski araştırılıyor hemde bazı bakteri ve virüsler kaynaklı hastalıklar araştırılıyor . Tahminen öncesinde hiç yapılmadıysa normal doğum sırasında bebeğe geçme ihtimali olan virüs yada bakterileri belirlemek amaçlı istenebilir. Kendi kadın doğumcuna sorarsan net aydınlatır . Benim gebelik öncesi Smear muayenesi temizdi tekrardan yaptırmayı planlamıyorumBen daha önce evde yoğurt yaparken fln kullanmak üzere bu termometreyi almıştım banyo suyuna da bunu kullanırım diye düşünüyorum.
Smear hic vermedim doktorda hiç söylemedi, hayatımda hiç cümle içinde kullanmadım hatta, bir sorun olduğunda mi yapılıyor, ben ileriki yaşlarda yapılan kontrol testlerinden diye biliyordum
Al gitsin ikisini de dönüşümlü kullanırsın.Alt açma örtüsünü kaç aylığa kadar kullanırız bilmiyorum da ben de 60 adet kullan at almıştım. Hamura da çok övgü görünce ve modellerini de beğenince alsam mi diye kararsız kaldım
Smear evet gebelik esnasında da veriliyor. Bende cin3 vardı leep oldum. 2.smear temiz çıkınca gebelik planladık. Dr gebeyken doğuma yakın tekrar smear alacak benden. (Aynı süreci geçirmiş arkadaşımdan da gebelikte smear alındı) eğer tekrarlarsa normal değil sezaryen olmak gerekebilirmiş.
Operasyon geçirdikten sonra filan da yapılıyor.Dış gebelik ya da laparoskopi sonrası da yaptırdım.Ben yeni evliyken filan da yaptırmıştım. Kadın sağlığı taraması vardı mamografi filan. Gençken de oluyor.Ben daha önce evde yoğurt yaparken fln kullanmak üzere bu termometreyi almıştım banyo suyuna da bunu kullanırım diye düşünüyorum.
Smear hic vermedim doktorda hiç söylemedi, hayatımda hiç cümle içinde kullanmadım hatta, bir sorun olduğunda mi yapılıyor, ben ileriki yaşlarda yapılan kontrol testlerinden diye biliyordum
al benden de o kadar ama yaparız ya kimler kimler bakıyor büyütüyor hallederiz her türlübelki çok aptalca gelecek ama Bebek kıyafetlerinden hiç anlamıyorum (32 yaşındayım ve hiç elime bebek almadım ilk defa kendi bebeğimi alacağım çok korkuyorum)
Doğum çantası hazırlıklarına neler konuluyor diye bakıyorum öğrenmek için birkaç sorum var kafam karıştı.
Atlet ve zıbın aynı şey mi ? Dikişsiz atlet yazılmış mesela o ne zıbın mi oluyor. Veya alt üst takımdaki şey mi atlet
Yenidoğan da zıbın iyi değil mi göbek kordonun dan dolayı bebeğe ne giydiriliyor kat kat mi giydiriliyor. Tulum mesela çok mantıklı ve rahat geliyor tek parça kolaydır diye düşünüyorum öyle mi ?
Fitilli kumaş yenidoğan da tercih edilmiyor mu neden?
Giydirme işi beni çok korkutuyor bu normal mi ?
yapabilir miyim sanki yaparsam kolu , bacağı elimde kalacak diye düşünüyorum
Bende öyle Umut ediyorumal benden de o kadar ama yaparız ya kimler kimler bakıyor büyütüyor hallederiz her türlü
Temassiz atesokcer ise yaramaz. Gecenlerde yogurt mayalamak icin kendi termometremi evde unutunca denedim olmuyo yuzeyi olcuyo ama olcum dogru olmuo sicak kaldi mesela sut. Oyuzden sivilar icin olan termometre lazimBanyo suyunu temassiz atesolcerle olcebiliriz.
Smear hamilelikte verilebiliyor mu
Alt acma ortusu tek kullanimliklardan aldim. Uzun sure kullanilabiliyor onlar da bi sey bulasmadigi surece
Aktif cinsel hayagi olan her kadinin yilda 1 kez yaptirmasi gerekli. Sadece kocamla beraber oldum cumlesi ise yaramiyor malesef burada.Ben daha önce evde yoğurt yaparken fln kullanmak üzere bu termometreyi almıştım banyo suyuna da bunu kullanırım diye düşünüyorum.
Dün benimde aynı şekilde sürekli sol tarafta toplandı, magnezyumu unutuyordum bir kaç gündür dün tekrar başladım bakalım devam edecek mi..Gunaydin kizlarDünden beri sol bacağımda belimde kasiklarim da ağrı var gece bir anda sol bacağıma kramp girdi abartısız 10 dk inletti beni bebek sürekli bir yerde toplanıp taş gibi yapıyor kendini surekli stresliyim ondan mi acaba Allah sonumu hayır etsin
Ben oglumda da temassizla olctum ilk zamanlar. Zaten sonra elinle anlayabiliyorsun. Ama olcerken soyle bi karistirip olcmen lazim. Yogurdu da hep temassizla olcerek yapiyorum. Zaten annelikte tecrube edindikce cocugun atesini atesolcerle olcmeden bile asagi yukari kac oldugunu anlayabiliyorsunTemassiz atesokcer ise yaramaz. Gecenlerde yogurt mayalamak icin kendi termometremi evde unutunca denedim olmuyo yuzeyi olcuyo ama olcum dogru olmuo sicak kaldi mesela sut. Oyuzden sivilar icin olan termometre lazim
Aktif cinsel hayagi olan her kadinin yilda 1 kez yaptirmasi gerekli. Sadece kocamla beraber oldum cumlesi ise yaramiyor malesef burada.
Rahim agzi kanseri basta olmak uzere bir suru hastalik smear ile ogreniliyor
Geçmiş olsun, ben de stres yapınca biseye kızınca hemen kasıklarim ağrıyo ve saatlerce geçmiyo… mideye vuruyordu eskiden şimdi kasiklara… kendini rahatlatacak bişiler yap evde, yuruyuse filan cik öyle olunca bi zihnin dağılsınGunaydin kizlarDünden beri sol bacağımda belimde kasiklarim da ağrı var gece bir anda sol bacağıma kramp girdi abartısız 10 dk inletti beni bebek sürekli bir yerde toplanıp taş gibi yapıyor kendini surekli stresliyim ondan mi acaba Allah sonumu hayır etsin
Stresten olmustur canim. En ufak bi seye takilsam hemen sanci oluyor. Rahmimiz cok ilginc bir organ gercekten. Dinlenmeye calis bugun, kafani dagitacak seyler yapGunaydin kizlarDünden beri sol bacağımda belimde kasiklarim da ağrı var gece bir anda sol bacağıma kramp girdi abartısız 10 dk inletti beni bebek sürekli bir yerde toplanıp taş gibi yapıyor kendini surekli stresliyim ondan mi acaba Allah sonumu hayır etsin
Ben daha önce evde yoğurt yaparken fln kullanmak üzere bu termometreyi almıştım banyo suyuna da bunu kullanırım diye düşünüyorum.
Teşekkür ettim ben de en ekonomik bişey alıcam şu termometresi için.Kullan atlar misafirlik veya dışarıda ne olur ne olmaz diye almak lazım arkadaşlarımda genelde.oyle gördüm.
Örtü de aldım ben sebebi ekonomik olması evde kazalar oluyormuş örtü evde de kullanılırsa çok maliyetli olur makinede hemen yıka bir çoğu sil geç şeklinde hatta.
2- derece e bebekten uyguna penguenli birşey aldım derece bakarım ama elimle bence ölçerim çok pahalı almaya gerek yok çoğu kişi almamış ile.
3- 25. Haftamdayim hiç konusu açılmadı ki doktorum süreçte yapacağı şeyleri anlattı önceden olsaydı derdi normal doğum düşünüyorum.
Smear i ben gebelik öncesi rahim kanser taraması için vermiştim patolojiye gönderilmişti hamile kalamamistim bir süre çünkü
Galiba alacağım , çok minnoşlar :)Al gitsin ikisini de dönüşümlü kullanırsın.
İçinde kalmasın.
Dışarda kullan at yaparsın yıkamamak için.
Evde misafirlikte hamuru.
2.5 yaşına kadar işeyecek bu çocuklar
Operasyon geçirdikten sonra filan da yapılıyor.Dış gebelik ya da laparoskopi sonrası da yaptırdım.Ben yeni evliyken filan da yaptırmıştım. Kadın sağlığı taraması vardı mamografi filan. Gençken de oluyor.
doğum ve bebek bakım kursuna gideceğiz biz eşimle önce hastaneninkine eğer yeterli bulmazsak özel bir kursaBende öyle Umut ediyorumşimdilik okuyarak öğrenmeye çalışıyorum teorik kısmını halledeyim ,doğduktan sonra pratik kısmını yapacağız bir şekilde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?