2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amin canım sağlıkla güzellikle hayırla gelsinler inşallah. Ben normal ilk tercihim olur ama her hangi gerçek bi olumsuz durumda ne gerekiyorsa o yapılsın.

Ya kızlar benim kan değerlerime bakın demir falan vermedi doktor. Acaba bu gittiğimde sorsam mı
Sor canim zaten kendiside soyler yuksek ihtimal 12 nin altina dusmeden genelde baslatiyor sonrasinda cikarmak cok zor oluyormus bende biraz gec kaldim 11.2 de basladik ama sorun olmicagini soyledi gittiginde doktorun demezse mutlaka hatirlat

Oglumda incia ya da sivenodan birini kullanmistim beyaz sabun kokusu gibiydi sevememistim. Incia degilmis demek ki kullandigim. Ecowell almayi dusunuyordum, yorumlarda kokusunun cok agir oldugunu yazmislar
Ecowellin ürünlerinin sertifikası varmış ama birlesimden olan ürünün sertifikası yokmuş

2 gündür yemek sonuna doğru midem bulanmaya başlıyor uzanıyorum bi süre bekleyince geçiyor. Bu haftalarda bebeğin saçları çıkıyormuş ondan olabilir mi yediklerimi kusucam diye korkuyorumm

2 gündür yemek sonuna doğru midem bulanmaya başlıyor uzanıyorum bi süre bekleyince geçiyor. Bu haftalarda bebeğin saçları çıkıyormuş ondan olabilir mi yediklerimi kusucam diye korkuyorumm
Saç çıktığı zaman boğazında kıl demeti oturuyormus gibi bir his oluyormuş öyle diyorlar 3. Trimestrda mide bulantısı kusma vb geri gelebiliyormus mide sıkışmaya başladığı için

çatı ağrısı dediğiniz nereye vuruyo benim yürürken kasığımın sağ tarafında bir ağrı oluyor gerilme hissi gibi karnımı alttan elimle destekleyince azalıyor. bir de sol kalça kemiğim yürürken sanki sürtünüyormuş gibi geliyordu dün ama normaldir bence ya anormal olduğunu düşündürmedi bana ağrı

Doktoruma sordum aynısını yaşıyorum çünkü baskı olduğu için ağrı yapar dedi

Selamlar. Park yatak elelenin sitesinden alip hediye yatagi inceleyen oldu mu? Sunger mi? Guzel mi yeterli mi?

Baska bir model almak vardi aklimda, bu yuzden yatastan sunger yatak soylemistim. Ama simdi doona alayim zaten ivir zivir istemiyorum diye dusundum. Verdikleri yatak yeterliyse yatas i iptal edeyim. Ama idare eder bir seyse bunlari anneme de goturebilirim

Bu ağrı tam olarak vajinanın bittiği makatin başladığı bir ara varya oraya vuruyor ayağınla halıyı duzeltmeye çalış eğer çatı ağrısıysa çok ağrıyor

Günaydın.. Bir süredir yazmıodum. Geçen seker yaptrmstm çıkmayınca bende rahattım 2 haftadır ama meğer amnıon sıvısı fazla oldugu için diyet listesine devam sonuna kadar. 25. Haftadayım rahimde yumusakmış sıvıda fazla oldugu için erken dogum olabıliyormuş. Tedbiri alıp karbonhidratı kesip makarna pilav patates yok Sekersız cay kek börek kek mantı yok.
Tatlı yada türevi haftada yarım porsiyon, bakkal ekmegı yasak cavdar yenılıcek.
6 hafta kaldı 32ye 2 haftası izin alıcam bu süreci idare etmeye calısıcaz. Cok zorlanırsam rapor alıcam arada. 28de bogmaca aşısı olucam. 10 gün sonra kontrol var. Kızım iyi şükürler olsun büyüyor güzel haberler almak dileği ile.

Alanının daralması ile de alakalı tatlım o
Onu anlamıyorum ben ya Aslında alanı daraldığı için hareketlerinin daha çok hissedilmesi gerekmez mi daha sert bir sekilde
Canim ben aldım elele nin sitesinden yataklı geldi ama yatağı hiç güzel değil incecik naylon gibi birsey onu belki yükseltmek için kullanırım ilk zamanlar ama tek basina kullanılmaz

Bana gyno ferro sanol yazmıs, hap seklınde.. Yarın sabah da denıcem, eger yıne oyle olursa oglen ıcerım.. Yoksa da ılacı degıstırırırım doktora sorup.. Bu ıkıncı içişim daha
Demir seviyen nasil oncelikle.
Demir kadinlarda zaten sıkıntı. Bi de hamile kadinlarda daha sorun erken dogumu fln tetikliyomus
Ben doktor yazdiginda en az yan etkisi hangisi die ozellikle istedigimde birkac tane soledi ama hem kv eczaci hem de diyetisyenimin teyidi ile solgar aldim
Sifir mide bulantisi.
Eger degerlerin asiri dusuk degilse ac karnina solgar ic. En dogru kullanim o. Cnku ac olman gerekiyor. Oglen vs ictiginde hem ac olman hemde sonrasinda uzun sure bisey yememen gerekiyor kitabi bilgiye gore
Ya kızlar benim kan değerlerime bakın demir falan vermedi doktor. Acaba bu gittiğimde sorsam mı
Bence sor. 20kusuruncu haftada baslanmasi zaruri

Bu ağrı tam olarak vajinanın bittiği makatin başladığı bir ara varya oraya vuruyor ayağınla halıyı duzeltmeye çalış eğer çatı ağrısıysa çok ağrıyor
yok orada değil benim ağrılarım hafif bir skolyozum vardı arka kısımdaki ağrılarım biraz ondan diye de düşünüyorum çok şiddetli değiller zaten şükür
Bu bende de oluyor son günlerde sanırım yukarı çıktıkça mideyi etkiliyor
reflü sebep oluyor genelde bu yemek sonrası bulantılara bebeğin iyice yukarı çıkışıyla bağlantılı reflüde artıyor. benim sabahları kusma isteğim başladı onun sebebini bulamadım

Tardyferon çok rahat onu dene olmadı.
Ben üç dört aydır nerdeyse onu içiyorum.
Olmazsa degıstırecegım ekran resmı aldım
Benımkı de ondan, uarın da deneyıp ben de oglene gecerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…