2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Haber et mutlaka senin ne çıkacak?
Su miktarını özellikle sor kaç olmuş?
Bebiş nasıl boyu kilosu

bebeğim kullanabilirsin temiz içerik değildi diye hatırlıyorum. Yoksa etkili şampuanlardan eğer geçiremediğim bir konak problemi yaşarsam bende kullancam
İyi canım şükür onlarda sıkıntı yok.
Sor ama benim ilk ikisinde şeker çıkmadıgı halde bunda çıktı. Ama endokrinoloji uzmanını ikna edemedik çıktığına bakalım cuma ne diyecek. Kaldı iki gün. Yaş faktörü vs de var.
Amniyon sıvın nasıl?
Amniyon normal olsaydı diyetle şeker cihazıyla devam ederdim ama amniyon düzelmedi işte.
Doktorun ne derse onu yap. Bizim için en iyisini onlar bilir. Ben artık teslim olucam kadın doğumcuma. Ama endokrinoloji uzmanını hiç beğenmedim.
Ne oldu Bee felaket tellallığı mı yaptı
Sorun hiç bir şey yapmadı. Kendi kendine mi düzelecek. Tek adam gibi dediği stres şekeri yükseltir rahat ol sağol ya iyiki söyledin demedim
Aminyon sıvısını ne kadar ölçüler
Bugün kadın doğum muayene etmedi.
Sadece sonuçlar ile ilgili konuştuk.
Dün 85 ölçtü.

Geçen gün kayınvalideme gittik komşuları vardı Bi tane teyze sordu ne kadarlık diye dedim teyze 6 aylık 8 aylık gibi duruyor ama aldanma kesin 6 aylık yani gülüştük falan sonra diğer komşular karı koca vardı ben öyle deyince ya hakikatten her an doğuracakmışsın gibi duruyor demeye başladı baya gülmüştüm kimse ağzına başlamıyor kırmamak için ben dalgaya alıyorum bilerek ondan sonra şaşkınlıklarını dile getiriyorlar bi kere de banyomuzda sorun olmuştu ev sahibi gelmişti oda sonradan eşime demiş ben son aylar sandım diye
Görüntüden şikayetim yok aksine hoşuma gidiyor geçenlerde akşam krem sürerken kendimle aşk yaşadım baya Bi kendimi inceledim kendimi tarttım hiç öyle sinirimi bozan Bi şekil bozukluğum olmadığını anladım ondan önce aslında takmaya başlamıştım o gece ne olduysa kabullendim sevdim tam olarak endişelerimi o gece attım üzerimden... Tavsiye ederim kızlar kendinizi inceleyin büyürken konuşun ve içinizde bir can olduğunu sürekli aynaya bakarak fark edin aşırı iyi geliyor..
Görüntü dışında beni rahatsız edenler var karnım aşırı acıyor kaburgalarım batıyor uzun süre oturamıyorum hemen bel sırt ağrısı başlıyor ayaktayken karnım çok ağır geliyor sürekli alttan kaldırıyorum... 6.ay daha böyleysem diyorum Bi dahaki ay ağlamaya başlayacağım ben
Dün gece 3 e kadar ağrıdan ve sinir bozukluğundan uyuyamadım

Boşuna gitmiş oldun yani ona kendi doktorun ne söylüyor önemli olan o ya başka doktorlar tek seferlik diye mi artık bilmiyorum ama hep baştan savma cevaplar veriyor

Kaburga batması falan bende de var artık deri olan yer o kadar büyümüş ki tek kaburga kısmı kalmış sırt ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı benim de var karnımiz büyük galiba ondan oluyor 1 hafta sonra artık 7 aylık olacak hayırlısıyla şu son aylarda gecseydi boyle olunca hemen hamilelik bitsin istiyorum

Benim karnım da büyük, memelerim de büyük Geçen haftalarda sütyen almıştım emzirirken de kullanırım diye, olmadı ya 75'tim 90 aldım küçük geldi, 100'ünü aldım rahat ettim Daha da büyüyecek mi bunlar arkadaşlar Sivilce kadar memem vardı, şimdi iş nerelere vardı

850 ml mi

Sırt ağrısına falan magnezyum başla çok rahatlatıyor

Tam yedi olmayacağız kız önden gitme daha yeni tam altıyı doldurduk
Abooow benimki daha yeni 85 oldu süt dolacak tabi büyüyecek

Al benden de o kadar 75 ici dolgulu olanlardan kullaniyordum. Simdi bedenimi kestiremiyorum. Asil dogumdan sonra sut dolunca dev gibi oluyor memeler

Sırt ağrısına falan magnezyum başla çok rahatlatıyor
Magnezyumu ben bırakmıştım daha doğrusu unuttuğum için ara ara içiyordum sadece dün tekrar içmeye başladım gözümün önüne çıkardım
Bağırsaklar durma noktasına geldi baş ağrısı başladı magnezyum ne iyi geliyormuş meğer

Tam yedi olmayacağız kız önden gitme daha yeni tam altıyı doldurduk

Abooow benimki daha yeni 85 oldu süt dolacak tabi büyüyecek
Öyle çok kilo almadım ama karnımla memeler aldı başını gidiyor Sağlıkla, vakitlice, hayırlısıyla gelsin inşallah bunlar da geçer Nerelere sığacak bunlar bakalım böyle giderse

1 hafta sonra 6. Ay doluyor 7. Başına giriyoruz
Bak şöyle hesap yap şuan küsürarı ay üç geri beş ileri değişiyor çünkü tam 90 gün var doğuma diye düşünsek üç ay oluyor yani şuan 6. Aydayız oluyor iki hafta sonra 6 buçuk olacak

Benim daha 5 bucuk aylik. Ama 8-9 kg aldim simdiden. Bakalim kacla kapatacagim hamileligi. Digerinde 12 kg ile doguma girmistim. Bu oyle olmayacak belli.
Maşallah gene iyi gidiyorsun aslında durma zamanları da oluyor mesela benim durdu şuan kilo alımı iki aydır 69-70arasıyım

Bak şöyle hesap yap şuan küsürarı ay üç geri beş ileri değişiyor çünkü tam 90 gün var doğuma diye düşünsek üç ay oluyor yani şuan 6. Aydayız oluyor iki hafta sonra 6 buçuk olacak
Sen çok geriden geliyorsun 40 hafta 9 ay 10 gün yapıyor diye biliyorum

Al benden de o kadar 75 ici dolgulu olanlardan kullaniyordum. Simdi bedenimi kestiremiyorum. Asil dogumdan sonra sut dolunca dev gibi oluyor memeler
Ben de kestirmediğim için 90 almıştım, çok büyük bir beden benim için bol bile olabilir diye Yeter ki süt olsun, minik meme tutsun râzıyım

Öyle çok kilo almadım ama karnımla memeler aldı başını gidiyor Sağlıkla, vakitlice, hayırlısıyla gelsin inşallah bunlar da geçer Nerelere sığacak bunlar bakalım böyle giderse
Keşke göğüslerim benimde biraz daha büyümüş olsa büyük göğüs seviyorum normalde yokya bari diyorum keyfini bu süreçte çıkarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…