2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben tam 11 kilo almış bulunmaktayım kızlar bana küfür mü ediyorsunuz
Valla bana çok gelmiyor doktor öyle diyince kafama takıldı. Dışarıdan da kilo aldığım hiç belli değil sadece karnım var hatta annem kilo almadım diye üzülmüştü ne alakaysa 58den düşünürsek bende 9 kilo almışım gibi ama ben 62den sayıyorum kendimi iyi hissetmek için

Bence çok değil sonuçta orda bebişin kilosu içinde bulunduğu sıvı plasenta göğüsler büyüdü onlarda var yani çok değil ki

Korkma 92 yüksek değil.
95 in altı sonuçta
Benim 202 ye bile insilin vermedi
Ya sormayın
Endokrinoloji uzmanı ile görüştüm.
İnsülin başlamadı şekeri hızlı düşürür bu sefer çocuğa giden damardan çocuk beslenemez dedi.
Şekerim çok da yüksek değilmiş.
Kafayı yiycem 400 mü olması lazım yani.
Evdeki şeker cihazı ile hastanede damardan kan takibi yapıp bendeki cihaz doğru mu ölçüyor onu test edecek.

Cuma cihazımı alıp gideceğim.
Şeker cihazım doğru mu ölçünce ne yapacak bilmiyorum.

Amniyon fazlalığı sebebi şeker olmayabilir şekerin o kadar yüksek değil dedi.

Balım benim sevincim 10 dakika sürüyor.
Endokrinoloji uzmanı deli etti beni.

sudem34
Smdi kesin seker mi cikti sonuclara gore? Yeni uyandim yeni okudum
202 olunca kesin gebelik sekeri mi var demek? İlac mi verixek smdi? Fetale fln gerek kalmadi di mi?
Endokrinci şeker kesin var demedi takip yapacak.
Tiroide bakacak.
Yüksek kilo hastalarda veriyormuş insilin.
Ailede şeker hikayesi vs ben istediği kriterleri sağlayamadım valla birşeyler anlattı ama ordan mutlu ayrılmadım
Kafayı yedirdi resmen bana.
Elime bir liste verdi bakalım. 1700 kalori onu yersem şekerim kaç çıkar kim bilir.

Öyle büyük bir darbe olmadıkça etkilenmez annesi merak etme bende kapıya çarptım sabah
Ben çoğu zaman unutuyorum göbeğimi hep buzdolabı kapağını açarken çarpıyorum açıktan almak gerekiyor
Bende 6 kilo aldım
Maşallah çok iyi
Bir de uykuluydum ne olduğunu şaşırdım açıkçası
Geceleri zaten uyuyamıyorum kocam beyle yatağa sığamaz da oldum bazen banada çarpıyor ittiriyorum ayaklarını

ben de dut kurusu aldim kaynatiyorum 1 bardak iciyorum kahvaltida.
Aynen bi bardak sabah bi bardak akşam beyaz dut kurusu . İdrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. Lohusalıkta da haşlanan dutları da yiyip suyunu içince süt yaparmış annem anlatıyor Erzurum’da böyleymiş

Bence normal yaa o kadarda fazla değil. Dikkat edersin bundan sonra bebekte iyi maşallah
Kilosu ne kadar cnm
yazdım ya kız 960gr 34cm de boyu
çok önemli bişi olmadı yaa çok şükür. S saskito da biraz risk oldu yatış modunda sudem34 de bu aralar birazcık sıkıntı var okuyosundur. İkiside iyiye gidecekler bence. Çok şükür erken doğuran yok. Bide bazı kızlarda mide bulantısı kusma başladı. Bir aylık özet bu

Düşmeleri sayma kimi bünye bebeği kabul edene kadar kilo kaybı yaşıyor ablamda da olmuştu sonra top gibi şişmişti bebek sağlıklıysa bir sorundan şekerden kaynaklı değilse kilo alımı takma kafana zaten bünyeden bünyeye değişiyor kilo alımı.. Ben 11 kilo aldım ama benimde aşırı duran bir kilo görünümüm yok göbeğim çok şişti sadece her an doğuracakmışım gibi duruyor onun dışında kalçam bacaklarım üç cm genişledi üst kısmımda da aşırı şişme yok yüzüm üç aylıkken nasılsam aynı derece şiş poğaça olmadım... O yüzden takmıyorum

Canımsın en son 800lü sayfalarda kalmısımdır tahminen çok güzel oldu
Yatış evdedir umarım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla zamanında sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim çok zorlu süreçler valla. Ben daha ne alışveriş yapabildim ne bir şey alabildim o kadar evin işleriyle bogulduk ki bu haftadan sonra başlayacağım inşallah alışverişe

Aminyon sıvısını ne kadar ölçüler

Ben şu son iki gündür aç karnına 61 olmuşum yani 6. Kilomu aldım hamilelikten bu yana ama gören karnımı son ayımdayım sanıyor çıldırıcam sadece karın var ve çok büyük duruyor sanırım iç karın denen şey ben de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…