- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.981
Sanırım senin de tam cuma 28 doluyor :) benim cuma hafta dönümleri. 28+0 oluyorumAa ne kadar bana benzeyen bir olaybenim de 5 i gözüküyor ama 1 ine çektiler
yeni gördüm yazdığını sohrabı cevapladığım mesajı aşağıda paylaşayımBuraya da yaz sonucu
2.5 kilo filan aldım
Nasıl sen doğurdun mu?
Tecrübeli anne misin şimdi
Prime üyelere mı amazon prime a 40 tl vermek çok geldi ya
Kaç ki rahim ağzı uzunluğun?
31mm . Hatta 12.hafta 27 mmdi 16dan beri 31mm devam ediyorum. Uzanarak:) Doktor rahim dokun sağlam dedi. Ama tabi bebiş ağırlaştıkça belli olmaz
Sağlıklı olsunda gerisi çok önemli değil vallaAynen canım ben de kasıma bekliyorum :) ilk kontrollerde sata göre doğum 5.12.2023 diyordu. 12.hafta ikili test zamanı sat revize edince 01.12.2023 olduk :) ama 40. Hafta olacağını sanmıyorum bana rahim ağzı bu boylarda olanları 36 , 37 hatta 38e kadar getirebiliyoruz demişti :)))
Ben de elele donna aldim hb de indirime girince :)Bende sonunda elele madre park beşik aldım anne yanı olabilen
Nasıl sen doğurdun mu?
Tecrübeli anne misin şimdi
Madreden farkı ne donna nınBen de elele donna aldim hb de indirime girince :)
Ben de bundan almayı düşünüyorum canım oldukça kaliteliymiş
Kızlar valiz duzenleyici aldıniz mi? Ben şoyle birsey gördüm indirimdeymis de öbür 6lilari çok sevemedim bu çok kalabalıkta yapmaz biri bebek için hemsireye vermeye biride benim özel eşyalarım için ne dersiniz?
Kızlar ben gebelik şekerinin çok da kilo alımı ile alakalı olmadığını düşünüyorum.
Ben haftama göre çok kilo aldım 24.haftada (şeker taraması ) +7 kilo idim. Amniyosıvım normal ve şeker yükleme sonrası Şekerim çok düşük çıktı. (71)
Makarnaya asla karşı koyamazdım 2 günde 1yerdim gebelikte sadece makarna yemek içimden gelmedi şu zamana kadar toplamda 3 kere yermişimdir onun dışında ne tatlım ne yemek ne hamburger pilav vs hiç kısmadım (çay kahve abur cubur hiç aram yok)
belki çok az su içiyorum ve hareketim kısıtlı ondan bu kadar aldım Amasudem34 maşallah toplamda 3 kilo falan almıştır dikkat de ediyor ama maalesef gebelik şekeri var,
Demem o ki çok kilo aldım şekerim kesin var gibi düşünmeyin hiç. Farklı etkenler var bence
Kızılayı ozellıkle söyledi madensuyu sade Beypazarı tavsıye etti.Neden Kızılay hariç demiş acaba maden suyu için ben magnezyumlu olanını iciyordum hep
Çok geveze ve de mutlu bir grubuz maşallah1200 sayfa olmuşuz ya
Bizim grubu seviyorum herkes bir fikir veriyor düşüncelerini belirtiliyor herkes birbirine destek oluyor indirim haberleri kuponlar daha ne olsun bazı gruplar sanki zorla kurulmuşÇok geveze ve de mutlu bir grubuz maşallah
Küvöze girdi mı?Ben 2023-Ağustos annesi olacaktım ama temmuz annesi oldum. Gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için 25 temmuz, 36+4 te oğlum Buluta kavuştum. Hep doğal doğum istemiş ve buna göre hazırlanmıştım ama nasip sezaryenmiş. Dün 40 ımızı uçurttuk. Çok değil ama bir miktar tecrübeli sayılırım
Varsa öğrenmek istediğiniz birşey bilgim dahilindeyse seve seve yardımcı olurum
Umarım hepiniz miniklerinize kolaylıkla, sağlıkla ve mutlulukla kavuşursunuz
BalımKızlar ben gebelik şekerinin çok da kilo alımı ile alakalı olmadığını düşünüyorum.
Ben haftama göre çok kilo aldım 24.haftada (şeker taraması ) +7 kilo idim. Amniyosıvım normal ve şeker yükleme sonrası Şekerim çok düşük çıktı. (71)
Makarnaya asla karşı koyamazdım 2 günde 1yerdim gebelikte sadece makarna yemek içimden gelmedi şu zamana kadar toplamda 3 kere yermişimdir onun dışında ne tatlım ne yemek ne hamburger pilav vs hiç kısmadım (çay kahve abur cubur hiç aram yok)
belki çok az su içiyorum ve hareketim kısıtlı ondan bu kadar aldım Amasudem34 maşallah toplamda 3 kilo falan almıştır dikkat de ediyor ama maalesef gebelik şekeri var,
Demem o ki çok kilo aldım şekerim kesin var gibi düşünmeyin hiç. Farklı etkenler var bence
Kuzum bende şimdi bunu yaşayan var mı diye bakayım dedim buraya, 1 haftadır etmediğini bırakmadı 2 gündür hareketlerini hissediyorum ama hafif, korkuttu beni de sorun yoktur inşallahKızlar ben bu çocuğu anlamıyorum bir hafta boyunca sağlam tekme atıyordu içerde inşaat iskele kuruyordu 2-3 gündür hissediyorum ama sağlam değil normal mi?
Bugün tesadüf doktorun bir paylaşımına denk geldimKuzum bende şimdi bunu yaşayan var mı diye bakayım dedim buraya, 1 haftadır etmediğini bırakmadı 2 gündür hareketlerini hissediyorum ama hafif, korkuttu beni de sorun yoktur inşallah
Ayyy çok heyecanlı en fazla 99 gün kaldığını bilmekZ Zecmel Z Zeyzey2134 S Seray94turkuaznokta G gunesliiigunlerr kızlar artık bu geceden itibaren 2 haneli sayılara düşüyoruz
Bebeğim bak çok erken hareketlerini hissettim dönse hissediyorum 18.haftada elimle hissediyordum şuan dışarıdan çok net hareket hissediliyor 25+5im ama bazen hareket etmiyoKuzum bende şimdi bunu yaşayan var mı diye bakayım dedim buraya, 1 haftadır etmediğini bırakmadı 2 gündür hareketlerini hissediyorum ama hafif, korkuttu beni de sorun yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?