- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.101
Ozel perinatologa gittim. Hani radyolog da olmasin diye ama pek memnun kalmadim. Kendi takipli hastasi olmadigim icin cok ugrasmadi sanirimEvet canim
Sen devlette mi oldun canim genelde devlet hastanesinde böyle yapıyorlar
Bızım 10 dk mola ıle bırlıkte 1saat 20 dk sürdü, kalbini nerdeyse yarım saate yakın ınceledı,, kalbin her ayrıntısını tek tek ölctüBen de memnun kalmadim pek ayrintilidan. 16-17 dk surdu toplamda. Organlarin hepsine bakti asistanina normal diye isaretletti. Ama bebek hem eliyle hem ayagiyla yuzunu kapatmisti. Cocugumu durte durte bi hal oldu
Aa oyle saçmalık mı olur bir de özel. 15 dk sadece kalbine bakti benimki ben delik vardı dediğim içinde olabilir gerçi anlatmadı falan ama güzel baktı Allah için yarım saat sürdü toplamOzel perinatologa gittim. Hani radyolog da olmasin diye ama pek memnun kalmadim. Kendi takipli hastasi olmadigim icin cok ugrasmadi sanirim
Aynen öyle çok kötü bir durum gerçekten düşük sanki hiç bir şeymiş gibi davranan çok insan var maalesef, ama o içimizde hep bir yara olarak kalacakZaten düşükten sonraki o psikoloji acaba hep kaybedecek miyim acaba benim hiç sağlıklı çocuğum olmayacak mı denilen o süreç insanın beynini zaten emiyor bir de o durumu geçiren insana bunu iyice hissettirmek söylemek çok büyük bir kul hakki
Bende ama almıyorum değil alamıyorumBana kocaman alkış üç gündür n11 den bir şey almıyorumbugün kupon bile yüklemedim
Ayni durumdayimBende ama almıyorum değil alamıyorum
Peki ikiz bebeklerimi erken dogumla kaybettıgımde kayınvalıdemın benı ziyaret etmemesı, bir tas çorba yollamamasına ne demeli. Ve 10 gun hastane de yattım. İnsanlardan hıcbır beklentım kalmadı, vsrsın herkes konussun artık hıcbısey umrumda değil,ortaokula gıden ogrencılerımın telefonla arayıp bana gecmıs olsun derken seslerının tıtredıgıni anlattım ona, tek sen mı kaybettın dedı. Benım ıcın hıc ama hıc degerı olmayan ınsanlar ıcın asla uzulmem artık. Dün aradı bebegı soruyr nasıl dıye, sen nasılsın ne yıyosun ne ıcıyosun dıyen yok. Yüregim taş oldu o kadına.Aynen öyle çok kötü bir durum gerçekten düşük sanki hiç bir şeymiş gibi davranan çok insan var maalesef, ama o içimizde hep bir yara olarak kalacak
Ay bana uzak ora yaa yoksa giderdimGebe okuluna yazıldım kızlar istanbuldakiler bilir Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde. 32 haftalik olan kuzenim katılmış çok memnun kalmış yararlı bilgiler veriyorlarmis. Ikinma emzirme vs. Hiç bir bilgim yok öğrenmiş olurum her ay başında yeni grup açılıyormuş ben ekimin sonuna doğru izne cikicam Kasım başı katılsam olur mu dedim olmaz dedi ısrarla 36 haftalik olursunuz gec kalırsınız dedi nedensebende Ekim başı olana yazıldım bir şekilde izin alicam birsey yapicam artık Allahin izniyle çok istiyorum katilmayi
Bişey olmaz merak etmeyın, sadece irkilmiştirKızlar gece eşim dönerken eli yukarıdan göbeğime çarptı uyandım minik hareket ediyor birşey olmuş mudur
Baya vurdu ama Allah'tan avucunun içi geldiBişey olmaz merak etmeyın, sadece irkilmiştirbenım doktor detaylıda karnıma bastırırken eşim korkmus bişey olacak diye, az kaldı dicektım diyor cnku biz sarılmaya bile korkuyorz
Çok açıldım yaa ama bitti herşeyi alındı çok şükür o yüzden de fazla açılmış oldumAyni durumdayimalinacak milyon tane sey var. Ayin 7 sini bekliyorum. Bu fenomen indirimler 7sine kadar devam ediyor zaten. Gerci surekli bi indirim var sadece adi degisiyor
yok yaa bişi olmamıştır korkma hareket ediyorsa sorun yokKızlar gece eşim dönerken eli yukarıdan göbeğime çarptı uyandım minik hareket ediyor birşey olmuş mudur
Amnıyotık sıvının ıcınde belkı hıssetmemıstır bıleBaya vurdu ama Allah'tan avucunun içi geldi
Kesinlikle öyle asla unutulmuyorAynen öyle çok kötü bir durum gerçekten düşük sanki hiç bir şeymiş gibi davranan çok insan var maalesef, ama o içimizde hep bir yara olarak kalacak
Gece çok korktum ama ya sonra oynayınca uyudum eşime de söylemedim üzülür diye kafaya takar hemenAmnıyotık sıvının ıcınde belkı hıssetmemıstır bıle
En kötü ihtimal babadan ilk tokadı yedım demiştir
Şimdi çocuğun doğunca en çok o sevdiğini söyler (!) En çok o beklemiş olur çok yapaylarPeki ikiz bebeklerimi erken dogumla kaybettıgımde kayınvalıdemın benı ziyaret etmemesı, bir tas çorba yollamamasına ne demeli. Ve 10 gun hastane de yattım. İnsanlardan hıcbır beklentım kalmadı, vsrsın herkes konussun artık hıcbısey umrumda değil,ortaokula gıden ogrencılerımın telefonla arayıp bana gecmıs olsun derken seslerının tıtredıgıni anlattım ona, tek sen mı kaybettın dedı. Benım ıcın hıc ama hıc degerı olmayan ınsanlar ıcın asla uzulmem artık. Dün aradı bebegı soruyr nasıl dıye, sen nasılsın ne yıyosun ne ıcıyosun dıyen yok. Yüregim taş oldu o kadına.
7 katın altında oBaya vurdu ama Allah'tan avucunun içi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?