2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bundan alan var mı? Almalı mıyız?

Eklentiler

• Screenshot_20230906_000413_com.instagram.android.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 91
Eki Görüntüle 3296855
Ay bu ne kadar cici bir takım site güvenilirmi bilmiyorum ama ürünler çok cici
Ben bole renkli seyler almiyorum hele 0-3 ay hic hic almamaya gayret ettim. Ama alicaksaniz organik boya kullanan markalari tercih etmek gerekiyor. Cnku %100 pamuk yazsa bile boya isin icine girince bi anlami kalmiyor
Yakin arkadasim tekstilci organik olayinin nasil oldugunu hangi o anlatti. Yabancı markalara kumas yaparlarken y disindan gelip harcadiklari suya kdr inceliyorlarmis. Ornek veriym marks and spencer da organik diyosa mesela ab regulasyonu yuzunden ipliginden boyasına hersey cidden organik oluyomus ama bilmedigin bisey alicagin zmn renksiz almak daha az riskmis

Bende görmüştüm bu ürünü ama yorumlarda yanlış hatırlamıyorsam boyası çıktı ifadeleri vardı
Kız benim çokta renkli şeyler aldığım yok erkek diye ya beyaz ya mavi ya da kahve genelde de bilindik yerlerden. Takımada bakmadım tipi çok minnoş diye attım

SON 100

Kızlar son bu geri sayım aralığın 15inde bitiyor. Bazılarımız daha erken, bazılarımız daha geç doğuracak. Ortası olsun diye bugünden başlıyoruz. Ben unutursam siz devam edin. İnşallah hepimiz vakitlice hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız son 100 günümüzün çok güzel geçmesi dileğiyleee

Bunu goren duyan arastiran oldu mu? İse yarayan bisey miymis?

Gece gece aklıma bir şey geldi bu bebekler doğar doğmaz ağlıyorlar ya sesli anne karnında da acaba sesli ağlıyorlar mıdır
Ses yalıtım var karınımızda duymuyoruz o yüzden kız sesleri oksijenle açılıyor ya en azından ben öyle biliyorum

sudem34 sudemcim canım benim çok üzüldüm gerçekten aynı hisleri tekrar yaşıyor olman kritik şekilde geçiriyor olmana gerçekten üzüldüm... Sanırım buda senin sınavın sabır sınavın yavrum isyansız tevekkülle Allaha sığınarak çokça da elinden geleni yaparak tamamlayacağın bir yol... Ben korktuğun gibi olacağını hissetmiyorum .. Öteki doğumunla bir tutma en başta o dönemin bilinçsizliği ve talipsizliği ile şuanki izlediğin yol bir değil en başta bunu çıkarma aklından...
Allahın izniyle sen zamanında sağlıklı bir doğum yapacaksın, ve o zaman diyeceksin ki strese girerek ben kendime zarar vermişim.. Bunu lütfen yapma kendine, kendini devamlı olumlu tekinlerle doldur... Bazı şeyleri sadece beynimize bile işleyerek düzeltebiliriz bunu biliyor olmalısın
İzlediğin yol doğru olmasaydı belki 85 değil 105 olacaktı değerler neden böyle düşünmüyorsun kuzum?
Gönlünü ferah tut fetal dna yada gerek yok sen demiştin demeni dört gözle bekliyorum
Allahım yar ve yardımcın olsun, kendini sadece ona yasla endişelere değil

Gece gece aklıma bir şey geldi bu bebekler doğar doğmaz ağlıyorlar ya sesli anne karnında da acaba sesli ağlıyorlar mıdır
Ses cikarmamiz icin ses tellerinin hava ile titremesi gerekiyor. Suan bebek solunum yapmadigi icin hava ile ses de cikartmiyorlar

Kızlarrr internet üzerinden kıyafet aldınız mı trendyol hepsiburada vs buralardan aldıysanız tercih ettiğiniz satıcılar markalar ne oldu??
Trendyol nazarkidss, incir bebe, Mai perla, leyna butik, bibeybi, wianna baby. Bombinoo bebe ben bu satıcılardan aldım mallarını beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…