2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 aclık kan 82 cıkmıs. 74-100 arası değer normal.
Ya ben bir tuhaf oldum yürüyemiyorum karnım zor tutuyorum kasıklarım dolu Ayrıntılı ultrasondan sonra bende şikayetler basladı, pazartesi randevu aldım biraz rapor alıcam bikaç gün yatayım diyorum. Ayakta az yemek hazırladım belım koptu mutfakta şimdi. Daha 3 ay var nasıl olacak.
Bu sefer sorucam tam net olcu solermsnz dıe hoca fazla deyıp gecıo. Ayrıntılı da hoca dıkkat etti sağ olsun.

Kaç haftalık doğdu?
Anladığım kadarıyla suyu filan aldırmadı hiç?
Küvöze girdi mi?

Sen zamanında mı doğmuşsun?

Şimdi gamze gece ondan sonra su dahi içmicem.
Sabah da son kanı verene kadar iki saat içmek yok.
Peki senin birinci ve ikinci saat kaç çıktı?
Doktor ne dedi birinci ve ikinci saat değerleri kaç ile kaç arası olmalıymış.
Her gün dikkat etmedim siz böyle yazınca dikkat ettim bugün öyle gergin
Su fazlalığı var mı önceki muayene ne zamandı?
Hacettepe'de mi senin doktorun?
Peki birinci ve ikinci saat kaç çıktı?

Kaç haftalık doğdu?
Anladığım kadarıyla suyu filan aldırmadı hiç?
Küvöze girdi mi?

Sen zamanında mı doğmuşsun?
Zamanında doğdu 18 Şubat'ta planlı sezeryani vardı 16 Şubat'ta suyu geldi kuzenimin kuvezde falan kalmadı cok şükür Sadece kızı kolikti bağırsak gelisimi tamamlanmamışto ama onun suyuyla ilgisi yoktu. Şu aldirmadilar
Ben de beklenen doğum tarihinden 7 gün geç doğmuşum çok şükür benim de hiçbir sıkıntım olmamış
Bizim burada çalışan. Bir abla var onunda suyu aşırı fazlaydı Perşembe günü okula gidince ona detaylı sorayim onun oğlu da çok sağlıklı şükür

sudem34 özele gidiyorum 5. Ayda basladım özele, normalde bıkac kez sehir hastanesıne gitmiştim orda ayrıntılıda amnıo sıvı ıcın normal yazmıs rapora. Özelde fazla dedı.
Aclık 82 cıkmış.

Aclik 78
1. Saat 106
2. Saat 79 cikmis
Gitmeden ozel bir diyet uygulamadim biliosun ne yaptiysam onu yaptm bigun once
Evet yazdigin gibi su icmek yok. Bana hemsire cise de cikmayin 2. Kan alinana kdr dedi.
Su icmek ve cis yapmak kandaki seker seviyesini dusuruyo. Seker hastalari surekli su icer ve idrara cikar bu sebeple.
Bana bisey demedi okey dedi cnku limitlerin tam ortasinda konusmadik bile. Fotoyu ekliorum anlicaksin

2 hafta oldu canım, doktor suyun gayet iyi demişti o zaman

Canım çok geçmiş olsun, Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Doktorlar bazen acımasızca en kötüyü söylüyorlar. Umarım her şey güzel olur. Yarın bizi haberdar et. Kötü veya genetik bir hastalık olduğunu sanmıyorum.

Gecmis olsun Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin bebeğini insallah. Telaş yapma kötü düşünme ben kötü birsey hissetmedim bence hersey çok güzel olacak sende öyle düşün. Kendin söylemişsin öbür çocuğumda erken doğumdan kuvozden korktum oyle de oldu. Yani neyi çok düşünüp korkarsan başına gelir iyi düşün iyi olacak inşallah bazen dua herseyi cozer

Hatırladım canım kararsızdın hatta ikinci kez ayrıntılı için gitmeye Z Zeyzey2134 git demişti.
Gamze şimdi gece sabah uyanınca da mı çişe çıkmıycam?
Zaten sabah iki saat yapacak bir şeyim yok
Yüklemeler arası iki saat nette takılırım.

Cise kalkican ayol okdr da degil. sekerli suyu ictikten sonra hastanede tuvalete gitme sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…