2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ben alt üst bol karıştırıp giydiğim için hiç eşofman düşünmedim alınacak listeme eklemiş oldum.
Kim bulup memnun kalırsa link atsın kendime pijama takımı hariç almadım.
Pierre Cardin taytm var 60 kg iken de oluyor 90 da olunca penye çok rahat onu giyerim diye düşündüm ama bakayım eşofman takımı.

Ben beğenmedim canım yatağı ancak park alanı olarak kullanıldığında altına serip üstüne oturtursan öyle işlevli olur

Eki Görüntüle 3295610
Kızlar papia tanesi 5 liraya geliyor.
Başka yerde daha uyguna gören var mı?
Ben bulmuşken hazır indirim 3 paket almayı düşünüyorum.
Bir tane jinekologtan dinlemiştim parfümlü tuvalet kağıtları enfeksiyon riskini arttırıyormus bizim evde de selpak vardı parfümlü dolaba kaldırdım hepsini

Bunu bende bilmiyorum ya. Neler almalıyım nasıl almalıyım. Kış olacağı için kalın mı olmalı yoksa çok mu sıcaklarız
Bilmiyorum anlamadim bende. Hastane cikisi seklinde mi alsak takim takim 15-20 gun giydirsek mesela 4lu takim gibi. Yoksa yenidogan tulummu alsak mantikli direk? Kafam karisti. Herkes alma kucuk dedi herseyi 3-6 6-9 aldim da bu cocuk ne giyicek dogunca? İnce kalin kismina gelince evde cok kalina gerek yok en kotu anane hirkasi giydiririz ustune die dusunuyorum
Allah yardimcisi olsun aslinda okumasak daha mi iyi ama merak da ediyoeum bnde eylul grubuna sardim istehele biraz once biri paylasti ya 27+3de dogan bebisi icimizde o boyutta bi minnak var aklim almiyor benim

Yumuşatıcı yerine beyaz sirke koyuyordum ama şimdi de korkmaya başladım rezistans filan yakar mı bozar mı cihazı diye tereddütteyim.
Bu arada ben de yillardir yumusatici kullanmiyorum. Dar pantolonlarimi giydigimde kasinti yapiyordu, yumusaticiyi birakinca gecti. Sirkeyi 1e 2 sulandirip kullan mutlaka ben biraz karbonat ve lavanta yagi ekliyorum. ( once hepsini genis bir kapta ekliyorum karistiriyorum cunku kopuruyor) Son zamanlarda camasir sodasi kullanmaya basladim. Deterjan gozune 1 kasik ekliyorum. Havlular yeni gibi yumusacik oldu. Sirke fln da koymadigim halde.
Kizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Kim ne yapti bununla ilgili? Yani ilk 40gun icin bize kiyafet ne lazim sizce?
Benim normalde de cok kiyafetim vardir son yillarda hep dugmeli genis pijama takimi tercih ettim kendime, bugunlerin hayaliyle su an uzerime olabilen 4 takim pijama var, dogum sonrasi kisa surede olur diye dusunuyorum, cunku kendime hic kilo almadim nerdeyse. Gobek ve gogus disinda genisleyen bir yerim yok. Almayacak gibi de duruyorum. Suanda da evde surekli yattigim icin askili gecelik ile geciriyorum gunlerimi 5 6 tane var hastane icin daha usturuplu yarim kollu 3 gecelik aldim. Dogumdan sonra onlari giymeye devam ederim cunku bizim ev merkezi cok sicak, emzirirken cok terleniyormus. Uzerine sabahliklarim da var 3 4 tane. Yeter diye dusunuyorum.

Doğuma yakın kaç cm doğacağı az çok belli olur mu şimdi her markanın yenidoğan, 0-3 ay boy cm olarak farklı.
Örneğin Adabebek yorumları okudum herkes kısa yazmış birkaç marka aynı şekilde , bazılarına da büyük yazmışlar 0 ay 50 cm
0-3 ay 50-56 bazılarında bilmiyorum hastaneye 0-3 mu , yenidoğan mi , 0-1 ay mi ne koyacağım

sudem34 ben sadece 1 hafta yapmstm diyeti kontrole gttm doktor devam edicez dedı 10 güne kontrol var bakalım amnıo ile sıkıntılıyız diyetin faydası ipin ucunu kacırmamak ve suyun fazlalaşmaması sanırım.
Uymadım ben sıkıntı yok die bundan sonra takıp edıcem dun baya korktum çünkü.
İşe gidip gelmek zorluyor alt kısımda baskı oluyor masa bası otursam da hep baskı 1 saat yol gidiyorum dönüş de var. Neyseki az kaldı izinleri kullanacam. Yürüyemiyorum da fazla.
Bu alısverıs ısını hızlandırıcam bu ay canta hazırlarım inşallah.

Baby me bebek temizleme pamuğu veya baby me alt değiştirme örtüsü alabilirsiiin stoğu var
Alt temizleme örtüsü demişken , yatak koruyucuları var . Alan oldu mu boyutları aynı koruyucunun altında cırt cırt varmış. Ama alt almaya göre daha uyguna geliyor. Kullanım aynı ise alt açma örtüsü yerine yatak koruyucu alayım diyorum

Eklentiler

• IMG_0991.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0990.webp
    19 KB · Görüntüleme: 57
E bebek ve LCW koton kalıpları bile çok farklı birbirinden

N11 de 125 TLye 40 tane aldık canım kuponla istersen biraz daha bekle iner fiyatları

Paddlersi diyorsun canım dimi ben de aldım o zaman . Acaba alsam mı biraz daha diye düşündüm :)
Ben öyle bir tane aldım hamur un alt açma matıni almıştım evde onu kullanırım dedim bir de hamur un ıslak mendil ve bezi içinde yapışık olan çok güzel çantalı bir şeyi var küçük bir yere giderken de onu alırım yanıma yeter demistim o yüzden başka almadim

Kızlar kamera işini çoktan halletmiş olabilirsiniz
Bana kamera gelecek ama baya yıllanmış artık monitörü bitmek üzereymiş. Yolda kalmama ihtimali adına yine de alayım diyorum.
Ne aldınız ?
Telsizli mi almak mantıklı yoksa telefonda Wi-Fi ile güvenlik kamerası gibi olanlar mı ?

Önerilere açığım n11 yüzde %10 indirim kuponum da varken aradan çıkarayım diyorum

anne bebek çantalarında artık alt açma örtğsğ de oluyor biliyor musunuz benim alacağım çantada var. O kullanılabilir olmaz mı? Yine kullan at olanlardan da alacağım.

ya benim evde wifili olanlardan hazırda var evlendiğimizde almıştım evin girişine koymuştum. erkek kardeşim siber güvenlikle uğraşıyor kullanmamamı söyledi o cihazları hacklemek şuan 13 15 yaşında çocuklar için bile iş değil dedi. hatta videoları vardı internette onları gösterdi evde şarkı sesi açıyorlar gece bu kamerayı hackleyenler sonra ev halkı baya don paça kalkıp kameranın olduğu yere geliyor sesin nereden geldiğini arıyor bunu da kaydedip paylaşmışlardı youtubeda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…