- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.481
Benim ilk bebek olduğu için en çok beden konusunda takılıyorum bi şey alırkenHastaneden cıkarken battanıye kullanılır aynen. Ben 6-9aylık aldım, bız ankaradayız hazırana kadar soguk oluyor burası, ıcınde de kıyafet olacak sıkmasın dıye oyle aldım, bı de kılolu bı bebk olursa dıye dusundum, kucukten zıyade buyuk daha mantıklı geldı
O zaman sız dun gonderdıgımden de aldınız, kararsız kaldım suan 2 - 4 aylık da ondan da mı alsam ılk baslarda benımkı fazla buyuk gelebılır
Bebiş nasıl boyu kilosuSağol canım niyet ettim hayırlısıyla zamanında doğurmaya inşallah
bebeğim kullanabilirsin temiz içerik değildi diye hatırlıyorum. Yoksa etkili şampuanlardan eğer geçiremediğim bir konak problemi yaşarsam bende kullancamSebamed i doktorlar öneriyor diye biliyorum ne sıkıntısı var?
Sebamed incelemesiSebamed i doktorlar öneriyor diye biliyorum ne sıkıntısı var?
Doktor bana suda eriyen Efermag verdi magnezyum için midem bulandı içemedim. Hap şeklinde olan magositi yazdırdım doktorumaMagnezyum göz ardı edıodum ama bu gece bacak kramp acısına uyandım bıkac defa oldu daha önce umursamadım doktor suya katıp içilen Magnorm vermişti ona basladım düzenli şekilde kullanıcam.
Belkı karın sertliğini de hafifletir.
sudem34 inşallah az kaldı bu süreç geçicek. Bana sebep de bulunamadı pazartesi kontrole gidicem bakalım.
Neden canım göremiyorsun?Bir çok kişi de mide bulantısı ve idrar yolu enfeksiyonu varmış çok şükür bende yok fakat bebeğin hareketleri azaldı 3 gündür sakin bende doktora gitmeyi planlıyorum fakat eşimin işi dolayısıyla bu ay oğlumu göremiycem
Aynısı başıma geldi tatlım Hiçbirsey olmuyor merak etme bacağını kaldırıp karnıma koydu sert oldu. Kendisi panikle uyandı.Kızlar gece eşim dönerken eli yukarıdan göbeğime çarptı uyandım minik hareket ediyor birşey olmuş mudur
Losyonunu da aldın mı
Ben de haftaya salı günü gidicem. Doktor su bile içmeden geliceksin kan vermeye dedi. İçeceği içince baş dönmesi mide bulantısı falan oldu mu sende? Fenalaşmaktan korkuyorumKızlar bebeğim çok şükür iyi 960gr 34cm boyu olmuş. Bir önceki kontrolde 2 gün gerideydi şimdi 5 gün ileride. Demekki bu da normal. Bu arada benim yaptırdığım şey şeker taramasıymış. Eğer problem çıkarsa şeker yüklemesi yaptıracakmışım. Tok şekilde glikozlu bi içecek içtim 50lik 1 saat sonra kan vercem. Sonuca doktor bakacak ona göre haber verecek. Şimdilik böyle durumlar
Seninki şeker yüklemesi muhtemelen. Ya çok güzel bişi diyemem midem biraz bulandı ayrı üstüne bide midem yanıyo maalesefBen de haftaya salı günü gidicem. Doktor su bile içmeden geliceksin kan vermeye dedi. İçeceği içince baş dönmesi mide bulantısı falan oldu mu sende? Fenalaşmaktan korkuyorum
Oğluma hamileyim Kontrolle gitmemiz gerek fakat eşim işini bırakıp gidemiyor gidemiycem gelecek ay anca giderim birde ev boyatıcam halıları yıkamaya vericem doğumdan önce yapım diyorum ayın 15 de annem gelicek sağolsun öyle canımNeden canım göremiyorsun?
Su içmeden gittim ac karna kan, sonra ıcecek (50lik) sonra 1.saatınde kan verip sonucu sistemden baktık.Ben de haftaya salı günü gidicem. Doktor su bile içmeden geliceksin kan vermeye dedi. İçeceği içince baş dönmesi mide bulantısı falan oldu mu sende? Fenalaşmaktan korkuyorum
Kızlar bebek şampuanı hangi markayı düşünüyorsunuz ?
Yazdiklarinin icinde bir tek siveno* Mustela
*Sebamed
*Dalin
*Uni Baby
*Nivea Baby
*Siveno
*Johnson's Baby
Pek çok marka var hangisine yönelmeliyim emin olamadım mustela ile sebamed arasındayım ama
Hayır bence çok iyi. Hamile kaldığın kilo baz alınır canım. Düştüğün kiloları dikkate alma. 5.6 almışsın görünüyor çok ideal ölçülü, 58 kiloyken ölçmeye başladıysa ondan öyle demiştir. Keşke 25.haftada ben de böyle bu kadar almış olsam ki ben şimdiden 6 kilo aldımBiraz hızlı kilo almışsın dedi doktor bana ama o zayıfladığım zamanlar ölçmüştü ilk başta. 62 kiloydum, 60a sonrada 58e düştüm. İyi beslen artık bebek senden beslenecek dedi. 62ye çıktım. Şimdi 25. Haftada 67.6 çıktım. Çok mu sizce? Bebekte 800 gram olmuş
İyi olmanıza sevindimKızlar bebeğim çok şükür iyi 960gr 34cm boyu olmuş. Bir önceki kontrolde 2 gün gerideydi şimdi 5 gün ileride. Demekki bu da normal. Bu arada benim yaptırdığım şey şeker taramasıymış. Eğer problem çıkarsa şeker yüklemesi yaptıracakmışım. Tok şekilde glikozlu bi içecek içtim 50lik 1 saat sonra kan vercem. Sonuca doktor bakacak ona göre haber verecek. Şimdilik böyle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?