- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.761
Kredi karti kesilsin onceAyın 7sinden sonra
Durumlar fena, ipin ucunu baya kacırmışım hem deKredi karti kesilsin once
Benim 10 undan sonraAyın 7sinden sonra
AhaAyın 7sinden sonra
Aynen canım valla bende kafayı yerim zaten takıntılı insanım herseyi takıyorum düşünüyorum bir de yediğim içtiğim şeyleri çok düşünürsem yandimYa ben bu kadar takamam her şeyitakarsam eğer mutlu olmam. Yani didiklesem neler çıkar yediğimiz içtiğimizden. Maalesef şu anki yaşamda bunlara maruz kalmamak çok zor. Çok pimpirik benim için iyi değil
Bebek olunca ister istemez düşünüyorsun işte.Aynen canım valla bende kafayı yerim zaten takıntılı insanım herseyi takıyorum düşünüyorum bir de yediğim içtiğim şeyleri çok düşünürsem yandim
Yarın yıne verırler uzulmeAha
Benim de 5 inde kart kesim tarihi.
Ama üzülüyorum ya kuponum çöpe gidiyor.
Bir de üç kağıtçılar öyle yapmışlar sepete ne atsam kupon kullandırmıyor.
Magnezyum iki alKızlar artık karnım o kadar geriliyor ki rahatsız ediyor uyuyamıyorum şöyle aç kalırsın ve yemek yediğinde çok yersin ya karnın artık içeri sığmaz gibi olur rahatsız eder öyle oluyor sizde durumlar nedir
Sorma ya zaten pimpirik im ya.Yarın yıne verırler uzulmekargocular da rahat etsın azıcık
Kargocu artık beni takmıyor kapıya asıyor gidiyor geçende mesaj geldi belirttiğiniz adreste daire 2 kapısına adlı kişiye teslim edildi diyeYarın yıne verırler uzulmekargocular da rahat etsın azıcık
Ya galiba yedigimizle alakali biraz o. Ben bi hafta 10 gun ustune makarna yedim aksam. Suan oyleyim. Sanki inflak edicekmisim gibi. Asiri rahatsizim suan. Bence karb yapio olabilir.Kızlar artık karnım o kadar geriliyor ki rahatsız ediyor uyuyamıyorum şöyle aç kalırsın ve yemek yediğinde çok yersin ya karnın artık içeri sığmaz gibi olur rahatsız eder öyle oluyor sizde durumlar nedir
Bana da aynısını dedilerE bebek kendi içinde bile farklı2 tulum aldım ikisi de 0 3 ama boyut farkı var. Ben yenidoğan çok almadım zaten hemen büyüyorlar dedi annem birde yıkanacak sürekli çekme payı falan var
En rahat olduğum zaman dilimi uyandıktan sonra kahvaltıya kadarki süre. Sonrasında yemeklerle birlikte ciddi şişkinlik yaşıyorum. Az ve sık yemeye çalışıyorum ama olur da biraz fazla kaçırırsam patlamaya hazır bomba gibi oluyorum.Kızlar artık karnım o kadar geriliyor ki rahatsız ediyor uyuyamıyorum şöyle aç kalırsın ve yemek yediğinde çok yersin ya karnın artık içeri sığmaz gibi olur rahatsız eder öyle oluyor sizde durumlar nedir
İlk defa duydum bu otuKızlarMeryem Ana otunu kullanmayı düşünüyorum sizde düşünüyormusunuz
Doğumda kasılmalar başlayınca suya koyuyoruz otun dalları açıldıkça bizim rahmimizde kasılmalarla beraber açılıyor rabbim izin verirse kolay doğum oluyor doğum bitince atıyoruz suyuda döküyoruzİlk defa duydum bu otuNedir, ne işe yarar?
Ben bir arkadaşıma okuyup yapmıştım, 2 gün sonra doğurdu 2 saat içinde geldi bebeKızlarMeryem Ana otunu kullanmayı düşünüyorum sizde düşünüyormusunuz
Benimde yakını (kapı kolu) tarafından teslim alındı diye mesaj geliyo dkdksksjjsKargocu artık beni takmıyor kapıya asıyor gidiyor geçende mesaj geldi belirttiğiniz adreste daire 2 kapısına adlı kişiye teslim edildi diyebende evde bekliyorum ki geri gider filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?