2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şekerin nasıl çıktı

Kızlar bebek şampuanı hangi markayı düşünüyorsunuz ?
Bide internette daha pahalı ebebekten fiyat bak öyle al. Ben minoris aldım hem şampuan hem çamaşır deterjanı. Siveno da almayı düşündüm ama internette hepsinin fiyatı daha fazlaydı ebebekte çok daha uygundu. Siveno civilde de var hatta

Kızlar bunu evde uyurken gıydırecegız deıl mı? Bunun fıyatı da uygunmus
Ben dısarda gıymesı ıcın şundan aldım.
İçi pamuklu astar olduğu için evde misafirlikte arabada her yere uygun bence

ben de onun H&M’deki versiyonunu aldım. 2-4 ay aldım kışın küçülmeden giyebilsin diye ama hastaneden çıkarken de kullanabilir miyim çok mu büyük gelir o günlerde diye düşünüyorum acaba 1-2 ay için de alsam mı diye kararsızım ilk gunler battaniye de kullanılabilir gerçi

Kızlar şekerim 202 çıktı
Şaka gibi sevindim bir de. Sebebi belli oldu diye
Bakalım doktor ne diyecek dahiliye mahiliye insülin ne çıkacak
Canım sen açlık 92 çıktı diyince şeker çıkacağını düşünmüştüm aslında yanlış bilmiyorsan açlıkta sınır 90 dı. Valla ne yalan söylim şeker çıkmayıp kafanda bir ton soru işareti olacağına şeker çıkmasına baya sevindim en azından tedavisi var önlemle çok rahat zamanında doğumunu yaparsın

Bende yokluyorum sürekli, benim de sert
Benimde karnım sert 3 4 gündür. Doktora gittim bebek gayet iyi dedi ultrasonda kasılma görmedi. Rahim ağzında da bir sıkıntı yokmuş. Magnezyum ve calsiyum takviyesi verdi, bi süre progestan kullan dedi şuan kullanıyorum. Bebek hareketlerinde bir sıkıntı yok ağrım da yok çok şükür ama neden oluyor nasıl geçecek anlamadım bende.

Bebeğin bazı pozisyonlarında sizin de karın boşluğunuza kramp giriyor muu hani sanki sıkışıyo gaz yapıyo gibi bi his ama gaz değil anlatabildim mi bazı anlar kramp giriyo kalakalıyorum oyle sonra sola yatınca pozisyonu değişiyo geçiyo neyse ki

Yaa epidural sezaryen benimki de ama gostermediler dogumda bana ben bebegimi gorurum diye epidural olmustum. Herkesten sonra ben gordum
eşimde girdi canım hatta doğuma. çıkınca da tembihledim ben odaya girmeden bebeği odaya getirmeyin diye. onu bi odada yüzüstü yatırmışlar yuttuğu sıvı varsa çıksın diye ben odaya gelince bebeği de getirip kucağıma verdiler ilkleri kimseye bırakmadım yani

Hastaneden cıkarken battanıye kullanılır aynen. Ben 6-9aylık aldım, bız ankaradayız hazırana kadar soguk oluyor burası, ıcınde de kıyafet olacak sıkmasın dıye oyle aldım, bı de kılolu bı bebk olursa dıye dusundum, kucukten zıyade buyuk daha mantıklı geldı
O zaman sız dun gonderdıgımden de aldınız, kararsız kaldım suan 2 - 4 aylık da ondan da mı alsam ılk baslarda benımkı fazla buyuk gelebılır

Şekerin nasıl çıktı
Yüksek 202
Eşimde senin gibi düşündü evde 82 filan çıkıyordu sınır 95 olsa da.
Aynen valla sevindim şaka gibi.

Doktorla perinatologla da görüştüm.Valla onlar da sevindi sebebi belli oldu diye. Genetik hastalık vs insan korkuyor.

Perinatalog 3 haftaya düzelir Allah'ın izniyle dedi. Diyet yetmiyor demekki insilin gerekli dedi.

Doktorum da seni endokrinoloji ile görüştür cem dedi. Dedim ne istersen yap hocam

Şekerim çıktığına insülin alacağıma bile sevindim valla. Karnım öyle sert idi ki kaç gündür.

Ayyy bak genetik falan değil insülin kullanıp durum kontrol altına alınır güzel düşünüyoruz kötü düşünmüyoruz bundan sonra inşallah yoluna girecek
Sağol canım niyet ettim hayırlısıyla zamanında doğurmaya inşallah

Gözün aydın canımm, içinin rahatlamasına sevındım
Benı de korku saldı sımdı 13.haftada serklaj olurken aclık sekerım 92 cıkmıstı, yukleme 22 eylulde olcak, bakalım kac cıkıcak bu sefer
Detaylıda suyu normal demıstı, bebek de tam günündeydı

sorunun ne olduğu kesinleşti en azından valla bende sevindim senin adına ne yalan söyleyeyim. şeker sonuçta sadece gebelikte olan bir sorun onunda kaldı şurda max 3 ayı. onunda ilacı var kontrol altına alınır sen zaten bilinçli bir insansın diyetine de uyarsın hiç bir sorun olmaz inşallah.

Canım ben mesela bi gün çok fazla kusmuştum artık acile attım kendimi. acilde şekerede bakılmıştı 94 çıkmıştı ama doktorum buna anlam yüklememi o günki vücut rahatsızlığı kusmamın felanda sonucu değiştireceğini söylemişti. Çok şükür sende su felanda normal boşuna panik yapma. Sudemde durum farklıydı onda ciddi belirtiler vardı o yüzden ben onun çıkan 92 değerinin direk gebelik şekeri olduğunu düşündüm

0-4 ay olanından aldım gitti
K Kaskade

Kızlar ya ben dün ilk doz tetanoz aşımı oldum kolum ağrıyor ama beni çok rahatsız etmiyor şuanlık. Hemşire duş almayın dedi ama 24 saati geçti artık duş alsam sorun olurmu?

İnsallah canım, valla düşünmeden edemiyor ınsan, detaylıda bizzat kendım sordum doktor daha demeden suyu nasıl diye.. Insallah yuklemeyı de sorunsuzca atlatırım detaylıdan cok korkuyordum cok şükür o gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…