2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amazon'dan DeFacto ve koton bebek ürünlerinde indirim var 200 TL üzeride 50 TL indirim

Valiz duzenleyicisi mi geliyor? Ben bir kere aldim bimden çok kötüydü kucucuktu iade ettim
Komple düzenleyiciler geliyor da özellikle valize bakmadım bu kilitli poşetler oluyor ya büyük onlardan alıp koymayı düşünüyorum ben böylece hastaneden gelince dezenfekte ile uğraşmam da atarım

Kızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Çarşamba günü bizimde 25. Hafta bitiyor. Önden konuşmadık ama erken saate randevu aldım. Aç gitcem şeker yüklemesi yaparız diye. Bir miktar tırsıyorum.

45 ile hamile kalıp 46-47 kilo arası olan bir ben miyim . Nerede benim minyon zayıf destekçileirmmm
41 ile hamile kaldim. Su an 49 kiloyum. Eskisinden fazla da yemiyorum aslinda ama vucut ihtiyaci olani depoluyor bence. Hala oyle kilolu degilim. Gobegim top gibi cikti 36 bedene terfi ettim

Ben erken doğururum gibi geliyor

Burda bikaç kişi 13.12 bende sizden takıp ediyorum takvim yapmadım merak ediyorum dogum tarihini.
ya daha erken doğuracak çoğumuz ama bazılarında aralığın sonuna falan denk geliyor hatta ocakta geleceklerde var
Çarşamba günü bizimde 25. Hafta bitiyor. Önden konuşmadık ama erken saate randevu aldım. Aç gitcem şeker yüklemesi yaparız diye. Bir miktar tırsıyorum.
bana kimse aç gel demedi tok gidecem hiç aç bırakamam kendimi

Ben bunun 7li zigzag yazanindan aldim. Herseyi ayri ayri koymak icin. İzledigim videolarda ayri koymak daha hosuma gitti. Uzerine de yazinca karismaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…