2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar doğum yaklaşınca rahim uzunluğumuz kısalacak değil mi?

S Seray94 nerdesin sen yine balim? Gunlerdir sesin cikmiyo?
Annem bende kızlar gelip gidiyor çocuklar harala gürele ev işte tamizlşk yemek derken sakin zamanlarda da yatıp uyuyorum yavrum kaç gündür doğru düzgün almıyorum telefonu elime aldığım zaman bakınıyorum buraya ama yazmıyorum sizde yoğundunuz zaten.. Öyle işte arıza ışığım hep yanıyor artık benim iki iş yapıyorum üç iş yatıyorum sen nasılsın tatil nasıl geçti

Benim iki aydır öyle

Guzel gecti balim. İlk defa gittik ve asiri begendikk.
Baktm yine hic sesin cikmio merak ettim. İyi olduguna sevindim. Yorulmalar yavastan basliyoe artik sen bir de cok kalabaliksin normal

Guzel gecti balim. İlk defa gittik ve asiri begendikk.
Baktm yine hic sesin cikmio merak ettim. İyi olduguna sevindim. Yorulmalar yavastan basliyoe artik sen bir de cok kalabaliksin normal
Çok sevindim değişiklik her zaman iyidir yeni yerlerin keşfide insana daha başka iyi geliyor ah o yorulmalar ah... Bi saat aralıksız iş yapınca kasık kaburga pelvik ve ayak tabanı ağrıları yükseliyor
Bazen Bi salıyorum kendimi yoruluyorum diye iki gün üç gün yemek sofra dışında ilgilenmiyorum hiç birşeyle bazende inat ediyorum kendime kızıyorum yorulsamda iş yapıyorum, e bide şöyle ben yapmasam kim yapacak eşim önceki gibi ilgilenemiyor çok yoğun çalışıyor bazen gündüz geliyor gidiyor ama kıyamıyorum yorgun diye o yüzden haliyle yapıyorum, sonra tümay nerde? Yatak döşek yatmada kod aynen bu bende

Yani ne bilym kuzum. Ben olaya sole bakiyorum suan cok ama cok ozel bi donemde oldugumuz icin varsin biseyler eksik olsun ama ben yorulmiym. Cuma asiri yoruldum ctsi hasta yattm resmen. Hani yorulunca vucut kabul etmio gerek yok

Bebek olunca ister istemez düşünüyorsun işte.
Bebeğin yoğurdunu, peynirini, büsküvisini kendin yapıyorsun hep
Bebişiminkini düşünürüm tabi ya
Kızlar Meryem Ana otunu kullanmayı düşünüyorum sizde düşünüyormusunuz
Ben kullanmayi düşünmüyorum zaten batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Kullananların yorumlarına baktığımda da ise yaramadığını çok gördüm çoğu kisinin ben doğum yaptım ot hala kapalı açılmadı gibi yorumlarını okudum. Tabi herkesin kendi tercihi ☺
Evet öyle gerçekten eşime diyorum bazen bizimki yine icerde at koşturuyor diye bir bakıyorum sağ tarafım sismis bir bakıyorum sol taraf canı sıkılıyor heralde icerde dolaşmaya cikiyor

Bizde bir maaş kadar harcama yapmışız en az 5i hesap kesim tarihi ondan sonra tekrar alacağımız olursa alacağız yada 15ini bekleriz ama maaş zaten kredi kartlarına gidiyor
Maaşla borcu kapatıyoruz tekrar borçlaniyoruz

Kızlar ya çoğunluğunuz park yatakta elele aldınız ama bu yoykonun anne yanı park yataklarıda çok ilgimi çekmeye başladı sanki çok kaliteli gibi geliyor malzemesi. Bide yoyko exclusive comfortun anne yanı olan modelinde ilk katı resimlerde daha derin duruyor elele bonte 2 modeline göre ikisini karşılaştırma fırsatı bulan oldumu acaba?

Ben de alırken yoyko ile elele arasında kalmıştım yoykonun üst cibinligini ve kumaşı Kate kare kesili gibi desenini beğenmemiştim çünkü çok toz giriyor aralarına ama genişlik olrak kiyaslamadim

Ahhaahah bu ay alışverişi fazla kaçıran kizçeler ektedir

Fazlası var eksiği yok üstüne evde tamir gerektiren ufak bi arıza çıktı ki birazda masraflı. Doğum parasını koyamazsak devlette doğururum artık olmadı hastanenin bulaşıklarını bi iki ay oğlanla yıkarız

Ben de alırken yoyko ile elele arasında kalmıştım yoykonun üst cibinligini ve kumaşı Kate kare kesili gibi desenini beğenmemiştim çünkü çok toz giriyor aralarına ama genişlik olrak kiyaslamadim
O kadar dikkat etmedimki ona elelenin resimlerine baktım sanki ekstra sünger koyunca çocuk baya yukarıda kalıyor gibi geldi bana. Böyle sanki heran düşecek gibi ama belkide resimlerde öyledir alan arkadaşlar aydınlatabilir mi

Ahhaahah bu ay alışverişi fazla kaçıran kizçeler ektedir

Resmen biz kredi kartının ekstre günü dolsunda park beşikle bebek arabasına bakalım diyorum ama bu arada günlük bişeyler sipariş etmekten geri durmuyorum o değil aylardır kendime hiç bir şey almamışım iki tane boklunun kargolarının kendime bişey almayı unutturacağı aklıma gelmezdi canım oğluşlarım ya

Biz kraft lazio aldık, cok kalıtelı, ıcının yatagını da kraft vıscon yatak aldık, ınceleyebılırsınız bunu da..
Anne yanı oluyor, sallanma ozellıgı var, muzıklı donencesı var

benim yaşadığımda bu kesinlikle özellikle bacaklarımı kaldırırken canım yanıyor bildiğin, arabaya inip binerken bacağımı atamıyorum ya eziyet gibi birde bütün gün çalışıyorum çok zorlanıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…