- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.681
Lcw dream de güzel pijamalat var. Benim önceden aldığım bir takım var düğmeli zaten ben bol giymeyi sevdiğim için l almıştım herhalde o zamanlarda da olur zaten şuan sığıyor. Bi kaç tane daha pijama alacağım ama hastaneye giderken giymrk için eşofman takımı almam lazım ama güzel bişey bulamıyorum. Hep alt kısımları kısa oluyor. Eğer beğendiğiniz doğumdan sonrada rahatlıkla giyilebilecek bi eşofman takımı biliyorsanız bana link atar mısınız
Ben beğenmedim canım yatağı ancak park alanı olarak kullanıldığında altına serip üstüne oturtursan öyle işlevli olurSelamlar. Park yatak elelenin sitesinden alip hediye yatagi inceleyen oldu mu? Sunger mi? Guzel mi yeterli mi?
Baska bir model almak vardi aklimda, bu yuzden yatastan sunger yatak soylemistim. Ama simdi doona alayim zaten ivir zivir istemiyorum diye dusundum. Verdikleri yatak yeterliyse yatas i iptal edeyim. Ama idare eder bir seyse bunlari anneme de goturebilirim
Bir tane jinekologtan dinlemiştim parfümlü tuvalet kağıtları enfeksiyon riskini arttırıyormusEki Görüntüle 3295610
Kızlar papia tanesi 5 liraya geliyor.
Başka yerde daha uyguna gören var mı?
Ben bulmuşken hazır indirim 3 paket almayı düşünüyorum.
Teşekkür ettim ben baby turco 3 numara bez aldım tanesi 1.33e geldiKızlar pazar40 kuponu var bitmediyse alın
Ben dün alacak bir şey bulamadım çöpe gitti gerçi ama.
Bilmiyorum anlamadim bende. Hastane cikisi seklinde mi alsak takim takim 15-20 gun giydirsek mesela 4lu takim gibi. Yoksa yenidogan tulummu alsak mantikli direk? Kafam karisti. Herkes alma kucuk dedi herseyi 3-6 6-9 aldim da bu cocuk ne giyicek dogunca? İnce kalin kismina gelince evde cok kalina gerek yok en kotu anane hirkasi giydiririz ustune die dusunuyorumBunu bende bilmiyorum ya. Neler almalıyım nasıl almalıyım. Kış olacağı için kalın mı olmalı yoksa çok mu sıcaklarız
Allah yardimcisi olsunEylül ayını okudum şimdi ekim ayına sardımya ekim ayında 31 haftada doğuran biri var galiba yoğun bakıma alıp entübe etmişler çok üzüldüm Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Bide her zaman göstermiyorlarmış bebeği hafta da 2 gün göstereceklermiş
Bu arada ben de yillardir yumusatici kullanmiyorum. Dar pantolonlarimi giydigimde kasinti yapiyordu, yumusaticiyi birakinca gecti. Sirkeyi 1e 2 sulandirip kullan mutlaka ben biraz karbonat ve lavanta yagi ekliyorum. ( once hepsini genis bir kapta ekliyorum karistiriyorum cunku kopuruyor) Son zamanlarda camasir sodasi kullanmaya basladim. Deterjan gozune 1 kasik ekliyorum. Havlular yeni gibi yumusacik oldu. Sirke fln da koymadigim halde.Yumuşatıcı yerine beyaz sirke koyuyordum ama şimdi de korkmaya başladım rezistans filan yakar mı bozar mı cihazı diye tereddütteyim.
Benim normalde de cok kiyafetim vardirKizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Kim ne yapti bununla ilgili? Yani ilk 40gun icin bize kiyafet ne lazim sizce?
Valla senın kadar hakım deılım pekSolo eczacıbaşının
Papia hayat firmasının
Bilmiyorum anlamadim bende. Hastane cikisi seklinde mi alsak takim takim 15-20 gun giydirsek mesela 4lu takim gibi. Yoksa yenidogan tulummu alsak mantikli direk? Kafam karisti. Herkes alma kucuk dedi herseyi 3-6 6-9 aldim da bu cocuk ne giyicek dogunca? İnce kalin kismina gelince evde cok kalina gerek yok en kotu anane hirkasi giydiririz ustune die dusunuyorum
Allah yardimcisi olsunaslinda okumasak daha mi iyi ama merak da ediyoeum bnde eylul grubuna sardim iste hele biraz once biri paylasti ya 27+3de dogan bebisi icimizde o boyutta bi minnak var aklim almiyor benim
Ben bi tane mustela 1-2-3 aldımKızlar pişik kremi ne aldınız bi arkadaşım penaten önerdi ama içeriği nasıldır bilen var mı?
Aynen bende öyle aldım tarım krediden. Baya uyguna geldiFamılıa 40lı 169a aldık gecen tarım kredıden.. Aynısını sımdi şok getırecek 169a, bence şoktan al
Alt temizleme örtüsü demişken , yatak koruyucuları var . Alan oldu mu boyutları aynı koruyucunun altında cırt cırt varmış. Ama alt almaya göre daha uyguna geliyor. Kullanım aynı ise alt açma örtüsü yerine yatak koruyucu alayım diyorumBaby me bebek temizleme pamuğu veya baby me alt değiştirme örtüsü alabilirsiiin stoğu var
E bebek ve LCW koton kalıpları bile çok farklı birbirindenDoğuma yakın kaç cm doğacağı az çok belli olur mu şimdi her markanın yenidoğan, 0-3 ay boy cm olarak farklı.
Örneğin Adabebek yorumları okudum herkes kısa yazmış birkaç marka aynı şekilde , bazılarına da büyük yazmışlar 0 ay 50 cm
0-3 ay 50-56 bazılarında bilmiyorum hastaneye 0-3 mu , yenidoğan mi , 0-1 ay mi ne koyacağım
N11 de 125 TLye 40 tane aldık canım kuponla istersen biraz daha bekle iner fiyatlarıAlt temizleme örtüsü demişken , yatak koruyucuları var . Alan oldu mu boyutları aynı koruyucunun altında cırt cırt varmış. Ama alt almaya göre daha uyguna geliyor. Kullanım aynı ise alt açma örtüsü yerine yatak koruyucu alayım diyorum
Paddlers Bebek Bakım Örtüsü 60 x 60 CM 4 x 10 Adet Fiyatları ve ÖzellikleriAlt temizleme örtüsü demişken , yatak koruyucuları var . Alan oldu mu boyutları aynı koruyucunun altında cırt cırt varmış. Ama alt almaya göre daha uyguna geliyor. Kullanım aynı ise alt açma örtüsü yerine yatak koruyucu alayım diyorum
Paddlersi diyorsun canım dimi ben de aldım o zaman . Acaba alsam mı biraz daha diye düşündüm :)N11 de 125 TLye 40 tane aldık canım kuponla istersen biraz daha bekle iner fiyatları
Ben öyle bir tane aldım hamur un alt açma matıni almıştım evde onu kullanırım dedim bir de hamur un ıslak mendil ve bezi içinde yapışık olan çok güzel çantalı bir şeyi var küçük bir yere giderken de onu alırım yanıma yeter demistimPaddlersi diyorsun canım dimi ben de aldım o zaman . Acaba alsam mı biraz daha diye düşündüm :)
anne bebek çantalarında artık alt açma örtğsğ de oluyor biliyor musunuz benim alacağım çantada var. O kullanılabilir olmaz mı? Yine kullan at olanlardan da alacağım.Ben öyle bir tane aldım hamur un alt açma matıni almıştım evde onu kullanırım dedim bir de hamur un ıslak mendil ve bezi içinde yapışık olan çok güzel çantalı bir şeyi var küçük bir yere giderken de onu alırım yanıma yeter demistimo yüzden başka almadim
ya benim evde wifili olanlardan hazırda var evlendiğimizde almıştım evin girişine koymuştum. erkek kardeşim siber güvenlikle uğraşıyor kullanmamamı söyledi o cihazları hacklemek şuan 13 15 yaşında çocuklar için bile iş değil dedi. hatta videoları vardı internette onları gösterdi evde şarkı sesi açıyorlar gece bu kamerayı hackleyenler sonra ev halkı baya don paça kalkıp kameranın olduğu yere geliyor sesin nereden geldiğini arıyor bunu da kaydedip paylaşmışlardı youtubeda.Kızlar kamera işini çoktan halletmiş olabilirsiniz
Bana kamera gelecek ama baya yıllanmış artık monitörü bitmek üzereymiş. Yolda kalmama ihtimali adına yine de alayım diyorum.
Ne aldınız ?
Telsizli mi almak mantıklı yoksa telefonda Wi-Fi ile güvenlik kamerası gibi olanlar mı ?
Önerilere açığım n11 yüzde %10 indirim kuponum da varken aradan çıkarayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?