- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.821
benim bulantılarım hiç geçmedi hala prilam kullanıyorum bazı günler daha iyiyim bazı günler baya bulanıyor yineyok orada değil benim ağrılarım hafif bir skolyozum vardı arka kısımdaki ağrılarım biraz ondan diye de düşünüyorum çok şiddetli değiller zaten şükür
reflü sebep oluyor genelde bu yemek sonrası bulantılara bebeğin iyice yukarı çıkışıyla bağlantılı reflüde artıyor. benim sabahları kusma isteğim başladı onun sebebini bulamadım
İçine yatağı koyunca peki süngerle korumalık arasındaki mesafe naısl oluyor? Elelenin bi yorumunda fotoğraf gördümde bana o mesafe çok az geldi fotoda işaretlediğim kısmı kast ediyorumBiz kraft lazio aldık, cok kalıtelı, ıcının yatagını da kraft vıscon yatak aldık, ınceleyebılırsınız bunu da..
Anne yanı oluyor, sallanma ozellıgı var, muzıklı donencesı var
Hıc dıkkat etmedım ona, ben zaten ılk 5 6 ay juno kullanacağım.İçine yatağı koyunca peki süngerle korumalık arasındaki mesafe naısl oluyor? Elelenin bi yorumunda fotoğraf gördümde bana o mesafe çok az geldi fotoda işaretlediğim kısmı kast ediyorum
Ahahahah Allah seniFazlası var eksiği yoküstüne evde tamir gerektiren ufak bi arıza çıktı ki birazda masraflı. Doğum parasını koyamazsak devlette doğururum artık olmadı hastanenin bulaşıklarını bi iki ay oğlanla yıkarız
Ay bir de ikiz dimi senin Allah yardımcınız olsun ya biz bir tanesine yetistiremiyoruzResmen biz kredi kartının ekstre günü dolsunda park beşikle bebek arabasına bakalım diyorum ama bu arada günlük bişeyler sipariş etmekten geri durmuyorumo değil aylardır kendime hiç bir şey almamışım iki tane boklunun kargolarının kendime bişey almayı unutturacağı aklıma gelmezdi canım oğluşlarım ya
benim kusmalar hiç geçmedi ama ilk günlerdeki bulantılar geçmişti şimdi sabahları bulantıyla kalkıyorum ve o sıvıyı atmadan rahat edemiyorum prilamı almaya başladım yine mecburenbenim bulantılarım hiç geçmedi hala prilam kullanıyorum bazı günler daha iyiyim bazı günler baya bulanıyor yine
Anladım canım teşekkür ederimHıc dıkkat etmedım ona, ben zaten ılk 5 6 ay juno kullanacağım.
Yatak 5 cm ama
evet canım ikizlerAhahahah Allah seni
Ay bir de ikiz dimi senin Allah yardımcınız olsun ya biz bir tanesine yetistiremiyoruzaynen bende hiç birsey almamışım kendime aylardır bir külot alcam afedersin aylardır alamıyorum ama sipaya herseyi aliyoruz
Bende kanz withme II aldım. Anne yanı oluyor, sallanma aparatı var. Alt değiştirmesi var.Kızlar ya çoğunluğunuz park yatakta elele aldınız ama bu yoykonun anne yanı park yataklarıda çok ilgimi çekmeye başladı sanki çok kaliteli gibi geliyor malzemesi. Bide yoyko exclusive comfortun anne yanı olan modelinde ilk katı resimlerde daha derin duruyor elele bonte 2 modeline göre ikisini karşılaştırma fırsatı bulan oldumu acaba?
Canım içine koyduğun süngerin kalınlığı nasılBende kanz withme II aldım. Anne yanı oluyor, sallanma aparatı var. Alt değiştirmesi var.
Galiba 5 cm o. Teşekkür ederim yandan resim çekeyim daha net görünür galiba. Metreyle ölçtüm 5 cmmişCanım içine koyduğun süngerin kalınlığı nasılayy çok güzelmiş ya sağlıkla kullanın
Güzel bir modele benziyor. Güle güle kullanın.Galiba 5 cm o. Teşekkür ederim yandan resim çekeyim daha net görünür galiba. Metreyle ölçtüm 5 cmmiş
ay ne diyorsun inşallah öyle bağımlılık falan yapmaz. bildiğin 5 aydır aralıksız kullanıyorum doktorada sordum içebilirsin bir zararı yok dedi ama artık 6 aylık oldum onu içmek de bi garip geliyor yanibenim kusmalar hiç geçmedi ama ilk günlerdeki bulantılar geçmişti şimdi sabahları bulantıyla kalkıyorum ve o sıvıyı atmadan rahat edemiyorum prilamı almaya başladım yine mecburenprilamında bağımlılık yapıcı bi etkisi var bırakması çok zor gelmişti bana
Bir dönem bıraktım bnde prilam i bnce bağımlılık yapıyor yada psikoljikte olabilir icmeyince bulantım var gibi surekliay ne diyorsun inşallah öyle bağımlılık falan yapmaz. bildiğin 5 aydır aralıksız kullanıyorum doktorada sordum içebilirsin bir zararı yok dedi ama artık 6 aylık oldum onu içmek de bi garip geliyor yani
Teşekkür ederim. Allah içlerini dolu etsin hepimizinkinin inşallahGüzel bir modele benziyor. Güle güle kullanın.
Bu yoykonun chefleri var ben aldım ondan bu dediklerini hemen yapıyor
Cnmmm seninde çift yumurta iki plesanta dimi ayrı kese bnm bebeler çoğu zmn bir tarafa toplanmaya başladı hareketleri tek taraflı hissediyorum sende de oluyor mhAnladım canım teşekkür ederim
evet canım ikizlerzaten o kadar zor bir hamilelik yaşıyorumki bidaha kendi isteğimle hamile kalmayacağım için rabbim başından 2 tane verdi herhalde daha doğmadan bu kadar içimiz gidiyorsa doğsalar neler yaparız annelik çok farklıymış gerçektende boşuna annem hep anne olunca anlarsın demiyormuş
Bunun mesafesi daha iyi geldi bana yaGaliba 5 cm o. Teşekkür ederim yandan resim çekeyim daha net görünür galiba. Metreyle ölçtüm 5 cmmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?