- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.421
Popusuna vuruyorlar ya filmler de gercekte vurmuyorlar miBenim dana ağlamadı doğunca da.
Ben de ilk ağlamasını duyucam diye o kadar epidural olduydum
Güzel sonuçların olsun inşallah bize de haber berGünaydın kızlar
75 gram glikozu içtim.
9.11 ve 10.11 de 60 . Ve 120.dakika kanlarını vericem.
Açlık 92 çıktı.
Hıçkırık emme esneme gülme hareketleri var ama ağlama var mı bilmiyorum, bence alamıyorlar, e Bi zahmet orda da ağlamasınlar sebebi neydi ki derler insanaDuymuyoruz ama aglayabiliyorlar mı
Birazdan paylaşayım dolap olmadığı için şuan dağınıkneler aldın toplu foto paylaşsana
Esra Erol izlemiştimHıçkırık emme esneme gülme hareketleri var ama ağlama var mı bilmiyorum, bence alamıyorlar, e Bi zahmet orda da ağlamasınlar sebebi neydi ki derler insana
Ben aldim bundan canim
Ben aldımm çünkü bayılıyorum boyle pofuduk peluş ürünlere
dolaptan owli yada bu markayı düşünüyorum bende. ( Tahminen birkaç ay giyip köşeye kaldıracağım için kış sürecini bana geçirsin yeterli
Sohrab alırsan hemen arkadandayım bende alırım
Bilmem normal doğumda yuttuğu suyu çıkarsın diye mi o ters çevirip vurma filan. Benim sezeryandı ya direk çıkardı ben niye ağlamıyor diye panikledim normalde yanıma verceklerdi direk çocuk doktoru ilk bakımını temizliğini yaptı yukarı çıkardılarPopusuna vuruyorlar ya filmler de gercekte vurmuyorlar mi
Hayırlısı valla çıksa mı daha iyi çıkmasa mı bende artık bilmiyorumGüzel sonuçların olsun inşallah bize de haber ber
Benimki de oyle..bebegi cikardilar ses bekliyorum. Cok korkmustum bebege bi sey mi oldu diye. Ciktiktan biraz sonra agladi hemen degilBenim dana ağlamadı doğunca da.
Ben de ilk ağlamasını duyucam diye o kadar epidural olduydum
neler aldın toplu foto paylaşsana
evde pelus seyler sıkar bence bebegi terletir. Bunu giydirirsin disarda, icine bir takim kiyafetleKızlar bunu evde uyurken gıydırecegız deıl mı? Bunun fıyatı da uygunmus
Ben dısarda gıymesı ıcın şundan aldım.
Zıbın uzatma için olanı diyorsan aldığım zıbınların çoğu 2 çıt çıt olduğu icin ben 2li aldımKızlar alt açma uzatma aparatı denen bir meret çıkmış bizim zamanımızda yoktu.
Onu ikili çıtçıtlı mı alıcaz üçlü çıtçıtlı mı?
Alt açma mı yazmışımZıbın uzatma için olanı diyorsan aldığım zıbınların çoğu 2 çıt çıt olduğu icin ben 2li aldım
Alt açmada çıt çıt olan görmedim
Bende 2li alayım diye düşünüyorumAlt açma mı yazmışım
Beynim ve klavye aynı şeyi söylemiyor işte
O zaman almayım mı bundan, dısarda gıyecegı varevde pelus seyler sıkar bence bebegi terletir. Bunu giydirirsin disarda, icine bir takim kiyafetle
Senin çıtçıtlara bakınca dikkatimi çekti hepsi ikili fotolarda.Bende 2li alayım diye düşünüyorum
Ben bunu da disarida kullanmak icin aldim canim. Dedigim gibi evde rahatsiz eder. Bizim ev cok sicak oluyorO zaman almayım mı bundan, dısarda gıyecegı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?