- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.461
Şekerin nasıl çıktıBilmem normal doğumda yuttuğu suyu çıkarsın diye mi o ters çevirip vurma filan. Benim sezeryandı ya direk çıkardı ben niye ağlamıyor diye panikledim normalde yanıma verceklerdi direk çocuk doktoru ilk bakımını temizliğini yaptı yukarı çıkardılar
Hayırlısı valla çıksa mı daha iyi çıkmasa mı bende artık bilmiyorum
Az kalsın sebebini anlamak için çıksa mı diyor insan
En iyisini Allah bilir ne diyim
Ben incia aldımKızlar bebek şampuanı hangi markayı düşünüyorsunuz ?
Bide internette daha pahalı ebebekten fiyat bak öyle al. Ben minoris aldım hem şampuan hem çamaşır deterjanı. Siveno da almayı düşündüm ama internette hepsinin fiyatı daha fazlaydı ebebekte çok daha uygundu. Siveno civilde de var hattaKızlar bebek şampuanı hangi markayı düşünüyorsunuz ?
İçi pamuklu astar olduğu için evde misafirlikte arabada her yere uygun benceKızlar bunu evde uyurken gıydırecegız deıl mı? Bunun fıyatı da uygunmus
Ben dısarda gıymesı ıcın şundan aldım.
Canım sen açlık 92 çıktı diyince şeker çıkacağını düşünmüştüm aslında yanlış bilmiyorsan açlıkta sınır 90 dı. Valla ne yalan söylim şeker çıkmayıp kafanda bir ton soru işareti olacağına şeker çıkmasına baya sevindimKızlar şekerim 202 çıktı
Şaka gibi sevindim bir de. Sebebi belli oldu diye
Bakalım doktor ne diyecek dahiliye mahiliye insülin ne çıkacak
Benimde karnım sert 3 4 gündür. Doktora gittim bebek gayet iyi dedi ultrasonda kasılma görmedi. Rahim ağzında da bir sıkıntı yokmuş. Magnezyum ve calsiyum takviyesi verdi, bi süre progestan kullan dedi şuan kullanıyorum. Bebek hareketlerinde bir sıkıntı yok ağrım da yok çok şükür ama neden oluyor nasıl geçecek anlamadım bende.Bende yokluyorum sürekli, benim de sert
eşimde girdi canım hatta doğuma. çıkınca da tembihledim ben odaya girmeden bebeği odaya getirmeyin diye. onu bi odada yüzüstü yatırmışlar yuttuğu sıvı varsa çıksın diye ben odaya gelince bebeği de getirip kucağıma verdiler ilkleri kimseye bırakmadım yaniYaa epidural sezaryen benimki de ama gostermediler dogumda banaben bebegimi gorurum diye epidural olmustum. Herkesten sonra ben gordum
Minoris aldımKızlar bebek şampuanı hangi markayı düşünüyorsunuz ?
Hastaneden cıkarken battanıye kullanılır aynen. Ben 6-9aylık aldım, bız ankaradayız hazırana kadar soguk oluyor burası, ıcınde de kıyafet olacak sıkmasın dıye oyle aldım, bı de kılolu bı bebk olursa dıye dusundum, kucukten zıyade buyuk daha mantıklı geldıİçi pamuklu astar olduğu için evde misafirlikte arabada her yere uygun bence
ben de onun H&M’deki versiyonunu aldım. 2-4 ay aldım kışın küçülmeden giyebilsin diye ama hastaneden çıkarken de kullanabilir miyim çok mu büyük gelir o günlerde diye düşünüyorum acaba 1-2 ay için de alsam mı diye kararsızım ilk gunler battaniye de kullanılabilir gerçi
Yüksek 202Şekerin nasıl çıktı
Eşimde senin gibi düşündü evde 82 filan çıkıyordu sınır 95 olsa da.Canım sen açlık 92 çıktı diyince şeker çıkacağını düşünmüştüm aslında yanlış bilmiyorsan açlıkta sınır 90 dı. Valla ne yalan söylim şeker çıkmayıp kafanda bir ton soru işareti olacağına şeker çıkmasına baya sevindimen azından tedavisi var önlemle çok rahat zamanında doğumunu yaparsın
Sağol canım niyet ettim hayırlısıyla zamanında doğurmaya inşallahAyyy bak genetik falan değil insülin kullanıp durum kontrol altına alınırgüzel düşünüyoruz kötü düşünmüyoruz bundan sonra inşallah yoluna girecek
Gözün aydın canımm, içinin rahatlamasına sevındımYüksek 202
Eşimde senin gibi düşündü evde 82 filan çıkıyordu sınır 95 olsa da.
Aynen valla sevindim şaka gibi.
Doktorla perinatologla da görüştüm.Valla onlar da sevindi sebebi belli oldu diye. Genetik hastalık vs insan korkuyor.
Perinatalog 3 haftaya düzelir Allah'ın izniyle dedi. Diyet yetmiyor demekki insilin gerekli dedi.
Doktorum da seni endokrinoloji ile görüştür cem dedi. Dedim ne istersen yap hocam
Şekerim çıktığına insülin alacağıma bile sevindim valla. Karnım öyle sert idi ki kaç gündür.
sorunun ne olduğu kesinleşti en azından valla bende sevindim senin adına ne yalan söyleyeyim. şeker sonuçta sadece gebelikte olan bir sorun onunda kaldı şurda max 3 ayı. onunda ilacı var kontrol altına alınır sen zaten bilinçli bir insansın diyetine de uyarsın hiç bir sorun olmaz inşallah.Yüksek 202
Eşimde senin gibi düşündü evde 82 filan çıkıyordu sınır 95 olsa da.
Aynen valla sevindim şaka gibi.
Doktorla perinatologla da görüştüm.Valla onlar da sevindi sebebi belli oldu diye. Genetik hastalık vs insan korkuyor.
Perinatalog 3 haftaya düzelir Allah'ın izniyle dedi. Diyet yetmiyor demekki insilin gerekli dedi.
Doktorum da seni endokrinoloji ile görüştür cem dedi. Dedim ne istersen yap hocam
Şekerim çıktığına insülin alacağıma bile sevindim valla. Karnım öyle sert idi ki kaç gündür.
Canım ben mesela bi gün çok fazla kusmuştum artık acile attım kendimi. acilde şekerede bakılmıştı 94 çıkmıştı ama doktorum buna anlam yüklememi o günki vücut rahatsızlığı kusmamın felanda sonucu değiştireceğini söylemişti. Çok şükür sende su felanda normal boşuna panik yapma. Sudemde durum farklıydı onda ciddi belirtiler vardı o yüzden ben onun çıkan 92 değerinin direk gebelik şekeri olduğunu düşündümGözün aydın canımm, içinin rahatlamasına sevındım
Benı de korku saldı sımdı 13.haftada serklaj olurken aclık sekerım 92 cıkmıstı, yukleme 22 eylulde olcak, bakalım kac cıkıcak bu sefer
Detaylıda suyu normal demıstı, bebek de tam günündeydı
0-4 ay olanından aldım gittiİçi pamuklu astar olduğu için evde misafirlikte arabada her yere uygun bence
ben de onun H&M’deki versiyonunu aldım. 2-4 ay aldım kışın küçülmeden giyebilsin diye ama hastaneden çıkarken de kullanabilir miyim çok mu büyük gelir o günlerde diye düşünüyorum acaba 1-2 ay için de alsam mı diye kararsızım ilk gunler battaniye de kullanılabilir gerçi
İnsallah canım, valla düşünmeden edemiyor ınsan, detaylıda bizzat kendım sordum doktor daha demeden suyu nasıl diye.. Insallah yuklemeyı de sorunsuzca atlatırımCanım ben mesela bi gün çok fazla kusmuştum artık acile attım kendimi. acilde şekerede bakılmıştı 94 çıkmıştı ama doktorum buna anlam yüklememi o günki vücut rahatsızlığı kusmamın felanda sonucu değiştireceğini söylemişti. Çok şükür sende su felanda normal boşuna panik yapma. Sudemde durum farklıydı onda ciddi belirtiler vardı o yüzden ben onun çıkan 92 değerinin direk gebelik şekeri olduğunu düşündüm
Sebamed i doktorlar öneriyor diye biliyorum ne sıkıntısı var?Mustela sebamed falan temiz içerik değil. Siveno güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?