2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eskişehir’de şubeleri var sürekli alıyorum, taze ve ürünleri çok güzel
Tuğba kuruyemişin kahvesi de çok güzel, mısırıda çok güzel. Hatta eşimin teyzesi alıp ekmişti ondan çıkan mahsulde çok güzel olmuştu

Tuğba kuruyemişin kahvesi de çok güzel, mısırıda çok güzel. Hatta eşimin teyzesi alıp ekmişti ondan çıkan mahsulde çok güzel olmuştu
Ayy evet hele o Antep fıstıklı lokumları ortası çikolatalı, ağzım sulandı trendyoldan bakayım acık mı

Kızlar hastane çantasına 2 tane mi terlik konulması gerekir? Biri banyo tuvalet vs için biri de normal zamanda giymek için yada plastik terlik alıp ikisi içinde kullanmak mantıklı mı?

Kızlar hastane çantasına 2 tane mi terlik konulması gerekir? Biri banyo tuvalet vs için biri de normal zamanda giymek için yada plastik terlik alıp ikisi içinde kullanmak mantıklı mı?
Bende bir tane var ama herhalde 2 tane lazım bende bir daha almayı düşünüyorum oda da ayrı doğumhanede ayrı mı acaba

Bende bir tane var ama herhalde 2 tane lazım bende bir daha almayı düşünüyorum oda da ayrı doğumhanede ayrı mı acaba
Lohusa terlikleri varya o tarz bişey istemiyorum çok saçma geliyor öylesi. Evde de rahat kullanacağım bişey bakıyorum. Banyo tuvalet için evdeki parmak arasını da kullanabilirim

Kızlar ben bu çocuğu anlamıyorum bir hafta boyunca sağlam tekme atıyordu içerde inşaat iskele kuruyordu 2-3 gündür hissediyorum ama sağlam değil normal mi?
Evet canım gayet normal bazen az bazen çok hissediyorum bende

Kızlar ben bu çocuğu anlamıyorum bir hafta boyunca sağlam tekme atıyordu içerde inşaat iskele kuruyordu 2-3 gündür hissediyorum ama sağlam değil normal mi?
Geçen gün aynısını yaşadım korkudan öldüm ama normalmiş, pozisyona göre tekme sayısı veya gücü değişiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…