2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
benim bulantılarım hiç geçmedi hala prilam kullanıyorum bazı günler daha iyiyim bazı günler baya bulanıyor yine

Biz kraft lazio aldık, cok kalıtelı, ıcının yatagını da kraft vıscon yatak aldık, ınceleyebılırsınız bunu da..
Anne yanı oluyor, sallanma ozellıgı var, muzıklı donencesı var
İçine yatağı koyunca peki süngerle korumalık arasındaki mesafe naısl oluyor? Elelenin bi yorumunda fotoğraf gördümde bana o mesafe çok az geldi fotoda işaretlediğim kısmı kast ediyorum

Eklentiler

• IMG_4789.webp
    28 KB · Görüntüleme: 105
İçine yatağı koyunca peki süngerle korumalık arasındaki mesafe naısl oluyor? Elelenin bi yorumunda fotoğraf gördümde bana o mesafe çok az geldi fotoda işaretlediğim kısmı kast ediyorum
Hıc dıkkat etmedım ona, ben zaten ılk 5 6 ay juno kullanacağım.
Yatak 5 cm ama

Ahahahah Allah seni
Ay bir de ikiz dimi senin Allah yardımcınız olsun ya biz bir tanesine yetistiremiyoruz aynen bende hiç birsey almamışım kendime aylardır bir külot alcam afedersin aylardır alamıyorum ama sipaya herseyi aliyoruz

benim bulantılarım hiç geçmedi hala prilam kullanıyorum bazı günler daha iyiyim bazı günler baya bulanıyor yine
benim kusmalar hiç geçmedi ama ilk günlerdeki bulantılar geçmişti şimdi sabahları bulantıyla kalkıyorum ve o sıvıyı atmadan rahat edemiyorum prilamı almaya başladım yine mecburen prilamında bağımlılık yapıcı bi etkisi var bırakması çok zor gelmişti bana

Hıc dıkkat etmedım ona, ben zaten ılk 5 6 ay juno kullanacağım.
Yatak 5 cm ama
Anladım canım teşekkür ederim
evet canım ikizler zaten o kadar zor bir hamilelik yaşıyorumki bidaha kendi isteğimle hamile kalmayacağım için rabbim başından 2 tane verdi herhalde daha doğmadan bu kadar içimiz gidiyorsa doğsalar neler yaparız annelik çok farklıymış gerçektende boşuna annem hep anne olunca anlarsın demiyormuş

Bende kanz withme II aldım. Anne yanı oluyor, sallanma aparatı var. Alt değiştirmesi var.

Eklentiler

• image.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 88
Canım içine koyduğun süngerin kalınlığı nasıl ayy çok güzelmiş ya sağlıkla kullanın
Galiba 5 cm o. Teşekkür ederim yandan resim çekeyim daha net görünür galiba. Metreyle ölçtüm 5 cmmiş

Eklentiler

• image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 86
ay ne diyorsun inşallah öyle bağımlılık falan yapmaz. bildiğin 5 aydır aralıksız kullanıyorum doktorada sordum içebilirsin bir zararı yok dedi ama artık 6 aylık oldum onu içmek de bi garip geliyor yani

ay ne diyorsun inşallah öyle bağımlılık falan yapmaz. bildiğin 5 aydır aralıksız kullanıyorum doktorada sordum içebilirsin bir zararı yok dedi ama artık 6 aylık oldum onu içmek de bi garip geliyor yani
Bir dönem bıraktım bnde prilam i bnce bağımlılık yapıyor yada psikoljikte olabilir icmeyince bulantım var gibi surekli

Cnmmm seninde çift yumurta iki plesanta dimi ayrı kese bnm bebeler çoğu zmn bir tarafa toplanmaya başladı hareketleri tek taraflı hissediyorum sende de oluyor mh

Galiba 5 cm o. Teşekkür ederim yandan resim çekeyim daha net görünür galiba. Metreyle ölçtüm 5 cmmiş
Bunun mesafesi daha iyi geldi bana ya çok teşekkür ederim hemen not aldım bu beşiğide. Elele anne yanı alan arkadaşlardanda böyle süngeri ile resmini çekebilecek olan varmı gidip bakamadığım için netten direk sipariş edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…