2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ya dünden beri başım ağrıyor uyudum geçmişti şimdi tekrar başladı var mı tavsiyelerinjz

Kızlar ya dünden beri başım ağrıyor uyudum geçmişti şimdi tekrar başladı var mı tavsiyelerinjz
Migren tadi cok ise yariyor. Agri kesici kullanmadan geciriyorum cogu zaman onunla. Ama cok siddetliyse parol icip uzerine kahve iciyorum kesiliuor bas agrisi. Ya da agri kesici icip uyumak geciriyor

Buz koyabilirsin ağrıyan yere baya iyi geliyor. Jel buzlardan koyuyorum ben ağrıyan alan genişse komple sarıyorum kafamı ama genelde alnımda oluyor. Enseme falan koyuyorum

Migren tadi cok ise yariyor. Agri kesici kullanmadan geciriyorum cogu zaman onunla. Ama cok siddetliyse parol icip uzerine kahve iciyorum kesiliuor bas agrisi. Ya da agri kesici icip uyumak geciriyor
Ya ağrı kesici içmek istemiyorum normal hayatta da gebe olmasan da çok çok zor durumda kalmazsan içmiyorum

Benim ki hap değil normal toz suya karışım öğleden sonra yemek yiyorum ondan sonra alıyorum tabi yoğurtlu sütlü şeyler yemezsem

Aç karnına yarım saat sonra yemek yiyorum dikkat ediyorum

Sabah kahvaltidan yarim saat once iciyorum

Sabah aç karnına tiroid ilacı aldığım için, akşam aç karnına da demir ilacını alıyorum.

Aç karnına sabah hap olarak tüketiyorum yarın saat 1saat sonra kahvaltı yapıyorum

Teşekkür ediyorum
Keşke dün sorsaymışım, bugunlük sımdı alayım. Yarın sabah ac karna alayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…