2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oglumda o telsiz olanlardan kullanmistim. O telefona baglananlardan da 2 sene once sinifimda kullanmak icin aldim, bebek olursa kullaniriz diye dusunmustum. guvenlik kamerasi gibi olan kullanisli gelmedi bana cunku hem telefonu kullanip hem goruntuyu ayni anda izleyemiyorsun. Goruntuyu actiignda telefonu bi kenara birakman lazim. Telsiz olani kullanmayi dusunuyorum

anne bebek çantalarında artık alt açma örtğsğ de oluyor biliyor musunuz benim alacağım çantada var. O kullanılabilir olmaz mı? Yine kullan at olanlardan da alacağım.
Bence kullanılır tâbii ki ben çanta almayacağım için tercih etmiştim

Benim goguslerden hicbirsey olmuyor. Sifir. Kolum bacagim herseyime sigiyor gobek bile odare edio bisekilde ama goguslerime hicbisey olmuyor oyuzden baya baya almak zorundayim. Normalde hic gogsum yoktu silikon taktirmistim ama suan inanilmaz yani. Hamile kalmayi bekliyolarmis megersemaskililar dahil olmuo ole diyim bakym bende su markalara bari
Biz evde xiaomi kullanioruz hali hazirda ama birkaç video izledim onun agina baglanip cocuklarin taciz edildigi. Oyuzden motorola pip1510 aldim. Baglantisi guvenli sarji uzun gidio bir de uygulama ustunden cep telden de erisim saglaniyor ama hacklenmiyor. Kurduk denedik cekim gucu iyi goruntusu de guzeldi. Telsiz kullananlar habire uyandi mi uyanmadi mi emin olamayip odaya girip uuyandirdim fln yazio. Bunda en azindan gorerek daha kokay gbime geldi oyuzden babymonitor tercih ettim

Benim aldığım kamerada bebek hareket ettiği an sana bildirim yollayan bir sistem yapmışlar onun dışında telefonu etkilemiyor

Kizlar eylul annelerini okuyodum bebek icin 4-5 takim kendiniz icin de 3-4 takim pijama olsun demis
Kim ne yapti bununla ilgili? Yani ilk 40gun icin bize kiyafet ne lazim sizce?
Bebek için yeni Doğduğunda 1-3 ayliga geçene kadar en az 3 4 takım hastane çıkışı olmasi lazım bence ben belki de daha fazla almışımdır sayamadım çünkü kusacaklar ilk zamanlar cok altlarina yapacaklar yedek olmasi lazım çünkü bir de kış annesiyiz şahsen benim kurutma makinem yok o yüzden bir elbise 3 günde kuruyor yedek aldim bol bol. Anne içinde onu düğmeli pamuklu takımlarda en az 3 4 takim olmalı bence de emzirirken çok terleniyor belki daha çok bile ihtiyaç olabilir

Kadir has da gitsin bakalım ne diycekler.
Yapı kredi 15 Eylül'e kadar 1500tl ialışverişe 150 lira mı ne veriyormuş hepsi burdada. Ama hepsi burada da mı ne kullanılıyor puanlar Opsiyonlara bak hangisi Uyguna gelirse onu al.
Bir tane jinekologtan dinlemiştim parfümlü tuvalet kağıtları enfeksiyon riskini arttırıyormus bizim evde de selpak vardı parfümlü dolaba kaldırdım hepsini
Parfümü çok güzel ben alınca paketini yırtıp dolabın üstüne koyuyorum ev miss gibi kokuyor. Wc ye lazım olana kadar koku kalmıyor şu an açılmamış papia var 50 den mı ne almıştım yine a101 den. Solo var büyük paket Stok yapıcam yani
Teşekkür ettim ben baby turco 3 numara bez aldım tanesi 1.33e geldi
Güle güle kullanın
Ben artık bulamıyorum dün oğlana kitap aldık Amazon'da daha ucuzmuş geri iptal ettik siparişi
Uyuz salgını filan var ya banyo suyuna da beyaz sirke koymak iyi oluyor. Saçlara filan da iyi deniyor. Balkona serilen çamaşır ancak sert oluyor yumşatıcı olmadan. Ama ben eriniyorum yazın bile çoğunluk kurutmaya.
Valla senın kadar hakım deılım pek genelde famılıa ve papıa alırız, nasıl rahat edıyosan oyle al canım
sorma ya solo ince ya ondan 6 yaprak kullanmak yerine 3 yaprak papia yetiyor mesela belki gramajı aynıdır ama.
Sen dün doktora mı gittin?
O mu dedi diyete devam et diye.
N11 de 125 TLye 40 tane aldık canım kuponla istersen biraz daha bekle iner fiyatları
Kız hamur yetmez mi?
Paddlers Bebek Bakım Örtüsü 60 x 60 CM 4 x 10 Adet Fiyatları ve Özellikleri
40 tlde kuponla 125 TL'ye geldi sağ olsun sistoko sayesinde almıştık
Ben sadece şoktan onlu almıştım
Kaç tane organizer alt açma aldın sen

S saskito cevizi beğendin mi?
Eşim iyi dedi ama ben pek beğenmedim.

Kızlar n11 kampanyasından 100 tl ye 40 tl olandan haluk aydın çıtır leblebi aldım çok güzel çıktı. Tavsiye ederim. İçinde şeker de varmış o yüzden çok az yesem de bayıldım tadına.

Kızlar titanyum dioksite dikkat ediyor musunuz?

Evde normalde doğal diş macunu kullanmaya çalışsam de iki kez eşim sensodyn almış annem de paradontax getirmişti baktım içlerinde titanyum dioksit var.

Hamilelikten ötürü yeşil doğal kullanıyorum.

Yıllar önce bir arkadaşım bana şu yazıyı atmıştı.
Normal hayatta yüzde yüz dikkat etmesem de süpheli bir madde gibi duruyor. Markalar vs 2018 den alıntı şu an hala içerikleri aynı mı evinizdeki ürünle kıyaslama yapabilirsiniz.. Şimdi size yazıyı atıyorum.

Grubun araştımayı çok seven iki üyesi L Lmntbrdgi ve D d_g_g sizleri de etiketleyim hep birlikte değerlendirelim.

sudem34 dün evet muayaneye gttm diyete devam edicez dedı son güne kadar sıvı artmasın die. Daha 25 iz onumuzde uzun zaman var. 10gün ıcınde 2.muayene kontrol, ölçülerine kadar sorucam aklıma takılan ne varsa. Rahim ağzı kapalı dedi ama düşünceler kafada bitmiyor.

E bacım bu zıkkım hersey de var ne yicez içecez surecez biz (bu da sıradan halkın tepkisi)

Bademli çikolata

E bacım bu zıkkım hersey de var ne yicez içecez surecez biz (bu da sıradan halkın tepkisi)
Ya ben bu kadar takamam her şeyi takarsam eğer mutlu olmam. Yani didiklesem neler çıkar yediğimiz içtiğimizden. Maalesef şu anki yaşamda bunlara maruz kalmamak çok zor. Çok pimpirik benim için iyi değil

Kızıma uyku tulumu diktirmistim ela uyku tulumlari varya insatgramda 0-2 yaşa uygun gelen uyku tulumuna bakın kadına bu buyuk değil mi diyorum yoo bunlar böyle diyor Eşimde kendine alıyorsun çocuğu bahane etme diyor

Eklentiler

• IMG_20230903_174632.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 95
Büyüdükçe ayaklarındaki lastiğimi açacaksınız öyle mi oluyor acaba 0-2 yaş

Benim aldığım kamerada bebek hareket ettiği an sana bildirim yollayan bir sistem yapmışlar onun dışında telefonu etkilemiyor
Esim bizimkinde de o ozellik var dedi. Xiomi bizimki. O zaman kullanisli olur, ben bilmiyordum

3 yasina kadar giyecek

Büyüdükçe ayaklarındaki lastiğimi açacaksınız öyle mi oluyor acaba 0-2 yaş
O lastikleri içe katlayinca çorap oluyor ama ayağının oraya kadar gelebilmesi için herhalde aylar lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…