- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.341
günaydın çok geçmiş olsun. stres olunca karnı taş gibi oluyor insanın ama senin magnezyumun az gelmiş olabilir.Gunaydin kizlarDünden beri sol bacağımda belimde kasiklarim da ağrı var gece bir anda sol bacağıma kramp girdi abartısız 10 dk inletti beni bebek sürekli bir yerde toplanıp taş gibi yapıyor kendini surekli stresliyim ondan mi acaba Allah sonumu hayır etsin
bende artık çok daha güçlü hissediyorum kocaman oluyorlar artık normalKızlar dün sabah bebişin tekmeleri ile uyandım akşama yatana kadar devam etti sürekli tekme atıyordu normalde bu kadar olmazdı magnezyumu bir kaç gün unuttum ondan mı oldu acaba normal mi artık
Yani artık öyle olacaksa ben yandım sabahtan yatana kadar durmadıgünaydın çok geçmiş olsun. stres olunca karnı taş gibi oluyor insanın ama senin magnezyumun az gelmiş olabilir.
bende artık çok daha güçlü hissediyorum kocaman oluyorlar artık normal
Hamile yastigi aldim belim agrimasin diye. Tekmeleme yastigi filan zannediyor sanirimYani artık öyle olacaksa ben yandım sabahtan yatana kadar durmadı
Eşimde diyor içeri de bir sorun filan mı var acaba kordon dolanmasın jdjsjakHamile yastigi aldim belim agrimasin diye. Tekmeleme yastigi filan zannediyor sanirimkullanamiyorum tekmeden
hayırlı olsun ilk kez bebek bezi aldım 64lüsü 130a gelmiş oldu, medicana oda termostatında stok bekleyenler stoğa girdi 203 tlden onu da aldım şimdiBebek bezi alacak arkadaşlar varsa Trendyolda 2.1tl bildirim geldi sleppy bio naturel için
Bende az önce bebek alezi aldım kuponlahayırlı olsun ilk kez bebek bezi aldım 64lüsü 130a gelmiş oldu, medicana oda termostatında stok bekleyenler stoğa girdi 203 tlden onu da aldım şimdi
benimki de sanki artık daha uzun süre uyanık kalıyor ve uyanık olduğu saatler genelde aynıYani artık öyle olacaksa ben yandım sabahtan yatana kadar durmadı
Dün tekme atmasaydi uyurdum daha ama bu gidişle artık böyle olacak gibibenimki de sanki artık daha uzun süre uyanık kalıyor ve uyanık olduğu saatler genelde aynıhamileliğin sonu çok zor herhalde ya ağrılar artar bebek uyutmaz filan
çok şükür ya tekmelesinler de iyi olduklarını bilelimDün tekme atmasaydi uyurdum daha ama bu gidişle artık böyle olacak gibi
Tam alacakken bittihayırlı olsun ilk kez bebek bezi aldım 64lüsü 130a gelmiş oldu, medicana oda termostatında stok bekleyenler stoğa girdi 203 tlden onu da aldım şimdi
Bizimki babaya çekti galiba o çok yaramazmis saçlı doğmuş bir de sinirlenince saçları dikiliyormusçok şükür ya tekmelesinler de iyi olduklarını bilelim
tüh ya dünde girmişti belki tekrar girer stoğa bildirim aç takip et istersen.Tam alacakken bitti
Bizimki babaya çekti galiba o çok yaramazmis saçlı doğmuş bir de sinirlenince saçları dikiliyormus
İnşallah sakın olur ama zortüh ya dünde girmişti belki tekrar girer stoğa bildirim aç takip et istersen.
anne karnında çok hareketli olan doğunca sakin olurmuş öyle duymuştum. sinirlenince saçlarının dikildiğini düşünsene aşırı tatlı olur shdhdhdh
Link atabilir misin canımhayırlı olsun ilk kez bebek bezi aldım 64lüsü 130a gelmiş oldu, medicana oda termostatında stok bekleyenler stoğa girdi 203 tlden onu da aldım şimdi
Canım benim termometreyi halen onaylamadı karşı taraf bekletiyor seninki onaylandı mıhayırlı olsun ilk kez bebek bezi aldım 64lüsü 130a gelmiş oldu, medicana oda termostatında stok bekleyenler stoğa girdi 203 tlden onu da aldım şimdi
tekrar zam gelmişLink atabilir misin canım
benimde böyle duruyor ama bezde onaylanmadı henüzCanım benim termometreyi halen onaylamadı karşı taraf bekletiyor seninki onaylandı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?