- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.361
Satıcılar hep böyle yapıyor yaatekrar zam gelmişmedisana Alman Tasarım Dijital Ekranlı Alarm Saat Sıcaklık Isı Nem Ölçer Termometre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
benimde böyle duruyor ama bezde onaylanmadı henüz
Bu dün ki satıcı değil 203 tl olan stokta bittiği için en yakın düşük fiyatlı farklı satıcıdaki ürün gösteriliyortekrar zam gelmişmedisana Alman Tasarım Dijital Ekranlı Alarm Saat Sıcaklık Isı Nem Ölçer Termometre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
benimde böyle duruyor ama bezde onaylanmadı henüz
Benim ki hap değil normal toz suya karışım öğleden sonra yemek yiyorum ondan sonra alıyorum tabi yoğurtlu sütlü şeyler yemezsemKızlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz?
Aç karnına yarım saat sonra yemek yiyorum dikkat ediyorumKızlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz?
Migren tadi cok ise yariyor. Agri kesici kullanmadan geciriyorum cogu zaman onunla. Ama cok siddetliyse parol icip uzerine kahve iciyorum kesiliuor bas agrisi. Ya da agri kesici icip uyumak geciriyorKızlar ya dünden beri başım ağrıyor uyudum geçmişti şimdi tekrar başladı var mı tavsiyelerinjz
Buz koyabilirsin ağrıyan yere baya iyi geliyor. Jel buzlardan koyuyorum ben ağrıyan alan genişse komple sarıyorum kafamı ama genelde alnımda oluyor. Enseme falan koyuyorumKızlar ya dünden beri başım ağrıyor uyudum geçmişti şimdi tekrar başladı var mı tavsiyelerinjz
Sabah kahvaltidan yarim saat once iciyorumKızlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz?
Migren tasi demek istemistimMigren tadi cok ise yariyor. Agri kesici kullanmadan geciriyorum cogu zaman onunla. Ama cok siddetliyse parol icip uzerine kahve iciyorum kesiliuor bas agrisi. Ya da agri kesici icip uyumak geciriyor
Ya ağrı kesici içmek istemiyorum normal hayatta da gebe olmasan da çok çok zor durumda kalmazsan içmiyorumMigren tadi cok ise yariyor. Agri kesici kullanmadan geciriyorum cogu zaman onunla. Ama cok siddetliyse parol icip uzerine kahve iciyorum kesiliuor bas agrisi. Ya da agri kesici icip uyumak geciriyor
Bende migren var. Cok agrim oluyor bazen. Az agrilarda icmiyorumYa ağrı kesici içmek istemiyorum normal hayatta da gebe olmasan da çok çok zor durumda kalmazsan içmiyorum
Migren çok zor annemde var da Allah yardımcıniz olsun kargo gelecek onu bekliyorum yoksa eşim gelene kadar uyuyacam daBende migren var. Cok agrim oluyor bazen. Az agrilarda icmiyorum
Sabah aç karnına tiroid ilacı aldığım için akşam aç karnına da demir ilacını alıyorum.Kızlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz?
Hap şeklinde olanlar galiba aç karnına sabah o tiroid ilacını almayı da hiç sevmiyorumSabah aç karnına tiroid ilacı aldığım için, akşam aç karnına da demir ilacını alıyorum.
Aç karnına sabah hap olarak tüketiyorum yarın saat 1saat sonra kahvaltı yapıyorumKızlar demir hapını ne zaman alıyorsunuz?
Benim ki hap değil normal toz suya karışım öğleden sonra yemek yiyorum ondan sonra alıyorum tabi yoğurtlu sütlü şeyler yemezsem
Aç karnına yarım saat sonra yemek yiyorum dikkat ediyorum
Sabah kahvaltidan yarim saat once iciyorum
Sabah aç karnına tiroid ilacı aldığım için, akşam aç karnına da demir ilacını alıyorum.
Aç karnına sabah hap olarak tüketiyorum yarın saat 1saat sonra kahvaltı yapıyorum
Ben de 100e 40 kupınla doldurulabılır tahta kalemı ve murekkep aldım45tl lik kuponla baby me temizleme pamuğu aldım. Satıcı ebebek ama mağazasından almaya göre kuponla alınca uyguna geldi.
Ben alez aldım bebişeBen de 100e 40 kupınla doldurulabılır tahta kalemı ve murekkep aldım
Bu sene okula gıtmeyecegım, onun dısında sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?