2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Senin uyanma ve beslenme sekline bagli
Ben hamile diyetisyeni ile beslenmemi duzenliyorum
Hayatimda hicbizaman 3 ogun yemedim asla erken kahvalti etmedim
Oyuzden suanda 11-12 kahvalti 15-16 ara ogun 19-20 aksam yemegi 2130 araogun seklinde
O gordugun liste asiri karbonhidratli bir liste. Mesela corba varsa ekmek olmaz hamile insana hic gerek yok. Oyuzden sen hic takma kafana. 5 kg super almissin

monorol mu ictin ben aksam 6 dan sonra su icmiyorum gece 11 gibi o ilaci icin uyuyorum sabah 5 e kadar vs yeterli zaten.

Madreden farkı ne donna nın
pardon canim gec kaldim yazmakta. Donna sade modeli. Sadece park yatak 70x110 boyutunda. Madrede alt acma standi, yuksek cibinlik, yatak yani bolmeler vs var. Donna da sadece sallanma aparati ve basit gecmeli bir sineklik var. Her seyden 2 tane olunca ivir zivir hicbir sey istemiyorum, nereye koycam diyorum. O yuzden donna tercih ettim ozellikle.
ben normalde de sık ve az yiyen biriyim. Cok ac kalirsam tansiyonum duser. 3 ogun uzerine 3 ara ogun benim icin normaldi

Hamilelikte hic midem bulanmadi hatta ilk aylar hep actim biraz fazla yedim. Ilk 3 ayi +2 kg ile kapadim. 4 ve 5. Ayda istikrarli bir sekilde kilo aldim, normal yedigim halde. Hatta abur cubur yemedigimi dusunursek, normal zamandan daha az kalorili beslendigim halde 22. Hafta bittiginde +7.5 kg idim.

23.haftada serklaj ile beraber yatisa gecince istahim kesildi. Yine 3 ogun yiyorum 2-3 ara ogun yapiyorum ama porsiyonlarim cok azaldi. Yari porsiyon yiyorum resmen. Nerdeyse 4 hafta olacak hic kilo almadim. Hala +7,5

Arada endiseleniyorum ama her hafta kontrole gidiyorum bebekler kilo aliyor, doktor da ani kilo almaman daha iyi dedi. Insallah yarinki kontrol de iyi gecer

Zaten düşükten sonraki o psikoloji acaba hep kaybedecek miyim acaba benim hiç sağlıklı çocuğum olmayacak mı denilen o süreç insanın beynini zaten emiyor bir de o durumu geçiren insana bunu iyice hissettirmek söylemek çok büyük bir kul hakki

Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum 3 4 güne alışıyorsun nereden biliyorsun diye sorma hayırlı uğurlu olsun canım

Nasıl böyle bir şey oldu canım ya? Kaçıncı haftada %100 kız dedi doktor? Korkutmayın beni Cuma detaylım var

Ay hayırlı olsun sağlıkla gelsin hayatının şokunu yaşamissindjr en korktuğum şeydi benim çok şükür başıma gelmedi bende ayrıntılı için o doktora gittim çok ısınamadım hic anlatmadı diğer doktorlar gibi şurası şu falan diye Allah için benim yavrum hiç zorluk çıkarmadı masallah bize hiç bir zaman heryerini gösterdi

Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum 3 4 güne alışıyorsun nereden biliyorsun diye sorma hayırlı uğurlu olsun canım
Ya icimden hep erkek olacagıni geciriyordum eşimlede bir turlu kiz ismi secip bulamamistik ama kiz cok istiyorduk ikimizde valla gercekten cok nadir yasanilacak bir duyguymus uzulemedim ama sevinemedimde ilk an cok sukur aştık gidip hemen bir iki erkek kiyafeti alip moda girdik napalim
Nasıl böyle bir şey oldu canım ya? Kaçıncı haftada %100 kız dedi doktor? Korkutmayın beni Cuma detaylım var
Valla 12. Haftadan itibaren doktorum her seferinde %100 kiz dedi hatta bize bacakarasini bile her seferinde gosterdi bakin bombos diye bu doktorda zaten gorememesi cok normal doktorunuzun ben bile sans eseri gordum resmen dedi ama cok net gosterdi erkek oldugunu insallah bir sorun cikmadan sende gecirirsin canim saglikli olsunda kiza da cok sevinmistik erkegede yine isindik hemen

Evet biraz eşimde yanda cok duymadi ne dedigini ama bende saglik personeliyim asinayim acikcasi bu kulak bu beyin bu kalp seklinde sadece soyledi en son sorun varsa bilgi verir diye normal buldum ben ama daha detayli konuskan doktorlar vardir bencede

Sevindim senin adına canım biz ismini bile belirledik, hep kızım diye seviyoruz, adıyla hitap ediyoruz,,ciddi şok olur bize ya inşallah ger şey yolunda olur şimdi Cuma da gelmez

Bende dün çok kötü oldum.İşten izin aldım eve geldim dinlendim ama belli benimde hep idrara çıktığımda sancı gibi ağrılar yaşıyorum. Sabah doktora gittim MONUROL yazıdrdım. Daha önce kullandığımda hızlıca etkisini görmüştm.

Kızlar ayrıca benim tekrar kusmalarım başladı günde 1-2 kez ama esksine göre beni hemen yorgun düşürüyor.İlk zamanlar günde 15-20 kusmayı görmüş biri olarak .Bebeklerin bu haftalarda saçları çıkıyor o kusmaya sebebiyet vermiş olabilir mi ki?

welcome to club babe grupta çok kişi kusmaya başladı tekrar hatta prilam almaya bile başladık tekrar biz bi doğuraydık artık

Bir çok kişi de mide bulantısı ve idrar yolu enfeksiyonu varmış çok şükür bende yok fakat bebeğin hareketleri azaldı 3 gündür sakin bende doktora gitmeyi planlıyorum fakat eşimin işi dolayısıyla bu ay oğlumu göremiycem

Ben monurol kullandim once etkisi olmayinca antibiyotik kullandim. Dun yine tahlil verdim yine gecmemis. Bu sefer urocare verdi toz. Gece kullandim. Bi de piyeloseptyl isminde bir ilac verdi 1 ay kullanacakmisim onu idrar yolu enfeksiyonu icin.

Cok gecmis olsun canim. Kusma olayi zor hamilelikte

Bize onu bile demedi valla tipimizi begenmedi heralde suratsız birseydi zaten

monorol mu ictin ben aksam 6 dan sonra su icmiyorum gece 11 gibi o ilaci icin uyuyorum sabah 5 e kadar vs yeterli zaten.
Monurol gibi urocare ismi. Gece 12 gibi ictim, sabah 6 ya kadar zor dayandim. Yeterlidir sanirim

Bize onu bile demedi valla tipimizi begenmedi heralde suratsız birseydi zaten
Ben de memnun kalmadim pek ayrintilidan. 16-17 dk surdu toplamda. Organlarin hepsine bakti asistanina normal diye isaretletti. Ama bebek hem eliyle hem ayagiyla yuzunu kapatmisti. Cocugumu durte durte bi hal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…