- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.361
Erhan karaalpi takip ediyorum ben o da çok ilgili bence . İstanbul’da bide. Ona bakabilirsin.İstanbul'da da araştırayım olmadı ankara da bakarım hayırlısı
Diyet insülin filan vermedi o zaman.
Amniyon fazlaşığına sebep mi onu elemek için
Hastalık var ise Allâh korusun istersen sonlandırmak için
Sonlandırmak istemezsen de tedavisi yok zaten doğumdan sonra ne ile karşı karşıya kalacağını bilmek için
Ben ıkızlerde hastanede yatarken 24 e ulassaydık vuracaktı 24 te..Sohrab ciğer geliştirici ne zaman vuruyorlar en erken?
Aynisinin tipkisi olmus gercektenkızlar şu dolaptan istiyordumsoho kidste baya yüksek fiyat verdiler ben de bir akrabamıza yaptırmak niyetiyle sordum oda gerçekten yüksek fiyat verdi ama yaptıracaktım yine de renk çalışması yapıp getirir misin dedim gelen çalışmaya bakın kız 24bin tl dediği dolaba yaptığı çalışmaya bakın deliricem gülme tuttu sinirden
onu duymadım ama havuç suyunun amniyon sıvısı miktarını dengelediğini duydum tabiki lütfen teyit etKızlar amniyon suyu aldırma hiç duydunuz mu çevrenizde?
Nasıl basket futbol topu gibi gergin mi hep gün içinde?Benim de karnım sert siz böyle yazınca ben de bir irkildim
Peki var mı böyle tanıdığın zamanında doğurdu mu?Çok geçmiş olsun canım daha yeni okudum Su ikizi denen durumu yaşıyorsun büyük ihtimalle Allah büyüktür Rabb'im bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
Evet o zaman 70 di suyum 3 haftada 85 e çıkmış.Detaylı ultrason yapılmışmıydı canım senin o doktor ne demişti
Peki bu muayenede kaç çıktı suyun?Fazlalık ayrıntılıda cıktı sınır 235 iken benım 245 cıktı. Bende nette youtube baktım egelıanlar sayfasında bayan anlatıor. Doktorların videolarına bakıcam sıvı fazlalığı. Sonuclara bakayım atıcam seker ıcın.
Maşallah canım en azından bir hafta bir gün öndesin. Senin bebek de önden gidiyor mu?Yarın 26 oluyorum hafta olarak. Ankaradayım.
Umarım kötü bişey yoktur . Benim yengemin amniyosıvısı çok ama çok fazlaymış şekeri de yokmuş doktoru da anlam verememiş neden olduğuna dair. 36+6 da doğurdu küveze de girmedi şuan gayet sağlıklı hiç bir sorunu yok 5.sınıfa geçtiSelam kızlar
Muayeneden geldim.
Amniyon sıvın artmış.
70 den 85 e fırlamış.
Yarın sabah şeker yüklemesine gideceğim.
Doktor karnımın gerginlik ve sertliğinin sebebini amniyon artması olduğunu söyledi.
Aynı ikiz hamile gibisin bebek büyüdükçe sıvı da artıyor dedi.
Balon gibi düşün şiştikçe gerilir sonunda patlar dedi.
Gittiği yere kadar gidecek dedi.
İki sebebi olabilir ya şeker ya genetik hastalık dedi.
Önce yükleme yapalım. Şeker çıkarsa insülin başlarız dahiliye ile görüşüp dedi.
Eğer ki şeker değilse fetal DNA yaptır bakalım dedi.
Neye şaşıracağımı nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Nerdeyse şeker çıksın diye dua edicem. Genetik hastalık vs artık neye korkacağımı şaşırdım.
Bugün kızımı kaybettiğim gün üstelik 13 sene önce bu gün. Şimdi lgs sürecinde sınav telaşımız olacaktı kısmet olmadı.
Tekrar evlat acısıyla erken doğumla küvözle imtihan olmak istemiyorum. Beşinci gebeliğim Allah büyük. Benim için hakkımda hayırlısı diye dua eder misiniz.
D d_g_g gamze şeker yüklemesine nasıl gideceğim nelere dikkat edeceğim?
Bana baştan anlatır mısın?
O kadar diyet kan ölçme vs hiç biri işe yaramamış.
Fetal DNA nipt yaptıran kızlar bana özelden ya da burdan kliniklerin telefon adres bilgilerini atar mısınız?
BakıyorlarKızlar sağlık ocağında tiroide bakıyorlar mi bilginiz var mı
Tamam sağolasın desteğin içinonu duymadım ama havuç suyunun amniyon sıvısı miktarını dengelediğini duydum tabiki lütfen teyit etbir de ciğer geliştiriciyi 24te vuruyorlarmış en erken sancım olunca dr öyle dedi
Ayy maşallah güzel ömrü olsun inşallah.Umarım kötü bişey yoktur . Benim yengemin amniyosıvısı çok ama çok fazlaymış şekeri de yokmuş doktoru da anlam verememiş neden olduğuna dair. 36+6 da doğurdu küveze de girmedi şuan gayet sağlıklı hiç bir sorunu yok 5.sınıfa geçti
Aa o hıçkırık miAralarinda 3 saniye fln arayla 5 6 kere tekme gibi ayni yere vuruyor. Ritmik olmasi onemli
Ben 2 kere fln hissettim sagdaki bebegi.
Soldakinin tekmelerini nadir hissediyorum plesanta onde oldugu icin.
Bende şimdi öğrendimAa o hıçkırık miben hıçkırığı bildiğin ses sanıyorum
Benim kan ikizim varmış annem hamileyken o zaman üniversite bölüm başkanına takipliymis benimle beraber kan kesesi de buyuyormus. Kuzenimin kızıninda su ikizi vardı bebek büyüdükçe sıvı da bebek gibi büyüyordu çok fazla bebek boğulur yok down falan dediler kuzenim 10 tane doktor çok rahat gezmistir birisi aminyum sıvısı alınmayı önermişti kuzenim 3 ay ne olacak diye kafayı yedi ama çok şükür kızı sağlıklı çok zeki şimdi 8 yasindaNasıl basket futbol topu gibi gergin mi hep gün içinde?
Peki var mı böyle tanıdığın zamanında doğurdu mu?
Doktor su ikizi yok su fazlası olan hasta var demişti. (Perinatalog)
Evet o zaman 70 di suyum 3 haftada 85 e çıkmış.
17.haftadan beri suyum fazla.
25.haftadayım.Bebek büyüdükçe suyum da artıyor. Karnımın sertliği eskiden arada bir olurdu cumadan beri daha fazla.
Peki bu muayenede kaç çıktı suyun?
Aynı mı kalmış artmış mı?.
Benim diyete rağmen artmış.
Maşallah canım en azından bir hafta bir gün öndesin. Senin bebek de önden gidiyor mu?
7 gün önden gidiyordu 9 gün oldu şimdi.
Dışarı çıkarken miKızlar bir şey soracam ya şimdi bizimkiler kış bebesi olacak ya üstüne hırka olacak başka bir şey olacak mı üstüne
Yok içerideDışarı çıkarken mi
Kuzum oncelikle cok uzuldum insallah hemen bir care bulursunSelam kızlar
Muayeneden geldim.
Amniyon sıvın artmış.
70 den 85 e fırlamış.
Yarın sabah şeker yüklemesine gideceğim.
Doktor karnımın gerginlik ve sertliğinin sebebini amniyon artması olduğunu söyledi.
Aynı ikiz hamile gibisin bebek büyüdükçe sıvı da artıyor dedi.
Balon gibi düşün şiştikçe gerilir sonunda patlar dedi.
Gittiği yere kadar gidecek dedi.
İki sebebi olabilir ya şeker ya genetik hastalık dedi.
Önce yükleme yapalım. Şeker çıkarsa insülin başlarız dahiliye ile görüşüp dedi.
Eğer ki şeker değilse fetal DNA yaptır bakalım dedi.
Neye şaşıracağımı nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Nerdeyse şeker çıksın diye dua edicem. Genetik hastalık vs artık neye korkacağımı şaşırdım.
Bugün kızımı kaybettiğim gün üstelik 13 sene önce bu gün. Şimdi lgs sürecinde sınav telaşımız olacaktı kısmet olmadı.
Tekrar evlat acısıyla erken doğumla küvözle imtihan olmak istemiyorum. Beşinci gebeliğim Allah büyük. Benim için hakkımda hayırlısı diye dua eder misiniz.
D d_g_g gamze şeker yüklemesine nasıl gideceğim nelere dikkat edeceğim?
Bana baştan anlatır mısın?
O kadar diyet kan ölçme vs hiç biri işe yaramamış.
Fetal DNA nipt yaptıran kızlar bana özelden ya da burdan kliniklerin telefon adres bilgilerini atar mısınız?
Yelek yeterli evin içinde ama evin sıcaklığına da bağlı. Zaten ilk dönemde çoğunlukla uyuduğu için bi battaniye oluyo üzerlerindeYok içeride
Her gün dikkat etmedim siz böyle yazınca dikkat ettim bugün öyle gerginNasıl basket futbol topu gibi gergin mi hep gün içinde?
Peki var mı böyle tanıdığın zamanında doğurdu mu?
Doktor su ikizi yok su fazlası olan hasta var demişti. (Perinatalog)
Evet o zaman 70 di suyum 3 haftada 85 e çıkmış.
17.haftadan beri suyum fazla.
25.haftadayım.Bebek büyüdükçe suyum da artıyor. Karnımın sertliği eskiden arada bir olurdu cumadan beri daha fazla.
Peki bu muayenede kaç çıktı suyun?
Aynı mı kalmış artmış mı?.
Benim diyete rağmen artmış.
Maşallah canım en azından bir hafta bir gün öndesin. Senin bebek de önden gidiyor mu?
7 gün önden gidiyordu 9 gün oldu şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?