- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.001
Evet kuzum inan benim de öyle. Yine hissediyorum ama dün karnımı sallıyordu resmen bugün daha hafif hafif muhtemelen dediğin gibi pozisyonuyla alakalı. İyi olsunlar da yeter kiBebeğim bak çok erken hareketlerini hissettim dönse hissediyorum 18.haftada elimle hissediyordum şuan dışarıdan çok net hareket hissediliyor 25+5im ama bazen hareket etmiyoanladığım kadarıyla bazen farklı bir pozisyona sokuyo az hissediliyor yani. Döndüğünü anlıyorum mesela sonra bi süre hareketlerinde azalma oluyo belli bi zaman sonra başka yerlerde hareketlerini hissediyorum. Bence bu normal bir durum diye düşünüyorum
Aynen öyle yaa yeterki iyi olsunlarEvet kuzum inan benim de öyle. Yine hissediyorum ama dün karnımı sallıyordu resmen bugün daha hafif hafif muhtemelen dediğin gibi pozisyonuyla alakalı. İyi olsunlar da yeter ki
Aa ben hem sıvın fazla hem gebelik şekerin var sanmıştım şeker ölçümü vs yapıyordun ya ondan öyle aklımda kalmışKüvöze girdi mı?
Ciğer geliştirici vuruldun mu?
Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor nasıl anladın?
Allah bağışlasın Bulut u
Bez ne kullanıyorsun?
Sütünü sağdın mı?
Emdi mi rahat?
Günde kaç bez gidiyor?
Stok yapalım mı?
Balım
Benim gebelik şekerim yok. Varmış gibi önlem alıyoruz. Yaşantılarımdan ötürü. Çünkü amniyon sıvım fazla. Diğerlerinde de şekerim çıkmıyordu. Beslenme çok şey bence.
Evet ölçüyorum oğlumda da hep ölçmüştüm.. Erken doğum riskini ortadan kaldırmak için tedbir amaçlı tamamen.Aa ben hem sıvın fazla hem gebelik şekerin var sanmıştım şeker ölçümü vs yapıyordun ya ondan öyle aklımda kalmış
Benimde plasentam önde mesela sol taraftan vurunca hissediyorum sadece. Eminim sağ tarafa da vuruyordur ama plasenta yastık görevi görüyorBebeğim bak çok erken hareketlerini hissettim dönse hissediyorum 18.haftada elimle hissediyordum şuan dışarıdan çok net hareket hissediliyor 25+5im ama bazen hareket etmiyoanladığım kadarıyla bazen farklı bir pozisyona sokuyo az hissediliyor yani. Döndüğünü anlıyorum mesela sonra bi süre hareketlerinde azalma oluyo belli bi zaman sonra başka yerlerde hareketlerini hissediyorum. Bence bu normal bir durum diye düşünüyorum
Bazen arkaya vuruyo işte o zaman böyle değişik bi his oluyoyatınca hissediyorum bi tekBenimde plasentam önde mesela sol taraftan vurunca hissediyorum sadece. Eminim sağ tarafa da vuruyordur ama plasenta yastık görevi görüyor
N11 de kuponla daha indirimliye geliyo pişik kremiKızlar başka yerde daha uyguna var mı bilmiyorum ama bir göz atmak isterseniz
Aynen uzan hep, ıs yapmamaya calıs, 31 mm guzel 27 bıraz sınıra yakınmıs ama dnlenerek cok da guzel uzuyor31mm . Hatta 12.hafta 27 mmdi 16dan beri 31mm devam ediyorum. Uzanarak:) Doktor rahim dokun sağlam dedi. Ama tabi bebiş ağırlaştıkça belli olmaz
Güzel günlerde kullanın, ben dedıgmde alsaydın 110dan alacaktın
Aynen, ocak annelerı gibiBizim grubu seviyorum herkes bir fikir veriyor düşüncelerini belirtiliyor herkes birbirine destek oluyor indirim haberleri kuponlar daha ne olsun bazı gruplar sanki zorla kurulmuş
Ya sudem sanki ilk hamileligin gibisin yaKüvöze girdi mı?
Ciğer geliştirici vuruldun mu?
Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor nasıl anladın?
Allah bağışlasın Bulut u
Bez ne kullanıyorsun?
Sütünü sağdın mı?
Emdi mi rahat?
Günde kaç bez gidiyor?
Stok yapalım mı?
Balım
Benim gebelik şekerim yok. Varmış gibi önlem alıyoruz. Yaşantılarımdan ötürü. Çünkü amniyon sıvım fazla. Diğerlerinde de şekerim çıkmıyordu. Beslenme çok şey bence.
Aynen benim de onde sag tarafi cok daha az hissediyorum anca soldan vurursa bide ayaklari soldu tekme attiginda hissediyorumBenimde plasentam önde mesela sol taraftan vurunca hissediyorum sadece. Eminim sağ tarafa da vuruyordur ama plasenta yastık görevi görüyor
Benım de plesanta anteriormuş, yanı öndeymıs, o yuzden gec hıssetmışımBenimde plasentam önde mesela sol taraftan vurunca hissediyorum sadece. Eminim sağ tarafa da vuruyordur ama plasenta yastık görevi görüyor
Beypazarı sodyum oranı yüksek ama ödem olmaması için sodyum düşük olan madensuyu içebiliriz diye biliyorum.hep Kızılay’ın magnezyum yüksek sodyum düşük olanı içiyorum içine biraz karadut özü katıyorum çok seviyorum öyle merak ettim niye önermemiş olabilir diye eşimin diyetisyenine bende bi sorayım en iyisiKızılayı ozellıkle söyledi madensuyu sade Beypazarı tavsıye etti.
Bende geç hissettim o yüzdenBenım de plesanta anteriormuş, yanı öndeymıs, o yuzden gec hıssetmışım
Yok kız o diğeriydi onu aldım yaGüzel günlerde kullanın, ben dedıgmde alsaydın 110dan alacaktın
Vitazonda skt yazıyor altta ürünlerin bir de ikinciye yüzde elli indirim var oraya da bak istersenKızlar başka yerde daha uyguna var mı bilmiyorum ama bir göz atmak isterseniz
AhaYa sudem sanki ilk hamileligin gibisin yasenin bize yol gostermen lazim huuu
Aynen benim de onde sag tarafi cok daha az hissediyorum anca soldan vurursa bide ayaklari soldu tekme attiginda hissediyorum
Aaa geliyorum patron okumamisim okduysam da uzerime alinmamisim. Ben ikinciyi cok istiyorum ama bu yolladi ayni hevesle yururmuyum bilmiyorumVitazonda skt yazıyor altta ürünlerin bir de ikinciye yüzde elli indirim var oraya da bak istersen
Ahaseni de görcem ikinci de
Ben yolumu buldum da göstermesi kaldı
Diğer grupta avakado sorum var unutma ona bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?