2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de karnım sert siz böyle yazınca ben de bir irkildim

Çok geçmiş olsun canım daha yeni okudum Su ikizi denen durumu yaşıyorsun büyük ihtimalle Allah büyüktür Rabb'im bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin

Biz onu ilk anlamayız sırayla acile gideriz biz de o potansiyel var içimden ses geliyor diye
hahahahahshahah o kadar haklısın ki
Benim de karnım sert siz böyle yazınca ben de bir irkildim
kız dur kendini korkutma benim bugün yumuşacık mesela ayıptır söylemesi düzenli wcye çıkamıyorum artık 2 magnezyuma rağmen, ama çıktığımda yumuşak oluyor karnım ondandır diye düşünüyorum. çünkü bu zamana kadar suyu fazla vs demedi dr hatta gayet iyi dedi

Bende yokluyorum sürekli, benim de sert
Ben bunu acilde sormuştum bebek kaslarını ve kemiklerini açmak için gerilir normal demişti günde 10 hareketten az hissedersen ritmik olarak sancin olursa sertlik ayaktaysan uzandiginda uzandiysan döndüğünde 2 dakikadan fazla sürüyorsa ve 1 saat içinde 10 kez kadar oluyorsa o zaman tehlikelidir demisti

Ben de çıkamıyorum düzenli wc ye maalesef kabızlık var ondan da olabilir tabi. Cuma günü öğrencem artık ne var ne yok inş her şey yolundadır

Detaylı ultrason yapılmışmıydı canım senin o doktor ne demişti

Fazlalık ayrıntılıda cıktı sınır 235 iken benım 245 cıktı. Bende nette youtube baktım egelıanlar sayfasında bayan anlatıor. Doktorların videolarına bakıcam sıvı fazlalığı. Sonuclara bakayım atıcam seker ıcın.

Yarın 26 oluyorum hafta olarak. Ankaradayım.

Benim yengem almış rahat edememiş , gitmiş orkid uzun gece olanından almış çok rahat ettim hem sürekli değiştirdim hem daha uyguna geldi dedi
Dependin mesane pedini almistim ben ilk dogumda. Benim dogum sonrasi cok yogun kanamam oldu. Normal pedler tutamazdi onu. Mesane pedi daha emici oluyor. Daha sonrasinda orkid geceye gecmistim. Emzirirken aniden yogun bi sekilde geliyordu kac defa yataga koltuga gecmisligi var oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…