- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.801
Annem bende kızlar gelip gidiyor çocuklar harala gürele ev işte tamizlşk yemek derken sakin zamanlarda da yatıp uyuyorum yavrum kaç gündür doğru düzgün almıyorum telefonu elime aldığım zaman bakınıyorum buraya ama yazmıyorum sizde yoğundunuz zaten.. Öyle işte
Benim iki aydır öyleKızlar artık karnım o kadar geriliyor ki rahatsız ediyor uyuyamıyorum şöyle aç kalırsın ve yemek yediğinde çok yersin ya karnın artık içeri sığmaz gibi olur rahatsız eder öyle oluyor sizde durumlar nedir
Guzel gecti balim. İlk defa gittik ve asiri begendikk.Annem bende kızlar gelip gidiyor çocuklar harala gürele ev işte tamizlşk yemek derken sakin zamanlarda da yatıp uyuyorum yavrum kaç gündür doğru düzgün almıyorum telefonu elime aldığım zaman bakınıyorum buraya ama yazmıyorum sizde yoğundunuz zaten.. Öyle iştearıza ışığım hep yanıyor artık benim iki iş yapıyorum üç iş yatıyorum sen nasılsın tatil nasıl geçti
Çok sevindim değişiklik her zaman iyidir yeni yerlerin keşfide insana daha başka iyi geliyorGuzel gecti balim. İlk defa gittik ve asiri begendikk.
Baktm yine hic sesin cikmio merak ettim. İyi olduguna sevindim. Yorulmalar yavastan basliyoe artik sen bir de cok kalabaliksin normal
Yani ne bilym kuzum. Ben olaya sole bakiyorum suan cok ama cok ozel bi donemde oldugumuz icin varsin biseyler eksik olsun ama ben yorulmiym. Cuma asiri yoruldum ctsi hasta yattm resmen. Hani yorulunca vucut kabul etmio gerek yokÇok sevindim değişiklik her zaman iyidir yeni yerlerin keşfide insana daha başka iyi geliyorah o yorulmalar ah... Bi saat aralıksız iş yapınca kasık kaburga pelvik ve ayak tabanı ağrıları yükseliyor
Bazen Bi salıyorum kendimi yoruluyorum diye iki gün üç gün yemek sofra dışında ilgilenmiyorum hiç birşeyle bazende inat ediyorum kendime kızıyorum yorulsamda iş yapıyorum, e bide şöyle ben yapmasam kim yapacak eşim önceki gibi ilgilenemiyor çok yoğun çalışıyor bazen gündüz geliyor gidiyor ama kıyamıyorum yorgun diye o yüzden haliyle yapıyorum, sonra tümay nerde? Yatak döşek yatmadakod aynen bu bende
Bebişiminkini düşünürüm tabi yaBebek olunca ister istemez düşünüyorsun işte.
Bebeğin yoğurdunu, peynirini, büsküvisini kendin yapıyorsun hep
Ben kullanmayi düşünmüyorum zaten batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Kullananların yorumlarına baktığımda da ise yaramadığını çok gördüm çoğu kisinin ben doğum yaptım ot hala kapalı açılmadı gibi yorumlarını okudum. Tabi herkesin kendi tercihi ☺KızlarMeryem Ana otunu kullanmayı düşünüyorum sizde düşünüyormusunuz
Evet öyle gerçekten eşime diyorum bazen bizimki yine icerde at koşturuyor diye bir bakıyorum sağ tarafım sismis bir bakıyorum sol taraf canı sıkılıyor heralde icerde dolaşmaya cikiyorTatlım bebek büyüyor alanı daralıyor. Bizimkilerin takla atması bile münkün.
Hareketleri daha da belirginleşir mesela şiddeti ama öyle kıpır kıpırlıkları kalmaz eli kolu ayağı çarpar.
Şimdi 4+1 gibi kullanıyolar bizi
Bizde bir maaş kadar harcama yapmışız en az5i hesap kesim tarihi ondan sonra tekrar alacağımız olursa alacağız yada 15ini bekleriz ama maaş zaten kredi kartlarına gidiyor
Siz eşittir biz demektirMaaşla borcu kapatıyoruz tekrar borçlaniyoruz
Ben de alırken yoyko ile elele arasında kalmıştım yoykonun üst cibinligini ve kumaşı Kate kare kesili gibi desenini beğenmemiştim çünkü çok toz giriyor aralarınaKızlar ya çoğunluğunuz park yatakta elele aldınız ama bu yoykonun anne yanı park yataklarıda çok ilgimi çekmeye başladı sanki çok kaliteli gibi geliyor malzemesi. Bide yoyko exclusive comfortun anne yanı olan modelinde ilk katı resimlerde daha derin duruyor elele bonte 2 modeline göre ikisini karşılaştırma fırsatı bulan oldumu acaba?
Fazlası var eksiği yokAhhaahah bu ay alışverişi fazla kaçıran kizçeler ektedir
O kadar dikkat etmedimki onaBen de alırken yoyko ile elele arasında kalmıştım yoykonun üst cibinligini ve kumaşı Kate kare kesili gibi desenini beğenmemiştim çünkü çok toz giriyor aralarınaama genişlik olrak kiyaslamadim
Resmen biz kredi kartının ekstre günü dolsunda park beşikle bebek arabasına bakalım diyorum ama bu arada günlük bişeyler sipariş etmekten geri durmuyorumAhhaahah bu ay alışverişi fazla kaçıran kizçeler ektedir
Biz kraft lazio aldık, cok kalıtelı, ıcının yatagını da kraft vıscon yatak aldık, ınceleyebılırsınız bunu da..Kızlar ya çoğunluğunuz park yatakta elele aldınız ama bu yoykonun anne yanı park yataklarıda çok ilgimi çekmeye başladı sanki çok kaliteli gibi geliyor malzemesi. Bide yoyko exclusive comfortun anne yanı olan modelinde ilk katı resimlerde daha derin duruyor elele bonte 2 modeline göre ikisini karşılaştırma fırsatı bulan oldumu acaba?
benim yaşadığımda bu kesinlikle özellikle bacaklarımı kaldırırken canım yanıyor bildiğin, arabaya inip binerken bacağımı atamıyorum ya eziyet gibi birde bütün gün çalışıyorum çok zorlanıyorum gerçektenHamilelikte Çatı Ağrısı
Çatı ağrısı, gebelikte pelvis kemiklerinin eklem yerlerindeki oynamalardan kaynaklanır.www.hurriyet.com.tr
Kızlar bende ki muzdarip olduğum ağrı bu. Sanırım kegel egzersizi falan yapınca geçecek. Tam olarak burada söylenilen şeyleri yapınca ağrıyor. Eğer idrar enfeksiyonu değilse bu gibi görünüyor doktoruma soracağım yine de bu hafta. Siz de bakın bi?
Evet tabi kiKızlar doğum yaklaşınca rahim uzunluğumuz kısalacak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?