- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.861
Cuma detaylı ultrasonum varKızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Güzel haber al inşallah sendeCuma detaylı ultrasonum var
Hiç kullanmadım videoları kullanıcı yorumları özellikleri çok hoşuma gitmişti 1600 TL dusunce almıştım canımMerhaba, yoykodan memnun musunuz? Önerir misiniz?
Evet aslında biraz daha erkene varda eşimle gittiğim için onun izin günü cuma cumadan cumaya alıyorum tek gitmek istemiyorum tansiyonum aşırı düşüyor dışarı bile tek çıkmıyorum bazen sağlık ocağına gidiyorum o zaman da eşim sürekli arıyor düşer bir yerde kalırım diye. Mide bulantısı hâlâ bende de var prilam olmasa hayat zorBenim midem bulanıyor ama en son 2 hafta önce kustum çok şükür azaldı hepten ama priliam hiç içemedim ben yaa resmen kafa yaptı o hap bende
1 ay arası oluyo o zaman iyi bence
Evt diyet yapıyorum artık ne kdr olursaSenin mi şekerin çıkmıştı?
Ya mide bulantısı değilde mide yanması başladı 1 haftadır durdurulamayan bir mide yanmam varEvet aslında biraz daha erkene varda eşimle gittiğim için onun izin günü cuma cumadan cumaya alıyorum tek gitmek istemiyorum tansiyonum aşırı düşüyor dışarı bile tek çıkmıyorum bazen sağlık ocağına gidiyorum o zaman da eşim sürekli arıyor düşer bir yerde kalırım diye. Mide bulantısı hâlâ bende de var prilam olmasa hayat zor
Ay benimde öyle hatta gaviscon içiyorum ama hiç bir işe yaramıyor bazenYa mide bulantısı değilde mide yanması başladı 1 haftadır durdurulamayan bir mide yanmam varÇarşamba destek için bişi isticem doktordan canım aşırı tatlı istiyo ama yediğim an midem nanay yemesemde nanay
Gaviskon veriyor o da çok zor baharatlı yiyeceklerden kızartmalardan uzak dur soğuk süt içince bir de sodaydi galiba içince azalıyorYa mide bulantısı değilde mide yanması başladı 1 haftadır durdurulamayan bir mide yanmam varÇarşamba destek için bişi isticem doktordan canım aşırı tatlı istiyo ama yediğim an midem nanay yemesemde nanay
Haftaya da benim var Allah izin verirse, hem muayene hem şeker yüklemesi. Heyecan is loading...Kızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Hiç kullanmadım videoları kullanıcı yorumları özellikleri çok hoşuma gitmişti 1600 TL dusunce almıştım canım
Olsun canımGüle güle kullanın inşallah
Ben biran burayı 2022 Aralık gibi düşündümlohusalık başıma vurdu sanırım hdjdjd
Dün bir sitede 1.690 a gördüm sankiHiç kullanmadım videoları kullanıcı yorumları özellikleri çok hoşuma gitmişti 1600 TL dusunce almıştım canım
Kan ölçümü yapıyor musun?Evt diyet yapıyorum artık ne kdr olursa
Evet yine indirime girmiş. Çokta cezbediyor ama eminde olamıyorum. Almayacağım dediğim ne kadar şey varsa aldım daDün bir sitede 1.690 a gördüm sanki
Kan ölçümü yapıyor musun?
Benim de mide yanmam var canım doktoruma yazdım rennie süspansiyon duo iyi gelir dedi, 3 gündür kullanıyorum kesti yanmayı iyi geliyorYa mide bulantısı değilde mide yanması başladı 1 haftadır durdurulamayan bir mide yanmam varÇarşamba destek için bişi isticem doktordan canım aşırı tatlı istiyo ama yediğim an midem nanay yemesemde nanay
evet bende bi kaç kere bırakmaya çalıştım çok bulantım olunca geri içtim hoş içince de bulanıyor da daha azBir dönem bıraktım bnde prilam i bnce bağımlılık yapıyor yada psikoljikte olabilir icmeyince bulantım var gibi surekli
ay evet nefret ediyorum resmen sarhoş gibi oluyorsun ve mutsuzluk çöküyor insana. ama mecbur kalınca leblebi gibi yutuyordumBenim midem bulanıyor ama en son 2 hafta önce kustum çok şükür azaldı hepten ama priliam hiç içemedim ben yaa resmen kafa yaptı o hap bende
A Allmala nın dediği gibi bende de onu bırakınca bir süre sonra geçti bulantılar artık sarhoş gibi gezmekten bıktığımdan bıraktım. sağlık ocağındaki hemşirede de bağımlılık yapmış almayınca midem bulanıyor gibi geliyordu çok uğraştım bırakmak için dediay ne diyorsun inşallah öyle bağımlılık falan yapmaz. bildiğin 5 aydır aralıksız kullanıyorum doktorada sordum içebilirsin bir zararı yok dedi ama artık 6 aylık oldum onu içmek de bi garip geliyor yani
perşembe günü benim var canım şeker yüklemesi de olacak hattaKızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
cumartesi şeker yüklemesi var yetişirse aynı gün kontrolde olurum bende canımKızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Ya inşallah işe yarar bişi verir doktor. Mide yanmasıyla uyuyorum mide yanmasıyla uyanıyorum artıkAy benimde öyle hatta gaviscon içiyorum ama hiç bir işe yaramıyor bazen
soda her gün içiyorum yaa süt başta hafifletiyo o kadarGaviskon veriyor o da çok zor baharatlı yiyeceklerden kızartmalardan uzak dur soğuk süt içince bir de sodaydi galiba içince azalıyor
ay bende şeker yüklemesi heyecanına girdimHaftaya da benim var Allah izin verirse, hem muayene hem şeker yüklemesi. Heyecan is loading...
ne verir hiç bilmiyorum ki kafama göre bişi de içmek istemedim ama zor duruyorumBenim de mide yanmam var canım doktoruma yazdım rennie süspansiyon duo iyi gelir dedi, 3 gündür kullanıyorum kesti yanmayı iyi geliyor
Bende büyük konuşmayım şimdi almadımEvet yine indirime girmiş. Çokta cezbediyor ama eminde olamıyorum. Almayacağım dediğim ne kadar şey varsa aldım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?