- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.921
Ay kesinlikleayy çok heyecanlı ya acaba nasıl gözüküyor diye merağımdan öleceğimacaba kilosu nasıl gelişimi iyi mi her şey yolunda mı diye çok merak ediyorum 500gramlık bir canlının ultrason görüntüsüne bakıp bakıp duruyorum shshshd
Ben bu kahvaltıyla doymam kiŞeker yuklemeden önce verılen listeyi paylasıyorum belkı ısıne yarayan olur. Az cok uydum 1 hafta sekerim cıkmadı aslında bişey cıkmaz kafasındaydım amnıo sıvısı fazla cıktı. Kendine göre uyarlamak isteyen olabılır ben tedbir amaçlı devam edıcem. Acıkma olmuyor zaten.
Ben de 66’yla hamile kaldım 62’ye düştüm şimdi yine 66’yımBende 62 kilo ile hamile kaldım 58e kadar düştüm şimdi 66 kiloyum. 62den hesaplayınca çok kilo almamışım gibi geliyor ama 58den hesaplayınca çok gibio yüzden 62drn hesaplıyorum dbdbdbs
Doktor üç gün diyet yap sonra önce sabah aç sonra ilk lokmayı aldıktan bir saat sonra günde iki öğünden sonra tokluk şekeri bak dedi yrndan itibaren baslicam bakmaya sonuçları bir hfta sonra doktora göstericemDün bir sitede 1.690 a gördüm sanki
Kan ölçümü yapıyor musun?
Kuru meyve dadan bebeğim yoksa mideler iptal oluyoBen de şu an manyak gibi mevlana şekeri yiyorum tutamıyorum kendimi
Bebek üstüne alınmasın diye demiyorum öyle şeylerafiyet olsun bebişe yarasın hepsi inşallah shdhd iptal iptal iptal diyerek yiyeceğim ben artık
yok yaa olmaz olursa da haber et bizde şeyapakDün gece kaşıkladım yarın şeker yüklemem var lütfen etkisi olmasın
Bebeğin gelişimi normalse sorun yok benceBen de 58 le hamile kaldım 56 57ye düştüm şimdi 58,5 59 um. Kilo almadım sayılır bence iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum
DoyuyorsunuzBen bu kahvaltıyla doymam ki
Bu listeyi size yükleme öncesi mi verdiler kaç kalorilik mis ikiz hamileyim yükleme sonrası yüksek çıkınca banada 2300 kalorilik diyet verdi doktor çok az geldi liste ekmek fln çok çok az sizin gene bnm sabah tam buğday 3-4 dilim hakkım varŞeker yuklemeden önce verılen listeyi paylasıyorum belkı ısıne yarayan olur. Az cok uydum 1 hafta sekerim cıkmadı aslında bişey cıkmaz kafasındaydım amnıo sıvısı fazla cıktı. Kendine göre uyarlamak isteyen olabılır ben tedbir amaçlı devam edıcem. Acıkma olmuyor zaten.
Sizin ikiz belki ondandır yukleme öncesi 1 hafta uygulamaya calıstm bir iki kaçamak yaptım ama bende seker çıkmadı zaten ama amnıon sıvı fazla burda yazdım cunku Allah korusun erkenden dogum olabılırmis daha 6. Aydayım korktum acıkcası. Neden olur bilmiyoruz sebepsiz de olabılır. Gayet doyurucu bir liste sizin ikiz olunca biraz Daha fazla olması normal.Bu listeyi size yükleme öncesi mi verdiler kaç kalorilik mis ikiz hamileyim yükleme sonrası yüksek çıkınca banada 2300 kalorilik diyet verdi doktor çok az geldi liste ekmek fln çok çok az sizin gene bnm sabah tam buğday 3-4 dilim hakkım var
Teşekkür ederim canımm mesajını yeni gördüm baya geç oldu ama eşimden korkmuştum ben yani hani kedi köpek görüp korkmak gibi 3 saniyelik bebeği etkilemiyormuş sanırım o reflenks mi doktorum öle dedi ÇOK ŞÜKÜR genede DUA ettim tabide saolasınÖmer Döngeloğlu hamile kadın korkarsa 99 defa mubdi okusun inşallah rahatlatır diyordu
Onlar verecekler soğuk olur mu bilemiyorum önceden alıp buzdolabına koysaydım olurdu
Genelde gazoz gibi oluyor yani hazır bir şekilde soğuk su da götürürümBana hastahane toz vermişti. Su alıp karıştırmamı istemişti. Bazılarına da eczaneden alıp gelmelerini söylemişler bizim Ağustos annelerinde. Ben sizin yerinizde olsam riske atmam buz gibi bir su bulundururum yanımda. Toz verirlerse onunla karıştırırım
Aynen o fiyatlara gidip geliyorDün bir sitede 1.690 a gördüm sanki
Kan ölçümü yapıyor musun?
Canım 8 Eylül galiba bime bu düzenleyiciler çok uyguna geliyor
Kızlar valiz duzenleyici aldıniz mi? Ben şoyle birsey gördüm indirimdeymis de öbür 6lilari çok sevemedim bu çok kalabalıkta yapmaz biri bebek için hemsireye vermeye biride benim özel eşyalarım için ne dersiniz?
İyi hatırlattın ya sabah gördüm uygulamada benim bugun tam 100 gün varmış doguma6 gün sonra 100 gün kalmış olacak doğuma
Cuma günü evet gelecek bende ondan alacağımCanım 8 Eylül galiba bime bu düzenleyiciler çok uyguna geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?