- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.941
Valiz duzenleyicisi mi geliyor? Ben bir kere aldim bimden çok kötüydü kucucuktu iade ettimCanım 8 Eylül galiba bime bu düzenleyiciler çok uyguna geliyor
Akardiyon düzenleyiciler baya da uygun oradaCuma günü evet gelecek bende ondan alacağım
Eveett son 100 ve bugün tam 6aylığızİyi hatırlattın ya sabah gördüm uygulamada benim bugun tam 100 gün varmış dogumabenim bebis 40i beklemez gibi bir his var içimde bakalım sağlıkla gelsinler
Bebeğim biyo fotin hayırlı olsun henüz alışamadımAkardiyon düzenleyiciler baya da uygun orada
Komple düzenleyiciler geliyor da özellikle valize bakmadımValiz duzenleyicisi mi geliyor? Ben bir kere aldim bimden çok kötüydü kucucuktu iade ettim
Bebeğim biyo fotin hayırlı olsun henüz alışamadım
Çarşamba genel olarak grupta 100den geri başlıcam saymaya aralığın 15ine gelecek şekildeKızlar şafak kaç bizim son 95gün kaldı ve hiçbir şey almadım
Ben erken doğururum gibi geliyorÇarşamba genel olarak grupta 100den geri başlıcam saymaya aralığın 15ine gelecek şekildeartık kim ne zaman doğurursa
Valiz düzenleyicisi yokmuşValiz duzenleyicisi mi geliyor? Ben bir kere aldim bimden çok kötüydü kucucuktu iade ettim
Burda bikaç kişi 13.12 bende sizden takıp ediyorum takvim yapmadım merak ediyorum dogum tarihini.Çarşamba genel olarak grupta 100den geri başlıcam saymaya aralığın 15ine gelecek şekildeartık kim ne zaman doğurursa
Benim cuma 28. Hafta kontrolum varKızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
Benimde yarın detaylı ultrasonum var heyecandan uyuyamam bugün inşallah herşey yolundadırCuma detaylı ultrasonum var
Çarşamba günü bizimde 25. Hafta bitiyor. Önden konuşmadık ama erken saate randevu aldım. Aç gitcem şeker yüklemesi yaparız diye.Kızlar bu aralar pek kontrolü olan olmadı galiba ben okumadım ya da denk gelmedim. Bu hafta benim kontrol var başka kimin var
41 ile hamile kaldim. Su an 49 kiloyum. Eskisinden fazla da yemiyorum aslinda ama vucut ihtiyaci olani depoluyor bence. Hala oyle kilolu degilim. Gobegim top gibi cikti45 ile hamile kalıp 46-47 kilo arası olan bir ben miyim . Nerede benim minyon zayıf destekçileirmmm
Ben erken doğururum gibi geliyor
ya daha erken doğuracak çoğumuz ama bazılarında aralığın sonuna falan denk geliyor hatta ocakta geleceklerde varBurda bikaç kişi 13.12 bende sizden takıp ediyorum takvim yapmadım merak ediyorum dogum tarihini.
bana kimse aç gel demedi tok gidecem hiç aç bırakamam kendimiÇarşamba günü bizimde 25. Hafta bitiyor. Önden konuşmadık ama erken saate randevu aldım. Aç gitcem şeker yüklemesi yaparız diye.Bir miktar tırsıyorum.
Ben bunun 7li zigzag yazanindan aldim. Herseyi ayri ayri koymak icin. İzledigim videolarda ayri koymak daha hosuma gitti. Uzerine de yazinca karismaz.
Kızlar valiz duzenleyici aldıniz mi? Ben şoyle birsey gördüm indirimdeymis de öbür 6lilari çok sevemedim bu çok kalabalıkta yapmaz biri bebek için hemsireye vermeye biride benim özel eşyalarım için ne dersiniz?
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBenimde yarın detaylı ultrasonum var heyecandan uyuyamam bugün inşallah herşey yolundadır
İnşallah canım yarın haberdar ederimGüzel haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?