2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Senin çıtçıtlara bakınca dikkatimi çekti hepsi ikili fotolarda.
Güle güle kullanın bu arada.

Kullanan var mı aceba hiç kullanan görmedim.
Bir ile yarıyordur elbet.
Bende alıcam çıt çıt uzatma zımbırtısından ama daha çok kıyafet işine girişmedim.
Üst baş aldıktan sonra alırım diye düşünüyorum

Benimki de oyle..bebegi cikardilar ses bekliyorum. Cok korkmustum bebege bi sey mi oldu diye. Ciktiktan biraz sonra agladi hemen degil
benim kızımda ağlamamıştı ya ama gözleri açık bakınıyordu etrafına o yüzden panik olmadım ben. epidural sezeryan oldum bende getirip yağıma değdirdiler bi sonra götürdüler

Bende alıcam çıt çıt uzatma zımbırtısından ama daha çok kıyafet işine girişmedim.
Üst baş aldıktan sonra alırım diye düşünüyorum
Bende üst başa girmedim henüz az çok doğum zamanı belli olunca sipariş veririm diye düşündüm.

Bir tane organik aldım.
Hastane çıkışı 5 lı mı 8 lı ne o kadar.
En uygun trend yoldaydı galiba biraz 7 günde filan geldi ama.

* Mustela
*Sebamed
*Dalin
*Uni Baby
*Nivea Baby
*Siveno
*Johnson's Baby
Pek çok marka var hangisine yönelmeliyim emin olamadım mustela ile sebamed arasındayım ama
Ben geçen sene Johnson’s almıştım bir tane büyük ben kendime de kullanıyorum, mustela tavsiye ediyor çoğu kişi ama bu markaların da içeriği temiz değil diyorlar. Fazla pahalı ya da kaçmak istemiyorum açıkçası çünkü bezdir bilmem nedir zorlayacak illa ki maddi konuda

benim kızımda ağlamamıştı ya ama gözleri açık bakınıyordu etrafına o yüzden panik olmadım ben. epidural sezeryan oldum bende getirip yağıma değdirdiler bi sonra götürdüler
Yaa epidural sezaryen benimki de ama gostermediler dogumda bana ben bebegimi gorurum diye epidural olmustum. Herkesten sonra ben gordum

beğendin mi kumaş kalitesini ?
kaç ay olarak tercih ettin ?
0-4 ay olanini aldim. Icinin pelus degil de pamuklu kumastan yapilmis olmasi guzel. Ama asiri yumusak bir tulum degil. Fiyat performans urunu. Ben begendim kullanisli olacagini dusunuyorum

Konunun üzerinden geçmiş ama tecrübeli anne olarak yazmak istedim.
Kızımı kucağıma aldım evet doğurdum ama kaygılarım başladı.
Yetebilecek miyim? Hayatım hep birine böyle endeksli mi olacak?
Ben hep uykusuz mu olacam?
Liste uzar gider.
Sonra zaman geçirmeye başladık.
Annelik o kadar güzel ki aaaa ben yapıyorum. Evet başardım oluyor.
Sanki biri size format atıyor.
Herşeyi yapıyorsunuz.
Anneliğin zor yanı biz değiliz. Çevremiz.
Baba anneye yardımcı olmak için değil de gerçekten baba olmak için baba oluyorsa, gece bebek ağlıyor ben salonda yatayım zihniyeti yoksa, ben çalışıyorum gece kalkamam bahaneleri yoksa, baba çok duyarlı diye anne aşırı ona yüklenmiyorsa,
Çocuğu ben oyalarım Hadi sen bir iki saat uyu diyen biri varsa,(herhangi bir büyüğümüz, komşumuz, arkadaşımız), sen karnını doyur bebekle ben ilgilenirim diyen düşünceli birileri varsa etrafınızda bir bakıyorsunuz hersey çok daha güzel oluyor.
Karı koca ilişkinize Hiçbirsey olmuyor.
Aksine daha da güçleniyor birbirine.
Ama bebeğim de bebeğim yaklaşımın da olup eşini evin içinde yok sayarak değil. Bunu hem anne hem baba için söylüyorum.
Eski rutinleri azda olsa yapmaya devam ederek olmalı birseyler.
Hep bebekle geçen zaman, hemde baş başa geçen zamanlar devam etmeli.
Yani bebek sahibi olmak zor olan değil bunu zorlaştıran, bahaneleştiren bizleriz.
Biz istersek bunu da güzelleştiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…