- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.561
Karnım yok çok küçük dedim dedim içine ettim şimdi kocaman oldu yere bir şey düşse zorlanıyorumBenim şükür çok büyük değil o kadar zorlamıyorama dengesiz yaslanarak oturunca kalkamıyorum çok
Biogaia biz de kullanmistik oglumda, kabizlik degildi bizimki cok gazli bi bebekti. Bazen saatlerce agliyordu kolik gibi. Biogia biraz toparlamistiOğlum mamadan çok kabız olurdu kan ilacından bir de bio gai çok kullandık biz de. Tam adını doğru yazmamış olabilirim.
Probiyotigi alıp evde mayaladiklari yoğurda koyuyorlar ya hiç öyle bir şey denedin miYok canim. Alerji doktorum kullandirmisti. Kadin dogumcuma sordum hamilelikte probiyotik kullanabilir miyim diye. Kullanabilirsin demisti
O sekilde denemedim canim. Ama arkadasim sok marketten probiyotikli yogurt mayasi alip onunla mayaliyordu yogurdu. Sut alerjim de var malesef, cok sut urunu tuketemiyorum. Ilk hamileligimde her gun duzenli sut icerdim. Alerjim daha sonradan cikti. Bunda maden suyu iciyorum, insallah faydasi oluyordurProbiyotigi alıp evde mayaladiklari yoğurda koyuyorlar ya hiç öyle bir şey denedin midenediysen nasıl yapılıyor
Evet ver bence de, hafifledi diyebilir doktor ya da geçmiş diyebilir ama ben ne yaptıysam tam geçmedi, 1,5 aydır aynıyımGeçmiş olsun canım 1 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bende ozaman idrarda yanma şikayetimde vardı bu ağrı bende uzun zamandır var enfeksiyon geçmiştir heralde artık yanmam olmuyor ama bilemedim ki. Perşembe günü şeker yüklemesi için gideceğim idrarda vereyim bari
Teşekkür ederim canım bakayım onaO sekilde denemedim canim. Ama arkadasim sok marketten probiyotikli yogurt mayasi alip onunla mayaliyordu yogurdu. Sut alerjim de var malesef, cok sut urunu tuketemiyorum. Ilk hamileligimde her gun duzenli sut icerdim. Alerjim daha sonradan cikti. Bunda maden suyu iciyorum, insallah faydasi oluyordur
Evet yavaş hareketler bir de çok fazla gerinmemek, ben de bunlar kasık ağrısı yapıyorSanırım artık daha yavaş hareket etmeui öğrenmemiz lazımbirde yalancı sancılar da başladı artık o da etkiliyor herhalde
Sütü nerden alıyorsun?O sekilde denemedim canim. Ama arkadasim sok marketten probiyotikli yogurt mayasi alip onunla mayaliyordu yogurdu. Sut alerjim de var malesef, cok sut urunu tuketemiyorum. Ilk hamileligimde her gun duzenli sut icerdim. Alerjim daha sonradan cikti. Bunda maden suyu iciyorum, insallah faydasi oluyordur
Hazir yogurt aliyorum ben de. Sut bulamiyorum cunku cevrede oyle satan yokSütü nerden alıyorsun?
Ben hazır yoğurt alıyorum
Annen ve kv' den sallamak zorunda kalmamış diyelim tatlım o zamanBence biraz aliskanlikla alakali. Annem beni sallamamis kv esimi.. arkadaslarimizda hic sallayan olmadi mesela. Ben hemen yalniz uyusun kafasinda degilim ama kendi kendine uyumayi ogreticem 40i ciktiktan sonra. Hepimizin dinamigi farkli. Aile yapisi farkli.besigi sallanir almadim bebek arabsinin sallama ozelligi olani almadim bakalim kolay olucagini asla idda etmiyorum ama bi noktada olucak. En en kotu uyku icin yardim alirim. Birkaç gunde rutin olusturuyolar cunku
Sndjdjdjf ben miesim yerlerdeydi bgn beni aceyle gorunce kiz calismayinca ev kadini modum acildi
İstanbulda inan evde bende de var ama mangal lekesi cimen lekesi inan cikmadi onlarla. Bildigimiz yontemler coktu gercek lekelerin karsinda
İii de bebege pba free fln kullanmak
Annelik böy bisey tatlım önemli olan içinin ferah olmasıYok canım şiddetli değil öyle belki ilaçlardan belki klozetten tam tuvaleti yapamıyorum ve mecburen uzun süre yattım (normalde oturmayan bi yapım var) ondan orada ağrı oldu herhalde. Ama bebek hareketi hissetmeyince korkmuştum şimdi gittik gördük çok şükür iyi her şey
Ay ben ben şimdi 32 haftalık hamile kuzenimle oturduk cay içiyoruz benimkisi yerinde durmuyor bir oraya bir buraya bir tekmeliyor yerimden zipliyorum kuzeniminkinin hiç sesi çıkmıyor zavallım normalde büyük bebeğin çok hareket etmesi lazımkenKızlar 25+3teyiz miniğim iki gündür çok hareketli hiç durmuyor maşallahşekilden şekile giriyor sizinkiler nasıl
Bebeğin bir yerde toplanması gibi miKızlar bugün çok soru sordum ama karın sertleşmesi yaşayan var mı? Benim bu hafta itibariyle başladı böyle kramp gibi sertleşiyor sonra geçiyor. Birde ani harekette sağ kasığıma anlık bir ağrı girip geçiyor. Doktora perşembe gideceğim ama önemli bişeysr hemen gideyim
Alanının daralması ile de alakalı tatlım oAy ben ben şimdi 32 haftalık hamile kuzenimle oturduk cay içiyoruz benimkisi yerinde durmuyor bir oraya bir buraya bir tekmeliyor yerimden zipliyorum kuzeniminkinin hiç sesi çıkmıyor zavallım normalde büyük bebeğin çok hareket etmesi lazımken
Hiç bir konuda büyük konuşmamak lazımBu sallamayacam çocuğu diyen güzel annelerimle aynı konuyu ileride tekrar konuşacağım
Ay ben de mi küçük diyip dursam heves ediyorum büyük olanlaraKarnım yok çok küçük dedim dedim içine ettim şimdi kocaman oldu yere bir şey düşse zorlanıyorum
Benim eşim sağolsun evde bir dakika durmadığı ve sürekli oyun oynamak istediği için ani hareketlerim oluyor ister istemezEvet yavaş hareketler bir de çok fazla gerinmemek, ben de bunlar kasık ağrısı yapıyorani ağrı girip çıkıyor o durumlarda..
Sanırım evet öyle denilebilir sanki bir anda bir top oluyor orda değişikBebeğin bir yerde toplanması gibi minormal tatlım.
Hiç heves etme çok zorAy ben de mi küçük diyip dursam heves ediyorum büyük olanlara
Benim eşim sağolsun evde bir dakika durmadığı ve sürekli oyun oynamak istediği için ani hareketlerim oluyor ister istemezgenelde onunla savaşırken oluyor o ani kasılma ya da yataktan kalkınca dönünce. Kız ben gerinemiyorum sanki karnım çatlayacak gibi sanıyorum
Sanırım evet öyle denilebilir sanki bir anda bir top oluyor orda değişikay içim rahatlıyor valla iyi ki var burası, sizler yoksa kafayı yerim herhalde her ağrıda acile koşarım
çamaşır suyunda kokusuz olanlardan kullanıyorum domestosun açık mavi olanını, temizlikte yüzey temizleyici olarak amwayin locunu kullanıyorum. kurutmaya atamayacağım çamaşırlarda yumuşatıcı olarak hipoalerjenik kurutmaya atacaksam hafifçe koku kalsın yumuşasın diye vernel romance kullanıyorum. beyaz sabunu da rendeleyip kullanıyorum temizlikte dokunmuyor kokusu dolap içlerine falan da atıyorum mis gibi kokuyo ama tıkamıyo bizi o oda kokuları dolap kokuları tıkar normaldeHangi deterjanları kullanıyorsun?
ev yoğurdundan inek tadı geliyo bana artıkHazir yogurt aliyorum ben de. Sut bulamiyorum cunku cevrede oyle satan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?