- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.841
Canım benim çift yumurta dedi doktorum en başından beri ama ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım tek yumurtam vardı o yüzden farklı bir perinatolog 3. Gün bölünen tek yumurta ikizi olabilir bunlar diye fikrini söyledi artık doğduğunda öğrenecekmişizCnmmm seninde çift yumurta iki plesanta dimi ayrı kese bnm bebeler çoğu zmn bir tarafa toplanmaya başladı hareketleri tek taraflı hissediyorum sende de oluyor mh
Evet attığın fotoğrafa baktım bunun mesafesi daha uzun geldi banadaBunun mesafesi daha iyi geldi bana yaçok teşekkür ederim hemen not aldım bu beşiğide. Elele anne yanı alan arkadaşlardanda böyle süngeri ile resmini çekebilecek olan varmı gidip bakamadığım için netten direk sipariş edicem
Cinsiyet ne cnm peki seninkilerinCanım benim çift yumurta dedi doktorum en başından beri ama ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım tek yumurtam vardı o yüzden farklı bir perinatolog 3. Gün bölünen tek yumurta ikizi olabilir bunlar diye fikrini söyledi artık doğduğunda öğrenecekmişizama 2 plesanta var. Ben en başından beri hep sol tarafta tekmelerini hissediyorum hatta diğeri niye tekme atmıyor diyordum doktorum iki bebeğinde ayaklarının yan yana olduğunu ayırt etmemin mümkün olmayacağını söyledi. Belki senin Bebişlerde pozisyon değiştirip yan yana gelmiştir
Evet canım 2 tane alıcam nasip olursaEvet attığın fotoğrafa baktım bunun mesafesi daha uzun geldi banadaiki tane mi alacaksınız? Allah içlerini dolu etsin
İkiside erkek canım. Ama bence sen kendini hiç korkutma kesin bebişler dönmüş yan yana gelmişler. Çünkü benim ilk başlardaki muayenelerde bebeklerin ikisininde konumu farklıydı hareketlerini hissetmeye başladığımda nasıl olduysa yan yana gelmişlerCinsiyet ne cnm peki seninkilerin
Bir ara kontrole gittiğimde biri daha arkada yan yana değil arkalı önlü gibiler demişti doktor iki hfta sonra kontrole gidicem ztn dediğin gibidir blki hep sola yatıyorum bebeklerde solda toplanmış olablirEvet canım 2 tane alıcam nasip olursaay amin rabbim hepimize içinde görüp büyütmeyi nasip etsin inşallah
İkiside erkek canım. Ama bence sen kendini hiç korkutma kesin bebişler dönmüş yan yana gelmişler. Çünkü benim ilk başlardaki muayenelerde bebeklerin ikisininde konumu farklıydı hareketlerini hissetmeye başladığımda nasıl olduysa yan yana gelmişler
Benim ki almonte modeli anne yanı olmuyor da geneli böyle. Metreyle ölçtüm hemen hemen 27 cmBunun mesafesi daha iyi geldi bana yaçok teşekkür ederim hemen not aldım bu beşiğide. Elele anne yanı alan arkadaşlardanda böyle süngeri ile resmini çekebilecek olan varmı gidip bakamadığım için netten direk sipariş edicem
Allah yardımcın olsun insallah. Sağ salim kucagina alirsin. Evet annelik gerçekten çok farklı birsey Rabbım isteyen herkese yaşatsınAnladım canım teşekkür ederim
evet canım ikizlerzaten o kadar zor bir hamilelik yaşıyorumki bidaha kendi isteğimle hamile kalmayacağım için rabbim başından 2 tane verdi herhalde daha doğmadan bu kadar içimiz gidiyorsa doğsalar neler yaparız annelik çok farklıymış gerçektende boşuna annem hep anne olunca anlarsın demiyormuş
Haklısın Bi daha gelmeyecek bu günler özleyeceğimi de biliyorum üstelik .. Bak şimdi yatak topladım kahvaltı kurdum mutfak topladım temizledim çamaşır makinesini açtım nefes nefese yattım, dahada kalkmam akşama kadar demeyi çok isterdim, evi dün süpürdük bugün hiç süpürülmemiş gibi kafayı yediriyor insanaYani ne bilym kuzum. Ben olaya sole bakiyorum suan cok ama cok ozel bi donemde oldugumuz icin varsin biseyler eksik olsun ama ben yorulmiym. Cuma asiri yoruldum ctsi hasta yattm resmen. Hani yorulunca vucut kabul etmio gerek yok
Kız sen bi kayboluyon bi geliyon sen napıyonHaklısın Bi daha gelmeyecek bu günler özleyeceğimi de biliyorum üstelik .. Bak şimdi yatak topladım kahvaltı kurdum mutfak topladım temizledim çamaşır makinesini açtım nefes nefese yattım, dahada kalkmam akşama kadar demeyi çok isterdim, evi dün süpürdük bugün hiç süpürülmemiş gibi kafayı yediriyor insanahavada sıcak en iyisi uyumak amaaan
Ben kara batak demiKız sen bi kayboluyon bi geliyon sen napıyon
6 sında benim varKızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Benim yarın varKızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Kışlık konserve. Doğumdan sonra rahat geçsin buzluklarım dolaplarım doldu maşallahBen kara batak demiben evde takılıyorum öyle uyu uyan iş yap çocuklar derken geçiyor zaman son günlerde annemde bende yada ben oradayım kalabalık olunca pek telefon alamıyorum elime alınca bakıyorum buralara ama sohbete uzun katılamadığım için pek yazmıyorum canım sen napyoooooon
Senin mi şekerin çıkmıştı?Bir dönem bıraktım bnde prilam i bnce bağımlılık yapıyor yada psikoljikte olabilir icmeyince bulantım var gibi surekli
Ben 15 inde girecektim randevu bulamadım artık 22sineKızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Benimdeee6 sında benim var
hadi güzel haberler alalım inşallahBenim yarın var
olsun yakın tarih senin şeker yüklemesi ne zaman olmuştu?Ben 15 inde girecektim randevu bulamadım artık 22sine
25inde oldu canımBenimdeeebenim şeker yüklemesi olcak
hadi güzel haberler alalım inşallah
olsun yakın tarih senin şeker yüklemesi ne zaman olmuştu?
Benim midem bulanıyor ama en son 2 hafta önce kustum çok şükür azaldı hepten ama priliam hiç içemedim ben yaa resmen kafa yaptı o hap bendebenim kusmalar hiç geçmedi ama ilk günlerdeki bulantılar geçmişti şimdi sabahları bulantıyla kalkıyorum ve o sıvıyı atmadan rahat edemiyorum prilamı almaya başladım yine mecburenprilamında bağımlılık yapıcı bi etkisi var bırakması çok zor gelmişti bana
1 ay arası oluyo o zaman iyi bence25inde oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?