2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende öyleyim doktora dedim karnım sert dıe baktı elledi yumusak dio gene patlıcak gibiyim sert yani biliyorum cok tıkabasa da yemiyorum.

Doğumda kasılmalar başlayınca suya koyuyoruz otun dalları açıldıkça bizim rahmimizde kasılmalarla beraber açılıyor rabbim izin verirse kolay doğum oluyor doğum bitince atıyoruz suyuda döküyoruz
Hiç bilmiyordum, ben de denerim Allah izin verirse. O zamanlara çıkalım hayırlısıyla

Aynen canım valla bende kafayı yerim zaten takıntılı insanım herseyi takıyorum düşünüyorum bir de yediğim içtiğim şeyleri çok düşünürsem yandim
Bende öyleyim valla. Zaten düşününce sıkıntı buluyorum hep kendime. Rahat olmaya çalışıyorum

Hiç bilmiyordum, ben de denerim Allah izin verirse. O zamanlara çıkalım hayırlısıyla
Ben 32 sonrası hurma yemeye başlayacağım 3 tane falan yerim sonra 36da yükselteceğim sayıyı. Sonra biraz daha ileri haftalarda squat tarzı şeyler yapacağım. Hatta göğüs masajı falan varmış onları da yaparım belki

Lohusa terlikleri varya o tarz bişey istemiyorum çok saçma geliyor öylesi. Evde de rahat kullanacağım bişey bakıyorum. Banyo tuvalet için evdeki parmak arasını da kullanabilirim
Ben ev crocslarimi goturecegim odada giymeye. Eve gelince camasir suyuyla silerim.
Dus icin de denize giydigim parmak arasi plastik terlik :)

Hurmayı duydum ama tam nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Onu da denerim Allah izin verirse.

Ben ev crocslarimi goturecegim odada giymeye. Eve gelince camasir suyuyla silerim.
Dus icin de denize giydigim parmak arasi plastik terlik :)
O zaman bende duş için parmak arası götüreyim. Bende o tarz plastik bir terlik alayım bari.

Benimde öyle ya Sabah rahat

Tatlım bebek büyüyor alanı daralıyor. Bizimkilerin takla atması bile münkün.
Hareketleri daha da belirginleşir mesela şiddeti ama öyle kıpır kıpırlıkları kalmaz eli kolu ayağı çarpar.
Şimdi 4+1 gibi kullanıyolar bizi

Benim de var çatı ağrım.
Özellikle çok hareket edim üst üste iş yapıp koşturayım nasıl zorluyor.
Uzanınca rahatlıyor. Demek ki başlıyoruz cidden bende 26+3 'üm.

Kargocu artık beni takmıyor kapıya asıyor gidiyor geçende mesaj geldi belirttiğiniz adreste daire 2 kapısına adlı kişiye teslim edildi diye bende evde bekliyorum ki geri gider filan
Bana da bi kere dogalgaz sayacı ustu kişiye teslım edıldı dıye mesaj gelmıstı

Merhaba hanımlar
Aylardır bu sayfayı takip ediyordum, yazmak için 21+0 olmayı bekledim.

Z Zecmel
Son adet tarihi 9-4-2023
Çocuk sayısı 2
Yaş 40
Cinsiyet Erkek
İsim Ege
Tahmini doğum tarihi 31-12-2023
Son adet tarihine göre ocak annesi olmam gerekiyor ama kızım sezeryanla 37+3’te doğduğu için aralıkta doğum olacağını düşünüyorum. İnşallah o günlere sağlıkla geliriz hepimiz.

Ben kredi kartı ekstreme bakmaya Korkuyirum neyseki yalnız değilmişim
Bizde bir maaş kadar harcama yapmışız en az 5i hesap kesim tarihi ondan sonra tekrar alacağımız olursa alacağız yada 15ini bekleriz ama maaş zaten kredi kartlarına gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…