2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
reflü sebep oluyor genelde bu yemek sonrası bulantılara bebeğin iyice yukarı çıkışıyla bağlantılı reflüde artıyor. benim sabahları kusma isteğim başladı onun sebebini bulamadım
Bende sabah kalkmadan su içeyim biraz daha yatayım dedim anında mide yanmam oldu. Su bile ağzıma geri geldi bende rahatsız oldum kalktım

N11 de bezler 387 TLye çıkmış
E ticâret mantığı işte indir bindir.
Kızlar hanginiz söylemişti hatırlamıyorum ama dolap uygulamasından babyjem tummy i 700tl e sıfır aldım, teşekkür ederim
Süper gelince at resmini. Denk gelirse güzel şeyler oluyor.
Yatağı yeğenim verecek diye hepsiburada dan yapı kredinin 75 tl puanıyla 1.875 e geldi. Doona. Kullanmayacağım yatak için fazladan 150 lira vermedim. Yapı kredi kartın varsa kampanyalardan önce e ticaret kampanyasına katıl
Diyete rağmen amniyon sıvın normal değere inmemiş mi?
Korkuttun şimdi beni ben nasıl olsa diyet yapıyorum sıvı normale dönmüştür diye düşünüyordum
Baby me bebek temizleme pamuğu veya baby me alt değiştirme örtüsü alabilirsiiin stoğu var
36 paket ıslak mendil aldım hamurun da alt açması. Bebeğe pek alıncak bir şey kalmadı. Banyo süngeri, kovası, maşrapası basit şeyler kaldı . Çamaşır deterjanı bulaşık deterjanı

Solgar soyleyen baya kısı oldu, olmazsa doktora soyleyıp degıstırecegım
Demır sevıyeme bakılmadı, 21.haftada baslarız demıstı, ılk kez dun almıstım..
Solgarı tavsıye eden cok kısı oldu, soracağım doktouma canım, yarın da boyle kotu olursam

Evet doğru, çok olmuyor böyle sıfır şeyler hemen alıyorlar çünkü. İnşallah atarım

Kızlar papia tanesi 5 liraya geliyor.
Başka yerde daha uyguna gören var mı?
Ben bulmuşken hazır indirim 3 paket almayı düşünüyorum.

Canım ben sayfasından aldım yaklaşık 10 cm bir süngeri vardı ama süngeri ince , kayınvalidem ya ikinci bir yatak yapacak yada ben hazır bir tane daha alacağım hediye gelen yeterli değil maalesef

Kızlar şuna bakın SübhanAllah nasıl küçük nasıl savunmasız korkuyor bizim bebeklerimiz de suan böyle mi Rabbim ne güzel yaratmış onlar için suan en güvenli yer bizim karnımız orda keyifleri yerinde Allahim bütün bebeklere sağlık versin

Famılıa 40lı 169a aldık gecen tarım kredıden.. Aynısını sımdi şok getırecek 169a, bence şoktan al
Papia yı çok seviyorum ama ya
Familia aynı kaliteyi verir mi?
Solo almıştım papia kadar güzel değil
Kim markette solo da indirimde 40 lısı 159 lira

Kizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Kim ne yapti bununla ilgili? Yani ilk 40gun icin bize kiyafet ne lazim sizce?

Kizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Bunu bende bilmiyorum ya. Neler almalıyım nasıl almalıyım. Kış olacağı için kalın mı olmalı yoksa çok mu sıcaklarız

Papia yı çok seviyorum ama ya
Familia aynı kaliteyi verir mi?
Solo almıştım papia kadar güzel değil
Kim markette solo da indirimde 40 lısı 159 lira
Sen bılırsın canımm, sevıyosan onu al
Ben hıc solo kullanmadım, genelde famılıa kullanıyoruz

Ya kızlar benim kan değerlerime bakın demir falan vermedi doktor. Acaba bu gittiğimde sorsam mı
Benim demir depolarım, değerlerim çok iyi olmasına rağmen 14. haftada başladık galiba. Muhakkak sorun, en kısa zamanda siz de başlayın.

Zaten sıkmayan şeyler giyiyoruz 40 günde özellikle ilk haftalar sıkmayan kıyafetler olması lazım ben eşofman ve pijama ile dolaşırım

Eylül ayını okudum şimdi ekim ayına sardım ya ekim ayında 31 haftada doğuran biri var galiba yoğun bakıma alıp entübe etmişler çok üzüldüm Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Bide her zaman göstermiyorlarmış bebeği hafta da 2 gün göstereceklermiş

Penti ve suwen de çok güzel indirim var düğmeli takım pijamalarda, bir bakın ben doğum sonrası için düğmeli aldım kumaşları çok güzel uyguna geliyor . 1 ay sonra üstümüze olanlar doğum sonrası olur gibi geliyor
Kışın doğacak olsada bebek için soğuk ortamda olmayacağız zaten çok kalın almaya gerek yok.
Ben zaten sıcak şehirde yaşıyorum ince aldım üstüme sabahlık hırka alırım rahat olsun istedim

Benim de var kazanilacak banka kampanyasi puanlarim ama harcayacak yer cok nasilsa magazasi bana yakin, aslinda niyetim telefon acip 2 tane alacagim diyip pazarlik yapmak. Esimi gonderirim gider alir, uygun bir sey derse. Yatagi da istemem o zaman pazarlik unsuru olarak Bir de acmazsam ne kadar sure iade edebilirim diye soracagim.

Lcw dream de güzel pijamalat var. Benim önceden aldığım bir takım var düğmeli zaten ben bol giymeyi sevdiğim için l almıştım herhalde o zamanlarda da olur zaten şuan sığıyor. Bi kaç tane daha pijama alacağım ama hastaneye giderken giymrk için eşofman takımı almam lazım ama güzel bişey bulamıyorum. Hep alt kısımları kısa oluyor. Eğer beğendiğiniz doğumdan sonrada rahatlıkla giyilebilecek bi eşofman takımı biliyorsanız bana link atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…