- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.901
Senin robot supurge alman lazim. O hergun evi supurse senin isin hafifler. Bunu dusun bi. Cok yorma kendiniHaklısın Bi daha gelmeyecek bu günler özleyeceğimi de biliyorum üstelik .. Bak şimdi yatak topladım kahvaltı kurdum mutfak topladım temizledim çamaşır makinesini açtım nefes nefese yattım, dahada kalkmam akşama kadar demeyi çok isterdim, evi dün süpürdük bugün hiç süpürülmemiş gibi kafayı yediriyor insanahavada sıcak en iyisi uyumak amaaan
Onlar verecekler soğuk olur mu bilemiyorum önceden alıp buzdolabına koysaydım olurduBuz gibi olursa içeceğin asla yanmıyor ya baymıyor da. Tamamen püf noktası o.
Bende 62 kilo ile hamile kaldım 58e kadar düştüm şimdi 66 kiloyum. 62den hesaplayınca çok kilo almamışım gibi geliyor ama 58den hesaplayınca çok gibivar ya kilo mevzusunu bir kafama takıyorum anlatamam 24+4teyiz sabah tartıda 68 çıktım en son gittiğimde 22+0dı 66 çıkmıştım. sanki irileştim gibi hissediyorum. şekerli şeyler canım çekiyor yiyince vicdan azabı çekiyorum ahdhdhd geçen yürüyüşe gittik çay falan içtik eşim konuşuyor bir şeyler ama odaklanamıyorum evde halley vardı eve gitsem de halley yesem diye kafamda dönüyo shdhdhd şeker isteğine bir çözüm olarak az önce kakaolu muzlu yulaf yaptım hem öğlen öğünü hem de tatlı isteğimi bastırdı
Anaaa demekki normal bak başkalrında da başlamışBenim cumartesi kontrolüm. . Perşembe iş yerinden tüm gün izin alacağım sabahtan Kan idrar tiroit testi verip şeker yükleme testinide o gün yapacağım . Aynı gün Öğleden sonra sağlık ocağına gidip girişlerimi yaptıracağım + tetenoz olucam
2 gündür kusmalarım geri geldi sabah işe gittim izin aldım eve döndüm son 3 ayda kusmalr başlar diyorlardı inşallah tekrardan o çukura düşmem
öyle bi ihtimali hiç düşünmemiştim bakBenimde şeker yüklemem yarın, çok heyecanlıyım. İnşallah midem yanmaz içince
var ya kilo mevzusunu bir kafama takıyorum anlatamam 24+4teyiz sabah tartıda 68 çıktım en son gittiğimde 22+0dı 66 çıkmıştım. sanki irileştim gibi hissediyorum. şekerli şeyler canım çekiyor yiyince vicdan azabı çekiyorum ahdhdhd geçen yürüyüşe gittik çay falan içtik eşim konuşuyor bir şeyler ama odaklanamıyorum evde halley vardı eve gitsem de halley yesem diye kafamda dönüyo shdhdhd şeker isteğine bir çözüm olarak az önce kakaolu muzlu yulaf yaptım hem öğlen öğünü hem de tatlı isteğimi bastırdı
Senin doğum kasımda olabilir heeBenim cumartesi var 28.hafta kontrolü inşallah
ay aklında olsun bak bende kızlar diyince özellikle aklımdaydı sordum boyunu kilosunuben detaylı da kilosunu boyunu sormayı unuttum hoca da söylemedi bende çok merak ediyorum o yüzden :)
ama şeker yüklemesi yaptırdın o zaman bakmadılar mı?Ben daha randevu almadım ama cumartesiye alirim heralde kendi doktoruma gitmeyeli baya oldu en son 22 de detayliya girdim özledim bebisimi
Hiiiçç kötü düşünme güzel şeyler olacak bebeklerde iyidir bence sorunları yokturYaaa çok teşekkür ederim
benimde yarın var canım çok heyecanlı ve stresliyim inşallah güzel şeyler duyarız doktordan
Valla ben de çok tatlı tüketiyorum ama azaltmaya da çalışıyorumvar ya kilo mevzusunu bir kafama takıyorum anlatamam 24+4teyiz sabah tartıda 68 çıktım en son gittiğimde 22+0dı 66 çıkmıştım. sanki irileştim gibi hissediyorum. şekerli şeyler canım çekiyor yiyince vicdan azabı çekiyorum ahdhdhd geçen yürüyüşe gittik çay falan içtik eşim konuşuyor bir şeyler ama odaklanamıyorum evde halley vardı eve gitsem de halley yesem diye kafamda dönüyo shdhdhd şeker isteğine bir çözüm olarak az önce kakaolu muzlu yulaf yaptım hem öğlen öğünü hem de tatlı isteğimi bastırdı
başlangıç kilon azmış ama senin canım sen ordan yırtarsın :)10 kilo aldım 47 diydim 57 oldum
Ay bende kendimi nutella kaşıklamaktan alamıyorum ya. Eşim nöbette olunca daha çok istiyor canımValla ben de çok tatlı tüketiyorum ama azaltmaya da çalışıyorumçok sağlıklı değil bebek için gerçi bizim için de öyle ama insan istiyor işte arada yiyelim ve kötü hissetmeyelim bence
bende de var o korku perşembe günü şeker yüklemesi yapılacak inşallah çıkmaz yaaha işte ben, başta yemek yiyemedim artık yemek yesem doya doya diye ağlıyordum sonra mide ilacına başlayınca az rahatladım görmemiş gibi yemeye başladım ahdhdhdh gebelik öncesi kilom 63tü şuan 68im ama arada 60a kadar indim yani aslında fazla aldım bir de şeker mi var niye aldım birden diye korkmaya başladım
Sana çok farketmemiştir bence hatta yakışmıştır10 kilo aldım 47 diydim 57 oldum
yani hepimiz ortalama böyle kilo alıyorsak normal heralde ben üzülmeyeyim o zamanBen daha 21.haftadayım 6 kilo aldımHer hafta artıyor kilom
Arkadaşım diyor boyun uzamış ölçtüm aynıSana çok farketmemiştir bence hatta yakışmıştır
Dolaptaki çikolatayı hatırlattın şuan banaAy bende kendimi nutella kaşıklamaktan alamıyorum ya. Eşim nöbette olunca daha çok istiyor canım
Ay ben diyet yapıp baya kilo vermiştim herkes bana boyun kısalmış demiştiArkadaşım diyor boyun uzamış ölçtüm aynıçok inceydim şimdi de çok kalın jsjsksk
ya hepimiz çok alıyoruz ya da normali bu shdhdyani hepimiz ortalama böyle kilo alıyorsak normal heralde ben üzülmeyeyim o zaman
şişşşş bişe yok bişe yok bişe yok shdhd yapma unut girme günahaDolaptaki çikolatayı hatırlattın şuan bana
Aslında kilo alınca daha yapılı gözüküyor kilo verince ince cılız oluyoruz o yüzdenAy ben diyet yapıp baya kilo vermiştim herkes bana boyun kısalmış demişti
Hurma yicem yaa cevizlen birlikte napimya hepimiz çok alıyoruz ya da normali bu shdhd
şişşşş bişe yok bişe yok bişe yok shdhd yapma unut girme günaha
Ben de şu an manyak gibi mevlana şekeri yiyorum tutamıyorum kendimiDolaptaki çikolatayı hatırlattın şuan bana
afiyet olsun bebişe yarasın hepsi inşallah shdhd iptal iptal iptal diyerek yiyeceğim ben artıkHurma yicem yaa cevizlen birlikte napim
Dün gece kaşıkladım yarın şeker yüklemem var lütfen etkisi olmasınDolaptaki çikolatayı hatırlattın şuan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?