2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hiç heves etme çok zor
Tecrübelere güvenmek lazım etmişim ben o zaman birde ne soracağım ben çatlak kremi falan kullanmadım hiç ama artık geriliyor karnım bişey kullanmam lazım, annem kendisi Hindistan cevizi yağı yapıyor o işe yarar mı acaba bilgin var mı yoksa illa lierac mı almalıyım

Kabızlığı yakın zamanda yaşadım duphalac diye bir şurup verdi doktorum güvenle kullanılıyormuş dene istersen ben onun faydasını gördüm sadece

İkisini kullan bence liearac da al tek Hindistan cevizi bilmiyorum ne kadar işe yarar. Bende işe yaradığını düşünerekten lierac kullanıyorum

Kabızlığı yakın zamanda yaşadım duphalac diye bir şurup verdi doktorum güvenle kullanılıyormuş dene istersen ben onun faydasını gördüm sadece
Ben onu içtiğim gün kanama oldum korkuyorum o yüzden yaa kullanmaya daha da kullanmadım doktorum verdiydi hemde

İkisini kullan bence liearac da al tek Hindistan cevizi bilmiyorum ne kadar işe yarar. Bende işe yaradığını düşünerekten lierac kullanıyorum
Ya yakın zamanda doğum yapan bir yakınım işe yaramadı bende dedi, ki kız kilolu da değildi 9.ayda çatladım ona rağmen dedi bende madem öyle o zaman en doğalından gideyim çatlarsa da kimyasal kullanmamış olurum en azından diye düşündüm
Ben onu içtiğim gün kanama oldum korkuyorum o yüzden yaa kullanmaya daha da kullanmadım doktorum verdiydi hemde
Allah Allah aslında çok zararsız bir şurup. Benim annem doğum dikişleri yanlış atıldığı hatta bağırsaklarını yırttıkları içim çok uzun seneler büyük bir vajinal apse ile uğraştı. Geçen yıl ameliyat oldu o günden beri doktoru düzenli olarak içmesini tavsiye etti hatta geçen gün yanındayken kontrolde ben de gebeyim kullanmamda sorun var mı dedim metpamid nasıl zararsız ise bu da öyle dedi. Ama tabii kişiden kişiye değişir

ben lierac kullandım gayet iyi bugün hipp aldım indirimdeydi onun nemlendirmesini de beğendim hindistan cevizi yağı bebe yağı vazelin hepsinden sürüyorum. akşamları yağ ve ya vazelin sürüyorum genelde daha yoğun nemlendiriyor gibi geliyor. bir de kuru fırçalama yapıyorum ekstra olarak. çok sık sürüyorum evdeysem 4ü geçiyordur.

Canim lierac cok yagli bir krem degil. Gunde 3 defa surersem ancak nemini korruyor. Sabah suruyorum oglen tekrar kasinmaya basliyorum

Sen baya sıkı koruma maşallah ben o kadar uğraşamam herhalde işte lierac bu yüzden tavsiye etmedi sanırım
Canim lierac cok yagli bir krem degil. Gunde 3 defa surersem ancak nemini korruyor. Sabah suruyorum oglen tekrar kasinmaya basliyorum
İşte ben pek aklına gelipte sürekli kremlenecek birisi değilim en azından yağ daha uzun süre nemli kalır diye düşünüyorum birde açıkçası zaten küçük ve pahalı bir krem günde 3 kere sürsek ayda 2 kez falan almak gerekir sanırım, gerek var mı bilmiyorum. Off çok karışık

Ilk basta mustela kullandim o da guzeldi. 2 tane mustelayi bitirdim sonra incia ve lierac aldim. Incia cok yagli bir krem, yaz sicaklarinda lierac kullanmak benim icin daha rahatti. Ama artik nemlendirmesi yeterli gelmemeye basladi. Sabah inciayi surdum hala nemli vucudum. Lierac bitince tekrar almam inciadan devam ederim artik

Yarıyor diyorlar bende bebek yağı kullanıyorum

Bencede çünkü doktor riskli gebelik olduğumu bilerek beni rahatlatması için verdi. Zararı olacağını bilse niye versin. Belki başka bi sebebi vardı kanamanın aynı güne denk geldi bilmiyorum ama ben korkuyorum yaa o korkuyu da bi kere yedim hamileyken zaten çatlıcaksın doğurduktan sonrası önemli. Çatlamalar morken yok olması lazım eğer morken beyaza dönüp kalıcı olursa sıkıntı. Bide lierac doğal içerikli diye biliyorum yanlışta hatırlıyor olabilirim bi bak istersen.

Sen baya sıkı koruma maşallah ben o kadar uğraşamam herhalde işte lierac bu yüzden tavsiye etmedi sanırım
çatlak biraz genetik ama yine de tek önlem bol su ve nemlendirme sonrasında tedavisi de çoooook zor çatlağın
aynen işte çok övülüyor ama lieracın nem hissi yeterli değil. ben yine de hepsinden alırım valla yeter ki çatlamayayım ahxhxhx

Oğlum doğduğundan beri alerjiden yumşatıcının kokusunu unuttuk resmen. Biraz büyüdü başlasam mı derken şimdi bebek yine kullanamam gibi büyük ihtimalle. Ama özledim de yani miss kokuları.

Bir de benim ilk hamilelikte yaptigim hatayi yapmayin. Sadece gobegi nemlendirirseniz gobeginizde hic catlak olmuyor ama kalcalariniz ve dizleriniz haritaya donuyor simdi akillandim ama gec oldu

Oğlum doğduğundan beri alerjiden yumşatıcının kokusunu unuttuk resmen. Biraz büyüdü başlasam mı derken şimdi bebek yine kullanamam gibi büyük ihtimalle. Ama özledim de yani miss kokuları.
Biz de kokusuz deterjan ve yumusaticiya oyle alismisiz ki balkonda otururken komsunun astigi camasirin kokusu bile rahatsiz ediyor artik hele beyaz sabun kokusu duydugum anda hapsuruk burun akintisi basliyor bende

ya kurutmaya atınca çok azıcık koku kalıyo açıkçası çok olsa beni de tıkar. hipoalerjenik olanların zaten kokusu yok.
Bir de benim ilk hamilelikte yaptigim hatayi yapmayin. Sadece gobegi nemlendirirseniz gobeginizde hic catlak olmuyor ama kalcalariniz ve dizleriniz haritaya donuyor simdi akillandim ama gec oldu
ben de burda okudum bacaklarda çatlak oluşanları oralara da sürüyorum artık karnım kadar çok olmasa da

Biz de kokusuz deterjan ve yumusaticiya oyle alismisiz ki balkonda otururken komsunun astigi camasirin kokusu bile rahatsiz ediyor artik hele beyaz sabun kokusu duydugum anda hapsuruk burun akintisi basliyor bende
Yumuşatıcı yerine beyaz sirke koyuyordum ama şimdi de korkmaya başladım rezistans filan yakar mı bozar mı cihazı diye tereddütteyim.

O kremi duymamıştım madem öyle nemlendiriyor bende incia alayım.
Yarıyor diyorlar bende bebek yağı kullanıyorum
Aa ever bebek yağı da iyi fikir, zaten asıl olan kurumaması nemli kalması bebek yağı iş görür
O korku olduysa ne yaparsan yap geçmez tatlım aslında annem genetikle alakalı dedi bizim anne tarafı üst soy çatlamamış hiç sana da bişey olmaz zçdedi, zaten doktorum da tenin çok yumuşak çatlamazsın kolay kolay demişti ki gerçekten tenim aşırı yumuşaktır ama tabii tedbir almak istiyor insan durduk yere çatlamayalım şimdi doğal içerikli deniyor ama ben ne olursa olsun her üründe bir kimyasal olduğuna inanıyorum yani onu krem haline getirene kadar ohoo. Haa desen ki başka krem kozmetik vs kullanmıyor musun da böyle konuşuyorsun yaren? kullanıyorum valla ama sanki karnım ona en yakın yer olduğu için orayı muhafaza etmem erek gibi hissediyorum
Annem bizim gende yok çatlamazsın dedi ama yine de güzel göre göre tedbirsizlik etmeyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…