- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.781
Bende öyleyim doktora dedim karnım sert dıe baktı elledi yumusak dio gene patlıcak gibiyim sert yani biliyorum cok tıkabasa da yemiyorum.Kızlar artık karnım o kadar geriliyor ki rahatsız ediyor uyuyamıyorum şöyle aç kalırsın ve yemek yediğinde çok yersin ya karnın artık içeri sığmaz gibi olur rahatsız eder öyle oluyor sizde durumlar nedir
Ben kredi kartı ekstreme bakmaya Korkuyirum neyseki yalnız değilmişimBenim 10 undan sonralütfen çok indirim olmasın dayanmalıyım
Hiç bilmiyordum, ben de denerim Allah izin verirse. O zamanlara çıkalım hayırlısıylaDoğumda kasılmalar başlayınca suya koyuyoruz otun dalları açıldıkça bizim rahmimizde kasılmalarla beraber açılıyor rabbim izin verirse kolay doğum oluyor doğum bitince atıyoruz suyuda döküyoruz
Magnezyum verdi ama pek içmedim dediklerini yapıcam ozaman. Karnım sert baya.Magnezyum iki al
Sabah akşam
Bir de suyu bol iç
Ayakta fazla kalma
Karbonhidrat azalt
Yorulunca su ve magnezyum almayınca öyle oluyor.
Ben çevremdekilerden duydum internette araştırdım güzel bilgiler var inşallah sağlıkla kucağımıza alırızHiç bilmiyordum, ben de denerim Allah izin verirse. O zamanlara çıkalım hayırlısıyla
Bende öyleyim valla. Zaten düşününce sıkıntı buluyorum hep kendime. Rahat olmaya çalışıyorumAynen canım valla bende kafayı yerim zaten takıntılı insanım herseyi takıyorum düşünüyorum bir de yediğim içtiğim şeyleri çok düşünürsem yandim
Ben 32 sonrası hurma yemeye başlayacağım 3 tane falan yerim sonra 36da yükselteceğim sayıyı. Sonra biraz daha ileri haftalarda squat tarzı şeyler yapacağım. Hatta göğüs masajı falan varmış onları da yaparım belkiHiç bilmiyordum, ben de denerim Allah izin verirse. O zamanlara çıkalım hayırlısıyla
Ben ev crocslarimi goturecegim odada giymeye. Eve gelince camasir suyuyla silerim.Lohusa terlikleri varya o tarz bişey istemiyorum çok saçma geliyor öylesi. Evde de rahat kullanacağım bişey bakıyorum. Banyo tuvalet için evdeki parmak arasını da kullanabilirim
Hurmayı duydum ama tam nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Onu da denerim Allah izin verirse.Ben 32 sonrası hurma yemeye başlayacağım 3 tane falan yerim sonra 36da yükselteceğim sayıyı. Sonra biraz daha ileri haftalarda squat tarzı şeyler yapacağım. Hatta göğüs masajı falan varmış onları da yaparım belki
O zaman bende duş için parmak arası götüreyim. Bende o tarz plastik bir terlik alayım bari.Ben ev crocslarimi goturecegim odada giymeye. Eve gelince camasir suyuyla silerim.
Dus icin de denize giydigim parmak arasi plastik terlik :)
Bir video izledim 6 ve yukarısı yenilen hurma doğumu başlatabiliyormuş.Hurmayı duydum ama tam nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Onu da denerim Allah izin verirse.
Benimde öyle ya Sabah rahatEn rahat olduğum zaman dilimi uyandıktan sonra kahvaltıya kadarki süre. Sonrasında yemeklerle birlikte ciddi şişkinlik yaşıyorum. Az ve sık yemeye çalışıyorum ama olur da biraz fazla kaçırırsam patlamaya hazır bomba gibi oluyorum.
Tatlım bebek büyüyor alanı daralıyor. Bizimkilerin takla atması bile münkün.Onu anlamıyorum ben ya Aslında alanı daraldığı için hareketlerinin daha çok hissedilmesi gerekmez mi daha sert bir sekilde
Canim ben aldım elele nin sitesinden yataklı geldi ama yatağı hiç güzel değil incecik naylon gibi birsey onu belki yükseltmek için kullanırım ilk zamanlar ama tek basina kullanılmaz
Benim de var çatı ağrım.aslında 3 hafta önce tarama testine gittiğimde alttanda muayene etti çatın iyi, serviks uzunluğu iyi kolay doğum yaparsın sen demişti doktor ama benim belimle alakalı bi sıkıntıdan böyle oldu sanırım. Bide hastayım diye yere yatak serdim kaç gündür orda uyu uyan otur sert zemin o da yaptı herhalde. Bacaklarımın arasına yastık koyup hafif hafif sıktım 10-15 tane bi de 3 Sn ara ile o kemiği derin nefes alarak çişimi tutuyormuşum gibi sıkıp bıraktım inan iyi geldi. YouTube da var bunla ilgili videolar. Bi doktorda geçen izlemiştim çoğu kadında 26. Haftada başlar daha geç başlaması gerek ama demişti. Biz çoğu kadınız sanırım
Birde annem bebek yıkandıktan büyüyecek diyor ben bilmem ama tecrübeliler dinlemel lazım sanırımBana da aynısını dediler
Bana da bi kere dogalgaz sayacı ustu kişiye teslım edıldı dıye mesaj gelmıstıKargocu artık beni takmıyor kapıya asıyor gidiyor geçende mesaj geldi belirttiğiniz adreste daire 2 kapısına adlı kişiye teslim edildi diyebende evde bekliyorum ki geri gider filan
Bizde bir maaş kadar harcama yapmışız en azBen kredi kartı ekstreme bakmaya Korkuyirum neyseki yalnız değilmişim
Valla ben de heyecanlandim yattigim yerden, kizlar kipir kipirKızlar voleybolda Avrupa şampiyonu olduk diye havaya zıpladımbir şey olmamıştır demi hamileliğimi unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?