- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.961
Aynen canım ben de kasıma bekliyorum :) ilk kontrollerde sata göre doğum 5.12.2023 diyordu. 12.hafta ikili test zamanı sat revize edince 01.12.2023 olduk :) ama 40. Hafta olacağını sanmıyorum bana rahim ağzı bu boylarda olanları 36 , 37 hatta 38e kadar getirebiliyoruz demişti :)))Anaaa demekki normal bak başkalrında da başlamış
öyle bi ihtimali hiç düşünmemiştim bakay olmaz inşallah
ya beni çikolatadan başka bişi kesmiyor meyve yiyorum muza bal fındık fıstık ekledim bebekte kilo alsın diye ama üstüne gittim bidaha çikolata yedim sen yine maşallah iyisin bence ben 73 oldum yipyiri oldum
Senin doğum kasımda olabilir hee
ay aklında olsun bak bende kızlar diyince özellikle aklımdaydı sordum boyunu kilosunu
ama şeker yüklemesi yaptırdın o zaman bakmadılar mı?
Hiiiçç kötü düşünme güzel şeyler olacak bebeklerde iyidir bence sorunları yoktur
Aa ne kadar bana benzeyen bir olayAynen canım ben de kasıma bekliyorum :) ilk kontrollerde sata göre doğum 5.12.2023 diyordu. 12.hafta ikili test zamanı sat revize edince 01.12.2023 olduk :) ama 40. Hafta olacağını sanmıyorum bana rahim ağzı bu boylarda olanları 36 , 37 hatta 38e kadar getirebiliyoruz demişti :)))
Eczaneden direk satın alabiliyor muyuz canım recetesiz ben bunu bilmiyordum bizde de kan uyuşmazlığı var. Önce kan verip testi yaparlar sonra duruma gore hastane direk igneyi yapar diye düşünmüştüm pahaliymis iğne bilmiyordum böyle oldugunuKızlar kan uyuşmazlığı olan varsa indirekt coombs iğnesini çoğu hastane 1500 2000 TL'ye yapıyormuş Doktora söyleyip iğneyi dışardan 180 200 TL arası alıp yaptırabiliyormussunuz
Bir de sosyal güvenceniz varsa iğneyi hastane bebeğin hayati durumu olarak değerlendirdiği için 20 TLye yapıyorlarmışKızlar kan uyuşmazlığı olan varsa indirekt coombs iğnesini çoğu hastane 1500 2000 TL'ye yapıyormuş Doktora söyleyip iğneyi dışardan 180 200 TL arası alıp yaptırabiliyormussunuz
Benim 25 haftada inderkt cooms testi yaptı doktorum çok şükür negatif çıktı 28 inde iğne için çağırdı iğneyi araştırırken 1500 2000 ki fiyatlar çok gördüm çoğu o fiyatı vermek istemediği için üniversite hastanesinde olmuşlar bazıları da iğne bulup götürmüş ama igne çok bulunmuyormus eczanlerdeEczaneden direk satın alabiliyor muyuz canım recetesiz ben bunu bilmiyordum bizde de kan uyuşmazlığı var. Önce kan verip testi yaparlar sonra duruma gore hastane direk igneyi yapar diye düşünmüştüm pahaliymis iğne bilmiyordum böyle oldugunu
Buraya da yaz sonucuDoktor üç gün diyet yap sonra önce sabah aç sonra ilk lokmayı aldıktan bir saat sonra günde iki öğünden sonra tokluk şekeri bak dedi yrndan itibaren baslicam bakmaya sonuçları bir hfta sonra doktora göstericem
2.5 kilo filan aldım45 ile hamile kalıp 46-47 kilo arası olan bir ben miyim . Nerede benim minyon zayıf destekçileirmmm
Nasıl sen doğurdun mu?Bana hastahane toz vermişti. Su alıp karıştırmamı istemişti. Bazılarına da eczaneden alıp gelmelerini söylemişler bizim Ağustos annelerinde. Ben sizin yerinizde olsam riske atmam buz gibi bir su bulundururum yanımda. Toz verirlerse onunla karıştırırım
Prime üyelere mı amazon prime a 40 tl vermek çok geldi yaAmazon'dan DeFacto ve koton bebek ürünlerinde indirim var 200 TL üzeride 50 TL indirim
Kaç ki rahim ağzı uzunluğun?Aynen canım ben de kasıma bekliyorum :) ilk kontrollerde sata göre doğum 5.12.2023 diyordu. 12.hafta ikili test zamanı sat revize edince 01.12.2023 olduk :) ama 40. Hafta olacağını sanmıyorum bana rahim ağzı bu boylarda olanları 36 , 37 hatta 38e kadar getirebiliyoruz demişti :)))
Prime evetBuraya da yaz sonucu
2.5 kilo filan aldım
Nasıl sen doğurdun mu?
Tecrübeli anne misin şimdi
Prime üyelere mı amazon prime a 40 tl vermek çok geldi ya
Kaç ki rahim ağzı uzunluğun?
Neden Kızılay hariç demiş acaba maden suyu için ben magnezyumlu olanını iciyordum hepŞeker yuklemeden önce verılen listeyi paylasıyorum belkı ısıne yarayan olur. Az cok uydum 1 hafta sekerim cıkmadı aslında bişey cıkmaz kafasındaydım amnıo sıvısı fazla cıktı. Kendine göre uyarlamak isteyen olabılır ben tedbir amaçlı devam edıcem. Acıkma olmuyor zaten.
Bir süre durmak istiyorum umarım beceririm.Prime evet40 TL vermeye gerek yok sürekli kullandığın bir şey değil ya
Ben de durmaya çalışıyorum ama sadece çalışıyorumBir süre durmak istiyorum umarım beceririm.
Bugün a101 den senin turuncu Viking den aldım. Gayet de uygun. 25 tl. Nette çok pahalı. İstediğin kadar fırsat kovala bazen market fiyatına düşmüyor. Kargo vs de ekledikleri için net bazen de pahalı oluyor.
Benim de bugün midem bulanıyor yaay yemek sonrası gelen mide bulantısıbütün hamileliğini kusarak geçiren ben şuan yaşadığım bulantı ilk 3e girer
kız tansiyonum oynadı bulantıdan çok fena oldumBenim de bugün midem bulanıyor ya
Ben 120 cıvarı bıseye yaptırmıstım, yarı özel üniversite hastanesı..Kızlar kan uyuşmazlığı olan varsa indirekt coombs iğnesini çoğu hastane 1500 2000 TL'ye yapıyormuş Doktora söyleyip iğneyi dışardan 180 200 TL arası alıp yaptırabiliyormussunuz
Servıks kac suan?Aynen canım ben de kasıma bekliyorum :) ilk kontrollerde sata göre doğum 5.12.2023 diyordu. 12.hafta ikili test zamanı sat revize edince 01.12.2023 olduk :) ama 40. Hafta olacağını sanmıyorum bana rahim ağzı bu boylarda olanları 36 , 37 hatta 38e kadar getirebiliyoruz demişti :)))
Sen de kasımda doğuracaksın galiba benim gibi :)Benim cuma 28. Hafta kontrolum var
50 ml ise aç tok farketmiyor 50 üzeri ise açlık istiyorlarya daha erken doğuracak çoğumuz ama bazılarında aralığın sonuna falan denk geliyor hatta ocakta geleceklerde var
bana kimse aç gel demedi tok gidecem hiç aç bırakamam kendimi
31mm . Hatta 12.hafta 27 mmdi 16dan beri 31mm devam ediyorum. Uzanarak:) Doktor rahim dokun sağlam dedi. Ama tabi bebiş ağırlaştıkça belli olmazServıks kac suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?