2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zayıf hamile kaldığımız için olabilir. Bide demir ilacını kahvaltıdan sonra mı içiyorsunuz? Kaşar, peynir falan yiyoruz ya bide multivitaminde kalsiyum var sonra mı içmem lazım
Canım ben Demir ilacını öğlen içiyorum. Multivitamin sadece 1 ay kullandım sabah kullanıyordum, doktorum çok gerekli değil dedi diye bıraktım

Eurofins e yaptirdim bn

Ee? Fetal mi yapicaksin? Diet yeticek mi? Nasil bir yol izliyeceksin simdi?

Tmm 6 oluyo. Ozmn 6 aylik oldum diosun
Hm daha belli değil.
Kadın doğumcu ve perinataloğa göre sebep bulundu ikisi de ondan şüpheleniyordu zaten. 20 nin üstünde yıl tecrübesi olan insan ona güveniyorum açıkçası. Bizi endokrin şaşırttı ikisi de başlar diye yolladı ama başlamadı.

Sadece endokrin ı mom omega içiyorum diyince her gün al içinde iyot var faydalı dedi.
Lc ne canım internet mağazası mı?
LCW olsa marka farklı geldi
Bünyesinde farklı markalar mı satıyor artık anlamadım.

Öyle çok kilo almadım ama karnımla memeler aldı başını gidiyor Sağlıkla, vakitlice, hayırlısıyla gelsin inşallah bunlar da geçer Nerelere sığacak bunlar bakalım böyle giderse
95D cup sütyen kullanıyordum. Artık kendime sütyen bulamıyorum. Mecbur toparlayıcıya geçtim

Ben 2 haftadır soranlara 6 ay diyorum iyice kafam karıştı 2-3 hafta daha 6 ay diyeceğim galiba.
Benim sat hesabıma göre 24+3
E-nabız + kadınlarkulubü imzaya göre 25
telefondaki uygulamlara göre 24.haftadayım.
Bir biyolog olarak ben bile karıştırıyorum hepimizin kafasının karışık olması çok normal

bende 8 kilo aldım bana işyerinde devamlı ne zaman izne çıkıyorsun diye soruyorlar kocaman bir göbek olduğu için

Lc waikiki farklı markalarda satıyor bende gelince farkettim kalitesi lc den daha iyi

Evdeyim :) 3 hafta gecti serklaj uzerinden. Bugun kontrolde de cok iyi konustu doktor. Açılmayı zamaninda fark ettik, direkten donduk dedi. Artik en riskli donem gecti diyebiliriz dedi :) zaten 26 haftalik oldular, erken dogsalar bile bu bebekler eve gider dedi. Cok sevincliyim
Ama raporumu uzatti evde yatisa devam yine de.

Sohrab dün söylemeyi unuttum. Vajinal enfeksiyonu sordum benimki vajinal enfeksiyon değil mesane ile ilgili yani sen sistit olmuşsun dedi. Tam idrar testi vermiştim önceden clump diye bir bakteri 46 falan çıkmıştı şimdi 1e düşmüş. Yatsı bakteri falanda düşmüş hatta lökositim 14den 1e düşmüş inşallah böyle devam eder.

sudem34 sınır kac peki sıvı olcumunde. 850ml dıe cıktı demıssın sınır neydi. Bende 235 Di hastane değeri.
Bu kontrolde iyice sorucam hep fazla dior doktor. Ayrıntılı olmasa farkına varmamıstım.

Eklentiler

• Screenshot_20230906_145512.webp
    24 KB · Görüntüleme: 58
Losyonunu da aldın mı bir de kokusu falan nasıl ben de losyon için düşünüyorim da
Losyon almadım canım kapağını acmayayim daha var kullanmama dedim ne olur ne olmaz o yüzden kokusuna bakmadim ama pek güzel koktuğunu düşünmüyorum organik sonucta
202 ye çok yüksek değil mi dedi? Benim 184 cikti o zaman benim hiç yüksek değil ama suyum fazla şekerden değilse benimki mi genetik acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…