2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim midem bulanıyor ama en son 2 hafta önce kustum çok şükür azaldı hepten ama priliam hiç içemedim ben yaa resmen kafa yaptı o hap bende

1 ay arası oluyo o zaman iyi bence
Evet aslında biraz daha erkene varda eşimle gittiğim için onun izin günü cuma cumadan cumaya alıyorum tek gitmek istemiyorum tansiyonum aşırı düşüyor dışarı bile tek çıkmıyorum bazen sağlık ocağına gidiyorum o zaman da eşim sürekli arıyor düşer bir yerde kalırım diye. Mide bulantısı hâlâ bende de var prilam olmasa hayat zor

Ya mide bulantısı değilde mide yanması başladı 1 haftadır durdurulamayan bir mide yanmam var Çarşamba destek için bişi isticem doktordan canım aşırı tatlı istiyo ama yediğim an midem nanay yemesemde nanay

Ay benimde öyle hatta gaviscon içiyorum ama hiç bir işe yaramıyor bazen

Gaviskon veriyor o da çok zor baharatlı yiyeceklerden kızartmalardan uzak dur soğuk süt içince bir de sodaydi galiba içince azalıyor

Benim de mide yanmam var canım doktoruma yazdım rennie süspansiyon duo iyi gelir dedi, 3 gündür kullanıyorum kesti yanmayı iyi geliyor

Benim midem bulanıyor ama en son 2 hafta önce kustum çok şükür azaldı hepten ama priliam hiç içemedim ben yaa resmen kafa yaptı o hap bende
ay evet nefret ediyorum resmen sarhoş gibi oluyorsun ve mutsuzluk çöküyor insana. ama mecbur kalınca leblebi gibi yutuyordum
ay ne diyorsun inşallah öyle bağımlılık falan yapmaz. bildiğin 5 aydır aralıksız kullanıyorum doktorada sordum içebilirsin bir zararı yok dedi ama artık 6 aylık oldum onu içmek de bi garip geliyor yani
A Allmala nın dediği gibi bende de onu bırakınca bir süre sonra geçti bulantılar artık sarhoş gibi gezmekten bıktığımdan bıraktım. sağlık ocağındaki hemşirede de bağımlılık yapmış almayınca midem bulanıyor gibi geliyordu çok uğraştım bırakmak için dedi

Ay benimde öyle hatta gaviscon içiyorum ama hiç bir işe yaramıyor bazen
Ya inşallah işe yarar bişi verir doktor. Mide yanmasıyla uyuyorum mide yanmasıyla uyanıyorum artık
Gaviskon veriyor o da çok zor baharatlı yiyeceklerden kızartmalardan uzak dur soğuk süt içince bir de sodaydi galiba içince azalıyor
soda her gün içiyorum yaa süt başta hafifletiyo o kadar
Haftaya da benim var Allah izin verirse, hem muayene hem şeker yüklemesi. Heyecan is loading...
ay bende şeker yüklemesi heyecanına girdim bi sen bi ben kaldık yaptırmayan o zaman
Benim de mide yanmam var canım doktoruma yazdım rennie süspansiyon duo iyi gelir dedi, 3 gündür kullanıyorum kesti yanmayı iyi geliyor
ne verir hiç bilmiyorum ki kafama göre bişi de içmek istemedim ama zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…