2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Niye korkmaya başladın ya hamilelik artık bitsin istiyorum ya o kadar sıkıldım ki ağrı sancı

Niye korkmaya başladın ya hamilelik artık bitsin istiyorum ya o kadar sıkıldım ki ağrı sancı
Ben de hem zamanında bitsin istiyorum hem de yavaştan korkmaya başladım 3. Trimestrla beraber korku yükleniyor

Volta bile atar

Ya bakabilicem mi nasil olucak emicek mi uyucak mi tutabilicek miyim uyurken basina bisey gelmez di mi ben yeticek miyim herseyi tam mi kendime zaman ayirabilicek miyim kilo verebilicek miyim esimle iliskim bozulmaz di mi anne olabilicek miyim ile basliyor…

İnsan ister istemez düşünüyor ama şöyle düşün insanı değil mesela hayvanlar da bile doğunca hemen annesi nasıl bakıyor iç güdüsel olarak başlıyor annelik eşinle ilişkin bence daha kuvvetlinir ikinizin bir parçası düşünsene işten geliyor o bakar sen yemek yaparsın uyursun

Ben de hem zamanında bitsin istiyorum hem de yavaştan korkmaya başladım 3. Trimestrla beraber korku yükleniyor
Evet doğum korkusu geliyor insana özellikle şöyle düşün o kadar kadın normal doğum ya da sezeryan olmuş bir şekilde doğum olmuş ikisi de çok zor evet ama bu kadar kadın doğururken bizim neyimiz eksik onlardan jdjsjaja

Evet tam olarak bunu hissetmeye başladım ben de

Evet 6 gün kuvözde kaldı.
Vurulmadım.

Nisan ayında tansiyonum çıkmıştı ve ilaca başlamıştım. Takip ediyordum. Tansiyonum normal seviyelerdeydi ancak o hafta kendimi kontrol edemedim ve üzüldüğüm şeyler oldu. Öncesinde de tansiyonum hafif çıkıyordu ve ben 9 ay boyunca kusmuştum hamileliğimde yine kusmalarım devam etti. Fakat şiddeti ve formu değişti. Eşim doktorumu arayıp hem kusuyor hem de tansiyonu yükseliyor diyince doktor mutlaka gelin dedi gittik o gece hastahaneye yattım. Ertesi sabah 11 de doğurdum. Tansiyon inanılmaz önemli. Ben zayıfım, ben sağlıklıyım, ben fitim, bana birşey olmaz vs gibi gibi şeyler asla düşünmeyin. Heran tetikte olun.

Teşekkür ederim. Hepimizin evlatlarını bağışlasın

Bio Natural kullanıyorum. Natural ve baby turco kullandım. Baby turcodan nefret ettim. Buluta hiç iyi gelmedi. Yapışıyor bez çocuğun poposuna.

Süt sağmak çok gerekli. Ben pompa almayacaktım güya neyime güvendiysem ama iyiki almışım. O olmasa sütüm olmazdı. İyi araştırın alıp almamayı iyi düşünün.

Saymadım ama 10-12 arası gidiyordur.
Ben yapmadım çok niyetlendim ama cesaret edemedim. Pişik olur birşey olur. Ben önermem açıkcası.

Doğum korkusu değil de en kötü bayıltirlar alırlar 3 3.5 kg 50 cm bir insanı veriyorlar eline ve sen onu bir ömür canın gibi taşıyorsun bu çok garip bir his gibi geliyor bana işe başlarsın yapamazsın istifa edersin evlenirsin anlasamazsin bosanirsin arkadaşın olur kafan uyuşmaz konuşmazsin ama bu çok garip bir Duygu bir ömür vazgeçemeyecegin bir şeye sahip oluyorsun hem çok güzel hem de sevginin getirdiği sorumluluk farklı hissettiriyor

Ywni soyle tam ben de onu diyorum kedi kopek bile doguruyorsa bizim bi farkimizin olmasi lazim. Benim cevremde dogurup sonra her konuda prob yasayan cok insan oldu. Cnku gozlemledigim kdryla herkes yapti bizde yapalim die yapip sonra aha naptim moduna girenler, aldatilanlar, ayrilanlar oo neler neler.
Bi de tamam her cocuk bisekilde buyuyo ama en iyisi olsun maddiden cok manevi olarak ywziyorum ama yanlis anlama. En iyisini verebilicek miyim mutlu huzurlu olucak mi kenim bunu basarabilicek miyim. Bunlar korkutuyo beni. Biz ilk beraber yasamaya basladigimizda da bunalima girdim ben ev isi yemek vs olunca hop noldu smdi hayatimmi kaydi die. Sonra tabiki o his gecti smdi de spor yapabilicek miym kendime zmn ayirabilicek miym oo nelere takiyorum bi bilsen.

Evet tam olarak bunu hissetmeye başladım ben de
Di mi ya

Evet dediğin gibi çok değişik değil mi sürekli yanında olacak bir şey olsa anne diye koşacak arkadaşım oğlu var 1.5 yaşında annesini öperek uyandırıyor

Evet dediğin gibi çok değişik değil mi sürekli yanında olacak bir şey olsa anne diye koşacak arkadaşım oğlu var 1.5 yaşında annesini öperek uyandırıyor
O kadar tatlı oluyor ki öyle herhalde bütün o zorluklara mükafat gibi geliyor onların sevgisi gerçi kussan miden bulansa nefes alamayacak hale gelsen bile tekme attığında döndüğünde insanın o acıları azalıyor

Bende öyleydim inan üniversiteyi yeni bitirdim 25 yaşındayım bu seneye kadar çocuk istemiyordum hep böyle düşünüyordum ona yeterli anne olabilecek miyim bakabilecek miyim herşeyi düşünür istemezdim daha yeni yeni istemeye başlayınca bebişimiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…