- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.701
Oglumda o telsiz olanlardan kullanmistim. O telefona baglananlardan da 2 sene once sinifimda kullanmak icin aldim, bebek olursa kullaniriz diye dusunmustum. guvenlik kamerasi gibi olan kullanisli gelmedi bana cunku hem telefonu kullanip hem goruntuyu ayni anda izleyemiyorsun. Goruntuyu actiignda telefonu bi kenara birakman lazim. Telsiz olani kullanmayi dusunuyorumKızlar kamera işini çoktan halletmiş olabilirsiniz
Bana kamera gelecek ama baya yıllanmış artık monitörü bitmek üzereymiş. Yolda kalmama ihtimali adına yine de alayım diyorum.
Ne aldınız ?
Telsizli mi almak mantıklı yoksa telefonda Wi-Fi ile güvenlik kamerası gibi olanlar mı ?
Önerilere açığım n11 yüzde %10 indirim kuponum da varken aradan çıkarayım diyorum
Bence kullanılır tâbii ki ben çanta almayacağım için tercih etmiştimanne bebek çantalarında artık alt açma örtğsğ de oluyor biliyor musunuz benim alacağım çantada var. O kullanılabilir olmaz mı? Yine kullan at olanlardan da alacağım.
Benim goguslerden hicbirsey olmuyor. Sifir. Kolum bacagim herseyime sigiyor gobek bile odare edio bisekilde ama goguslerime hicbisey olmuyor oyuzden baya baya almak zorundayim. Normalde hic gogsum yoktu silikon taktirmistim ama suan inanilmaz yani. Hamile kalmayi bekliyolarmis megersemBu arada ben de yillardir yumusatici kullanmiyorum. Dar pantolonlarimi giydigimde kasinti yapiyordu, yumusaticiyi birakinca gecti. Sirkeyi 1e 2 sulandirip kullan mutlaka ben biraz karbonat ve lavanta yagi ekliyorum. ( once hepsini genis bir kapta ekliyorum karistiriyorum cunku kopuruyor) Son zamanlarda camasir sodasi kullanmaya basladim. Deterjan gozune 1 kasik ekliyorum. Havlular yeni gibi yumusacik oldu. Sirke fln da koymadigim halde.
Benim normalde de cok kiyafetim vardirson yillarda hep dugmeli genis pijama takimi tercih ettim kendime, bugunlerin hayaliyle su an uzerime olabilen 4 takim pijama var, dogum sonrasi kisa surede olur diye dusunuyorum, cunku kendime hic kilo almadim nerdeyse. Gobek ve gogus disinda genisleyen bir yerim yok. Almayacak gibi de duruyorum. Suanda da evde surekli yattigim icin askili gecelik ile geciriyorum gunlerimi 5 6 tane var hastane icin daha usturuplu yarim kollu 3 gecelik aldim. Dogumdan sonra onlari giymeye devam ederim cunku bizim ev merkezi cok sicak, emzirirken cok terleniyormus. Uzerine sabahliklarim da var 3 4 tane. Yeter diye dusunuyorum.
Biz evde xiaomi kullanioruz hali hazirda ama birkaç video izledim onun agina baglanip cocuklarin taciz edildigi. Oyuzden motorola pip1510 aldim. Baglantisi guvenli sarji uzun gidio bir de uygulama ustunden cep telden de erisim saglaniyor ama hacklenmiyor. Kurduk denedik cekim gucu iyi goruntusu de guzeldi. Telsiz kullananlar habire uyandi mi uyanmadi mi emin olamayip odaya girip uuyandirdim fln yazio. Bunda en azindan gorerek daha kokay gbime geldi oyuzden babymonitor tercih ettimKızlar kamera işini çoktan halletmiş olabilirsiniz
Bana kamera gelecek ama baya yıllanmış artık monitörü bitmek üzereymiş. Yolda kalmama ihtimali adına yine de alayım diyorum.
Ne aldınız ?
Telsizli mi almak mantıklı yoksa telefonda Wi-Fi ile güvenlik kamerası gibi olanlar mı ?
Önerilere açığım n11 yüzde %10 indirim kuponum da varken aradan çıkarayım diyorum
Benim aldığım kamerada bebek hareket ettiği an sana bildirim yollayan bir sistem yapmışlar onun dışında telefonu etkilemiyorOglumda o telsiz olanlardan kullanmistim. O telefona baglananlardan da 2 sene once sinifimda kullanmak icin aldim, bebek olursa kullaniriz diye dusunmustum. guvenlik kamerasi gibi olan kullanisli gelmedi bana cunku hem telefonu kullanip hem goruntuyu ayni anda izleyemiyorsun. Goruntuyu actiignda telefonu bi kenara birakman lazim. Telsiz olani kullanmayi dusunuyorum
Bebek için yeni Doğduğunda 1-3 ayliga geçene kadar en az 3 4 takım hastane çıkışı olmasi lazım bence ben belki de daha fazla almışımdır sayamadım çünkü kusacaklar ilk zamanlar cok altlarina yapacaklar yedek olmasi lazım çünkü bir de kış annesiyiz şahsen benim kurutma makinem yok o yüzden bir elbise 3 günde kuruyor yedek aldim bol bol. Anne içinde onu düğmeli pamuklu takımlarda en az 3 4 takim olmalı bence de emzirirken çok terleniyor belki daha çok bile ihtiyaç olabilirKizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Kim ne yapti bununla ilgili? Yani ilk 40gun icin bize kiyafet ne lazim sizce?
Kadir has da gitsin bakalım ne diycekler.Benim de var kazanilacak banka kampanyasi puanlarim ama harcayacak yer cok nasilsamagazasi bana yakin, aslinda niyetim telefon acip 2 tane alacagim diyip pazarlik yapmak. Esimi gonderirim gider alir, uygun bir sey derse. Yatagi da istemem o zaman pazarlik unsuru olarak Bir de acmazsam ne kadar sure iade edebilirim diye soracagim.
Parfümü çok güzel ben alınca paketini yırtıp dolabın üstüne koyuyorum ev miss gibi kokuyor. Wc ye lazım olana kadar koku kalmıyorBir tane jinekologtan dinlemiştim parfümlü tuvalet kağıtları enfeksiyon riskini arttırıyormusbizim evde de selpak vardı parfümlü dolaba kaldırdım hepsini
Güle güle kullanınTeşekkür ettim ben baby turco 3 numara bez aldım tanesi 1.33e geldi
Uyuz salgını filan var ya banyo suyuna da beyaz sirke koymak iyi oluyor. Saçlara filan da iyi deniyor. Balkona serilen çamaşır ancak sert oluyor yumşatıcı olmadan. Ama ben eriniyorum yazın bile çoğunluk kurutmaya.Bu arada ben de yillardir yumusatici kullanmiyorum. Dar pantolonlarimi giydigimde kasinti yapiyordu, yumusaticiyi birakinca gecti. Sirkeyi 1e 2 sulandirip kullan mutlaka ben biraz karbonat ve lavanta yagi ekliyorum. ( once hepsini genis bir kapta ekliyorum karistiriyorum cunku kopuruyor) Son zamanlarda camasir sodasi kullanmaya basladim. Deterjan gozune 1 kasik ekliyorum. Havlular yeni gibi yumusacik oldu. Sirke fln da koymadigim halde.
Benim normalde de cok kiyafetim vardirson yillarda hep dugmeli genis pijama takimi tercih ettim kendime, bugunlerin hayaliyle su an uzerime olabilen 4 takim pijama var, dogum sonrasi kisa surede olur diye dusunuyorum, cunku kendime hic kilo almadim nerdeyse. Gobek ve gogus disinda genisleyen bir yerim yok. Almayacak gibi de duruyorum. Suanda da evde surekli yattigim icin askili gecelik ile geciriyorum gunlerimi 5 6 tane var hastane icin daha usturuplu yarim kollu 3 gecelik aldim. Dogumdan sonra onlari giymeye devam ederim cunku bizim ev merkezi cok sicak, emzirirken cok terleniyormus. Uzerine sabahliklarim da var 3 4 tane. Yeter diye dusunuyorum.
Valla senın kadar hakım deılım pekgenelde famılıa ve papıa alırız, nasıl rahat edıyosan oyle al canım
Sen dün doktora mı gittin?sudem34 ben sadece 1 hafta yapmstm diyeti kontrole gttm doktor devam edicez dedı 10 güne kontrol var bakalım amnıo ile sıkıntılıyız diyetin faydası ipin ucunu kacırmamak ve suyun fazlalaşmaması sanırım.
Uymadım ben sıkıntı yok die bundan sonra takıp edıcem dun baya korktum çünkü.
İşe gidip gelmek zorluyor alt kısımda baskı oluyor masa bası otursam da hep baskı 1 saat yol gidiyorum dönüş de var. Neyseki az kaldı izinleri kullanacam. Yürüyemiyorum da fazla.
Bu alısverıs ısını hızlandırıcam bu ay canta hazırlarım inşallah.
Kız hamur yetmez mi?N11 de 125 TLye 40 tane aldık canım kuponla istersen biraz daha bekle iner fiyatları
Ben sadece şoktan onlu almıştımPaddlers Bebek Bakım Örtüsü 60 x 60 CM 4 x 10 Adet Fiyatları ve Özellikleri
40 tlde kuponla 125 TL'ye geldisağ olsun sistoko sayesinde almıştık
Kaç tane organizer alt açma aldın senBen öyle bir tane aldım hamur un alt açma matıni almıştım evde onu kullanırım dedim bir de hamur un ıslak mendil ve bezi içinde yapışık olan çok güzel çantalı bir şeyi var küçük bir yere giderken de onu alırım yanıma yeter demistimo yüzden başka almadim
E bacım bu zıkkım hersey de var ne yicez içecez surecez bizKızlar titanyum dioksite dikkat ediyor musunuz?
Evde normalde doğal diş macunu kullanmaya çalışsam de iki kez eşim sensodyn almış annem de paradontax getirmişti baktım içlerinde titanyum dioksit var.
Hamilelikten ötürü yeşil doğal kullanıyorum.
Yıllar önce bir arkadaşım bana şu yazıyı atmıştı.
Normal hayatta yüzde yüz dikkat etmesem de süpheli bir madde gibi duruyor. Markalar vs 2018 den alıntı şu an hala içerikleri aynı mı evinizdeki ürünle kıyaslama yapabilirsiniz.. Şimdi size yazıyı atıyorum.
Eki Görüntüle 3295759 Eki Görüntüle 3295760 Eki Görüntüle 3295761 Eki Görüntüle 3295762 Eki Görüntüle 3295763 Eki Görüntüle 3295764
Grubun araştımayı çok seven iki üyesi L Lmntbrdgi ve D d_g_g sizleri de etiketleyim hep birlikte değerlendirelim.
Bademli çikolataKızlar titanyum dioksite dikkat ediyor musunuz?
Evde normalde doğal diş macunu kullanmaya çalışsam de iki kez eşim sensodyn almış annem de paradontax getirmişti baktım içlerinde titanyum dioksit var.
Hamilelikten ötürü yeşil doğal kullanıyorum.
Yıllar önce bir arkadaşım bana şu yazıyı atmıştı.
Normal hayatta yüzde yüz dikkat etmesem de süpheli bir madde gibi duruyor. Markalar vs 2018 den alıntı şu an hala içerikleri aynı mı evinizdeki ürünle kıyaslama yapabilirsiniz.. Şimdi size yazıyı atıyorum.
Eki Görüntüle 3295759 Eki Görüntüle 3295760 Eki Görüntüle 3295761 Eki Görüntüle 3295762 Eki Görüntüle 3295763 Eki Görüntüle 3295764
Grubun araştımayı çok seven iki üyesi L Lmntbrdgi ve D d_g_g sizleri de etiketleyim hep birlikte değerlendirelim.
Valla ya ,E bacım bu zıkkım hersey de var ne yicez içecez surecez biz(bu da sıradan halkın tepkisi)
Ya ben bu kadar takamam her şeyiE bacım bu zıkkım hersey de var ne yicez içecez surecez biz(bu da sıradan halkın tepkisi)
Büyüdükçe ayaklarındaki lastiğimi açacaksınız öyle mi oluyor acaba 0-2 yaşKızıma uyku tulumu diktirmistim ela uyku tulumlari varya insatgramda0-2 yaşa uygun gelen uyku tulumuna bakın kadına bu buyuk değil mi diyorum yoo bunlar böyle diyor Eşimde kendine alıyorsun çocuğu bahane etme diyor
Esim bizimkinde de o ozellik var dedi. Xiomi bizimki. O zaman kullanisli olur, ben bilmiyordumBenim aldığım kamerada bebek hareket ettiği an sana bildirim yollayan bir sistem yapmışlar onun dışında telefonu etkilemiyor
3 yasina kadar giyecekKızıma uyku tulumu diktirmistim ela uyku tulumlari varya insatgramda0-2 yaşa uygun gelen uyku tulumuna bakın kadına bu buyuk değil mi diyorum yoo bunlar böyle diyor Eşimde kendine alıyorsun çocuğu bahane etme diyor
O lastikleri içe katlayinca çorap oluyor ama ayağının oraya kadar gelebilmesi için herhalde aylar lazımBüyüdükçe ayaklarındaki lastiğimi açacaksınız öyle mi oluyor acaba 0-2 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?