2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ahahahh priliam giyince bile kafam dönüyo 3.ay geliyo aklıma anaaaamm
perşembe günü benim var canım şeker yüklemesi de olacak hatta
cumartesi şeker yüklemesi var yetişirse aynı gün kontrolde olurum bende canım
Meğer çoğumuz bu hafta kontrole gidiyormuşuz bende diyorum niye kimse gitmedi. Kilosunu çok merak ediyorum yaa en son 22.hafta da 460dı gelişimi de 21.5 gösteriyordu. Ben kilo aldım da umarım tek ben almamamışımdır

Kızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Benim cumartesi kontrolüm. . Perşembe iş yerinden tüm gün izin alacağım sabahtan Kan idrar tiroit testi verip şeker yükleme testinide o gün yapacağım . Aynı gün Öğleden sonra sağlık ocağına gidip girişlerimi yaptıracağım + tetenoz olucam
2 gündür kusmalarım geri geldi sabah işe gittim izin aldım eve döndüm son 3 ayda kusmalr başlar diyorlardı inşallah tekrardan o çukura düşmem

Benimde şeker yüklemem yarın, çok heyecanlıyım. İnşallah midem yanmaz içince

var ya kilo mevzusunu bir kafama takıyorum anlatamam 24+4teyiz sabah tartıda 68 çıktım en son gittiğimde 22+0dı 66 çıkmıştım. sanki irileştim gibi hissediyorum. şekerli şeyler canım çekiyor yiyince vicdan azabı çekiyorum ahdhdhd geçen yürüyüşe gittik çay falan içtik eşim konuşuyor bir şeyler ama odaklanamıyorum evde halley vardı eve gitsem de halley yesem diye kafamda dönüyo shdhdhd şeker isteğine bir çözüm olarak az önce kakaolu muzlu yulaf yaptım hem öğlen öğünü hem de tatlı isteğimi bastırdı

benimde mide yanmam çok oluyor ilk zaman gaviskon iyi geliyordu ama artık bi işe yaramıyor geçen işyerinde çok fena olunca arkadaşım yarım bardak suya 1 çay kaşığı yemek sodası karıştırıp verdi onu içince rahatladım çok kötü olursan aklında olsun seninde

ay iyice işkillendim şuanda biraz dişimi sıkıp bırakmayı deniyim ben o zaman

ben detaylı da kilosunu boyunu sormayı unuttum hoca da söylemedi bende çok merak ediyorum o yüzden :)

kızlar birde ben bir anda çok kilo aldım ya 25. haftamdayım 8 kilo almış bulunmaktayım aslında yemeği de abartmıyorum ama şimdi doktora gidince çok dicek kesin sizde kilo durumları nasıl?

kızlar birde ben bir anda çok kilo aldım ya 25. haftamdayım 8 kilo almış bulunmaktayım aslında yemeği de abartmıyorum ama şimdi doktora gidince çok dicek kesin sizde kilo durumları nasıl?
aha işte ben, başta yemek yiyemedim artık yemek yesem doya doya diye ağlıyordum sonra mide ilacına başlayınca az rahatladım görmemiş gibi yemeye başladım ahdhdhdh gebelik öncesi kilom 63tü şuan 68im ama arada 60a kadar indim yani aslında fazla aldım bir de şeker mi var niye aldım birden diye korkmaya başladım

Kızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Ben daha randevu almadım ama cumartesiye alirim heralde kendi doktoruma gitmeyeli baya oldu en son 22 de detayliya girdim özledim bebisimi

Benim ki almonte modeli anne yanı olmuyor da geneli böyle. Metreyle ölçtüm hemen hemen 27 cm
Yaaa çok teşekkür ederim
benimde yarın var canım çok heyecanlı ve stresliyim inşallah güzel şeyler duyarız doktordan

Off of benim randevum 22’sinde daha çok var özledim bebitomu
ayy çok heyecanlı ya acaba nasıl gözüküyor diye merağımdan öleceğim acaba kilosu nasıl gelişimi iyi mi her şey yolunda mı diye çok merak ediyorum 500gramlık bir canlının ultrason görüntüsüne bakıp bakıp duruyorum shshshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…