2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Senin robot supurge alman lazim. O hergun evi supurse senin isin hafifler. Bunu dusun bi. Cok yorma kendini

Bende 62 kilo ile hamile kaldım 58e kadar düştüm şimdi 66 kiloyum. 62den hesaplayınca çok kilo almamışım gibi geliyor ama 58den hesaplayınca çok gibi o yüzden 62drn hesaplıyorum dbdbdbs

Anaaa demekki normal bak başkalrında da başlamış
Benimde şeker yüklemem yarın, çok heyecanlıyım. İnşallah midem yanmaz içince
öyle bi ihtimali hiç düşünmemiştim bak ay olmaz inşallah
ya beni çikolatadan başka bişi kesmiyor meyve yiyorum muza bal fındık fıstık ekledim bebekte kilo alsın diye ama üstüne gittim bidaha çikolata yedim sen yine maşallah iyisin bence ben 73 oldum yipyiri oldum
Benim cumartesi var 28.hafta kontrolü inşallah
Senin doğum kasımda olabilir hee
ben detaylı da kilosunu boyunu sormayı unuttum hoca da söylemedi bende çok merak ediyorum o yüzden :)
ay aklında olsun bak bende kızlar diyince özellikle aklımdaydı sordum boyunu kilosunu
Ben daha randevu almadım ama cumartesiye alirim heralde kendi doktoruma gitmeyeli baya oldu en son 22 de detayliya girdim özledim bebisimi
ama şeker yüklemesi yaptırdın o zaman bakmadılar mı?
Yaaa çok teşekkür ederim

benimde yarın var canım çok heyecanlı ve stresliyim inşallah güzel şeyler duyarız doktordan
Hiiiçç kötü düşünme güzel şeyler olacak bebeklerde iyidir bence sorunları yoktur

Valla ben de çok tatlı tüketiyorum ama azaltmaya da çalışıyorum çok sağlıklı değil bebek için gerçi bizim için de öyle ama insan istiyor işte arada yiyelim ve kötü hissetmeyelim bence

Valla ben de çok tatlı tüketiyorum ama azaltmaya da çalışıyorum çok sağlıklı değil bebek için gerçi bizim için de öyle ama insan istiyor işte arada yiyelim ve kötü hissetmeyelim bence
Ay bende kendimi nutella kaşıklamaktan alamıyorum ya. Eşim nöbette olunca daha çok istiyor canım

bende de var o korku perşembe günü şeker yüklemesi yapılacak inşallah çıkmaz ya

Şeker yuklemeden önce verılen listeyi paylasıyorum belkı ısıne yarayan olur. Az cok uydum 1 hafta sekerim cıkmadı aslında bişey cıkmaz kafasındaydım amnıo sıvısı fazla cıktı. Kendine göre uyarlamak isteyen olabılır ben tedbir amaçlı devam edıcem. Acıkma olmuyor zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20230904_160249.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20230904_160253.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…