2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maşallah gene iyi gidiyorsun aslında durma zamanları da oluyor mesela benim durdu şuan kilo alımı iki aydır 69-70arasıyım
Istahim ill baslardaki gibi yok zaten. Ama bebek buyuyor artik bence. Kendime degil bebege gidiyor kilolar

Istahim ill baslardaki gibi yok zaten. Ama bebek buyuyor artik bence. Kendime degil bebege gidiyor kilolar
Eveet bende öyle düşünüyorum benimde iştah son bir buçuk aydır normal açık değil bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeğe özen gösteriyorum

Kızlar bunu evde uyurken gıydırecegız deıl mı? Bunun fıyatı da uygunmus
Ben dısarda gıymesı ıcın şundan aldım.
Bende h&m den aldim kulakli cok tatli ama disarda giydirmek icin aldim ben astronot ve montlar cocuklari cok daraltiyor terliyorlar icinede cunku kalin giydiriyoruz ister istemez kışın cikacak diye 2-4 ay olarak aldim ben

Bak şöyle hesap yap şuan küsürarı ay üç geri beş ileri değişiyor çünkü tam 90 gün var doğuma diye düşünsek üç ay oluyor yani şuan 6. Aydayız oluyor iki hafta sonra 6 buçuk olacak
Ben şu tabloya bakarak ay hesabı yapıyorum. Doğru mu acaba

Eklentiler

• Screenshot_20230822-184351~2.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 105
fetal DNA firmaları hakkında bilgisi olan var mı?
Eurofins e yaptirdim bn
Ee? Fetal mi yapicaksin? Diet yeticek mi? Nasil bir yol izliyeceksin simdi?

1 hafta sonra 6. Ay doluyor 7. Başına giriyoruz
Tmm 6 oluyo. Ozmn 6 aylik oldum diosun

Ben şu tabloya bakarak ay hesabı yapıyorum. Doğru mu acaba
Doğru bu canım iki ileri üç geri çok farketmiyor batla ilgili o ama zamanlar doğru bende bu uygulamayla takip ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230906_141441_com.kksal55.gebelik.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 80
Bakın

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-16-21-17-34-58_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 91
Lohusa takımına karar veremeyenlerve dantelli şeylerden hoşlanmayanlar için

LC den sipariş etmiştim bu kadar güzel geleceğini tahmin etmedim fiyatıda uyguna gelmiş oldu
üzerinede krem hırka koyacağım evden bir pijma takımı daha yeterli olur inşallah

Evet benim karnımda böyle oldu 27 haftalığız 40 haftalıklarla aynı gibiyiz hatta bitanesininki benden de küçük

Eklentiler

• IMG_6546.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_6545.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 92
Boşuna gitmiş oldun yani ona kendi doktorun ne söylüyor önemli olan o ya başka doktorlar tek seferlik diye mi artık bilmiyorum ama hep baştan savma cevaplar veriyor
Yavrum boşuna değil ne o ne kadın doğumcu tek başına karar verip ilaç başlamıyor
Tiroit ten filan şüphelendi aile geçmişi sordu.
Cuma troide bakacak kana bakacak filan fıstık işte. Takip gözlem yapacak şu aşamada kademe kademe ilerlemeyi düşünüyor anladığım ben sihirli değnek bekledim biraz.
Zaten yarın karşıya zeynep kamile gidecem bir de. Özelde bunu anladım bir de devlete bakayım.
Bilmiyorum.
Tek taraf ölçümü diye biliyorum.
Benimde ablam icin annem hamileyken su ikizi demisler normal dogumla dogmus ablamda hic bir problemi olmamista bebekken de buyuyuncede
Oyy maşallah
İnşallah bizlerde de sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…