2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
infex antibiyotik kullandiktan sonra sonuc ne oldu idrar yolu enfeksiyonu ucin mi kullandin
İdrar enfeksiyonu için kullandım aslında bi hafta sonrası geçti ama bir ay sonra tekrarladı yani çok sıkıntı ya dut kurusu suyu içtim dördüncü günümde sancı hiç bir şey kalmadı rahatlattı

Zayıf hamile kaldığımız için olabilir. Bide demir ilacını kahvaltıdan sonra mı içiyorsunuz? Kaşar, peynir falan yiyoruz ya bide multivitaminde kalsiyum var sonra mı içmem lazım

Evet Ben de arada oluyor, bazen hizli oturup kalkinca da oluyor sonra ya 1-2 dk oturuyorum ya da uzaniyorum geciyo..

Ben bayadır geri kaldım Z Zecmel olaylardan. ev tadilat badana derken bi aydır sürünüyorum hamilelikte çok zor oluyormuş ben eski ben degilmişim bugünden sonra da epey bi temizliği yapılır hamileliğimin tadını hiç cıkartamadım anlayacagınız

Zayıf hamile kaldığımız için olabilir. Bide demir ilacını kahvaltıdan sonra mı içiyorsunuz? Kaşar, peynir falan yiyoruz ya bide multivitaminde kalsiyum var sonra mı içmem lazım
Ben Demir ilacını ya kahvaltıdan 1 saat önce ya da 1-2 saat sonra vitamin c ile içiyorum yani yanında ya mandalina ya da limonlu su içiyorum, emilimini arttırıyormuş

Ben Demir ilacını ya kahvaltıdan 1 saat önce ya da 1-2 saat sonra vitamin c ile içiyorum yani yanında ya mandalina ya da limonlu su içiyorum, emilimini arttırıyormuş
O zaman kahvaltıdan önce içeyim ben 2 saat önce falan

sudem34 sen demiştin der misin bana lütfen nasıl hafiflediğini burdan bile hissediyorum yavrum rabbim daha beter haber ve aksilikler vermesin çözümü olan hiç birşey korkutmaz insanı zaten Allah çözümsüz sorunlardan korusun senide bizi de inşallah
Benimde bugün 4 de randevum bakalım neler diyecek ven detaylı dışında üç aydır gitmedim doktoruma

Ben tam 11 kilo almış bulunmaktayım kızlar bana küfür mü ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…