- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.641
Amin canım sağlıkla güzellikle hayırla gelsinler inşallah. Ben normal ilk tercihim olur ama her hangi gerçek bi olumsuz durumda ne gerekiyorsa o yapılsın.Büyük ihtimalleben de kirlanet gibi bir yastık koyunca ağrı azalıyor magnezyum başlasın magnezyumdan sonra minimuma iniyor ama geçmiyor çatı ağrısı normal doğumu çok kolaylaştırıyormus sağlıklı sıhhatli gelsinler sezeryanmus normal doğummus önemli değil bence
Sor canim zaten kendiside soyler yuksek ihtimal 12 nin altina dusmeden genelde baslatiyor sonrasinda cikarmak cok zor oluyormus bende biraz gec kaldim 11.2 de basladik ama sorun olmicagini soyledi gittiginde doktorun demezse mutlaka hatirlatYa kızlar benim kan değerlerime bakın demir falan vermedi doktor. Acaba bu gittiğimde sorsam mı
Ecowellin ürünlerinin sertifikası varmış ama birlesimden olan ürünün sertifikası yokmuşOglumda incia ya da sivenodan birini kullanmistim beyaz sabun kokusu gibiydi sevememistim. Incia degilmis demek ki kullandigim. Ecowell almayi dusunuyordum, yorumlarda kokusunun cok agir oldugunu yazmislar
Hızlı mı yiyorsun ya da uzun süre aç kalıp birden mi yiyorsun canım?2 gündür yemek sonuna doğru midem bulanmaya başlıyor uzanıyorum bi süre bekleyince geçiyor. Bu haftalarda bebeğin saçları çıkıyormuş ondan olabilir miyediklerimi kusucam diye korkuyorumm
Saç çıktığı zaman boğazında kıl demeti oturuyormus gibi bir his oluyormuş öyle diyorlar2 gündür yemek sonuna doğru midem bulanmaya başlıyor uzanıyorum bi süre bekleyince geçiyor. Bu haftalarda bebeğin saçları çıkıyormuş ondan olabilir miyediklerimi kusucam diye korkuyorumm
çatı ağrısı dediğiniz nereye vuruyo benim yürürken kasığımın sağ tarafında bir ağrı oluyor gerilme hissi gibi karnımı alttan elimle destekleyince azalıyor. bir de sol kalça kemiğim yürürken sanki sürtünüyormuş gibi geliyordu dünBüyük ihtimalleben de kirlanet gibi bir yastık koyunca ağrı azalıyor magnezyum başlasın magnezyumdan sonra minimuma iniyor ama geçmiyor çatı ağrısı normal doğumu çok kolaylaştırıyormus sağlıklı sıhhatli gelsinler sezeryanmus normal doğummus önemli değil bence
Doktoruma sordum aynısını yaşıyorum çünkü baskı olduğu için ağrı yapar dediçatı ağrısı dediğiniz nereye vuruyo benim yürürken kasığımın sağ tarafında bir ağrı oluyor gerilme hissi gibi karnımı alttan elimle destekleyince azalıyor. bir de sol kalça kemiğim yürürken sanki sürtünüyormuş gibi geliyordu dünama normaldir bence ya anormal olduğunu düşündürmedi bana ağrı
Bu bende de oluyor son günlerde sanırım yukarı çıktıkça mideyi etkiliyor2 gündür yemek sonuna doğru midem bulanmaya başlıyor uzanıyorum bi süre bekleyince geçiyor. Bu haftalarda bebeğin saçları çıkıyormuş ondan olabilir miyediklerimi kusucam diye korkuyorumm
Bu ağrı tam olarak vajinanın bittiği makatin başladığı bir ara varya oraya vuruyor ayağınla halıyı duzeltmeye çalış eğer çatı ağrısıysa çok ağrıyorçatı ağrısı dediğiniz nereye vuruyo benim yürürken kasığımın sağ tarafında bir ağrı oluyor gerilme hissi gibi karnımı alttan elimle destekleyince azalıyor. bir de sol kalça kemiğim yürürken sanki sürtünüyormuş gibi geliyordu dünama normaldir bence ya anormal olduğunu düşündürmedi bana ağrı
Onu anlamıyorum ben ya Aslında alanı daraldığı için hareketlerinin daha çok hissedilmesi gerekmez mi daha sert bir sekildeAlanının daralması ile de alakalı tatlım o
Canim ben aldım elele nin sitesinden yataklı geldi ama yatağı hiç güzel değil incecik naylon gibi birsey onu belki yükseltmek için kullanırım ilk zamanlar ama tek basina kullanılmazSelamlar. Park yatak elelenin sitesinden alip hediye yatagi inceleyen oldu mu? Sunger mi? Guzel mi yeterli mi?
Baska bir model almak vardi aklimda, bu yuzden yatastan sunger yatak soylemistim. Ama simdi doona alayim zaten ivir zivir istemiyorum diye dusundum. Verdikleri yatak yeterliyse yatas i iptal edeyim. Ama idare eder bir seyse bunlari anneme de goturebilirim
Demir seviyen nasil oncelikle.Bana gyno ferro sanol yazmıs, hap seklınde.. Yarın sabah da denıcem, eger yıne oyle olursa oglen ıcerım.. Yoksa da ılacı degıstırırırım doktora sorup.. Bu ıkıncı içişim daha
Bence sor. 20kusuruncu haftada baslanmasi zaruriYa kızlar benim kan değerlerime bakın demir falan vermedi doktor. Acaba bu gittiğimde sorsam mı
Baby me bebek temizleme pamuğu veya baby me alt değiştirme örtüsü alabilirsiiin stoğu varKızlar pazar40 kuponu var bitmediyse alın
Ben dün alacak bir şey bulamadım çöpe gitti gerçi ama.
yok orada değil benim ağrılarım hafif bir skolyozum vardı arka kısımdaki ağrılarım biraz ondan diye de düşünüyorum çok şiddetli değiller zaten şükürBu ağrı tam olarak vajinanın bittiği makatin başladığı bir ara varya oraya vuruyor ayağınla halıyı duzeltmeye çalış eğer çatı ağrısıysa çok ağrıyor
reflü sebep oluyor genelde bu yemek sonrası bulantılara bebeğin iyice yukarı çıkışıyla bağlantılı reflüde artıyor. benim sabahları kusma isteğim başladı onun sebebini bulamadımBu bende de oluyor son günlerde sanırım yukarı çıktıkça mideyi etkiliyor
Olmazsa degıstırecegımTardyferon çok rahat onu dene olmadı.
Ben üç dört aydır nerdeyse onu içiyorum.
Benımkı de ondan, uarın da deneyıp ben de oglene gecerımCanım benim benim ilacım ağırdı, gyno ferro sanol. İlk başladığımda 2 gün sabah aç karna aldîm kustum hep mahvetti beni.Doktorum da sabah içme dedi, öğlen içiyorum artik, 2.kutuya geçtim bir sıkıntı yok şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?