- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.741
Tuğba kuruyemişin kahvesi de çok güzel, mısırıda çok güzel. Hatta eşimin teyzesi alıp ekmişti ondan çıkan mahsulde çok güzel olmuştuEskişehir’de şubeleri var sürekli alıyorum, taze ve ürünleri çok güzel
Tugba kuruyemisteki kavurga da cok guzel oluyor. Bol bol sut yapiyorTuğba kuruyemişin kahvesi de çok güzel, mısırıda çok güzel. Hatta eşimin teyzesi alıp ekmişti ondan çıkan mahsulde çok güzel olmuştu
Ayy evet hele o Antep fıstıklı lokumları ortası çikolatalı, ağzım sulandı trendyoldan bakayım acık mıTuğba kuruyemişin kahvesi de çok güzel, mısırıda çok güzel. Hatta eşimin teyzesi alıp ekmişti ondan çıkan mahsulde çok güzel olmuştu
Antep rüyası mııı? Ay oda çok güzel gerçekten bademlisi de antepliside çok güzelAyy evet hele o Antep fıstıklı lokumları ortası çikolatalı, ağzım sulandı trendyoldan bakayım acık mı
Bende bir tane var ama herhalde 2 tane lazım bende bir daha almayı düşünüyorum oda da ayrı doğumhanede ayrı mı acabaKızlar hastane çantasına 2 tane mi terlik konulması gerekir? Biri banyo tuvalet vs için biri de normal zamanda giymek için yada plastik terlik alıp ikisi içinde kullanmak mantıklı mı?
Evet bademlisi de var ikisi karışık pakette geneldeAntep rüyası mııı? Ay oda çok güzel gerçekten bademlisi de antepliside çok güzel
Lohusa terlikleri varya o tarz bişey istemiyorum çok saçma geliyor öylesi. Evde de rahat kullanacağım bişey bakıyorum. Banyo tuvalet için evdeki parmak arasını da kullanabilirimBende bir tane var ama herhalde 2 tane lazım bende bir daha almayı düşünüyorum oda da ayrı doğumhanede ayrı mı acaba
Ev terliği mi götürsem ne yapsamLohusa terlikleri varya o tarz bişey istemiyorum çok saçma geliyor öylesi. Evde de rahat kullanacağım bişey bakıyorum. Banyo tuvalet için evdeki parmak arasını da kullanabilirim
Mantıklı zaten lohusa terlikleri de ev terliği gibiEv terliği mi götürsem ne yapsam
DemiMantıklı zaten lohusa terlikleri de ev terliği gibi
Maşallah vursun annesi boşver burdayım iyiyim diyorDemibu yine tekmeye başladı
Artık çok güçlü vuruyor durmuyor bazen rahatsız ediyor beniMaşallah vursun annesi boşver burdayım iyiyim diyor
Benimde öyle ama vurmayınca panik oluyorumArtık çok güçlü vuruyor durmuyor bazen rahatsız ediyor beni
Evet canım gayet normal bazen az bazen çok hissediyorum bendeKızlar ben bu çocuğu anlamıyorum bir hafta boyunca sağlam tekme atıyordu içerde inşaat iskele kuruyordu 2-3 gündür hissediyorum ama sağlam değil normal mi?
E bebek kendi içinde bile farklıE bebek ve LCW koton kalıpları bile çok farklı birbirinden
Geçen gün aynısını yaşadım korkudan öldüm ama normalmiş, pozisyona göre tekme sayısı veya gücü değişiyormuşKızlar ben bu çocuğu anlamıyorum bir hafta boyunca sağlam tekme atıyordu içerde inşaat iskele kuruyordu 2-3 gündür hissediyorum ama sağlam değil normal mi?
Ayın 7sinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?