2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet kuzum inan benim de öyle. Yine hissediyorum ama dün karnımı sallıyordu resmen bugün daha hafif hafif muhtemelen dediğin gibi pozisyonuyla alakalı. İyi olsunlar da yeter ki

Evet kuzum inan benim de öyle. Yine hissediyorum ama dün karnımı sallıyordu resmen bugün daha hafif hafif muhtemelen dediğin gibi pozisyonuyla alakalı. İyi olsunlar da yeter ki
Aynen öyle yaa yeterki iyi olsunlar

Aa ben hem sıvın fazla hem gebelik şekerin var sanmıştım şeker ölçümü vs yapıyordun ya ondan öyle aklımda kalmış

Aa ben hem sıvın fazla hem gebelik şekerin var sanmıştım şeker ölçümü vs yapıyordun ya ondan öyle aklımda kalmış
Evet ölçüyorum oğlumda da hep ölçmüştüm.. Erken doğum riskini ortadan kaldırmak için tedbir amaçlı tamamen.
Ama bak eylül ekim patır patır erken doğurdu yediğimiz içtiğimizden mi stres vs mi bilmiyorum ama kimse erken doğurmasın doğurmak zorunda kalmasın

Kızlar başka yerde daha uyguna var mı bilmiyorum ama bir göz atmak isterseniz

Eklentiler

• D5B6D630-348C-4662-BC1D-4D0A05F93022.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 63
Benimde plasentam önde mesela sol taraftan vurunca hissediyorum sadece. Eminim sağ tarafa da vuruyordur ama plasenta yastık görevi görüyor

Benimde plasentam önde mesela sol taraftan vurunca hissediyorum sadece. Eminim sağ tarafa da vuruyordur ama plasenta yastık görevi görüyor
Bazen arkaya vuruyo işte o zaman böyle değişik bi his oluyoyatınca hissediyorum bi tek

Ya sudem sanki ilk hamileligin gibisin ya senin bize yol gostermen lazim huuu
Aynen benim de onde sag tarafi cok daha az hissediyorum anca soldan vurursa bide ayaklari soldu tekme attiginda hissediyorum

Kızılayı ozellıkle söyledi madensuyu sade Beypazarı tavsıye etti.
Beypazarı sodyum oranı yüksek ama ödem olmaması için sodyum düşük olan madensuyu içebiliriz diye biliyorum.hep Kızılay’ın magnezyum yüksek sodyum düşük olanı içiyorum içine biraz karadut özü katıyorum çok seviyorum öyle merak ettim niye önermemiş olabilir diye eşimin diyetisyenine bende bi sorayım en iyisi

Kızlar başka yerde daha uyguna var mı bilmiyorum ama bir göz atmak isterseniz
Vitazonda skt yazıyor altta ürünlerin bir de ikinciye yüzde elli indirim var oraya da bak istersen
Ya sudem sanki ilk hamileligin gibisin ya senin bize yol gostermen lazim huuu

Aynen benim de onde sag tarafi cok daha az hissediyorum anca soldan vurursa bide ayaklari soldu tekme attiginda hissediyorum
Aha seni de görcem ikinci de
Ben yolumu buldum da göstermesi kaldı

Diğer grupta avakado sorum var unutma ona bak

Vitazonda skt yazıyor altta ürünlerin bir de ikinciye yüzde elli indirim var oraya da bak istersen

Aha seni de görcem ikinci de
Ben yolumu buldum da göstermesi kaldı

Diğer grupta avakado sorum var unutma ona bak
Aaa geliyorum patron okumamisim okduysam da uzerime alinmamisim. Ben ikinciyi cok istiyorum ama bu yolladi ayni hevesle yururmuyum bilmiyorumemzirirken de sigara icilmedigini ogrendigimden beri safak sayiyorum bi de zmn yaklastikca acaip korkmaya basladim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…