- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.661
Bende sabah kalkmadan su içeyim biraz daha yatayım dedim anında mide yanmam oldu. Su bile ağzıma geri geldi bende rahatsız oldum kalktımreflü sebep oluyor genelde bu yemek sonrası bulantılara bebeğin iyice yukarı çıkışıyla bağlantılı reflüde artıyor. benim sabahları kusma isteğim başladı onun sebebini bulamadım
E ticâret mantığı işte indir bindir.N11 de bezler 387 TLye çıkmış
Süper gelince at resmini. Denk gelirse güzel şeyler oluyor.Kızlar hanginiz söylemişti hatırlamıyorum ama dolap uygulamasından babyjem tummy i 700tl e sıfır aldım, teşekkür ederim
Yatağı yeğenim verecek diye hepsiburada dan yapı kredinin 75 tl puanıyla 1.875 e geldi. Doona. Kullanmayacağım yatak için fazladan 150 lira vermedim. Yapı kredi kartın varsa kampanyalardan önce e ticaret kampanyasına katılSelamlar. Park yatak elelenin sitesinden alip hediye yatagi inceleyen oldu mu? Sunger mi? Guzel mi yeterli mi?
Baska bir model almak vardi aklimda, bu yuzden yatastan sunger yatak soylemistim. Ama simdi doona alayim zaten ivir zivir istemiyorum diye dusundum. Verdikleri yatak yeterliyse yatas i iptal edeyim. Ama idare eder bir seyse bunlari anneme de goturebilirim
Diyete rağmen amniyon sıvın normal değere inmemiş mi?Günaydın.. Bir süredir yazmıodum. Geçen seker yaptrmstm çıkmayınca bende rahattım 2 haftadır ama meğer amnıon sıvısı fazla oldugu için diyet listesine devam sonuna kadar. 25. Haftadayım rahimde yumusakmış sıvıda fazla oldugu için erken dogum olabıliyormuş. Tedbiri alıp karbonhidratı kesip makarna pilav patates yok Sekersız cay kek börek kek mantı yok.
Tatlı yada türevi haftada yarım porsiyon, bakkal ekmegı yasak cavdar yenılıcek.
6 hafta kaldı 32ye 2 haftası izin alıcam bu süreci idare etmeye calısıcaz. Cok zorlanırsam rapor alıcam arada. 28de bogmaca aşısı olucam. 10 gün sonra kontrol var. Kızım iyi şükürler olsunbüyüyor güzel haberler almak dileği ile.
36 paket ıslak mendil aldım hamurun da alt açması. Bebeğe pek alıncak bir şey kalmadı. Banyo süngeri, kovası, maşrapası basit şeyler kaldı . Çamaşır deterjanı bulaşık deterjanıBaby me bebek temizleme pamuğu veya baby me alt değiştirme örtüsü alabilirsiiin stoğu var
Solgar soyleyen baya kısı oldu, olmazsa doktora soyleyıp degıstırecegımBen kendimi bildim bileli belirli aralıklarla kansızım ve kan ilaçları mideme bağırsaklarıma hep dokunur, hatta damardan verilen kan ilacına karşı da alerjim var, şu an doktorumun önerisiyle solgar kullanıyorum ne mideme ne bağırsaklarıma dokunmadı. Eğer devam ederse doktoruna danışarak değiştirebilirsin ilacını solgarla
Demır sevıyeme bakılmadı, 21.haftada baslarız demıstı, ılk kez dun almıstım..Demir seviyen nasil oncelikle.
Demir kadinlarda zaten sıkıntı. Bi de hamile kadinlarda daha sorun erken dogumu fln tetikliyomus
Ben doktor yazdiginda en az yan etkisi hangisi die ozellikle istedigimde birkac tane soledi ama hem kv eczaci hem de diyetisyenimin teyidi ile solgar aldim
Sifir mide bulantisi.
Eger degerlerin asiri dusuk degilse ac karnina solgar ic. En dogru kullanim o. Cnku ac olman gerekiyor. Oglen vs ictiginde hem ac olman hemde sonrasinda uzun sure bisey yememen gerekiyor kitabi bilgiye gore
Bence sor. 20kusuruncu haftada baslanmasi zaruri
Evet doğru, çok olmuyor böyle sıfır şeyler hemen alıyorlar çünkü. İnşallah atarımE ticâret mantığı işte indir bindir.
Süper gelince at resmini. Denk gelirse güzel şeyler oluyor.
Yatağı yeğenim verecek diye hepsiburada dan yapı kredinin 75 tl puanıyla 1.875 e geldi. Doona. Kullanmayacağım yatak için fazladan 150 lira vermedim. Yapı kredi kartın varsa kampanyalardan önce e ticaret kampanyasına katıl
Diyete rağmen amniyon sıvın normal değere inmemiş mi?
Korkuttun şimdi beni ben nasıl olsa diyet yapıyorum sıvı normale dönmüştür diye düşünüyordum
36 paket ıslak mendil aldım hamurun da alt açması. Bebeğe pek alıncak bir şey kalmadı. Banyo süngeri, kovası, maşrapası basit şeyler kaldı . Çamaşır deterjanı bulaşık deterjanı
Canım ben sayfasından aldım yaklaşık 10 cm bir süngeri vardı ama süngeri ince , kayınvalidem ya ikinci bir yatak yapacak yada ben hazır bir tane daha alacağım hediye gelen yeterli değil maalesefSelamlar. Park yatak elelenin sitesinden alip hediye yatagi inceleyen oldu mu? Sunger mi? Guzel mi yeterli mi?
Baska bir model almak vardi aklimda, bu yuzden yatastan sunger yatak soylemistim. Ama simdi doona alayim zaten ivir zivir istemiyorum diye dusundum. Verdikleri yatak yeterliyse yatas i iptal edeyim. Ama idare eder bir seyse bunlari anneme de goturebilirim
Famılıa 40lı 169a aldık gecen tarım kredıden.. Aynısını sımdi şok getırecek 169a, bence şoktan alEki Görüntüle 3295610
Kızlar papia tanesi 5 liraya geliyor.
Başka yerde daha uyguna gören var mı?
Ben bulmuşken hazır indirim 3 paket almayı düşünüyorum.
Papia yı çok seviyorum ama yaFamılıa 40lı 169a aldık gecen tarım kredıden.. Aynısını sımdi şok getırecek 169a, bence şoktan al
Bunu bende bilmiyorum ya. Neler almalıyım nasıl almalıyım. Kış olacağı için kalın mı olmalı yoksa çok mu sıcaklarızKizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Kim ne yapti bununla ilgili? Yani ilk 40gun icin bize kiyafet ne lazim sizce?
Sen bılırsın canımm, sevıyosan onu alPapia yı çok seviyorum ama ya
Familia aynı kaliteyi verir mi?
Solo almıştım papia kadar güzel değil
Kim markette solo da indirimde 40 lısı 159 lira
Sor Tabi ki Canim, genelYa kızlar benim kan değerlerime bakın demir falan vermedi doktor. Acaba bu gittiğimde sorsam mı
Benim demir depolarım, değerlerim çok iyi olmasına rağmen 14. haftada başladık galiba. Muhakkak sorun, en kısa zamanda siz de başlayın.Ya kızlar benim kan değerlerime bakın demir falan vermedi doktor. Acaba bu gittiğimde sorsam mı
Zaten sıkmayan şeyler giyiyoruz 40 günde özellikle ilk haftalar sıkmayan kıyafetler olması lazım ben eşofman ve pijama ile dolaşırımKizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Solo eczacıbaşınınSen bılırsın canımm, sevıyosan onu al
Ben hıc solo kullanmadım, genelde famılıa kullanıyoruz
Kizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Benim de var kazanilacak banka kampanyasi puanlarim ama harcayacak yer cok nasilsaE ticâret mantığı işte indir bindir.
Süper gelince at resmini. Denk gelirse güzel şeyler oluyor.
Yatağı yeğenim verecek diye hepsiburada dan yapı kredinin 75 tl puanıyla 1.875 e geldi. Doona. Kullanmayacağım yatak için fazladan 150 lira vermedim. Yapı kredi kartın varsa kampanyalardan önce e ticaret kampanyasına katıl
Diyete rağmen amniyon sıvın normal değere inmemiş mi?
Korkuttun şimdi beni ben nasıl olsa diyet yapıyorum sıvı normale dönmüştür diye düşünüyordum
36 paket ıslak mendil aldım hamurun da alt açması. Bebeğe pek alıncak bir şey kalmadı. Banyo süngeri, kovası, maşrapası basit şeyler kaldı . Çamaşır deterjanı bulaşık deterjanı
Lcw dream de güzel pijamalat var. Benim önceden aldığım bir takım var düğmeli zaten ben bol giymeyi sevdiğim için l almıştım herhalde o zamanlarda da olur zaten şuan sığıyor. Bi kaç tane daha pijama alacağım ama hastaneye giderken giymrk için eşofman takımı almam lazım ama güzel bişey bulamıyorum. Hep alt kısımları kısa oluyor. Eğer beğendiğiniz doğumdan sonrada rahatlıkla giyilebilecek bi eşofman takımı biliyorsanız bana link atar mısınızPenti ve suwen de çok güzel indirim var düğmeli takım pijamalarda, bir bakın ben doğum sonrası için düğmeli aldım kumaşları çok güzel uyguna geliyor . 1 ay sonra üstümüze olanlar doğum sonrası olur gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?