2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
günaydın çok geçmiş olsun. stres olunca karnı taş gibi oluyor insanın ama senin magnezyumun az gelmiş olabilir.
Kızlar dün sabah bebişin tekmeleri ile uyandım akşama yatana kadar devam etti sürekli tekme atıyordu normalde bu kadar olmazdı magnezyumu bir kaç gün unuttum ondan mı oldu acaba normal mi artık
bende artık çok daha güçlü hissediyorum kocaman oluyorlar artık normal

günaydın çok geçmiş olsun. stres olunca karnı taş gibi oluyor insanın ama senin magnezyumun az gelmiş olabilir.

bende artık çok daha güçlü hissediyorum kocaman oluyorlar artık normal
Yani artık öyle olacaksa ben yandım sabahtan yatana kadar durmadı

Bebek bezi alacak arkadaşlar varsa Trendyolda 2.1tl bildirim geldi sleppy bio naturel için
hayırlı olsun ilk kez bebek bezi aldım 64lüsü 130a gelmiş oldu, medicana oda termostatında stok bekleyenler stoğa girdi 203 tlden onu da aldım şimdi

Yani artık öyle olacaksa ben yandım sabahtan yatana kadar durmadı
benimki de sanki artık daha uzun süre uyanık kalıyor ve uyanık olduğu saatler genelde aynı hamileliğin sonu çok zor herhalde ya ağrılar artar bebek uyutmaz filan

benimki de sanki artık daha uzun süre uyanık kalıyor ve uyanık olduğu saatler genelde aynı hamileliğin sonu çok zor herhalde ya ağrılar artar bebek uyutmaz filan
Dün tekme atmasaydi uyurdum daha ama bu gidişle artık böyle olacak gibi

Tam alacakken bitti
tüh ya dünde girmişti belki tekrar girer stoğa bildirim aç takip et istersen.
Bizimki babaya çekti galiba o çok yaramazmis saçlı doğmuş bir de sinirlenince saçları dikiliyormus
anne karnında çok hareketli olan doğunca sakin olurmuş öyle duymuştum. sinirlenince saçlarının dikildiğini düşünsene aşırı tatlı olur shdhdhdh

İnşallah sakın olur ama zor

hayırlı olsun ilk kez bebek bezi aldım 64lüsü 130a gelmiş oldu, medicana oda termostatında stok bekleyenler stoğa girdi 203 tlden onu da aldım şimdi
Canım benim termometreyi halen onaylamadı karşı taraf bekletiyor seninki onaylandı mı

Eklentiler

• 143B82E9-A734-4B77-8DA4-64B51D23995A.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…