- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.541
Haber et mutlaka senin ne çıkacak?Magnezyum göz ardı edıodum ama bu gece bacak kramp acısına uyandım bıkac defa oldu daha önce umursamadım doktor suya katıp içilen Magnorm vermişti ona basladım düzenli şekilde kullanıcam.
Belkı karın sertliğini de hafifletir.
sudem34 inşallah az kaldı bu süreç geçicek. Bana sebep de bulunamadı pazartesi kontrole gidicem bakalım.
İyi canım şükür onlarda sıkıntı yok.Bebiş nasıl boyu kilosu
bebeğim kullanabilirsin temiz içerik değildi diye hatırlıyorum. Yoksa etkili şampuanlardan eğer geçiremediğim bir konak problemi yaşarsam bende kullancam
Sor ama benim ilk ikisinde şeker çıkmadıgı halde bunda çıktı. Ama endokrinoloji uzmanını ikna edemedik çıktığına bakalım cuma ne diyecek. Kaldı iki gün. Yaş faktörü vs de var.sudem34 gecmis olsun en azından kafan daha rahat olur şimdi.bende senin gibi bu gebelikte şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyordum ilk gebelikte gebelik şekerim olduğu icin diyet ve ölçümle ilerliyorum şuan açlık iyi ama tokluklar sınırlarda çıkıyor gözüm korktu şimdi senin sonucu görünce kontrolüm 20 Eylül’de doktoruma da danışacam yukletmelimiyim diye
Sorun hiç bir şey yapmadı. Kendi kendine mi düzelecek. Tek adam gibi dediği stres şekeri yükseltir rahat olNe oldu Bee felaket tellallığı mı yaptı
Bugün kadın doğum muayene etmedi.Aminyon sıvısını ne kadar ölçüler
Geçen gün kayınvalideme gittik komşuları vardı Bi tane teyze sordu ne kadarlık diye dedim teyze 6 aylık 8 aylık gibi duruyor ama aldanma kesin 6 aylık yani gülüştük falan sonra diğer komşular karı koca vardı ben öyle deyince ya hakikatten her an doğuracakmışsın gibi duruyor demeye başladı baya gülmüştüm kimse ağzına başlamıyor kırmamak için ben dalgaya alıyorum bilerek ondan sonra şaşkınlıklarını dile getiriyorlarBen şu son iki gündür aç karnına 61 olmuşum yani 6. Kilomu aldım hamilelikten bu yana ama gören karnımı son ayımdayım sanıyor çıldırıcam sadece karın var ve çok büyük duruyor sanırım iç karın denen şey ben de yok
Boşuna gitmiş oldun yani ona kendi doktorun ne söylüyor önemli olan o ya başka doktorlar tek seferlik diye mi artık bilmiyorum ama hep baştan savma cevaplar veriyorHaber et mutlaka senin ne çıkacak?
Su miktarını özellikle sor kaç olmuş?
İyi canım şükür onlarda sıkıntı yok.
Sor ama benim ilk ikisinde şeker çıkmadıgı halde bunda çıktı. Ama endokrinoloji uzmanını ikna edemedik çıktığına bakalım cuma ne diyecek. Kaldı iki gün. Yaş faktörü vs de var.
Amniyon sıvın nasıl?
Amniyon normal olsaydı diyetle şeker cihazıyla devam ederdim ama amniyon düzelmedi işte.
Doktorun ne derse onu yap. Bizim için en iyisini onlar bilir. Ben artık teslim olucam kadın doğumcuma. Ama endokrinoloji uzmanını hiç beğenmedim.
Sorun hiç bir şey yapmadı. Kendi kendine mi düzelecek. Tek adam gibi dediği stres şekeri yükseltir rahat olsağol ya iyiki söyledin demedim
Bugün kadın doğum muayene etmedi.
Sadece sonuçlar ile ilgili konuştuk.
Dün 85 ölçtü.
Kaburga batması falan bende de var artık deri olan yer o kadar büyümüş ki tek kaburga kısmı kalmışGeçen gün kayınvalideme gittik komşuları vardı Bi tane teyze sordu ne kadarlık diye dedim teyze 6 aylık 8 aylık gibi duruyor ama aldanma kesin 6 aylık yani gülüştük falan sonra diğer komşular karı koca vardı ben öyle deyince ya hakikatten her an doğuracakmışsın gibi duruyor demeye başladı baya gülmüştüm kimse ağzına başlamıyor kırmamak için ben dalgaya alıyorum bilerek ondan sonra şaşkınlıklarını dile getiriyorlarbi kere de banyomuzda sorun olmuştu ev sahibi gelmişti oda sonradan eşime demiş ben son aylar sandım diye
Görüntüden şikayetim yok aksine hoşuma gidiyor geçenlerde akşam krem sürerken kendimle aşk yaşadım baya Bi kendimi inceledim kendimi tarttım hiç öyle sinirimi bozan Bi şekil bozukluğum olmadığını anladım ondan önce aslında takmaya başlamıştım o gece ne olduysa kabullendim sevdim tam olarak endişelerimi o gece attım üzerimden... Tavsiye ederim kızlar kendinizi inceleyin büyürken konuşun ve içinizde bir can olduğunu sürekli aynaya bakarak fark edin aşırı iyi geliyor..
Görüntü dışında beni rahatsız edenler var karnım aşırı acıyor kaburgalarım batıyor uzun süre oturamıyorum hemen bel sırt ağrısı başlıyor ayaktayken karnım çok ağır geliyor sürekli alttan kaldırıyorum... 6.ay daha böyleysem diyorum Bi dahaki ay ağlamaya başlayacağım ben
Dün gece 3 e kadar ağrıdan ve sinir bozukluğundan uyuyamadım
850 ml miHaber et mutlaka senin ne çıkacak?
Su miktarını özellikle sor kaç olmuş?
İyi canım şükür onlarda sıkıntı yok.
Sor ama benim ilk ikisinde şeker çıkmadıgı halde bunda çıktı. Ama endokrinoloji uzmanını ikna edemedik çıktığına bakalım cuma ne diyecek. Kaldı iki gün. Yaş faktörü vs de var.
Amniyon sıvın nasıl?
Amniyon normal olsaydı diyetle şeker cihazıyla devam ederdim ama amniyon düzelmedi işte.
Doktorun ne derse onu yap. Bizim için en iyisini onlar bilir. Ben artık teslim olucam kadın doğumcuma. Ama endokrinoloji uzmanını hiç beğenmedim.
Sorun hiç bir şey yapmadı. Kendi kendine mi düzelecek. Tek adam gibi dediği stres şekeri yükseltir rahat olsağol ya iyiki söyledin demedim
Bugün kadın doğum muayene etmedi.
Sadece sonuçlar ile ilgili konuştuk.
Dün 85 ölçtü.
Sırt ağrısına falan magnezyum başla çok rahatlatıyorKaburga batması falan bende de var artık deri olan yer o kadar büyümüş ki tek kaburga kısmı kalmışsırt ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı benim de var karnımiz büyük galiba ondan oluyor 1 hafta sonra artık 7 aylık olacak hayırlısıyla şu son aylarda gecseydi boyle olunca hemen hamilelik bitsin istiyorum
Magnezyum kullanıyorum da artırmak lazım galiba onu da doktoruma söylemem lazım 22sinde artıkSırt ağrısına falan magnezyum başla çok rahatlatıyor
Tam yedi olmayacağız kız önden gitme daha yeni tam altıyı doldurdukKaburga batması falan bende de var artık deri olan yer o kadar büyümüş ki tek kaburga kısmı kalmışsırt ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı benim de var karnımiz büyük galiba ondan oluyor 1 hafta sonra artık 7 aylık olacak hayırlısıyla şu son aylarda gecseydi boyle olunca hemen hamilelik bitsin istiyorum
Abooow benimki daha yeni 85 olduBenim karnım da büyük, memelerim de büyükGeçen haftalarda sütyen almıştım emzirirken de kullanırım diye, olmadı ya 75'tim 90 aldım küçük geldi, 100'ünü aldım rahat ettim Daha da büyüyecek mi bunlar arkadaşlar, sivilce kadar memem vardı, şimdi iş nerelere vardı
Al benden de o kadar 75 ici dolgulu olanlardan kullaniyordum. Simdi bedenimi kestiremiyorum. Asil dogumdan sonra sut dolunca dev gibi oluyor memelerBenim karnım da büyük, memelerim de büyükGeçen haftalarda sütyen almıştım emzirirken de kullanırım diye, olmadı ya 75'tim 90 aldım küçük geldi, 100'ünü aldım rahat ettim Daha da büyüyecek mi bunlar arkadaşlar, sivilce kadar memem vardı, şimdi iş nerelere vardı
1 hafta sonra 6. Ay doluyor 7. Başına giriyoruzTam yedi olmayacağız kız önden gitme daha yeni tam altıyı doldurduk
Abooow benimki daha yeni 85 oldusüt dolacak tabi büyüyecek
Magnezyumu ben bırakmıştım daha doğrusu unuttuğum için ara ara içiyordum sadece dün tekrar içmeye başladım gözümün önüne çıkardımSırt ağrısına falan magnezyum başla çok rahatlatıyor
Öyle çok kilo almadım ama karnımla memeler aldı başını gidiyorTam yedi olmayacağız kız önden gitme daha yeni tam altıyı doldurduk
Abooow benimki daha yeni 85 oldusüt dolacak tabi büyüyecek
Benim daha 5 bucuk aylik. Ama 8-9 kg aldim simdiden. Bakalim kacla kapatacagim hamileligi. Digerinde 12 kg ile doguma girmistim. Bu oyle olmayacak belli.1 hafta sonra 6. Ay doluyor 7. Başına giriyoruz
Bak şöyle hesap yap şuan küsürarı ay üç geri beş ileri değişiyor çünkü tam 90 gün var doğuma diye düşünsek üç ay oluyor yani şuan 6. Aydayız oluyor iki hafta sonra 6 buçuk olacak1 hafta sonra 6. Ay doluyor 7. Başına giriyoruz
Maşallah gene iyi gidiyorsun aslında durma zamanları da oluyor mesela benim durdu şuan kilo alımı iki aydır 69-70arasıyımBenim daha 5 bucuk aylik. Ama 8-9 kg aldim simdiden. Bakalim kacla kapatacagim hamileligi. Digerinde 12 kg ile doguma girmistim. Bu oyle olmayacak belli.
Sen çok geriden geliyorsunBak şöyle hesap yap şuan küsürarı ay üç geri beş ileri değişiyor çünkü tam 90 gün var doğuma diye düşünsek üç ay oluyor yani şuan 6. Aydayız oluyor iki hafta sonra 6 buçuk olacak
Ben de kestirmediğim için 90 almıştım, çok büyük bir beden benim için bol bile olabilir diyeAl benden de o kadar 75 ici dolgulu olanlardan kullaniyordum. Simdi bedenimi kestiremiyorum. Asil dogumdan sonra sut dolunca dev gibi oluyor memeler
Keşke göğüslerim benimde biraz daha büyümüş olsa büyük göğüs seviyorum normalde yokya bari diyorum keyfini bu süreçte çıkarayımÖyle çok kilo almadım ama karnımla memeler aldı başını gidiyorSağlıkla, vakitlice, hayırlısıyla gelsin inşallah bunlar da geçer Nerelere sığacak bunlar bakalım böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?