2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet o kadar şeye dayanıyoruz ilk 3 ayı zaten herkes biliyor bazı gıdaları ona zararlı diye yemiyoruz bile herşey minikler için o bir tekme bile insanı nasıl mutlu ediyor

Bugün okula gittim okulda bir öğretmenin kızı vardi oğlu olsun diye kızı 8 aylıkken hamile kalmış şimdi kızı 14 aylık olmuş Kendi de 6 aylık hamile dedim nasıl yükleniyor bu cesaret hiç mi tuvalette kusarken hayatı sorgulamadin

Yasinin da etkisi var. Smdiki aklim olsa erken evlenir erken cocuk yapardim. Ben 39yasindayim. Bunca senenin bi ozgurlugu var. Rahatligi var. Aliskanligi var. Takintilari var. Keske 25yasinda olsaydim. Enerjim tavan olsaydi. Cok dusunmeseydim kavakyelleri esseydi basimda en guseli genc anne olmak bence.

Aslında bende rahatlığa alışkınım eşimden başka yanımda olan Yok onunla uğraşıyorum o da hiçbir şeye karışmaz sağolsun ama bu çocuk konusunda çok ısrarcı. Bende geç anne olmak istemedim düşünmüyordum ama bu sebepten 30 dan sonra insan zor çeker ya kolay değil hamile olmak çocuk bakmak inşallah rabbim sabrını verir bize enerjim tavan olsa keşke

Biz de evlendik 3. Yıl ben de 2 yıl evliliğimiz otursun diye bekleyelim dedik ilçedeki öğretmen arkadaşlar kendi aralarinda çocukları olmuyor yazık diye konuşmuşlar eşime halı sahada sana da çok üzülüyoruz çocuğun olmadı ama üzülme bizim akraba 10 senin üstüne hamile kaldı tavsiyesi vermişler sonra nasıl olmuş bilmiyorum eşimin çocuğu olmuyor diye ben eşime boşanma davası acmisimis ilçe MEM müdürü gelmiş konusmus beni ikna etmiş hahahahaannahahaha İnsanlar o kadar standart yaşıyor ki evlendi hemen çocuğu olsum ilk 6 ayda olmadıysa sorun var

ndart yaşıyor ki

Annemde bana sormuştu siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu evet genel olarak böyle düşünce var benim yanımda biri için öyle deyince ben direk lafları tıkıyorum şimdi hoppala paşam çocuk demiyor ne zaman isterse o zaman yapıyorlar yani

Cidden insanlar sanki çocuk yapmak zorunda gibi algılıyoruz

Kızlar bir de bu haftalarda aşırı gaz olması normal mi? Hiç böyle olmamıştım midemde bile gaz var

Evet işte millet böyle düşünüyo direk ilk çocukları olmuyor gibi geliyor bizim bir akraba var kızı evlendi çocuk askere gidecek işi yok düzenli geliri evi arabası yok evleneli 2 sene oldu diye çocuğu olmuyor diyorlar.

Ben düşük yaptım 6 ay olmadı, eşimin kuzeni evlendi hemen bir sonra ki ay hamile kaldı. O kadar rahatsız edici ki bakışları herkesin sana çok dua ettim işte olmuyor diye dediklerinde çok üzüldüm çok ağladım doktorlara gittik acaba sorun mu var diye hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Şu an benden 2 hafta önde kuzeni, ve bana nasihatta bulunmaya çalışıyor, insanlar gerçekten çok komik

Yani bence dogrusu erken yasta evlenmek ve anne olmak.
Bunu sole soliym 36 yasinda ben asla evlenmem sevgili bile istemiyorum derken esimle tanistim yine de evlenmezdik aslinda ama gecen sene ara kanama fln oldu dr cocuk istiyosaniz elinzii cabuk tutun diyince ve tup bebege yonlendirince tup icinde nikah gerekince bi zahmet evlendik ve surec basladi. He suan donup bakinca aman 30dan once evlenme once kariyer yap dunyayi gez zart zurt hepsi bombos yalanlarmis ve baya kandirilmisiz diyebilirim
Keske esimle 15sene once tanissaydik ve evlenseydik 12-13 yasinda cocuklarimiz olsaydi hayat akmasi gerektigi gibi aksaydi..
nasip buguneymis tabiki ama eskiler hakliymis diebilirim 23-25 arasi evlenip en gec 27-28de anne baba olucaksin. Cok sukur rabbim nasip etti minnak premses kizimiz geliyorama hersey vaktinde guzel. Paranin satin alamayacagi seyler var hayatta.. cok sukur bugunume ama korkularim sabit
Operim hepinizi basinizi sisirdim ama icimi doktum sanirsam

Yok canım estağfurullah işte sürekli millet öyle bana da işe girseydin öyle olsaydı falan filan bir kaç sene sonra da işe girebilirim yani o kadar yıpranıyor ki insan bu arada bebişin tekmeleri durmuyor

İnan o kadar boş ki onların yaptıkları o kadar cahilce ki Allah ıslah etsin boşver onları takma kimseyi

İnan o kadar boş ki onların yaptıkları o kadar cahilce ki Allah ıslah etsin boşver onları takma kimseyi
Hepsini Allah’a havale ediyorum, ben kürtaja alınmadan yatakta kıvranırken nasıl doğuracaktın bu acıya dayanamıyorsun dediklerinde anladım kimin ne olduğunu, şu an sürekli kızına yat diyorlar kanaması oluyor vs. Hiç kimsenin çocuğuna laf etmeyeceksin işte

İnsan bu başına herşey gelir bu gün kürtajla alınır yarın doğum olur Allah bilir bu işi sen üzülme takma bak bebişin büyüyor maşallah sağlıklı da

İnsan bu başına herşey gelir bu gün kürtajla alınır yarın doğum olur Allah bilir bu işi sen üzülme takma bak bebişin büyüyor maşallah sağlıklı da
Amin inşallah umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza gerisi hep boş gerisi bir şekilde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…