- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.521
Valla bana çok gelmiyor doktor öyle diyince kafama takıldı. Dışarıdan da kilo aldığım hiç belli değil sadece karnım varBen tam 11 kilo almış bulunmaktayım kızlar bana küfür mü ediyorsunuz
Bence çok değil sonuçta orda bebişin kilosu içinde bulunduğu sıvı plasenta göğüsler büyüdü onlarda var yani çok değil kiValla bana çok gelmiyor doktor öyle diyince kafama takıldı. Dışarıdan da kilo aldığım hiç belli değil sadece karnım varhatta annem kilo almadım diye üzülmüştü ne alakaysa 58den düşünürsek bende 9 kilo almışım gibi ama ben 62den sayıyorum kendimi iyi hissetmek için
MaşallahBenim de bugün aylık rutin kontrolum vardı herşeyin yolunda olduğunu söyledi 24+4 um 740 gram olmuş bizim oğlan yarında şeker yükleme için çağırdı
Dimi ya bence deBence çok değil sonuçta orda bebişin kilosu içinde bulunduğu sıvı plasenta göğüsler büyüdü onlarda var yani çok değil ki
Şuan bebek 1 kilo oldu hemen hemen yani gerisi de 1 kilo plasenta gelse 1 litre en az daha fazladır o sıvı gelse zaten en az 3-4 kilo burdanDimi ya bence de
ben de dut kurusu aldim kaynatiyorum 1 bardak iciyorum kahvaltida.İdrar enfeksiyonu için kullandım aslında bi hafta sonrası geçti ama bir ay sonra tekrarladı yani çok sıkıntı ya dut kurusu suyu içtim dördüncü günümde sancı hiç bir şey kalmadı rahatlattı
Korkma 92 yüksek değil.Gözün aydın canımm, içinin rahatlamasına sevındım
Benı de korku saldı sımdı 13.haftada serklaj olurken aclık sekerım 92 cıkmıstı, yukleme 22 eylulde olcak, bakalım kac cıkıcak bu sefer
Detaylıda suyu normal demıstı, bebek de tam günündeydı
Ya sormayınsorunun ne olduğu kesinleşti en azından valla bende sevindim senin adına ne yalan söyleyeyim. şeker sonuçta sadece gebelikte olan bir sorun onunda kaldı şurda max 3 ayı. onunda ilacı var kontrol altına alınır sen zaten bilinçli bir insansın diyetine de uyarsın hiç bir sorun olmaz inşallah.
işe yarıyor mu kabızlık konusndaben de dut kurusu aldim kaynatiyorum 1 bardak iciyorum kahvaltida.
Balım benim sevincim 10 dakika sürüyor.sudem34 sen demiştin der misin bana lütfen nasıl hafiflediğini burdan bile hissediyorum yavrum rabbim daha beter haber ve aksilikler vermesin çözümü olan hiç birşey korkutmaz insanı zaten Allah çözümsüz sorunlardan korusun senide bizi de inşallah
Benimde bugün 4 de randevum bakalım neler diyecek ven detaylı dışında üç aydır gitmedim doktoruma
Endokrinci şeker kesin var demedi takip yapacak.sudem34
Smdi kesin seker mi cikti sonuclara gore? Yeni uyandim yeni okudum
202 olunca kesin gebelik sekeri mi var demek? İlac mi verixek smdi? Fetale fln gerek kalmadi di mi?
Ben çoğu zaman unutuyorum göbeğimi hep buzdolabı kapağını açarken çarpıyorumÖyle büyük bir darbe olmadıkça etkilenmez annesi merak etme bende kapıya çarptım sabah
Maşallah çok iyiBende 6 kilo aldım
Geceleri zaten uyuyamıyorum kocam beyle yatağa sığamaz da oldum bazen banada çarpıyor ittiriyorum ayaklarınıBir de uykuluydum ne olduğunu şaşırdım açıkçası
Ne oldu Bee felaket tellallığı mı yaptıBalım benim sevincim 10 dakika sürüyor.
Endokrinoloji uzmanı deli etti beni.
Aynen bi bardak sabah bi bardak akşam beyaz dut kurusu . İdrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. Lohusalıkta da haşlanan dutları da yiyip suyunu içince süt yaparmış annem anlatıyor Erzurum’da böyleymişben de dut kurusu aldim kaynatiyorum 1 bardak iciyorum kahvaltida.
Bence normal yaa o kadarda fazla değil. Dikkat edersin bundan sonra bebekte iyi maşallahBiraz hızlı kilo almışsın dedi doktor bana ama o zayıfladığım zamanlar ölçmüştü ilk başta. 62 kiloydum, 60a sonrada 58e düştüm. İyi beslen artık bebek senden beslenecek dedi. 62ye çıktım. Şimdi 25. Haftada 67.6 çıktım. Çok mu sizce? Bebekte 800 gram olmuş
yazdım ya kız 960gr 34cm de boyuKilosu ne kadar cnm
çok önemli bişi olmadı yaa çok şükür. S saskito da biraz risk oldu yatış modunda
Düşmeleri sayma kimi bünye bebeği kabul edene kadar kilo kaybı yaşıyor ablamda da olmuştu sonra top gibi şişmiştiValla bana çok gelmiyor doktor öyle diyince kafama takıldı. Dışarıdan da kilo aldığım hiç belli değil sadece karnım varhatta annem kilo almadım diye üzülmüştü ne alakaysa 58den düşünürsek bende 9 kilo almışım gibi ama ben 62den sayıyorum kendimi iyi hissetmek için
Çok teşekkür ederim bende bakayım buralaraTrendyol nazarkidss, incir bebe, Mai perla, leyna butik, bibeybi, wianna baby. Bombinoo bebe ben bu satıcılardan aldım mallarını beğendim
CanımsınBence normal yaa o kadarda fazla değil. Dikkat edersin bundan sonra bebekte iyi maşallah
yazdım ya kız 960gr 34cm de boyu
çok önemli bişi olmadı yaa çok şükür. S saskito da biraz risk oldu yatış modundasudem34 de bu aralar birazcık sıkıntı var okuyosundur. İkiside iyiye gidecekler bence. Çok şükür erken doğuran yok. Bide bazı kızlarda mide bulantısı kusma başladı. Bir aylık özet bu
Aminyon sıvısını ne kadar ölçülerEndokrinci şeker kesin var demedi takip yapacak.
Tiroide bakacak.
Yüksek kilo hastalarda veriyormuş insilin.
Ailede şeker hikayesi vs ben istediği kriterleri sağlayamadımvalla birşeyler anlattı ama ordan mutlu ayrılmadım
Kafayı yedirdi resmen bana.
Elime bir liste verdi bakalım. 1700 kalori onu yersem şekerim kaç çıkar kim bilir.
Ben şu son iki gündür aç karnına 61 olmuşum yani 6. Kilomu aldım hamilelikten bu yana ama gören karnımı son ayımdayım sanıyor çıldırıcam sadece karın var ve çok büyük duruyor sanırım iç karın denen şey ben de yokDüşmeleri sayma kimi bünye bebeği kabul edene kadar kilo kaybı yaşıyor ablamda da olmuştu sonra top gibi şişmiştibebek sağlıklıysa bir sorundan şekerden kaynaklı değilse kilo alımı takma kafana zaten bünyeden bünyeye değişiyor kilo alımı.. Ben 11 kilo aldım ama benimde aşırı duran bir kilo görünümüm yok göbeğim çok şişti sadece her an doğuracakmışım gibi duruyor onun dışında kalçam bacaklarım üç cm genişledi üst kısmımda da aşırı şişme yok yüzüm üç aylıkken nasılsam aynı derece şiş poğaça olmadım... O yüzden takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?