2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydın kızlar
Demir ilacını sabah aldım, mahvoldum, mideme taş oturdu sankı kramp gırdı, kahvaltıyı yaptım bıraz rahatladım
Dün öğlen içmiştim bu etkıyı hıssetmemıstım
Tardyferon çok rahat onu dene olmadı.
Ben üç dört aydır nerdeyse onu içiyorum.

Kızlar ben demir ilacını bu şekil kullanıyorum kaşık gibi hap olarak zorlanıyorum çünkü sabah aç karnına kahvaltıdan 30dk önce

Eklentiler

• D7D80069-1C73-477D-B80C-76E1BD260DAF.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ben demir ilacını bu şekil kullanıyorum kaşık gibi hap olarak zorlanıyorum çünkü sabah aç karnına kahvaltıdan 30dk önce
Tadı nasıl bunun? Şurup şeklinde olanlardan korkuyorum içemem diye, doktorum bana da dedi şurup şeklinde yazayım diye yazdırmadım

Ya kızlar benim kan değerlerime bakın demir falan vermedi doktor. Acaba bu gittiğimde sorsam mı

Tadı nasıl bunun? Şurup şeklinde olanlardan korkuyorum içemem diye, doktorum bana da dedi şurup şeklinde yazayım diye yazdırmadım
Şekerli şurup gibi, ama bunlarım küçük küçük şişe halinde de var onu meyve suyuyla karıştırıp içtim daha önce oda güzel

Evet işte bu gerçekten bende yüksek ihtimalle magnezyuma başlamam lazım. Bide önceden bel rahatsızlığı olanlarda daha çok oluyormuş. Doktorla konuşup ertelediğim pilatese başlamayı düşünüyorum. Bi de kegel egzersizleri iyi geliyor. Dün ve bugün 3 set yaptım şimdi daha iyiyim gerçekten.

Normalde daha ileriki haftalarda oluyormuş bu ağrı ben erken doğum riski mi diye korkmuştum ama pelvis kemiğim çok dar olduğu için erkenden başlamış bu agri demişti seninde öyle bir şey olabilir mi

Normalde daha ileriki haftalarda oluyormuş bu ağrı ben erken doğum riski mi diye korkmuştum ama pelvis kemiğim çok dar olduğu için erkenden başlamış bu agri demişti seninde öyle bir şey olabilir mi
aslında 3 hafta önce tarama testine gittiğimde alttanda muayene etti çatın iyi, serviks uzunluğu iyi kolay doğum yaparsın sen demişti doktor ama benim belimle alakalı bi sıkıntıdan böyle oldu sanırım. Bide hastayım diye yere yatak serdim kaç gündür orda uyu uyan otur sert zemin o da yaptı herhalde. Bacaklarımın arasına yastık koyup hafif hafif sıktım 10-15 tane bi de 3 Sn ara ile o kemiği derin nefes alarak çişimi tutuyormuşum gibi sıkıp bıraktım inan iyi geldi. YouTube da var bunla ilgili videolar. Bi doktorda geçen izlemiştim çoğu kadında 26. Haftada başlar daha geç başlaması gerek ama demişti. Biz çoğu kadınız sanırım

Büyük ihtimalle ben de kirlanet gibi bir yastık koyunca ağrı azalıyor magnezyum başlasın magnezyumdan sonra minimuma iniyor ama geçmiyor çatı ağrısı normal doğumu çok kolaylaştırıyormus sağlıklı sıhhatli gelsinler sezeryanmus normal doğummus önemli değil bence

Canım inciaları hangi siteden almıştım sen? Ben de tamamlayayım yavaştan onları
Markafarmdan aldık ilk ama sktleri 03/24 falandı iptal ettik vitozondan aldık canım ikinci ürüne de %50 indirimi vardı orada çamaşır ve bulaşık deterjanı sktsi çok yakın o yüzden almadik

Kokusu beyaz sabun gibi değil de canım gliserininimsi kokuyor çok hafif
Oglumda incia ya da sivenodan birini kullanmistim beyaz sabun kokusu gibiydi sevememistim. Incia degilmis demek ki kullandigim. Ecowell almayi dusunuyordum, yorumlarda kokusunun cok agir oldugunu yazmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…