2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de memnun kalmadim pek ayrintilidan. 16-17 dk surdu toplamda. Organlarin hepsine bakti asistanina normal diye isaretletti. Ama bebek hem eliyle hem ayagiyla yuzunu kapatmisti. Cocugumu durte durte bi hal oldu
Bızım 10 dk mola ıle bırlıkte 1saat 20 dk sürdü, kalbini nerdeyse yarım saate yakın ınceledı,, kalbin her ayrıntısını tek tek ölctü
En sonunda da detaylı bı sekılde herseyı acıkladı. Mesela burdan sma olup olmadıgı bellı olmuyormus, onun ıcın de bı test verebilirsınız dedı, tasıyıcı olup olmadıgımızı ogrenmek ıcın.

Gebe okuluna yazıldım kızlar istanbuldakiler bilir Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde. 32 haftalik olan kuzenim katılmış çok memnun kalmış yararlı bilgiler veriyorlarmis. Ikinma emzirme vs. Hiç bir bilgim yok öğrenmiş olurum her ay başında yeni grup açılıyormuş ben ekimin sonuna doğru izne cikicam Kasım başı katılsam olur mu dedim olmaz dedi ısrarla 36 haftalik olursunuz gec kalırsınız dedi nedense bende Ekim başı olana yazıldım bir şekilde izin alicam birsey yapicam artık Allahin izniyle çok istiyorum katilmayi

Kızlar hepsiburada anne-bebek grubuna özel kampanya başlattı.
Birçok üründe farklı indirimler yapmış bir bakın isterseniz.Set halindeki bebek ktaplarının fiyatı uyguna geliyor. soranlar olmuştu. Sadece bu benim sepete eklediklerim tekli tekli olanları

Ozel perinatologa gittim. Hani radyolog da olmasin diye ama pek memnun kalmadim. Kendi takipli hastasi olmadigim icin cok ugrasmadi sanirim
Aa oyle saçmalık mı olur bir de özel. 15 dk sadece kalbine bakti benimki ben delik vardı dediğim içinde olabilir gerçi anlatmadı falan ama güzel baktı Allah için yarım saat sürdü toplam

Aynen öyle çok kötü bir durum gerçekten düşük sanki hiç bir şeymiş gibi davranan çok insan var maalesef, ama o içimizde hep bir yara olarak kalacak

Bende ama almıyorum değil alamıyorum
Ayni durumdayim alinacak milyon tane sey var. Ayin 7 sini bekliyorum. Bu fenomen indirimler 7sine kadar devam ediyor zaten. Gerci surekli bi indirim var sadece adi degisiyor

Aynen öyle çok kötü bir durum gerçekten düşük sanki hiç bir şeymiş gibi davranan çok insan var maalesef, ama o içimizde hep bir yara olarak kalacak
Peki ikiz bebeklerimi erken dogumla kaybettıgımde kayınvalıdemın benı ziyaret etmemesı, bir tas çorba yollamamasına ne demeli. Ve 10 gun hastane de yattım. İnsanlardan hıcbır beklentım kalmadı, vsrsın herkes konussun artık hıcbısey umrumda değil,ortaokula gıden ogrencılerımın telefonla arayıp bana gecmıs olsun derken seslerının tıtredıgıni anlattım ona, tek sen mı kaybettın dedı. Benım ıcın hıc ama hıc degerı olmayan ınsanlar ıcın asla uzulmem artık. Dün aradı bebegı soruyr nasıl dıye, sen nasılsın ne yıyosun ne ıcıyosun dıyen yok. Yüregim taş oldu o kadına.

Ay bana uzak ora yaa yoksa giderdim

Kızlar gece eşim dönerken eli yukarıdan göbeğime çarptı uyandım minik hareket ediyor birşey olmuş mudur
Bişey olmaz merak etmeyın, sadece irkilmiştir benım doktor detaylıda karnıma bastırırken eşim korkmus bişey olacak diye, az kaldı dicektım diyor cnku biz sarılmaya bile korkuyorz

Bişey olmaz merak etmeyın, sadece irkilmiştir benım doktor detaylıda karnıma bastırırken eşim korkmus bişey olacak diye, az kaldı dicektım diyor cnku biz sarılmaya bile korkuyorz
Baya vurdu ama Allah'tan avucunun içi geldi

Ayni durumdayim alinacak milyon tane sey var. Ayin 7 sini bekliyorum. Bu fenomen indirimler 7sine kadar devam ediyor zaten. Gerci surekli bi indirim var sadece adi degisiyor
Çok açıldım yaa ama bitti herşeyi alındı çok şükür o yüzden de fazla açılmış oldum ufak tefek eksikleri var pişik kremi göğüs kremi falan onlar kaldı bide eve masraf çıktı şansıma o olmayaydı iyiydi
Kızlar gece eşim dönerken eli yukarıdan göbeğime çarptı uyandım minik hareket ediyor birşey olmuş mudur
yok yaa bişi olmamıştır korkma hareket ediyorsa sorun yok

Şimdi çocuğun doğunca en çok o sevdiğini söyler (!) En çok o beklemiş olur çok yapaylar

Kızlaer banyo kuvetının ıcıne benım file almam gerek, bı fılenın yorumlarında gormustum katlanır banyo setine fıle buyuk geldı dıye.
Eger katlanır kuvet ıcın fıle linki varsa atabılır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…