- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.581
Bu daha detaylı hafta+gün ve ay+gün olarak gösterdiği için beğenmiştim. Farkı ne diğerlerinden?Bu tablo diğerlerinden farklı gösteriyor
12. haftada yaptırmıştık biz, ben firma adını kaydetmemişim. Dün eşime de sordum o da kaydetmemiş ama her ikimizin aklında da panorama natera olarak kalmış adı.fetal DNA firmaları hakkında bilgisi olan var mı?
Hm ben diğerleri yazmamıştı bir sen dün yazmıştın onu gördüm sağlıkla kucağımıza alırız inşallahPaylaştım ki 100den başladık ama
Bu 7. Ayı 30-34 almış buna göre altıncı aydayıx daha diğerinde 27-30 almış yedinci ayı ona göre yedinci aydayız yaklaşık sat mart 8 den önce olanlarBu daha detaylı hafta+gün ve ay+gün olarak gösterdiği için beğenmiştim. Farkı ne diğerlerinden?
Canım ben Demir ilacını öğlen içiyorum. Multivitamin sadece 1 ay kullandım sabah kullanıyordum, doktorum çok gerekli değil dedi diye bıraktımZayıf hamile kaldığımız için olabilir. Bide demir ilacını kahvaltıdan sonra mı içiyorsunuz? Kaşar, peynir falan yiyoruz ya bide multivitaminde kalsiyum var sonra mı içmem lazım
Estafurullah canım hepimizin sonunun ne olacağı belli değil. Umarım ideal kilolarla tamamlarız bu süreciBen tam 11 kilo almış bulunmaktayım kızlar bana küfür mü ediyorsunuz
Ben 80 le hamile kaldım şuan 85 ve karnımda küçük diyorlar benim kızlarımdada pek fazla karnım yoktu iç karın var galiba bendeEstafurullah canım hepimizin sonunun ne olacağı belli değil. Umarım ideal kilolarla tamamlarız bu süreci
Hm daha belli değil.Eurofins e yaptirdim bn
Ee? Fetal mi yapicaksin? Diet yeticek mi? Nasil bir yol izliyeceksin simdi?
Tmm 6 oluyo. Ozmn 6 aylik oldum diosun
Lc ne canım internet mağazası mı?Lohusa takımına karar veremeyenlerve dantelli şeylerden hoşlanmayanlariçin
LC den sipariş etmiştim bu kadar güzel geleceğini tahmin etmedim fiyatıda uyguna gelmiş oldu
üzerinede krem hırka koyacağım evden bir pijma takımı daha yeterli olur inşallah
Evet benim karnımda böyle oldu 27 haftalığız 40 haftalıklarla aynı gibiyiz hatta bitanesininki benden de küçük
Bu hangi uygulama canimDoğru bu canım iki ileri üç geri çok farketmiyor batla ilgili o ama zamanlar doğru bende bu uygulamayla takip ediyorum
Gün gün gebelik takibi adıBu hangi uygulama canim
95D cup sütyen kullanıyordum. Artık kendime sütyen bulamıyorum. Mecbur toparlayıcıya geçtimÖyle çok kilo almadım ama karnımla memeler aldı başını gidiyorSağlıkla, vakitlice, hayırlısıyla gelsin inşallah bunlar da geçer Nerelere sığacak bunlar bakalım böyle giderse
bende 8 kilo aldım bana işyerinde devamlı ne zaman izne çıkıyorsun diye soruyorlar kocaman bir göbek olduğu içinBen şu son iki gündür aç karnına 61 olmuşum yani 6. Kilomu aldım hamilelikten bu yana ama gören karnımı son ayımdayım sanıyor çıldırıcam sadece karın var ve çok büyük duruyor sanırım iç karın denen şey ben de yok
Lc waikiki farklı markalarda satıyor bende gelince farkettim kalitesi lc den daha iyiHm daha belli değil.
Kadın doğumcu ve perinataloğa göre sebep bulundu ikisi de ondan şüpheleniyordu zaten. 20 nin üstünde yıl tecrübesi olan insan ona güveniyorum açıkçası. Bizi endokrin şaşırttı ikisi de başlar diye yolladı ama başlamadı.
Sadece endokrin ı mom omega içiyorum diyince her gün al içinde iyot var faydalı dedi.
Lc ne canım internet mağazası mı?
LCW olsa marka farklı geldi
Bünyesinde farklı markalar mı satıyor artık anlamadım.
Ben burdan bakıyorum
Evdeyim :) 3 hafta gecti serklaj uzerinden. Bugun kontrolde de cok iyi konustu doktor. Açılmayı zamaninda fark ettik, direkten donduk dedi. Artik en riskli donem gecti diyebiliriz dedi :) zaten 26 haftalik oldular, erken dogsalar bile bu bebekler eve gider dedi. Cok sevincliyimCanımsınen son 800lü sayfalarda kalmısımdır tahminen çok güzel oldu
Yatış evdedir umarım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla zamanında sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbimçok zorlu süreçler valla. Ben daha ne alışveriş yapabildim ne bir şey alabildim o kadar evin işleriyle bogulduk ki bu haftadan sonra başlayacağım inşallah alışverişe
Losyon almadım canım kapağını acmayayim daha var kullanmama dedim ne olur ne olmaz o yüzden kokusuna bakmadim ama pek güzel koktuğunu düşünmüyorum organik sonuctaLosyonunu da aldın mıbir de kokusu falan nasıl ben de losyon için düşünüyorim da
202 ye çok yüksek değil mi dedi? Benim 184 cikti o zaman benim hiç yüksek değil ama suyum fazla şekerden değilse benimki mi genetik acabaKorkma 92 yüksek değil.
95 in altı sonuçta
Benim 202 ye bile insilin vermedi
Ya sormayın
Endokrinoloji uzmanı ile görüştüm.
İnsülin başlamadı şekeri hızlı düşürür bu sefer çocuğa giden damardan çocuk beslenemez dedi.
Şekerim çok da yüksek değilmiş.
Kafayı yiycem 400 mü olması lazım yani.
Evdeki şeker cihazı ile hastanede damardan kan takibi yapıp bendeki cihaz doğru mu ölçüyor onu test edecek.
Cuma cihazımı alıp gideceğim.
Şeker cihazım doğru mu ölçünce ne yapacak bilmiyorum.
Amniyon fazlalığı sebebi şeker olmayabilir şekerin o kadar yüksek değil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?