- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.561
Istahim ill baslardaki gibi yok zaten. Ama bebek buyuyor artik bence. Kendime degil bebege gidiyor kilolarMaşallah gene iyi gidiyorsun aslında durma zamanları da oluyor mesela benim durdu şuan kilo alımı iki aydır 69-70arasıyım
Tamam o yüzden küsüratı at dedim 10 günü tamamlamak her zaman olmuyor düz hesap yap dedim şuan 98 gün var diye geçiyor geri sayımdaSen çok geriden geliyorsun40 hafta 9 ay 10 gün yapıyor diye biliyorum
Eveet bende öyle düşünüyorum benimde iştah son bir buçuk aydır normal açık değil bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeğe özen gösteriyorumIstahim ill baslardaki gibi yok zaten. Ama bebek buyuyor artik bence. Kendime degil bebege gidiyor kilolar
Bende h&m den aldim kulakli cok tatli ama disarda giydirmek icin aldim ben astronot ve montlar cocuklari cok daraltiyor terliyorlar icinede cunku kalin giydiriyoruz ister istemez kışın cikacak diye 2-4 ay olarak aldim benKızlar bunu evde uyurken gıydırecegız deıl mı? Bunun fıyatı da uygunmus
Ben dısarda gıymesı ıcın şundan aldım.
Kız bizim 6.ay iki gün önce doldu 182günlük hamileyiz1 hafta sonra 6. Ay doluyor 7. Başına giriyoruz
Ben şu tabloya bakarak ay hesabı yapıyorum. Doğru mu acabaBak şöyle hesap yap şuan küsürarı ay üç geri beş ileri değişiyor çünkü tam 90 gün var doğuma diye düşünsek üç ay oluyor yani şuan 6. Aydayız oluyor iki hafta sonra 6 buçuk olacak
Yok canım daha dolmadı ya 27+0 da doluyor sata göreKız bizim 6.ay iki gün önce doldu 182günlük hamileyiz
Eurofins e yaptirdim bnfetal DNA firmaları hakkında bilgisi olan var mı?
Ee? Fetal mi yapicaksin? Diet yeticek mi? Nasil bir yol izliyeceksin simdi?Korkma 92 yüksek değil.
95 in altı sonuçta
Benim 202 ye bile insilin vermedi
Ya sormayın
Endokrinoloji uzmanı ile görüştüm.
İnsülin başlamadı şekeri hızlı düşürür bu sefer çocuğa giden damardan çocuk beslenemez dedi.
Şekerim çok da yüksek değilmiş.
Kafayı yiycem 400 mü olması lazım yani.
Evdeki şeker cihazı ile hastanede damardan kan takibi yapıp bendeki cihaz doğru mu ölçüyor onu test edecek.
Cuma cihazımı alıp gideceğim.
Şeker cihazım doğru mu ölçünce ne yapacak bilmiyorum.
Amniyon fazlalığı sebebi şeker olmayabilir şekerin o kadar yüksek değil dedi.
Endokrinci şeker kesin var demedi takip yapacak.
Tiroide bakacak.
Yüksek kilo hastalarda veriyormuş insilin.
Ailede şeker hikayesi vs ben istediği kriterleri sağlayamadımvalla birşeyler anlattı ama ordan mutlu ayrılmadım
Kafayı yedirdi resmen bana.
Elime bir liste verdi bakalım. 1700 kalori onu yersem şekerim kaç çıkar kim bilir.
Tmm 6 oluyo. Ozmn 6 aylik oldum diosun1 hafta sonra 6. Ay doluyor 7. Başına giriyoruz
Doğru bu canım iki ileri üç geri çok farketmiyor batla ilgili o ama zamanlar doğru bende bu uygulamayla takip ediyorumBen şu tabloya bakarak ay hesabı yapıyorum. Doğru mu acaba
6 ay bitiyor işte 7 aylık oluyor artıkEurofins e yaptirdim bn
Ee? Fetal mi yapicaksin? Diet yeticek mi? Nasil bir yol izliyeceksin simdi?
Tmm 6 oluyo. Ozmn 6 aylik oldum diosun
Eet dogruBen şu tabloya bakarak ay hesabı yapıyorum. Doğru mu acaba
Doldu bebeğim doldu doldu sata göre çoktan 6.ayı bitirdikYok canım daha dolmadı ya 27+0 da doluyor sata göre
Olmuyo iste. 6 ay bittigi icin dolu dolu 6 oldugu icin 6 aylik hamile oluyosun6 ay bitiyor işte 7 aylık oluyor artık
E tamam işte 26bitti 6.ayda bitti
Evet, bende de bu uygulama var. Buradan takip ediyorum. Genel tablo olarak bakmak istediğimde diğerine bakıyorumDoğru bu canım iki ileri üç geri çok farketmiyor batla ilgili o ama zamanlar doğru bende bu uygulamayla takip ediyorum
Yavrum boşuna değil ne o ne kadın doğumcu tek başına karar verip ilaç başlamıyorBoşuna gitmiş oldun yani ona kendi doktorun ne söylüyor önemli olan o ya başka doktorlar tek seferlik diye mi artık bilmiyorum ama hep baştan savma cevaplar veriyor
Bilmiyorum.850 ml mi
Oyy maşallahBenimde ablam icin annem hamileyken su ikizi demisler normal dogumla dogmus ablamda hic bir problemi olmamista bebekken de buyuyuncede
Bu tablo diğerlerinden farklı gösteriyorBen şu tabloya bakarak ay hesabı yapıyorum. Doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?