2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cnmmm seninde çift yumurta iki plesanta dimi ayrı kese bnm bebeler çoğu zmn bir tarafa toplanmaya başladı hareketleri tek taraflı hissediyorum sende de oluyor mh
Canım benim çift yumurta dedi doktorum en başından beri ama ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım tek yumurtam vardı o yüzden farklı bir perinatolog 3. Gün bölünen tek yumurta ikizi olabilir bunlar diye fikrini söyledi artık doğduğunda öğrenecekmişiz ama 2 plesanta var. Ben en başından beri hep sol tarafta tekmelerini hissediyorum hatta diğeri niye tekme atmıyor diyordum doktorum iki bebeğinde ayaklarının yan yana olduğunu ayırt etmemin mümkün olmayacağını söyledi. Belki senin Bebişlerde pozisyon değiştirip yan yana gelmiştir

Evet attığın fotoğrafa baktım bunun mesafesi daha uzun geldi banada iki tane mi alacaksınız? Allah içlerini dolu etsin

Cinsiyet ne cnm peki seninkilerin

Evet attığın fotoğrafa baktım bunun mesafesi daha uzun geldi banada iki tane mi alacaksınız? Allah içlerini dolu etsin
Evet canım 2 tane alıcam nasip olursa ay amin rabbim hepimize içinde görüp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Cinsiyet ne cnm peki seninkilerin
İkiside erkek canım. Ama bence sen kendini hiç korkutma kesin bebişler dönmüş yan yana gelmişler. Çünkü benim ilk başlardaki muayenelerde bebeklerin ikisininde konumu farklıydı hareketlerini hissetmeye başladığımda nasıl olduysa yan yana gelmişler

Bir ara kontrole gittiğimde biri daha arkada yan yana değil arkalı önlü gibiler demişti doktor iki hfta sonra kontrole gidicem ztn dediğin gibidir blki hep sola yatıyorum bebeklerde solda toplanmış olablir

Benim ki almonte modeli anne yanı olmuyor da geneli böyle. Metreyle ölçtüm hemen hemen 27 cm

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-04-13-42-05-83_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 55
Allah yardımcın olsun insallah. Sağ salim kucagina alirsin. Evet annelik gerçekten çok farklı birsey Rabbım isteyen herkese yaşatsın

Yani ne bilym kuzum. Ben olaya sole bakiyorum suan cok ama cok ozel bi donemde oldugumuz icin varsin biseyler eksik olsun ama ben yorulmiym. Cuma asiri yoruldum ctsi hasta yattm resmen. Hani yorulunca vucut kabul etmio gerek yok
Haklısın Bi daha gelmeyecek bu günler özleyeceğimi de biliyorum üstelik .. Bak şimdi yatak topladım kahvaltı kurdum mutfak topladım temizledim çamaşır makinesini açtım nefes nefese yattım, dahada kalkmam akşama kadar demeyi çok isterdim, evi dün süpürdük bugün hiç süpürülmemiş gibi kafayı yediriyor insana havada sıcak en iyisi uyumak amaaan

Kız sen bi kayboluyon bi geliyon sen napıyon

Kız sen bi kayboluyon bi geliyon sen napıyon
Ben kara batak demi ben evde takılıyorum öyle uyu uyan iş yap çocuklar derken geçiyor zaman son günlerde annemde bende yada ben oradayım kalabalık olunca pek telefon alamıyorum elime alınca bakıyorum buralara ama sohbete uzun katılamadığım için pek yazmıyorum canım sen napyoooooon

Kışlık konserve. Doğumdan sonra rahat geçsin buzluklarım dolaplarım doldu maşallah ay ev dolu olunca girilmiyo gerçekten çok iyi anlıyorum

Benim midem bulanıyor ama en son 2 hafta önce kustum çok şükür azaldı hepten ama priliam hiç içemedim ben yaa resmen kafa yaptı o hap bende
25inde oldu canım
1 ay arası oluyo o zaman iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…