2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Buraya da yaz sonucu

2.5 kilo filan aldım

Nasıl sen doğurdun mu?
Tecrübeli anne misin şimdi

Prime üyelere mı amazon prime a 40 tl vermek çok geldi ya

Kaç ki rahim ağzı uzunluğun?
yeni gördüm yazdığını sohrabı cevapladığım mesajı aşağıda paylaşayım
31mm . Hatta 12.hafta 27 mmdi 16dan beri 31mm devam ediyorum. Uzanarak:) Doktor rahim dokun sağlam dedi. Ama tabi bebiş ağırlaştıkça belli olmaz

Sağlıklı olsunda gerisi çok önemli değil valla

Nasıl sen doğurdun mu?
Tecrübeli anne misin şimdi

Ben 2023-Ağustos annesi olacaktım ama temmuz annesi oldum. Gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için 25 temmuz, 36+4 te oğlum Buluta kavuştum. Hep doğal doğum istemiş ve buna göre hazırlanmıştım ama nasip sezaryenmiş. Dün 40 ımızı uçurttuk. Çok değil ama bir miktar tecrübeli sayılırım

Varsa öğrenmek istediğiniz birşey bilgim dahilindeyse seve seve yardımcı olurum

Umarım hepiniz miniklerinize kolaylıkla, sağlıkla ve mutlulukla kavuşursunuz

Kızlar ben gebelik şekerinin çok da kilo alımı ile alakalı olmadığını düşünüyorum.
Ben haftama göre çok kilo aldım 24.haftada (şeker taraması ) +7 kilo idim. Amniyosıvım normal ve şeker yükleme sonrası Şekerim çok düşük çıktı. (71)

Makarnaya asla karşı koyamazdım 2 günde 1yerdim gebelikte sadece makarna yemek içimden gelmedi şu zamana kadar toplamda 3 kere yermişimdir onun dışında ne tatlım ne yemek ne hamburger pilav vs hiç kısmadım (çay kahve abur cubur hiç aram yok)
belki çok az su içiyorum ve hareketim kısıtlı ondan bu kadar aldım Ama sudem34 maşallah toplamda 3 kilo falan almıştır dikkat de ediyor ama maalesef gebelik şekeri var,

Demem o ki çok kilo aldım şekerim kesin var gibi düşünmeyin hiç. Farklı etkenler var bence

Ben de bundan almayı düşünüyorum canım oldukça kaliteliymiş

Kesinlikle. Hormonlardan kaynaklı gebelik şekeri. Bende çok az kilo aldım ama hem tansiyonum hem de şekerim vardı.

Çok geveze ve de mutlu bir grubuz maşallah
Bizim grubu seviyorum herkes bir fikir veriyor düşüncelerini belirtiliyor herkes birbirine destek oluyor indirim haberleri kuponlar daha ne olsun bazı gruplar sanki zorla kurulmuş

Küvöze girdi mı?
Ciğer geliştirici vuruldun mu?
Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor nasıl anladın?
Allah bağışlasın Bulut u
Bez ne kullanıyorsun?
Sütünü sağdın mı?
Emdi mi rahat?
Günde kaç bez gidiyor?
Stok yapalım mı?
Balım
Benim gebelik şekerim yok. Varmış gibi önlem alıyoruz. Yaşantılarımdan ötürü. Çünkü amniyon sıvım fazla. Diğerlerinde de şekerim çıkmıyordu. Beslenme çok şey bence.

Kızlar ben bu çocuğu anlamıyorum bir hafta boyunca sağlam tekme atıyordu içerde inşaat iskele kuruyordu 2-3 gündür hissediyorum ama sağlam değil normal mi?
Kuzum bende şimdi bunu yaşayan var mı diye bakayım dedim buraya, 1 haftadır etmediğini bırakmadı 2 gündür hareketlerini hissediyorum ama hafif, korkuttu beni de sorun yoktur inşallah

Kuzum bende şimdi bunu yaşayan var mı diye bakayım dedim buraya, 1 haftadır etmediğini bırakmadı 2 gündür hareketlerini hissediyorum ama hafif, korkuttu beni de sorun yoktur inşallah
Bugün tesadüf doktorun bir paylaşımına denk geldim

Eklentiler

• 6DDC6BB2-CEC2-4397-A745-D32A18CB032B.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 94
Bebeğim bak çok erken hareketlerini hissettim dönse hissediyorum 18.haftada elimle hissediyordum şuan dışarıdan çok net hareket hissediliyor 25+5im ama bazen hareket etmiyo anladığım kadarıyla bazen farklı bir pozisyona sokuyo az hissediliyor yani. Döndüğünü anlıyorum mesela sonra bi süre hareketlerinde azalma oluyo belli bi zaman sonra başka yerlerde hareketlerini hissediyorum. Bence bu normal bir durum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…