2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar kan uyuşmazlığı olan varsa indirekt coombs iğnesini çoğu hastane 1500 2000 TL'ye yapıyormuş Doktora söyleyip iğneyi dışardan 180 200 TL arası alıp yaptırabiliyormussunuz

Aynen canım ben de kasıma bekliyorum :) ilk kontrollerde sata göre doğum 5.12.2023 diyordu. 12.hafta ikili test zamanı sat revize edince 01.12.2023 olduk :) ama 40. Hafta olacağını sanmıyorum bana rahim ağzı bu boylarda olanları 36 , 37 hatta 38e kadar getirebiliyoruz demişti :)))

Aa ne kadar bana benzeyen bir olay benim de 5 i gözüküyor ama 1 ine çektiler

Kızlar kan uyuşmazlığı olan varsa indirekt coombs iğnesini çoğu hastane 1500 2000 TL'ye yapıyormuş Doktora söyleyip iğneyi dışardan 180 200 TL arası alıp yaptırabiliyormussunuz
Eczaneden direk satın alabiliyor muyuz canım recetesiz ben bunu bilmiyordum bizde de kan uyuşmazlığı var. Önce kan verip testi yaparlar sonra duruma gore hastane direk igneyi yapar diye düşünmüştüm pahaliymis iğne bilmiyordum böyle oldugunu

Bir de sosyal güvenceniz varsa iğneyi hastane bebeğin hayati durumu olarak değerlendirdiği için 20 TLye yapıyorlarmış

Benim 25 haftada inderkt cooms testi yaptı doktorum çok şükür negatif çıktı 28 inde iğne için çağırdı iğneyi araştırırken 1500 2000 ki fiyatlar çok gördüm çoğu o fiyatı vermek istemediği için üniversite hastanesinde olmuşlar bazıları da iğne bulup götürmüş ama igne çok bulunmuyormus eczanlerde

Buraya da yaz sonucu
45 ile hamile kalıp 46-47 kilo arası olan bir ben miyim . Nerede benim minyon zayıf destekçileirmmm
2.5 kilo filan aldım
Nasıl sen doğurdun mu?
Tecrübeli anne misin şimdi
Amazon'dan DeFacto ve koton bebek ürünlerinde indirim var 200 TL üzeride 50 TL indirim
Prime üyelere mı amazon prime a 40 tl vermek çok geldi ya
Kaç ki rahim ağzı uzunluğun?

Buraya da yaz sonucu

2.5 kilo filan aldım

Nasıl sen doğurdun mu?
Tecrübeli anne misin şimdi

Prime üyelere mı amazon prime a 40 tl vermek çok geldi ya

Kaç ki rahim ağzı uzunluğun?
Prime evet 40 TL vermeye gerek yok sürekli kullandığın bir şey değil ya

Neden Kızılay hariç demiş acaba maden suyu için ben magnezyumlu olanını iciyordum hep

Prime evet 40 TL vermeye gerek yok sürekli kullandığın bir şey değil ya
Bir süre durmak istiyorum umarım beceririm.

Bugün a101 den senin turuncu Viking den aldım. Gayet de uygun. 25 tl. Nette çok pahalı. İstediğin kadar fırsat kovala bazen market fiyatına düşmüyor. Kargo vs de ekledikleri için net bazen de pahalı oluyor.

Ben de durmaya çalışıyorum ama sadece çalışıyorum ben de oradan aliyorum orada gri kabin içinde fırın ocak davlumbaz spreyi var o da çok güzel fırına falan sıkıyorum anında tüm yağı indiriyor ocağım inox çok güzel patlatıyor

Ben 120 cıvarı bıseye yaptırmıstım, yarı özel üniversite hastanesı..

Servıks kac suan?

ya daha erken doğuracak çoğumuz ama bazılarında aralığın sonuna falan denk geliyor hatta ocakta geleceklerde var

bana kimse aç gel demedi tok gidecem hiç aç bırakamam kendimi
50 ml ise aç tok farketmiyor 50 üzeri ise açlık istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…