- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.621
Tardyferon çok rahat onu dene olmadı.Günaydın kızlar
Demir ilacını sabah aldım, mahvoldum, mideme taş oturdu sankı kramp gırdı, kahvaltıyı yaptım bıraz rahatladım
Dün öğlen içmiştim bu etkıyı hıssetmemıstım
Bende ferrum küçük şişede 5 Gr şurup tadıda güzel hap asla içemem parol hariç oda zorlaKızlar ben demir ilacını bu şekil kullanıyorum kaşık gibi hap olarak zorlanıyorum çünkü sabah aç karnına kahvaltıdan 30dk önce
Tadı nasıl bunun? Şurup şeklinde olanlardan korkuyorum içemem diye, doktorum bana da dedi şurup şeklinde yazayım diye yazdırmadımKızlar ben demir ilacını bu şekil kullanıyorum kaşık gibi hap olarak zorlanıyorum çünkü sabah aç karnına kahvaltıdan 30dk önce
Onu da kullandım ben düşük yaptıktan sonra oda çok iyiBende ferrum küçük şişede 5 Gr şurup tadıda güzel hap asla içemem parol hariç oda zorla
Şekerli şurup gibi, ama bunlarım küçük küçük şişe halinde de var onu meyve suyuyla karıştırıp içtim daha önce oda güzelTadı nasıl bunun? Şurup şeklinde olanlardan korkuyorum içemem diye, doktorum bana da dedi şurup şeklinde yazayım diye yazdırmadım
Evet işte bu gerçekten bende yüksek ihtimalle magnezyuma başlamam lazım. Bide önceden bel rahatsızlığı olanlarda daha çok oluyormuş. Doktorla konuşup ertelediğim pilatese başlamayı düşünüyorum. Bi de kegel egzersizleri iyi geliyor. Dün ve bugün 3 set yaptım şimdi daha iyiyim gerçekten.1 aya yakındır çatı ağrısını çekiyorumhatta ilk başladığı zaman acile gittim ne oluyor diye sonra kendi doktoruma ikisi de çatı ağrısı dedi. Sana en kolay yoldan tarif edeyim gece uyurken sağdan sola ya da soldan sağa dönerken makatla vajinanin birleştiği yerde ağrı oluyor. Pijama pantolon giyerken bacaklarını kaldırıp indirirken ağrı oluyor ayağınla halı falan düzeltsen ağrı oluşuyor. Ben bunları anlattım acilde açıklık var mı baktılar sonra doktor çatı ağrısı dedi. Kendi doktorumda magnezyum verdi magnezyumdan sonra ciddi oranda rahatladım ama tam geçmedi
İncia aldım benKızlar pişik kremi ne aldınız bi arkadaşım penaten önerdi ama içeriği nasıldır bilen var mı?
Normalde daha ileriki haftalarda oluyormuş bu ağrı ben erken doğum riski mi diye korkmuştum ama pelvis kemiğim çok dar olduğu için erkenden başlamış bu agri demişti seninde öyle bir şey olabilir miEvet işte bu gerçekten bende yüksek ihtimalle magnezyuma başlamam lazım. Bide önceden bel rahatsızlığı olanlarda daha çok oluyormuş. Doktorla konuşup ertelediğim pilatese başlamayı düşünüyorum. Bi de kegel egzersizleri iyi geliyor. Dün ve bugün 3 set yaptım şimdi daha iyiyim gerçekten.
N11 de bezler 387 TLye çıkmışKızlar pazar40 kuponu var bitmediyse alın
Ben dün alacak bir şey bulamadım çöpe gitti gerçi ama.
Canım inciaları hangi siteden almıştım sen? Ben de tamamlayayım yavaştan onlarıİncia aldım ben
Canim.bebek sampuanini filan da incia almistin sanirim. Kokusu nasil? Beyaz sabun gibi mi kokuyorİncia aldım ben
aslında 3 hafta önce tarama testine gittiğimde alttanda muayene etti çatın iyi, serviks uzunluğu iyi kolay doğum yaparsın sen demişti doktor ama benim belimle alakalı bi sıkıntıdan böyle oldu sanırım. Bide hastayım diye yere yatak serdim kaç gündür orda uyu uyan otur sert zemin o da yaptı herhalde. Bacaklarımın arasına yastık koyup hafif hafif sıktım 10-15 tane bi de 3 Sn ara ile o kemiği derin nefes alarak çişimi tutuyormuşum gibi sıkıp bıraktım inan iyi geldi. YouTube da var bunla ilgili videolar. Bi doktorda geçen izlemiştim çoğu kadında 26. Haftada başlar daha geç başlaması gerek ama demişti. Biz çoğu kadınız sanırımNormalde daha ileriki haftalarda oluyormuş bu ağrı ben erken doğum riski mi diye korkmuştum ama pelvis kemiğim çok dar olduğu için erkenden başlamış bu agri demişti seninde öyle bir şey olabilir mi
Büyük ihtimalleaslında 3 hafta önce tarama testine gittiğimde alttanda muayene etti çatın iyi, serviks uzunluğu iyi kolay doğum yaparsın sen demişti doktor ama benim belimle alakalı bi sıkıntıdan böyle oldu sanırım. Bide hastayım diye yere yatak serdim kaç gündür orda uyu uyan otur sert zemin o da yaptı herhalde. Bacaklarımın arasına yastık koyup hafif hafif sıktım 10-15 tane bi de 3 Sn ara ile o kemiği derin nefes alarak çişimi tutuyormuşum gibi sıkıp bıraktım inan iyi geldi. YouTube da var bunla ilgili videolar. Bi doktorda geçen izlemiştim çoğu kadında 26. Haftada başlar daha geç başlaması gerek ama demişti. Biz çoğu kadınız sanırım
Kokusu beyaz sabun gibi değil de canım gliserininimsi kokuyor çok hafifCanim.bebek sampuanini filan da incia almistin sanirim. Kokusu nasil? Beyaz sabun gibi mi kokuyor
Markafarmdan aldık ilk ama sktleri 03/24 falandı iptal ettik vitozondan aldık canım ikinci ürüne de %50 indirimi vardı orada çamaşır ve bulaşık deterjanı sktsi çok yakın o yüzden almadikCanım inciaları hangi siteden almıştım sen? Ben de tamamlayayım yavaştan onları
Oglumda incia ya da sivenodan birini kullanmistim beyaz sabun kokusu gibiydi sevememistim. Incia degilmis demek ki kullandigim. Ecowell almayi dusunuyordum, yorumlarda kokusunun cok agir oldugunu yazmislarKokusu beyaz sabun gibi değil de canım gliserininimsi kokuyor çok hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?