- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.401
Ben bole renkli seyler almiyorum hele 0-3 ay hic hic almamaya gayret ettim. Ama alicaksaniz organik boya kullanan markalari tercih etmek gerekiyor. Cnku %100 pamuk yazsa bile boya isin icine girince bi anlami kalmiyorEki Görüntüle 3296855
Ay bu ne kadar cici bir takım site güvenilirmi bilmiyorum ama ürünler çok cici
Ben bole renkli seyler almiyorum hele 0-3 ay hic hic almamaya gayret ettim. Ama alicaksaniz organik boya kullanan markalari tercih etmek gerekiyor. Cnku %100 pamuk yazsa bile boya isin icine girince bi anlami kalmiyor
Yakin arkadasim tekstilci organik olayinin nasil oldugunu hangi o anlatti. Yabancı markalara kumas yaparlarken y disindan gelip harcadiklari suya kdr inceliyorlarmis. Ornek veriym marks and spencer da organik diyosa mesela ab regulasyonu yuzunden ipliginden boyasına hersey cidden organik oluyomus ama bilmedigin bisey alicagin zmn renksiz almak daha az riskmis
Kız benim çokta renkli şeyler aldığım yok erkek diye ya beyaz ya mavi ya da kahve genelde de bilindik yerlerden. Takımada bakmadım tipi çok minnoş diye attımBende görmüştüm bu ürünü ama yorumlarda yanlış hatırlamıyorsam boyası çıktı ifadeleri vardı
Ben aldim bundan canimKızlar bundan alan var mı? Almalı mıyız?
Ben aldımm çünkü bayılıyorum boyle pofuduk peluş ürünlereKızlar bundan alan var mı? Almalı mıyız?
Ses yalıtım var karınımızda duymuyoruz o yüzdenGece gece aklıma bir şey geldi bu bebekler doğar doğmaz ağlıyorlar ya sesli anne karnında da acaba sesli ağlıyorlar mıdır
Ses cikarmamiz icin ses tellerinin hava ile titremesi gerekiyor. Suan bebek solunum yapmadigi icin hava ile ses de cikartmiyorlarGece gece aklıma bir şey geldi bu bebekler doğar doğmaz ağlıyorlar ya sesli anne karnında da acaba sesli ağlıyorlar mıdır
Hay yaşa bilimsel açıklamayı sen yaptınSes cikarmamiz icin ses tellerinin hava ile titremesi gerekiyor. Suan bebek solunum yapmadigi icin hava ile ses de cikartmiyorlar
Trendyol nazarkidss, incir bebe, Mai perla, leyna butik, bibeybi, wianna baby. Bombinoo bebe ben bu satıcılardan aldım mallarını beğendimKızlarrr internet üzerinden kıyafet aldınız mı trendyol hepsiburada vs buralardan aldıysanız tercih ettiğiniz satıcılar markalar ne oldu??
Ses yalıtım var karınımızda duymuyoruz o yüzdenkız sesleri oksijenle açılıyor ya en azından ben öyle biliyorum
Ses cikarmamiz icin ses tellerinin hava ile titremesi gerekiyor. Suan bebek solunum yapmadigi icin hava ile ses de cikartmiyorlar
dolaptan owli yada bu markayı düşünüyorum bende. ( Tahminen birkaç ay giyip köşeye kaldıracağım için kış sürecini bana geçirsin yeterliKızlar bundan alan var mı? Almalı mıyız?
neler aldın toplu foto paylaşsanaTrendyol nazarkidss, incir bebe, Mai perla, leyna butik, bibeybi, wianna baby. Bombinoo bebe ben bu satıcılardan aldım mallarını beğendim
Benim dana ağlamadı doğunca da.Gece gece aklıma bir şey geldi bu bebekler doğar doğmaz ağlıyorlar ya sesli anne karnında da acaba sesli ağlıyorlar mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?