- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.021
Niye korkmaya başladın ya hamilelik artık bitsin istiyorum ya o kadar sıkıldım ki ağrı sancıAaa geliyorum patron okumamisim okduysam da uzerime alinmamisim. Ben ikinciyi cok istiyorum ama bu yolladi ayni hevesle yururmuyum bilmiyorumemzirirken de sigara icilmedigini ogrendigimden beri safak sayiyorum bi de zmn yaklastikca acaip korkmaya basladim hayirlisi olsun
Canım vitazon markfarm gibi yerlerde çok daha uygun bir de skt mutlaka sor yoksa 03/24 sktli deterjan yolluyorlarKızlar başka yerde daha uyguna var mı bilmiyorum ama bir göz atmak isterseniz
Merhaba ben şubat annesiyim acaba link atma şansınız var mı
O kadar cok sey alınca fiystlar karıstı tabıYok kız o diğeriydi onu aldım ya
Ben de hem zamanında bitsin istiyorum hem de yavaştan korkmaya başladımNiye korkmaya başladın ya hamilelik artık bitsin istiyorum ya o kadar sıkıldım ki ağrı sancı
Volta bile atarBebişiminkini düşünürüm tabi ya
Ben kullanmayi düşünmüyorum zaten batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Kullananların yorumlarına baktığımda da ise yaramadığını çok gördüm çoğu kisinin ben doğum yaptım ot hala kapalı açılmadı gibi yorumlarını okudum. Tabi herkesin kendi tercihi ☺
Evet öyle gerçekten eşime diyorum bazen bizimki yine icerde at koşturuyor diye bir bakıyorum sağ tarafım sismis bir bakıyorum sol taraf canı sıkılıyor heralde icerde dolaşmaya cikiyor
Diy-Toy 4'lü Eğitim Seti ( İlk 50 Sözcük + İlk 50 Hayvan + İlk 50 Sebze Meyve + Bebeğimin İlk Zeka Kartları )Merhaba ben şubat annesiyim acaba link atma şansınız var mı
Teşekkür ediyorumDiy-Toy 4'lü Eğitim Seti ( İlk 50 Sözcük + İlk 50 Hayvan + İlk 50 Sebze Meyve + Bebeğimin İlk Zeka Kartları )
İndirim bitmiş şu an favorilere ekleyip takip edin
Ya bakabilicem mi nasil olucak emicek mi uyucak mi tutabilicek miyim uyurken basina bisey gelmez di mi ben yeticek miyim herseyi tam mi kendime zaman ayirabilicek miyim kilo verebilicek miyim esimle iliskim bozulmaz di mi anne olabilicek miyim ile basliyor…Niye korkmaya başladın ya hamilelik artık bitsin istiyorum ya o kadar sıkıldım ki ağrı sancı
1100 e almıştım canım benKizlar ya bimden pier Cardin anakucagini alanlar olmustu kaca almistiniz
İnsan ister istemez düşünüyor ama şöyle düşün insanı değil mesela hayvanlar da bile doğunca hemen annesi nasıl bakıyor iç güdüsel olarak başlıyor annelik eşinle ilişkin bence daha kuvvetlinir ikinizin bir parçası düşünsene işten geliyor o bakar sen yemek yaparsın uyursunYa bakabilicem mi nasil olucak emicek mi uyucak mi tutabilicek miyim uyurken basina bisey gelmez di mi ben yeticek miyim herseyi tam mi kendime zaman ayirabilicek miyim kilo verebilicek miyim esimle iliskim bozulmaz di mi anne olabilicek miyim ile basliyor…
Evet doğum korkusu geliyor insana özellikle şöyle düşün o kadar kadın normal doğum ya da sezeryan olmuş bir şekilde doğum olmuş ikisi de çok zor evet ama bu kadar kadın doğururken bizim neyimiz eksik onlardan jdjsjajaBen de hem zamanında bitsin istiyorum hem de yavaştan korkmaya başladım3. Trimestrla beraber korku yükleniyor
Evet tam olarak bunu hissetmeye başladım ben deYa bakabilicem mi nasil olucak emicek mi uyucak mi tutabilicek miyim uyurken basina bisey gelmez di mi ben yeticek miyim herseyi tam mi kendime zaman ayirabilicek miyim kilo verebilicek miyim esimle iliskim bozulmaz di mi anne olabilicek miyim ile basliyor…
Küvöze girdi mı?
Ciğer geliştirici vuruldun mu?
Gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor nasıl anladın?
Allah bağışlasın Bulut u
Bez ne kullanıyorsun?
Sütünü sağdın mı?
Emdi mi rahat?
Günde kaç bez gidiyor?
Stok yapalım mı?
Doğum korkusu değil de en kötü bayıltirlar alırlarEvet doğum korkusu geliyor insana özellikle şöyle düşün o kadar kadın normal doğum ya da sezeryan olmuş bir şekilde doğum olmuş ikisi de çok zor evet ama bu kadar kadın doğururken bizim neyimiz eksik onlardan jdjsjaja
Ywni soyle tam ben de onu diyorum kedi kopek bile doguruyorsa bizim bi farkimizin olmasi lazim. Benim cevremde dogurup sonra her konuda prob yasayan cok insan oldu. Cnku gozlemledigim kdryla herkes yapti bizde yapalim die yapip sonra aha naptim moduna girenler, aldatilanlar, ayrilanlar oo neler neler.İnsan ister istemez düşünüyor ama şöyle düşün insanı değil mesela hayvanlar da bile doğunca hemen annesi nasıl bakıyor iç güdüsel olarak başlıyor annelik eşinle ilişkin bence daha kuvvetlinir ikinizin bir parçası düşünsene işten geliyor o bakar sen yemek yaparsın uyursun
Di mi yaEvet tam olarak bunu hissetmeye başladım ben de
Evet dediğin gibi çok değişik değil mi sürekli yanında olacak bir şey olsa anne diye koşacak arkadaşım oğlu var 1.5 yaşında annesini öperek uyandırıyorDoğum korkusu değil de en kötü bayıltirlar alırlar3 3.5 kg 50 cm bir insanı veriyorlar eline ve sen onu bir ömür canın gibi taşıyorsun bu çok garip bir his gibi geliyor bana işe başlarsın yapamazsın istifa edersin evlenirsin anlasamazsin bosanirsin arkadaşın olur kafan uyuşmaz konuşmazsin ama bu çok garip bir Duygu bir ömür vazgeçemeyecegin bir şeye sahip oluyorsun hem çok güzel hem de sevginin getirdiği sorumluluk farklı hissettiriyor
O kadar tatlı oluyor ki öyle herhalde bütün o zorluklara mükafat gibi geliyor onların sevgisiEvet dediğin gibi çok değişik değil mi sürekli yanında olacak bir şey olsa anne diye koşacak arkadaşım oğlu var 1.5 yaşında annesini öperek uyandırıyor
Bende öyleydim inan üniversiteyi yeni bitirdim 25 yaşındayım bu seneye kadar çocuk istemiyordum hep böyle düşünüyordum ona yeterli anne olabilecek miyim bakabilecek miyim herşeyi düşünür istemezdim daha yeni yeni istemeye başlayınca bebişimiz olduYwni soyle tam ben de onu diyorum kedi kopek bile doguruyorsa bizim bi farkimizin olmasi lazim. Benim cevremde dogurup sonra her konuda prob yasayan cok insan oldu. Cnku gozlemledigim kdryla herkes yapti bizde yapalim die yapip sonra aha naptim moduna girenler, aldatilanlar, ayrilanlar oo neler neler.
Bi de tamam her cocuk bisekilde buyuyo ama en iyisi olsun maddiden cok manevi olarak ywziyorum ama yanlis anlama. En iyisini verebilicek miyim mutlu huzurlu olucak mi kenim bunu basarabilicek miyim. Bunlar korkutuyo beni. Biz ilk beraber yasamaya basladigimizda da bunalima girdim ben ev isi yemek vs olunca hop noldu smdi hayatimmi kaydi die. Sonra tabiki o his gecti smdi de spor yapabilicek miym kendime zmn ayirabilicek miym oo nelere takiyorum bi bilsen.
Di mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?