- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.721
Çok güzel olmuş ama güle güle kullansın inşallahO lastikleri içe katlayinca çorap oluyor ama ayağının oraya kadar gelebilmesi için herhalde aylar lazım
Brion Vega bizim deEsim bizimkinde de o ozellik var dedi. Xiomi bizimki. O zaman kullanisli olur, ben bilmiyordum
AminÇok güzel olmuş ama güle güle kullansın inşallah
Daha baslamadim ona evde iki paket de tugba var daha
Evet çok şeyde var.E bacım bu zıkkım hersey de var ne yicez içecez surecez biz(bu da sıradan halkın tepkisi)
Beyaz leblebi de de var.Bademli çikolata
AhaBenim gibi eşi bebek kamera ve telsizini saçma ve gereksiz bulan var mı? Nasıl bir açıklama yapacağımı bile şaşırıyorum yani ağlasa duyarsın ne gerek var diyor. Özellikle doğum yapmış annelerden bilgi istiyorum direkt eşime okutacağım mesajı
Tuğba ceviz markası mı?Daha baslamadim ona evde iki paket de tugba var dahaaksam senin icin tadayim
Dis macunu olarak ben tam tersi eskiden icerigi temiz seyler kullanirdim. Ama hamilelikte korumayi arttirmak icin paradondax a fln gectim. Degistirerek kullaniyorum. Dislerim cok zayiftir 6 implantim var. hamilelikte yeni bir sey cikar diye korktum.
Kızıma uyku tulumu diktirmistim ela uyku tulumlari varya insatgramda0-2 yaşa uygun gelen uyku tulumuna bakın kadına bu buyuk değil mi diyorum yoo bunlar böyle diyor Eşimde kendine alıyorsun çocuğu bahane etme diyor
Ay bende izleyeyim bari erken kalkıp izleyeceğimveee yarın müge anlı başlıyormuş shdhdh benim mesai başlar bebem inşallah etkilenmezsin anan bir müge anlı fanı
Of ya indirimde chakra acaip inmisti lazim olmaz die almadim smdi kaldirdilar urunleri. Ozmnben yeni dogana yukleneyim 4 takim yapayim 1 tanecik var sadece :) kendime de ayarlarim bisilerBebek için yeni Doğduğunda 1-3 ayliga geçene kadar en az 3 4 takım hastane çıkışı olmasi lazım bence ben belki de daha fazla almışımdır sayamadım çünkü kusacaklar ilk zamanlar cok altlarina yapacaklar yedek olmasi lazım çünkü bir de kış annesiyiz şahsen benim kurutma makinem yok o yüzden bir elbise 3 günde kuruyor yedek aldim bol bol. Anne içinde onu düğmeli pamuklu takımlarda en az 3 4 takim olmalı bence de emzirirken çok terleniyor belki daha çok bile ihtiyaç olabilir
Bak ben bunu hic bilmiodum. Marvis ve sendodiyne beyazlastirici kullaniorum. İkisinde de varmis. Listedeki baska biseyi kullanmiorum ama dismacunu yeterKızlar titanyum dioksite dikkat ediyor musunuz?
Evde normalde doğal diş macunu kullanmaya çalışsam de iki kez eşim sensodyn almış annem de paradontax getirmişti baktım içlerinde titanyum dioksit var.
Hamilelikten ötürü yeşil doğal kullanıyorum.
Yıllar önce bir arkadaşım bana şu yazıyı atmıştı.
Normal hayatta yüzde yüz dikkat etmesem de süpheli bir madde gibi duruyor. Markalar vs 2018 den alıntı şu an hala içerikleri aynı mı evinizdeki ürünle kıyaslama yapabilirsiniz.. Şimdi size yazıyı atıyorum.
Eki Görüntüle 3295759 Eki Görüntüle 3295760 Eki Görüntüle 3295761 Eki Görüntüle 3295762 Eki Görüntüle 3295763 Eki Görüntüle 3295764
Grubun araştımayı çok seven iki üyesi L Lmntbrdgi ve D d_g_g sizleri de etiketleyim hep birlikte değerlendirelim.
Yani evde 7/24 basinda nibet tutamayacagina gore ya da kendine ait zaman yaratabilmek icin bebegin uyurken herseyin yolunda oldugunu gorebilmek (yada duyabilmek icin) zirt pirt uyandi mi die darlanmamak icin nefes aliyo mu die kendini gebermemek icin o uyurken tv ye bakip kocanla muhabbet edebilmek icin wc de rahatca takilabilmek icin evet lazim de. İlla cok buyuk paralar vermesine gerek yok lafini etmesin yaniBenim gibi eşi bebek kamera ve telsizini saçma ve gereksiz bulan var mı? Nasıl bir açıklama yapacağımı bile şaşırıyorum yani ağlasa duyarsın ne gerek var diyor. Özellikle doğum yapmış annelerden bilgi istiyorum direkt eşime okutacağım mesajı
müge anlı topiği açalım katılacaklar beğensin shdhdhAy bende izleyeyim bari erken kalkıp izleyeceğim
Markasi Tugba kuruyemis canim. Aydin markasi. N11 de yok maalwsef. Hepsiburadadan aliyorum. Izmirliyim ben orda adim basi subesi vardir. Genelde de taze olur. Istanbulda da var sube ama bana ters. Hatta yakinimda hic guzel cerezci yok. Hb den alinca aydindan kargolaniyor bana hic bayat urun gelmedi. Ceviz fena degil, chandler ne kadar iyi olabilirse. Ben yerli cetin yagli cevizi cok severim ama internette hic bulamadim. Bir de kavrulmamis kabak cekirdegi alip yiyorum tugbadan bol bol.Evet çok şeyde var.
Beyaz leblebi de de var.
Ahabenimkini okutma yatak odasında yatacağı için almadım oğlumda da almamıştım. 2 yaştan önce odasını ayırmayı doğru bulmuyorum. Anneyi kendi uzantısı sanıyor. Güvenli bağlanma için. Anca beraber kanca beraber
Tuğba ceviz markası mı?
Onu da mı n11 den aldın? Onun tadı nasıl?
Bu yöremiz ceviz benim yediğim. Kuru biraz ağaç ya cinsi öyle ya su görmemiş içi küçük ve yağlı değil. Çarığı çürüğü çıkmadı henüz iki üç gündür yiyorum.
Diş macunu doğallar beyazlatıcı olmadıgı için bir de diş fırçası yumuşak olunca diş ipi olmadan gıcır gıcır yapmıyor. Kalsiyum alıcaz bol bol çürümesin diye. Diş biraz da genetik. Benim üçüncü gebelik düşün.
Ahahaha şimdi linke tıkladım baktın kupon yok kafamdan pazar40 diye salladım 40 tl indirim kuponu çıktıPaddlers Bebek Bakım Örtüsü 60 x 60 CM 4 x 10 Adet Fiyatları ve Özellikleri
40 tlde kuponla 125 TL'ye geldisağ olsun sistoko sayesinde almıştık
Ne aldığıma bakmamışım bile ben direk aldım şimdi linktenPaddlersi diyorsun canım dimi ben de aldım o zaman . Acaba alsam mı biraz daha diye düşündüm :)
Ben Eyüp Sabri tuncerin diş macununu kullanıyorum doğal içerikli ve karanfillisi çikolatalısı harikaDaha baslamadim ona evde iki paket de tugba var dahaaksam senin icin tadayim
Dis macunu olarak ben tam tersi eskiden icerigi temiz seyler kullanirdim. Ama hamilelikte korumayi arttirmak icin paradondax a fln gectim. Degistirerek kullaniyorum. Dislerim cok zayiftir 6 implantim var. hamilelikte yeni bir sey cikar diye korktum.
Duvara yaslanıp kısa sırt açma egzersizi denesen canım belki biraz rahatlarsınBugün sırtımda çok ağrıyor.
İşte dişi beyazlatmıyor aslında boyuyor duvar gibi.Of ya indirimde chakra acaip inmisti lazim olmaz die almadim smdi kaldirdilar urunleri. Ozmnben yeni dogana yukleneyim 4 takim yapayim 1 tanecik var sadece :) kendime de ayarlarim bisiler
Bak ben bunu hic bilmiodum. Marvis ve sendodiyne beyazlastirici kullaniorum. İkisinde de varmis. Listedeki baska biseyi kullanmiorum ama dismacunu yeter
Ya gunumuz caginda istedigin kdr organik takilmaya calis bak hep bi noktada patliyo insan. Uzucu yani
Yani evde 7/24 basinda nibet tutamayacagina gore ya da kendine ait zaman yaratabilmek icin bebegin uyurken herseyin yolunda oldugunu gorebilmek (yada duyabilmek icin) zirt pirt uyandi mi die darlanmamak icin nefes aliyo mu die kendini gebermemek icin o uyurken tv ye bakip kocanla muhabbet edebilmek icin wc de rahatca takilabilmek icin evet lazim de. İlla cok buyuk paralar vermesine gerek yok lafini etmesin yani
Ayrica guvenlik ile ilgili bisi derse kendi guvenligi olan ve kirilamayan (disaridan hacklenemeyen) modeller de var yuruyemez ordan ev guvenligi die
Annemin bahçesinde çeşit çeşit ceviz ağaçları var. Geçen sene gelenler yeni bitti. Onlar iyiydi taze taze kırıp yiyodum. Dediğin gibi bende yağlı severim. İri büyük sarı renk. Normalde ceviz pek sevmesem de bebek için mecbur yiyorum. Markette pakettekiler berbat tadı.Markasi Tugba kuruyemis canim. Aydin markasi. N11 de yok maalwsef. Hepsiburadadan aliyorum. Izmirliyim ben orda adim basi subesi vardir. Genelde de taze olur. Istanbulda da var sube ama bana ters. Hatta yakinimda hic guzel cerezci yok. Hb den alinca aydindan kargolaniyor bana hic bayat urun gelmedi. Ceviz fena degil, chandler ne kadar iyi olabilirse. Ben yerli cetin yagli cevizi cok severim ama internette hic bulamadim. Bir de kavrulmamis kabak cekirdegi alip yiyorum tugbadan bol bol.
Eskişehir’de şubeleri var sürekli alıyorum, taze ve ürünleri çok güzelMarkasi Tugba kuruyemis canim. Aydin markasi. N11 de yok maalwsef. Hepsiburadadan aliyorum. Izmirliyim ben orda adim basi subesi vardir. Genelde de taze olur. Istanbulda da var sube ama bana ters. Hatta yakinimda hic guzel cerezci yok. Hb den alinca aydindan kargolaniyor bana hic bayat urun gelmedi. Ceviz fena degil, chandler ne kadar iyi olabilirse. Ben yerli cetin yagli cevizi cok severim ama internette hic bulamadim. Bir de kavrulmamis kabak cekirdegi alip yiyorum tugbadan bol bol.
Bende kömürlü ve misvaklısı kullandım. Şimdi denemek için propolis ve karanfil de aldım.Ben Eyüp Sabri tuncerin diş macununu kullanıyorum doğal içerikli ve karanfillisi çikolatalısı harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?