2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya ben bu kadar takamam her şeyi takarsam eğer mutlu olmam. Yani didiklesem neler çıkar yediğimiz içtiğimizden. Maalesef şu anki yaşamda bunlara maruz kalmamak çok zor. Çok pimpirik benim için iyi değil
Aynen canım valla bende kafayı yerim zaten takıntılı insanım herseyi takıyorum düşünüyorum bir de yediğim içtiğim şeyleri çok düşünürsem yandim

Kızlar artık karnım o kadar geriliyor ki rahatsız ediyor uyuyamıyorum şöyle aç kalırsın ve yemek yediğinde çok yersin ya karnın artık içeri sığmaz gibi olur rahatsız eder öyle oluyor sizde durumlar nedir

Aynen canım valla bende kafayı yerim zaten takıntılı insanım herseyi takıyorum düşünüyorum bir de yediğim içtiğim şeyleri çok düşünürsem yandim
Bebek olunca ister istemez düşünüyorsun işte.
Bebeğin yoğurdunu, peynirini, büsküvisini kendin yapıyorsun hep

Magnezyum iki al
Sabah akşam
Bir de suyu bol iç
Ayakta fazla kalma
Karbonhidrat azalt

Yorulunca su ve magnezyum almayınca öyle oluyor.

Yarın yıne verırler uzulme kargocular da rahat etsın azıcık
Kargocu artık beni takmıyor kapıya asıyor gidiyor geçende mesaj geldi belirttiğiniz adreste daire 2 kapısına adlı kişiye teslim edildi diye bende evde bekliyorum ki geri gider filan

Ya galiba yedigimizle alakali biraz o. Ben bi hafta 10 gun ustune makarna yedim aksam. Suan oyleyim. Sanki inflak edicekmisim gibi. Asiri rahatsizim suan. Bence karb yapio olabilir.

E bebek kendi içinde bile farklı 2 tulum aldım ikisi de 0 3 ama boyut farkı var. Ben yenidoğan çok almadım zaten hemen büyüyorlar dedi annem birde yıkanacak sürekli çekme payı falan var
Bana da aynısını dediler

En rahat olduğum zaman dilimi uyandıktan sonra kahvaltıya kadarki süre. Sonrasında yemeklerle birlikte ciddi şişkinlik yaşıyorum. Az ve sık yemeye çalışıyorum ama olur da biraz fazla kaçırırsam patlamaya hazır bomba gibi oluyorum.

Kargocu artık beni takmıyor kapıya asıyor gidiyor geçende mesaj geldi belirttiğiniz adreste daire 2 kapısına adlı kişiye teslim edildi diye bende evde bekliyorum ki geri gider filan
Benimde yakını (kapı kolu) tarafından teslim alındı diye mesaj geliyo dkdksksjjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…