- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.441
Sen diyince farkettimSenin çıtçıtlara bakınca dikkatimi çekti hepsi ikili fotolarda.
Güle güle kullanın bu arada.
Kullanan var mı aceba hiç kullanan görmedim.
Bir ile yarıyordur elbet.
Tesekkur edıyorum, o zaman almıyımBen bunu da disarida kullanmak icin aldim canim. Dedigim gibi evde rahatsiz eder. Bizim ev cok sicak oluyor
sen hangi markanın ürünü aldın canım dış peluş kundak için?Ben bunu da disarida kullanmak icin aldim canim. Dedigim gibi evde rahatsiz eder. Bizim ev cok sicak oluyor
Bende alıcam çıt çıt uzatma zımbırtısından ama daha çok kıyafet işine girişmedim.Senin çıtçıtlara bakınca dikkatimi çekti hepsi ikili fotolarda.
Güle güle kullanın bu arada.
Kullanan var mı aceba hiç kullanan görmedim.
Bir ile yarıyordur elbet.
Bunu aldim canim ben de.sen hangi markanın ürünü aldın canım dış peluş kundak için?
beğendin mi kumaş kalitesini ?Bunu aldim canim ben de.
benim kızımda ağlamamıştı ya ama gözleri açık bakınıyordu etrafına o yüzden panik olmadım ben. epidural sezeryan oldum bende getirip yağıma değdirdiler bi sonra götürdülerBenimki de oyle..bebegi cikardilar ses bekliyorum. Cok korkmustum bebege bi sey mi oldu diye. Ciktiktan biraz sonra agladi hemen degil
Bende üst başa girmedim henüz az çok doğum zamanı belli olunca sipariş veririm diye düşündüm.Bende alıcam çıt çıt uzatma zımbırtısından ama daha çok kıyafet işine girişmedim.
Üst baş aldıktan sonra alırım diye düşünüyorum
* MustelaKızlar bebek şampuanı hangi markayı düşünüyorsunuz ?
Ben geçen sene Johnson’s almıştım bir tane büyük ben kendime de kullanıyorum, mustela tavsiye ediyor çoğu kişi ama bu markaların da içeriği temiz değil diyorlar. Fazla pahalı ya da kaçmak istemiyorum açıkçası çünkü bezdir bilmem nedir zorlayacak illa ki maddi konuda* Mustela
*Sebamed
*Dalin
*Uni Baby
*Nivea Baby
*Siveno
*Johnson's Baby
Pek çok marka var hangisine yönelmeliyim emin olamadım mustela ile sebamed arasındayım ama
Yaa epidural sezaryen benimki de ama gostermediler dogumda banabenim kızımda ağlamamıştı ya ama gözleri açık bakınıyordu etrafına o yüzden panik olmadım ben. epidural sezeryan oldum bende getirip yağıma değdirdiler bi sonra götürdüler
Bu yazdiklarindan sadece siveno temiz icerikli canim* Mustela
*Sebamed
*Dalin
*Uni Baby
*Nivea Baby
*Siveno
*Johnson's Baby
Pek çok marka var hangisine yönelmeliyim emin olamadım mustela ile sebamed arasındayım ama
0-4 ay olanini aldim. Icinin pelus degil de pamuklu kumastan yapilmis olmasi guzel. Ama asiri yumusak bir tulum degil. Fiyat performans urunu. Ben begendim kullanisli olacagini dusunuyorumbeğendin mi kumaş kalitesini ?
kaç ay olarak tercih ettin ?
Mustela sebamed falan temiz içerik değil. Siveno güzel* Mustela
*Sebamed
*Dalin
*Uni Baby
*Nivea Baby
*Siveno
*Johnson's Baby
Ayyy bak genetik falan değil insülin kullanıp durum kontrol altına alınırKızlar şekerim 202 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?