2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sat: 15 Mart Antalya 1 Erkek 20 Aralık

Kızlar bir ara konusuyordunuz bebek için hediyelik yada çikolata kapı süsü vs yaptıran var mı uygun fiyatlı bir sayfa fln buldunuz mu bn baya araştırıyorum 2 bin TL bandında genelde 50 hediyelik anahtarlık çikolata yastikvs takım şeklinde

Günaydın kızlar
Demir ilacını sabah aldım, mahvoldum, mideme taş oturdu sankı kramp gırdı, kahvaltıyı yaptım bıraz rahatladım
Dün öğlen içmiştim bu etkıyı hıssetmemıstım

Günaydın kızlar
Demir ilacını sabah aldım, mahvoldum, mideme taş oturdu sankı kramp gırdı, kahvaltıyı yaptım bıraz rahatladım
Aslında şöyle söyleyeyim canım sen nasıl rahat ediceksen öyle iç sabah rahatsız ediyorsa sabah içme öğlen yemeğinden önce iç ben sabahları aç karnına alıyorum ben hap kullanamadığım için ferrum küçük şişede ondan kullanıyorum sıvı gayette memnunum

Kızlar bende ki muzdarip olduğum ağrı bu. Sanırım kegel egzersizi falan yapınca geçecek. Tam olarak burada söylenilen şeyleri yapınca ağrıyor. Eğer idrar enfeksiyonu değilse bu gibi görünüyor doktoruma soracağım yine de bu hafta. Siz de bakın bi?

Bana gyno ferro sanol yazmıs, hap seklınde.. Yarın sabah da denıcem, eger yıne oyle olursa oglen ıcerım.. Yoksa da ılacı degıstırırırım doktora sorup.. Bu ıkıncı içişim daha

Günaydın kızlar
Doktorum bana aç içecem diye kendini şartlama tok da içebilirsin demişti

Bir çok
Bana gyno ferro sanol yazmıs, hap seklınde.. Yarın sabah da denıcem, eger yıne oyle olursa oglen ıcerım.. Yoksa da ılacı degıstırırırım doktora sorup.. Bu ıkıncı içişim daha
Bir çok Kişide bu ilaç rahatsız edebiliyor daha önce konu açan çok olmuştu burda

1 aya yakındır çatı ağrısını çekiyorum hatta ilk başladığı zaman acile gittim ne oluyor diye sonra kendi doktoruma ikisi de çatı ağrısı dedi. Sana en kolay yoldan tarif edeyim gece uyurken sağdan sola ya da soldan sağa dönerken makatla vajinanin birleştiği yerde ağrı oluyor. Pijama pantolon giyerken bacaklarını kaldırıp indirirken ağrı oluyor ayağınla halı falan düzeltsen ağrı oluşuyor. Ben bunları anlattım acilde açıklık var mı baktılar sonra doktor çatı ağrısı dedi. Kendi doktorumda magnezyum verdi magnezyumdan sonra ciddi oranda rahatladım ama tam geçmedi

Ben de hep bunu kullanıyorum midem çok hassas doktorum uyumadan önce iç öyle uyu demişti çok şükür öyle sıkıntı olmadi

Doktorum bana aç içecem diye kendini şartlama tok da içebilirsin demişti
Yarın da denıcem, olmadı tok ıcerım napıyım, iki büklüm oldum cunku
Bir çok

Bir çok Kişide bu ilaç rahatsız edebiliyor daha önce konu açan çok olmuştu burda
Yaaa
Ben de hep bunu kullanıyorum midem çok hassas doktorum uyumadan önce iç öyle uyu demişti çok şükür öyle sıkıntı olmadi
Magnezyum da aksam 10 da alıyorum, alarmlarım şaşıracak artık

Günaydın kızlar
Beni oğluş sabahları erkenden kaldırıyor bi ben o sıra demir ilacını içip geri uyuyorum. Bazen ipin ucunu kaçırıp üstüne üç saat uyuduğum oldu. Yoksa beni de mahvediyor.

Beni oğluş sabahları erkenden kaldırıyor bi ben o sıra demir ilacını içip geri uyuyorum. Bazen ipin ucunu kaçırıp üstüne üç saat uyuduğum oldu. Yoksa beni de mahvediyor.
2 3 gündür peynir yoğurt yediğim için bende içemiyorum sabah yine bebiş tekmeleri ile uyanmak

Ben de hergun 6.20de kalkıyorum, bıyolojık saatim içtim kahvaltı hazırlamaya basladım, maholdum yaoana kadar, gece de almak mantıklı geldı, ustune uyursam bısye hıssetmem

Ben de hergun 6.20de kalkıyorum, bıyolojık saatim içtim kahvaltı hazırlamaya basladım, maholdum yaoana kadar, gece de almak mantıklı geldı, ustune uyursam bısye hıssetmem
Ben ferrum kullanıyorum aç iç dedi hem doktor hem de eczacı. Sabah tiroid ilacı aldığım için akşam aç içiyorum. Bir sorun yaşamadım şimdilik. Ondan önce de ocean microfer demir tablet içiyordum, o aç tok- sabah akşam fark etmiyordu ama büyük tabletti yutamıyorum. O yüzden bırakmak zorunda kaldım.

Günaydın kızlar
Canım benim benim ilacım ağırdı, gyno ferro sanol. İlk başladığımda 2 gün sabah aç karna aldîm kustum hep mahvetti beni.Doktorum da sabah içme dedi, öğlen içiyorum artik, 2.kutuya geçtim bir sıkıntı yok şu an

Günaydın kızlar
Ben kendimi bildim bileli belirli aralıklarla kansızım ve kan ilaçları mideme bağırsaklarıma hep dokunur, hatta damardan verilen kan ilacına karşı da alerjim var, şu an doktorumun önerisiyle solgar kullanıyorum ne mideme ne bağırsaklarıma dokunmadı. Eğer devam ederse doktoruna danışarak değiştirebilirsin ilacını solgarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…