- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.381
Çok mu dolaştın ayak üstünde benimde şişiyor bazenAyaklarım şişmiş terlik olmuyor
Kaç haftalık doğdu?Benim kan ikizim varmış annem hamileyken o zaman üniversite bölüm başkanına takipliymis benimle beraber kan kesesi de buyuyormus. Kuzenimin kızıninda su ikizi vardı bebek büyüdükçe sıvı da bebek gibi büyüyordu çok fazla bebek boğulur yok down falan dediler kuzenim 10 tane doktor çok rahat gezmistir birisi aminyum sıvısı alınmayı önermişti kuzenim 3 ay ne olacak diye kafayı yedi ama çok şükür kızı sağlıklı çok zeki şimdi 8 yasinda
Hiç durmuyorum ki 10 gündürÇok mu dolaştın ayak üstünde benimde şişiyor bazen
Al işte ondan şişer ayaklarını uyurken yukarı yüksek yere koyHiç durmuyorum ki 10 gündür
Şimdi gamze gece ondan sonra su dahi içmicem.Kuzum oncelikle cok uzuldum insallah hemen bir care bulursun
Diyet ile ilgili kismi diyetlerin kisiye ozel olma sebebi aslinda bu. Her diyestiyenle de olmuyo klasik metodlada.. bana uyan sana fazla geliyo belli ki
Simdi ben senin yerinde olsam ne yaparim
Oncelikle maddiyatin ne durumda bilmiyorum ama ilk etapta atil yuksel den randevu alirim. Baska kimse degil turkiyede hocalarin hocasi o. Daha iyi perinatlog yok.
Fetal dna ya gelince ben kendi yaptirdigim yeri siddetle oneririm. Turkiyedeki laborwtuarlarin ne oldugu belli degil oncelikle. Nasil bir teknoloji oldugu da belli degil oyuzden ucuzlar. Ben eurofins e yaptirdim. 10gunde sonuc geldi. 360 euro en dusuk paket istiosan iletisim tel veririm
Gelen raporlar da atil hocaya git sana yol haritası cizsin ki uzulme bir daha.. bunun sac kesmekle alakasi elbet yok ama ciddi degistirmeb gereken seyler var sanirim
Yuklemeye gelince. Ac gidiosun hicbir ilac icmiosun su icmiosun gidene kdr. Sen su ictikce kanindaki seker miktari seyrelir bu da daha dusuk cikmasina sebep olur ki senin risk alma sansin yok
Ac gidip kan veriyorsun. Sana verilen glikozu 15dk icinee yudum yudum iciosun. Son yudumdan 1 saat sonra 1. Kan aliniyor ondan da 1saat sonra 2. Kan aliniyor
Umarim genetik degildir ve cozebilirsin.
Su fazlalığı var mı önceki muayene ne zamandı?Her gün dikkat etmedim siz böyle yazınca dikkat ettim bugün öyle gergin
Hacettepe'de mi senin doktorun?sudem34 aclık kan 82 cıkmıs. 74-100 arası değer normal.
Ya ben bir tuhaf oldum yürüyemiyorum karnım zor tutuyorum kasıklarım dolu Ayrıntılı ultrasondan sonra bende şikayetler basladı, pazartesi randevu aldım biraz rapor alıcam bikaç gün yatayım diyorum. Ayakta az yemek hazırladım belım koptu mutfakta şimdi. Daha 3 ay var nasıl olacak.
Bu sefer sorucam tam net olcu solermsnz dıe hoca fazla deyıp gecıo. Ayrıntılı da hoca dıkkat etti sağ olsun.
Zamanında doğdu 18 Şubat'ta planlı sezeryani vardı 16 Şubat'ta suyu geldi kuzenimin kuvezde falan kalmadı cok şükür Sadece kızı kolikti bağırsak gelisimi tamamlanmamışto ama onun suyuyla ilgisi yoktu. Şu aldirmadilarKaç haftalık doğdu?
Anladığım kadarıyla suyu filan aldırmadı hiç?
Küvöze girdi mi?
Sen zamanında mı doğmuşsun?
Aclik 78Şimdi gamze gece ondan sonra su dahi içmicem.
Sabah da son kanı verene kadar iki saat içmek yok.
Peki senin birinci ve ikinci saat kaç çıktı?
Doktor ne dedi birinci ve ikinci saat değerleri kaç ile kaç arası olmalıymış.
Su fazlalığı var mı önceki muayene ne zamandı?
Hacettepe'de mi senin doktorun?
Peki birinci ve ikinci saat kaç çıktı?
2 hafta oldu canım, doktor suyun gayet iyi demişti o zamanŞimdi gamze gece ondan sonra su dahi içmicem.
Canım çok geçmiş olsun, Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Doktorlar bazen acımasızca en kötüyü söylüyorlar. Umarım her şey güzel olur. Yarın bizi haberdar et. Kötü veya genetik bir hastalık olduğunu sanmıyorum.Selam kızlar
Muayeneden geldim.
Amniyon sıvın artmış.
70 den 85 e fırlamış.
Yarın sabah şeker yüklemesine gideceğim.
Doktor karnımın gerginlik ve sertliğinin sebebini amniyon artması olduğunu söyledi.
Aynı ikiz hamile gibisin bebek büyüdükçe sıvı da artıyor dedi.
Balon gibi düşün şiştikçe gerilir sonunda patlar dedi.
Gittiği yere kadar gidecek dedi.
İki sebebi olabilir ya şeker ya genetik hastalık dedi.
Önce yükleme yapalım. Şeker çıkarsa insülin başlarız dahiliye ile görüşüp dedi.
Eğer ki şeker değilse fetal DNA yaptır bakalım dedi.
Neye şaşıracağımı nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Nerdeyse şeker çıksın diye dua edicem. Genetik hastalık vs artık neye korkacağımı şaşırdım.
Bugün kızımı kaybettiğim gün üstelik 13 sene önce bu gün. Şimdi lgs sürecinde sınav telaşımız olacaktı kısmet olmadı.
Tekrar evlat acısıyla erken doğumla küvözle imtihan olmak istemiyorum. Beşinci gebeliğim Allah büyük. Benim için hakkımda hayırlısı diye dua eder misiniz.
D d_g_g gamze şeker yüklemesine nasıl gideceğim nelere dikkat edeceğim?
Bana baştan anlatır mısın?
O kadar diyet kan ölçme vs hiç biri işe yaramamış.
Fetal DNA nipt yaptıran kızlar bana özelden ya da burdan kliniklerin telefon adres bilgilerini atar mısınız?
Gecmis olsun Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin bebeğini insallah. Telaş yapma kötü düşünme ben kötü birsey hissetmedim bence hersey çok güzel olacak sende öyle düşün. Kendin söylemişsin öbür çocuğumda erken doğumdan kuvozden korktum oyle de oldu. Yani neyi çok düşünüp korkarsan başına gelir iyi düşün iyi olacak inşallah bazen dua herseyi cozerŞimdi gamze gece ondan sonra su dahi içmicem.
Hatırladım canım kararsızdın hatta ikinci kez ayrıntılı için gitmeye Z Zeyzey2134 git demişti.sudem34 özele gidiyorum 5. Ayda basladım özele, normalde bıkac kez sehir hastanesıne gitmiştim orda ayrıntılıda amnıo sıvı ıcın normal yazmıs rapora. Özelde fazla dedı.
Aclık 82 cıkmış.
Gamze şimdi gece sabah uyanınca da mı çişe çıkmıycam?Aclik 78
1. Saat 106
2. Saat 79 cikmis
Gitmeden ozel bir diyet uygulamadim biliosun ne yaptiysam onu yaptm bigun once
Evet yazdigin gibi su icmek yok. Bana hemsire cise de cikmayin 2. Kan alinana kdr dedi.
Su icmek ve cis yapmak kandaki seker seviyesini dusuruyo. Seker hastalari surekli su icer ve idrara cikar bu sebeple.
Bana bisey demedi okey dedi cnku limitlerin tam ortasinda konusmadik bile. Fotoyu ekliorum anlicaksin
Eki Görüntüle 3296864
Zaten sabah iki saat yapacak bir şeyim yokCanım çok geçmiş olsun, Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Doktorlar bazen acımasızca en kötüyü söylüyorlar. Umarım her şey güzel olur. Yarın bizi haberdar et. Kötü veya genetik bir hastalık olduğunu sanmıyorum.
Cise kalkican ayol okdr da degil. sekerli suyu ictikten sonra hastanede tuvalete gitme sadeceHatırladım canım kararsızdın hatta ikinci kez ayrıntılı için gitmeye Z Zeyzey2134 git demişti.
Gamze şimdi gece sabah uyanınca da mı çişe çıkmıycam?
Zaten sabah iki saat yapacak bir şeyim yok
Yüklemeler arası iki saat nette takılırım.
Tamam balım. Zaten 9.50 de bıraktım yeme içmeyi.Cise kalkican ayol okdr da degil. sekerli suyu ictikten sonra hastanede tuvalete gitme sadece
Bende görmüştüm bu ürünü ama yorumlarda yanlış hatırlamıyorsam boyası çıktı ifadeleri vardıEki Görüntüle 3296855
Ay bu ne kadar cici bir takım site güvenilirmi bilmiyorum ama ürünler çok cici
Tamam ama sen bi sakin ol once tamam mi. Xunku senin sakin relax olman asiri onemli suan.Tamam balım. Zaten 9.50 de bıraktım yeme içmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?