2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oğlum mamadan çok kabız olurdu kan ilacından bir de bio gai çok kullandık biz de. Tam adını doğru yazmamış olabilirim.
Biogaia biz de kullanmistik oglumda, kabizlik degildi bizimki cok gazli bi bebekti. Bazen saatlerce agliyordu kolik gibi. Biogia biraz toparlamisti

Yok canim. Alerji doktorum kullandirmisti. Kadin dogumcuma sordum hamilelikte probiyotik kullanabilir miyim diye. Kullanabilirsin demisti
Probiyotigi alıp evde mayaladiklari yoğurda koyuyorlar ya hiç öyle bir şey denedin mi denediysen nasıl yapılıyor

Probiyotigi alıp evde mayaladiklari yoğurda koyuyorlar ya hiç öyle bir şey denedin mi denediysen nasıl yapılıyor
O sekilde denemedim canim. Ama arkadasim sok marketten probiyotikli yogurt mayasi alip onunla mayaliyordu yogurdu. Sut alerjim de var malesef, cok sut urunu tuketemiyorum. Ilk hamileligimde her gun duzenli sut icerdim. Alerjim daha sonradan cikti. Bunda maden suyu iciyorum, insallah faydasi oluyordur

Evet ver bence de, hafifledi diyebilir doktor ya da geçmiş diyebilir ama ben ne yaptıysam tam geçmedi, 1,5 aydır aynıyım cranberry başladım bol su ile bakalım bu hafta ben de tekrar baktıracak insallah geçmiştir sana da geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım bakayım ona inşallah canım,

Sütü nerden alıyorsun?
Ben hazır yoğurt alıyorum

Annen ve kv' den sallamak zorunda kalmamış diyelim tatlım o zaman umarım genlerden sizinkine de geçer.
Ama benim dediğim şey tam olarak sallamamakla alakalı değilde, daha çok şunu bunu yapmam mantığı.
Yani çok keskin konuşmamak gerekiyor.
Yapmam dediğin şeyin üçünü başarıyorsan dördüncü de sınıfta kalabiliyorsun mesela.
Biraz da esprisine yazdım zaten.
Hayal ettiğin gibi olsun canım inan çok mutlu olurum haksız çıkmakdan

Annelik böy bisey tatlım önemli olan içinin ferah olması çok şükür

Kızlar 25+3teyiz miniğim iki gündür çok hareketli hiç durmuyor maşallah şekilden şekile giriyor sizinkiler nasıl
Ay ben ben şimdi 32 haftalık hamile kuzenimle oturduk cay içiyoruz benimkisi yerinde durmuyor bir oraya bir buraya bir tekmeliyor yerimden zipliyorum kuzeniminkinin hiç sesi çıkmıyor zavallım normalde büyük bebeğin çok hareket etmesi lazımken

Bebeğin bir yerde toplanması gibi mi normal tatlım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-01-13-25-53-28_3d01847c081df3a0600a413cd2944ecc.webp
    43 KB · Görüntüleme: 75
Alanının daralması ile de alakalı tatlım o

Bu sallamayacam çocuğu diyen güzel annelerimle aynı konuyu ileride tekrar konuşacağım
Hiç bir konuda büyük konuşmamak lazım benim bütün tecrübeli annelerden edindiğim en temel bilgi bu. Aklıma da hep şu yazı geliyo

Eklentiler

• IMG_3314.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 84
Karnım yok çok küçük dedim dedim içine ettim şimdi kocaman oldu yere bir şey düşse zorlanıyorum
Ay ben de mi küçük diyip dursam heves ediyorum büyük olanlara
Evet yavaş hareketler bir de çok fazla gerinmemek, ben de bunlar kasık ağrısı yapıyor ani ağrı girip çıkıyor o durumlarda..
Benim eşim sağolsun evde bir dakika durmadığı ve sürekli oyun oynamak istediği için ani hareketlerim oluyor ister istemez genelde onunla savaşırken oluyor o ani kasılma ya da yataktan kalkınca dönünce. Kız ben gerinemiyorum sanki karnım çatlayacak gibi sanıyorum
Bebeğin bir yerde toplanması gibi mi normal tatlım.
Sanırım evet öyle denilebilir sanki bir anda bir top oluyor orda değişik ay içim rahatlıyor valla iyi ki var burası, sizler yoksa kafayı yerim herhalde her ağrıda acile koşarım

Hiç heves etme çok zor

Hangi deterjanları kullanıyorsun?
çamaşır suyunda kokusuz olanlardan kullanıyorum domestosun açık mavi olanını, temizlikte yüzey temizleyici olarak amwayin locunu kullanıyorum. kurutmaya atamayacağım çamaşırlarda yumuşatıcı olarak hipoalerjenik kurutmaya atacaksam hafifçe koku kalsın yumuşasın diye vernel romance kullanıyorum. beyaz sabunu da rendeleyip kullanıyorum temizlikte dokunmuyor kokusu dolap içlerine falan da atıyorum mis gibi kokuyo ama tıkamıyo bizi o oda kokuları dolap kokuları tıkar normalde

Ya kızlar noldu biliyonuzmu 2 gün önce sabah namaza kalktım yattım falan o sırada hissettim bebek döndü. Çok değişik bi his dönmesi farkettizmi bilmiyorum biraz rahatsız edici bana göre. Sonra nasıl bi pozisyona geldiyse artık hiç bişeyim yoktu namaza kalktığımda sabah bi daha kalktığım pelvis kemiklerim ağrımaya başladı ondan beri. Baskı mı yapıyo napıyo anlamadım. Oturuyorum ağrı var yatıyorum ağrı var dönerkende ağrı var değişik bişi anlamadım. Bide üstüne kabız oldum hiç bişi de fayda etmiyo şuan saçma sapan işler yaa

Hazir yogurt aliyorum ben de. Sut bulamiyorum cunku cevrede oyle satan yok
ev yoğurdundan inek tadı geliyo bana artık sadece file marketin tava yoğurdunu yiyebiliyorum ama peyniri çok yiyorum çok rahat 1 kilo peynir yiyorumdur haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…