- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.501
26 haftalık oldu tam bugün gelişim 26+5 maşallahİyi olmanıza sevindimkaçıncı haftadasınız ultrasona göre günlerimiz çok yakın
Maşallah26 haftalık oldu tam bugün gelişim 26+5 maşallah
Yaa maşallahMaşallahbizimde 27+2 olmamız lazım ultrasona göre henüz kontrole gitmedim ama
Kilosu ne kadar cnmYaa maşallahHayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah
İdrar enfeksiyonu için kullandım aslında bi hafta sonrası geçti ama bir ay sonra tekrarladı yani çok sıkıntı ya dut kurusu suyu içtim dördüncü günümde sancı hiç bir şey kalmadı rahatlattıinfex antibiyotik kullandiktan sonra sonuc ne oldu idrar yolu enfeksiyonu ucin mi kullandin
Zayıf hamile kaldığımız için olabilir. Bide demir ilacını kahvaltıdan sonra mı içiyorsunuz? Kaşar, peynir falan yiyoruz ya bide multivitaminde kalsiyum var sonra mı içmem lazımHayır bence çok iyi. Hamile kaldığın kilo baz alınır canım. Düştüğün kiloları dikkate alma. 5.6 almışsın görünüyor çok ideal ölçülü, 58 kiloyken ölçmeye başladıysa ondan öyle demiştir. Keşke 25.haftada ben de böyle bu kadar almış olsam ki ben şimdiden 6 kilo aldım
Evet Ben de arada oluyor, bazen hizli oturup kalkinca da oluyor sonra ya 1-2 dk oturuyorum ya da uzaniyorum geciyo..Bebeğin bazı pozisyonlarında sizin de karın boşluğunuza kramp giriyor muu hani sanki sıkışıyo gaz yapıyo gibi bi his ama gaz değil anlatabildim mibazı anlar kramp giriyo kalakalıyorum oyle sonra sola yatınca pozisyonu değişiyo geçiyo neyse ki
Ben Demir ilacını ya kahvaltıdan 1 saat önce ya da 1-2 saat sonra vitamin c ile içiyorum yani yanında ya mandalina ya da limonlu su içiyorum, emilimini arttırıyormuşZayıf hamile kaldığımız için olabilir. Bide demir ilacını kahvaltıdan sonra mı içiyorsunuz? Kaşar, peynir falan yiyoruz ya bide multivitaminde kalsiyum var sonra mı içmem lazım
O zaman kahvaltıdan önce içeyim ben 2 saat önce falanBen Demir ilacını ya kahvaltıdan 1 saat önce ya da 1-2 saat sonra vitamin c ile içiyorum yani yanında ya mandalina ya da limonlu su içiyorum, emilimini arttırıyormuş
Ben Eurofins de yaptırdım doktorumun önerisiylefetal DNA firmaları hakkında bilgisi olan var mı?
Ben Genoks firmasına yaptırdım Antep'te bir merkez yapıyordu 6.500 ödedim çok şükür sağlıklıymışfetal DNA firmaları hakkında bilgisi olan var mı?
Yanında limonlu su ya da vitamin c içeren bir meyve de ye canımO zaman kahvaltıdan önce içeyim ben 2 saat önce falan
Biraz hızlı kilo almışsın dedi doktor bana ama o zayıfladığım zamanlar ölçmüştü ilk başta. 62 kiloydum, 60a sonrada 58e düştüm. İyi beslen artık bebek senden beslenecek dedi. 62ye çıktım. Şimdi 25. Haftada 67.6 çıktım. Çok mu sizce? Bebekte 800 gram olmuş
Ben tam 11 kilo almış bulunmaktayım kızlar bana küfür mü ediyorsunuzHayır bence çok iyi. Hamile kaldığın kilo baz alınır canım. Düştüğün kiloları dikkate alma. 5.6 almışsın görünüyor çok ideal ölçülü, 58 kiloyken ölçmeye başladıysa ondan öyle demiştir. Keşke 25.haftada ben de böyle bu kadar almış olsam ki ben şimdiden 6 kilo aldım
Bende 9Ben tam 11 kilo almış bulunmaktayım kızlar bana küfür mü ediyorsunuz
Öyle büyük bir darbe olmadıkça etkilenmez annesi merak etme bende kapıya çarptım sabahBaya vurdu ama Allah'tan avucunun içi geldi
Bende 6 kilo aldımBen tam 11 kilo almış bulunmaktayım kızlar bana küfür mü ediyorsunuz
Bir de uykuluydum ne olduğunu şaşırdım açıkçasıÖyle büyük bir darbe olmadıkça etkilenmez annesi merak etme bende kapıya çarptım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?