2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Daha baslamadim ona evde iki paket de tugba var daha aksam senin icin tadayim

Dis macunu olarak ben tam tersi eskiden icerigi temiz seyler kullanirdim. Ama hamilelikte korumayi arttirmak icin paradondax a fln gectim. Degistirerek kullaniyorum. Dislerim cok zayiftir 6 implantim var. hamilelikte yeni bir sey cikar diye korktum.

E bacım bu zıkkım hersey de var ne yicez içecez surecez biz (bu da sıradan halkın tepkisi)
Evet çok şeyde var.
Bademli çikolata
Beyaz leblebi de de var.
Aha benimkini okutma yatak odasında yatacağı için almadım oğlumda da almamıştım. 2 yaştan önce odasını ayırmayı doğru bulmuyorum. Anneyi kendi uzantısı sanıyor. Güvenli bağlanma için. Anca beraber kanca beraber
Tuğba ceviz markası mı?
Onu da mı n11 den aldın? Onun tadı nasıl?
Bu yöremiz ceviz benim yediğim. Kuru biraz ağaç ya cinsi öyle ya su görmemiş içi küçük ve yağlı değil. Çarığı çürüğü çıkmadı henüz iki üç gündür yiyorum.

Diş macunu doğallar beyazlatıcı olmadıgı için bir de diş fırçası yumuşak olunca diş ipi olmadan gıcır gıcır yapmıyor. Kalsiyum alıcaz bol bol çürümesin diye. Diş biraz da genetik. Benim üçüncü gebelik düşün.

Yaa bu n11 çok akıllanmış 100 tl üzeri sepete ne eklersem sadece yüzde 10 kuponu uyguluyor.Evde temizlik tatil sonrası temizlik bölümünden bir kaç ürün denedim olmadı
40 tl uygulamıyor

Of ya indirimde chakra acaip inmisti lazim olmaz die almadim smdi kaldirdilar urunleri. Ozmnben yeni dogana yukleneyim 4 takim yapayim 1 tanecik var sadece :) kendime de ayarlarim bisiler
Bak ben bunu hic bilmiodum. Marvis ve sendodiyne beyazlastirici kullaniorum. İkisinde de varmis. Listedeki baska biseyi kullanmiorum ama dismacunu yeter
Ya gunumuz caginda istedigin kdr organik takilmaya calis bak hep bi noktada patliyo insan. Uzucu yani
Yani evde 7/24 basinda nibet tutamayacagina gore ya da kendine ait zaman yaratabilmek icin bebegin uyurken herseyin yolunda oldugunu gorebilmek (yada duyabilmek icin) zirt pirt uyandi mi die darlanmamak icin nefes aliyo mu die kendini gebermemek icin o uyurken tv ye bakip kocanla muhabbet edebilmek icin wc de rahatca takilabilmek icin evet lazim de. İlla cok buyuk paralar vermesine gerek yok lafini etmesin yani
Ayrica guvenlik ile ilgili bisi derse kendi guvenligi olan ve kirilamayan (disaridan hacklenemeyen) modeller de var yuruyemez ordan ev guvenligi die

Markasi Tugba kuruyemis canim. Aydin markasi. N11 de yok maalwsef. Hepsiburadadan aliyorum. Izmirliyim ben orda adim basi subesi vardir. Genelde de taze olur. Istanbulda da var sube ama bana ters. Hatta yakinimda hic guzel cerezci yok. Hb den alinca aydindan kargolaniyor bana hic bayat urun gelmedi. Ceviz fena degil, chandler ne kadar iyi olabilirse. Ben yerli cetin yagli cevizi cok severim ama internette hic bulamadim. Bir de kavrulmamis kabak cekirdegi alip yiyorum tugbadan bol bol.

Ben Eyüp Sabri tuncerin diş macununu kullanıyorum doğal içerikli ve karanfillisi çikolatalısı harika

İşte dişi beyazlatmıyor aslında boyuyor duvar gibi. beyaz bademi leblebiyi de boyuyor
Annemin bahçesinde çeşit çeşit ceviz ağaçları var. Geçen sene gelenler yeni bitti. Onlar iyiydi taze taze kırıp yiyodum. Dediğin gibi bende yağlı severim. İri büyük sarı renk. Normalde ceviz pek sevmesem de bebek için mecbur yiyorum. Markette pakettekiler berbat tadı.

Kabak çekirdeği a101 in kavrulmuş sadesi güzel . Premıumu deneyim dedim beğenmedim. Sorma abim bu sene bahçeye kabak çekirdeği de ekmiş. Kışa gelir hepsi ama doğumdan sonra anca elime geçer.

Eskişehir’de şubeleri var sürekli alıyorum, taze ve ürünleri çok güzel

Ben Eyüp Sabri tuncerin diş macununu kullanıyorum doğal içerikli ve karanfillisi çikolatalısı harika
Bende kömürlü ve misvaklısı kullandım. Şimdi denemek için propolis ve karanfil de aldım.

Hatta n11 kuponla ucuza geldi 3 macun 135 di kuponla 95 e aldım. Ama skt ocak 2025 . 1.5 yıl var.

Ama sanırım artık üretmiyorlar. Bu üç çeşidi.
Kendi sitesinde sadece kabı beyaz naneli adaçaylı vs olanlar var 4 çeşit filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…