2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Erhan karaalpi takip ediyorum ben o da çok ilgili bence . İstanbul’da bide. Ona bakabilirsin.

Sohrab ciğer geliştirici ne zaman vuruyorlar en erken?
Ben ıkızlerde hastanede yatarken 24 e ulassaydık vuracaktı 24 te..
Bu bebegımın Detaylısında sordum sıkıntı yoksa vurmayacak, 28de degerlendırırız tekrar durımunu dedı, erken dogum rıskı varsa vuruluyor sanırım o

kızlar şu dolaptan istiyordum soho kidste baya yüksek fiyat verdiler ben de bir akrabamıza yaptırmak niyetiyle sordum oda gerçekten yüksek fiyat verdi ama yaptıracaktım yine de renk çalışması yapıp getirir misin dedim gelen çalışmaya bakın kız 24bin tl dediği dolaba yaptığı çalışmaya bakın deliricem gülme tuttu sinirden

Eklentiler

• IMG_1651.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 99
  • 8303EA43-DE3E-442F-AA38-FF243E4B7BC1.webp
    183,2 KB · Görüntüleme: 86
Aynisinin tipkisi olmus gercekten

Benim de karnım sert siz böyle yazınca ben de bir irkildim
Nasıl basket futbol topu gibi gergin mi hep gün içinde?
Çok geçmiş olsun canım daha yeni okudum Su ikizi denen durumu yaşıyorsun büyük ihtimalle Allah büyüktür Rabb'im bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
Peki var mı böyle tanıdığın zamanında doğurdu mu?
Doktor su ikizi yok su fazlası olan hasta var demişti. (Perinatalog)
Detaylı ultrason yapılmışmıydı canım senin o doktor ne demişti
Evet o zaman 70 di suyum 3 haftada 85 e çıkmış.
17.haftadan beri suyum fazla.
25.haftadayım.Bebek büyüdükçe suyum da artıyor. Karnımın sertliği eskiden arada bir olurdu cumadan beri daha fazla.
Peki bu muayenede kaç çıktı suyun?
Aynı mı kalmış artmış mı?.
Benim diyete rağmen artmış.
Yarın 26 oluyorum hafta olarak. Ankaradayım.
Maşallah canım en azından bir hafta bir gün öndesin. Senin bebek de önden gidiyor mu?
7 gün önden gidiyordu 9 gün oldu şimdi.

Umarım kötü bişey yoktur . Benim yengemin amniyosıvısı çok ama çok fazlaymış şekeri de yokmuş doktoru da anlam verememiş neden olduğuna dair. 36+6 da doğurdu küveze de girmedi şuan gayet sağlıklı hiç bir sorunu yok 5.sınıfa geçti

Ayy maşallah güzel ömrü olsun inşallah.
Oğlum da 36+5 e zor gelmiştik.

Aralarinda 3 saniye fln arayla 5 6 kere tekme gibi ayni yere vuruyor. Ritmik olmasi onemli
Ben 2 kere fln hissettim sagdaki bebegi.
Soldakinin tekmelerini nadir hissediyorum plesanta onde oldugu icin.
Aa o hıçkırık mi ben hıçkırığı bildiğin ses sanıyorum

Kızlar bir şey soracam ya şimdi bizimkiler kış bebesi olacak ya üstüne hırka olacak başka bir şey olacak mı üstüne

Benim kan ikizim varmış annem hamileyken o zaman üniversite bölüm başkanına takipliymis benimle beraber kan kesesi de buyuyormus. Kuzenimin kızıninda su ikizi vardı bebek büyüdükçe sıvı da bebek gibi büyüyordu çok fazla bebek boğulur yok down falan dediler kuzenim 10 tane doktor çok rahat gezmistir birisi aminyum sıvısı alınmayı önermişti kuzenim 3 ay ne olacak diye kafayı yedi ama çok şükür kızı sağlıklı çok zeki şimdi 8 yasinda

Kuzum oncelikle cok uzuldum insallah hemen bir care bulursun
Diyet ile ilgili kismi diyetlerin kisiye ozel olma sebebi aslinda bu. Her diyestiyenle de olmuyo klasik metodlada.. bana uyan sana fazla geliyo belli ki
Simdi ben senin yerinde olsam ne yaparim
Oncelikle maddiyatin ne durumda bilmiyorum ama ilk etapta atil yuksel den randevu alirim. Baska kimse degil turkiyede hocalarin hocasi o. Daha iyi perinatlog yok.
Fetal dna ya gelince ben kendi yaptirdigim yeri siddetle oneririm. Turkiyedeki laborwtuarlarin ne oldugu belli degil oncelikle. Nasil bir teknoloji oldugu da belli degil oyuzden ucuzlar. Ben eurofins e yaptirdim. 10gunde sonuc geldi. 360 euro en dusuk paket istiosan iletisim tel veririm
Gelen raporlar da atil hocaya git sana yol haritası cizsin ki uzulme bir daha.. bunun sac kesmekle alakasi elbet yok ama ciddi degistirmeb gereken seyler var sanirim
Yuklemeye gelince. Ac gidiosun hicbir ilac icmiosun su icmiosun gidene kdr. Sen su ictikce kanindaki seker miktari seyrelir bu da daha dusuk cikmasina sebep olur ki senin risk alma sansin yok
Ac gidip kan veriyorsun. Sana verilen glikozu 15dk icinee yudum yudum iciosun. Son yudumdan 1 saat sonra 1. Kan aliniyor ondan da 1saat sonra 2. Kan aliniyor
Umarim genetik degildir ve cozebilirsin.

Her gün dikkat etmedim siz böyle yazınca dikkat ettim bugün öyle gergin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…