- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.081
Senin uyanma ve beslenme sekline bagliYa kızlar siz 3 öğün besleniyor musunuz? Ben hamile kalmadan önce genellikle tek ya da iki öğün beslenirdim. Şimdi yine iki öğün besleniyorum. Sırf hamileyim diye 2 öğün. Çokta acıkmıyorum. Ama az yiyormuşum hissinden arada muz falan yiyorum. Günde 1 tane. Çok şükür bebek gelişimi iyi, ben de 25. Haftada 4.5-5 kilo aldım. Ama ara öğünleri falan görünce bi şey oldum
monorol mu ictin ben aksam 6 dan sonra su icmiyorum gece 11 gibi o ilaci icin uyuyorum sabah 5 e kadar vs yeterli zaten.Kizlar idrar yolu enfeksiyonu bi turlu bitmedi bende. Bugun yine tek kullanimlik sase ve 1 ay kullanmam icin farkli bi ilac verdi doktor. Tek kullanimlik olani simdi ictim. Ama ben sabaha kadar mumkun degil tuvalete gitmeden duramiyorum. Sizler durabiliyor musunuz bu ilaci icince, yoksa belli bir saat gectiktan sonra girebilir miyim
pardon canim gec kaldim yazmakta. Donna sade modeli. Sadece park yatak 70x110 boyutunda. Madrede alt acma standi, yuksek cibinlik, yatak yani bolmeler vs var. Donna da sadece sallanma aparati ve basit gecmeli bir sineklik var. Her seyden 2 tane olunca ivir zivir hicbir sey istemiyorum, nereye koycam diyorum. O yuzden donna tercih ettim ozellikle.Madreden farkı ne donna nın
ben normalde de sık ve az yiyen biriyim. Cok ac kalirsam tansiyonum duser. 3 ogun uzerine 3 ara ogun benim icin normaldiYa kızlar siz 3 öğün besleniyor musunuz? Ben hamile kalmadan önce genellikle tek ya da iki öğün beslenirdim. Şimdi yine iki öğün besleniyorum. Sırf hamileyim diye 2 öğün. Çokta acıkmıyorum. Ama az yiyormuşum hissinden arada muz falan yiyorum. Günde 1 tane. Çok şükür bebek gelişimi iyi, ben de 25. Haftada 4.5-5 kilo aldım. Ama ara öğünleri falan görünce bi şey oldum
Zaten düşükten sonraki o psikoloji acaba hep kaybedecek miyim acaba benim hiç sağlıklı çocuğum olmayacak mı denilen o süreç insanın beynini zaten emiyor bir de o durumu geçiren insana bunu iyice hissettirmek söylemek çok büyük bir kul hakkiBen düşük yaptım 6 ay olmadı, eşimin kuzeni evlendi hemen bir sonra ki ay hamile kaldı. O kadar rahatsız edici ki bakışları herkesin sana çok dua ettim işte olmuyor diye dediklerinde çok üzüldüm çok ağladım doktorlara gittik acaba sorun mu var diye hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Şu an benden 2 hafta önde kuzeni, ve bana nasihatta bulunmaya çalışıyor, insanlar gerçekten çok komik
Kizlar merhaba normalde dogumum ocak ayinda ama bu grubu takip ediyorum daha aktif oldugu icin bugun ayrintili ultrasonum vardi istanbulda doktor aytül hanimda suana kadar cinsiyetimiz %100 kizdi fakat erkek oldugunu ogrendiktabi cok sasirdik 21.haftaya kadar bekleyip bize surpriz yapti doktor hanimda bende kiz gordum son anda erkek oldugunu farkettim diyip bakin dedi gosterdi kendini cok iyi gizlemis dedi aldigim tum pembis kiyafetlerle kalakaldik valla ilk soku atlatinca tabi cinsiyetin hic bir onemi yok sevindik ama ilk saskinlikla insan ne hissedecegini bilemiyor doktor hanimda her seye bakti detaylica hatta yuzunu gostermedigi icin kalk yarim saat gez tatli ye gel dedi yarim saat sonra tekrar geldik tekrar bakti bu seferde ayaklariyla yuuznu kapatmisti yine bir yarim saat ugrasti oksurttu yan dondurttu zorla zorla cok hareket etmesine ragmen bir iki foto yuzden alabildik ama sagolsun ugrasmamazlik yapmadi sizinlede paylasmak istedim
Nasıl böyle bir şey oldu canım ya? Kaçıncı haftada %100 kız dedi doktor? Korkutmayın beni Cuma detaylım varKizlar merhaba normalde dogumum ocak ayinda ama bu grubu takip ediyorum daha aktif oldugu icin bugun ayrintili ultrasonum vardi istanbulda doktor aytül hanimda suana kadar cinsiyetimiz %100 kizdi fakat erkek oldugunu ogrendiktabi cok sasirdik 21.haftaya kadar bekleyip bize surpriz yapti doktor hanimda bende kiz gordum son anda erkek oldugunu farkettim diyip bakin dedi gosterdi kendini cok iyi gizlemis dedi aldigim tum pembis kiyafetlerle kalakaldik valla ilk soku atlatinca tabi cinsiyetin hic bir onemi yok sevindik ama ilk saskinlikla insan ne hissedecegini bilemiyor doktor hanimda her seye bakti detaylica hatta yuzunu gostermedigi icin kalk yarim saat gez tatli ye gel dedi yarim saat sonra tekrar geldik tekrar bakti bu seferde ayaklariyla yuuznu kapatmisti yine bir yarim saat ugrasti oksurttu yan dondurttu zorla zorla cok hareket etmesine ragmen bir iki foto yuzden alabildik ama sagolsun ugrasmamazlik yapmadi sizinlede paylasmak istedim
Ay hayırlı olsun sağlıkla gelsin hayatının şokunu yaşamissindjr en korktuğum şeydi benim çok şükür başıma gelmediKizlar merhaba normalde dogumum ocak ayinda ama bu grubu takip ediyorum daha aktif oldugu icin bugun ayrintili ultrasonum vardi istanbulda doktor aytül hanimda suana kadar cinsiyetimiz %100 kizdi fakat erkek oldugunu ogrendiktabi cok sasirdik 21.haftaya kadar bekleyip bize surpriz yapti doktor hanimda bende kiz gordum son anda erkek oldugunu farkettim diyip bakin dedi gosterdi kendini cok iyi gizlemis dedi aldigim tum pembis kiyafetlerle kalakaldik valla ilk soku atlatinca tabi cinsiyetin hic bir onemi yok sevindik ama ilk saskinlikla insan ne hissedecegini bilemiyor doktor hanimda her seye bakti detaylica hatta yuzunu gostermedigi icin kalk yarim saat gez tatli ye gel dedi yarim saat sonra tekrar geldik tekrar bakti bu seferde ayaklariyla yuuznu kapatmisti yine bir yarim saat ugrasti oksurttu yan dondurttu zorla zorla cok hareket etmesine ragmen bir iki foto yuzden alabildik ama sagolsun ugrasmamazlik yapmadi sizinlede paylasmak istedim
Ya icimden hep erkek olacagıni geciriyordum eşimlede bir turlu kiz ismi secip bulamamistik ama kiz cok istiyorduk ikimizde valla gercekten cok nadir yasanilacak bir duyguymus uzulemedim ama sevinemedimde ilk an cok sukur aştık gidip hemen bir iki erkek kiyafeti alip moda girdik napalimNe hissettiğini çok iyi anlıyorum 3 4 güne alışıyorsun nereden biliyorsun diye sorma hayırlı uğurlu olsun canım
Valla 12. Haftadan itibaren doktorum her seferinde %100 kiz dedi hatta bize bacakarasini bile her seferinde gosterdi bakin bombos diye bu doktorda zaten gorememesi cok normal doktorunuzun ben bile sans eseri gordum resmen dedi ama cok net gosterdi erkek oldugunu insallah bir sorun cikmadan sende gecirirsin canim saglikli olsunda kiza da cok sevinmistik erkegede yine isindik hemenNasıl böyle bir şey oldu canım ya? Kaçıncı haftada %100 kız dedi doktor? Korkutmayın beni Cuma detaylım var
Evet biraz eşimde yanda cok duymadi ne dedigini ama bende saglik personeliyim asinayim acikcasi bu kulak bu beyin bu kalp seklinde sadece soyledi en son sorun varsa bilgi verir diye normal buldum ben ama daha detayli konuskan doktorlar vardir bencedeAy hayırlı olsun sağlıkla gelsin hayatının şokunu yaşamissindjr en korktuğum şeydi benim çok şükür başıma gelmedibende ayrıntılı için o doktora gittim çok ısınamadım hic anlatmadı diğer doktorlar gibi şurası şu falan diye Allah için benim yavrum hiç zorluk çıkarmadı masallah bize hiç bir zaman heryerini gösterdi
Sevindim senin adına canım biz ismini bile belirledik, hep kızım diye seviyoruz, adıyla hitap ediyoruz,,ciddi şok olur bize yaYa icimden hep erkek olacagıni geciriyordum eşimlede bir turlu kiz ismi secip bulamamistik ama kiz cok istiyorduk ikimizde valla gercekten cok nadir yasanilacak bir duyguymus uzulemedim ama sevinemedimde ilk an cok sukur aştık gidip hemen bir iki erkek kiyafeti alip moda girdik napalim
Valla 12. Haftadan itibaren doktorum her seferinde %100 kiz dedi hatta bize bacakarasini bile her seferinde gosterdi bakin bombos diye bu doktorda zaten gorememesi cok normal doktorunuzun ben bile sans eseri gordum resmen dedi ama cok net gosterdi erkek oldugunu insallah bir sorun cikmadan sende gecirirsin canim saglikli olsunda kiza da cok sevinmistik erkegede yine isindik hemen
Bende dün çok kötü oldum.İşten izin aldım eve geldim dinlendim ama belli benimde hep idrara çıktığımda sancı gibi ağrılar yaşıyorum. Sabah doktora gittim MONUROL yazıdrdım. Daha önce kullandığımda hızlıca etkisini görmüştm.Kizlar idrar yolu enfeksiyonu bi turlu bitmedi bende. Bugun yine tek kullanimlik sase ve 1 ay kullanmam icin farkli bi ilac verdi doktor. Tek kullanimlik olani simdi ictim. Ama ben sabaha kadar mumkun degil tuvalete gitmeden duramiyorum. Sizler durabiliyor musunuz bu ilaci icince, yoksa belli bir saat gectiktan sonra girebilir miyim
welcome to club babeKızlar ayrıca benim tekrar kusmalarım başladı günde 1-2 kez ama esksine göre beni hemen yorgun düşürüyor.İlk zamanlar günde 15-20 kusmayı görmüş biri olarak .Bebeklerin bu haftalarda saçları çıkıyor o kusmaya sebebiyet vermiş olabilir mi ki?
Ben monurol kullandim once etkisi olmayinca antibiyotik kullandim. Dun yine tahlil verdim yine gecmemis. Bu sefer urocare verdi toz. Gece kullandim. Bi de piyeloseptyl isminde bir ilac verdi 1 ay kullanacakmisim onu idrar yolu enfeksiyonu icin.Bende dün çok kötü oldum.İşten izin aldım eve geldim dinlendim ama belli benimde hep idrara çıktığımda sancı gibi ağrılar yaşıyorum. Sabah doktora gittim MONUROL yazıdrdım. Daha önce kullandığımda hızlıca etkisini görmüştm.
Kızlar ayrıca benim tekrar kusmalarım başladı günde 1-2 kez ama esksine göre beni hemen yorgun düşürüyor.İlk zamanlar günde 15-20 kusmayı görmüş biri olarak .Bebeklerin bu haftalarda saçları çıkıyor o kusmaya sebebiyet vermiş olabilir mi ki?
Bize onu bile demedi valla tipimizi begenmedi heralde suratsız birseydi zatenEvet biraz eşimde yanda cok duymadi ne dedigini ama bende saglik personeliyim asinayim acikcasi bu kulak bu beyin bu kalp seklinde sadece soyledi en son sorun varsa bilgi verir diye normal buldum ben ama daha detayli konuskan doktorlar vardir bencede
Monurol gibi urocare ismi. Gece 12 gibi ictim, sabah 6 ya kadar zor dayandim. Yeterlidir sanirimmonorol mu ictin ben aksam 6 dan sonra su icmiyorum gece 11 gibi o ilaci icin uyuyorum sabah 5 e kadar vs yeterli zaten.
aytül hanım mıydı sizin dr daBize onu bile demedi valla tipimizi begenmedi heralde suratsız birseydi zaten
Ben de memnun kalmadim pek ayrintilidan. 16-17 dk surdu toplamda. Organlarin hepsine bakti asistanina normal diye isaretletti. Ama bebek hem eliyle hem ayagiyla yuzunu kapatmisti. Cocugumu durte durte bi hal olduBize onu bile demedi valla tipimizi begenmedi heralde suratsız birseydi zaten
İsmi ne olacak canımSevindim senin adına canım biz ismini bile belirledik, hep kızım diye seviyoruz, adıyla hitap ediyoruz,,ciddi şok olur bize yainşallah ger şey yolunda olur şimdi Cuma da gelmez
Evet canimaytül hanım mıydı sizin dr da
Sen devlette mi oldun canim genelde devlet hastanesinde böyle yapıyorlarBen de memnun kalmadim pek ayrintilidan. 16-17 dk surdu toplamda. Organlarin hepsine bakti asistanina normal diye isaretletti. Ama bebek hem eliyle hem ayagiyla yuzunu kapatmisti. Cocugumu durte durte bi hal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?