- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.601
Çok şükür canımEvdeyim :) 3 hafta gecti serklaj uzerinden. Bugun kontrolde de cok iyi konustu doktor. Açılmayı zamaninda fark ettik, direkten donduk dedi. Artik en riskli donem gecti diyebiliriz dedi :) zaten 26 haftalik oldular, erken dogsalar bile bu bebekler eve gider dedi. Cok sevincliyim
Ama raporumu uzatti evde yatisa devam yine de.
Güzel günlerde giysin minikBende h&m den aldim kulakli cok tatli ama disarda giydirmek icin aldim ben astronot ve montlar cocuklari cok daraltiyor terliyorlar icinede cunku kalin giydiriyoruz ister istemez kışın cikacak diye 2-4 ay olarak aldim ben
Kurtulmana sevındım canımSohrab dün söylemeyi unuttum. Vajinal enfeksiyonu sordum benimki vajinal enfeksiyon değil mesane ile ilgili yani sen sistit olmuşsun dedi. Tam idrar testi vermiştim önceden clump diye bir bakteri 46 falan çıkmıştı şimdi 1e düşmüş. Yatsı bakteri falanda düşmüş hatta lökositim 14den 1e düşmüş inşallah böyle devam eder.
Evet bendim canımSohrab kerem ismini söyleyen sendin değil mi yanlış hatırlamıyorum inşallah çok unutkan oldum ben kerem ismini eşimin arkadaşı koydu o yüzden olmaz dedi
Kaan düşünmüştük aslında sonra kerem hoşuma gitti dün söyledim öyle dedi bende unuttum kerem isminin arkadaşında olduğunuEvet bendim canımama sızınkı ahmet kerem olacaktı
Geçmiş olsun canım ya dikkat etKızlar bu arada ben yıne kustum, tüm hamılelık boyunca dun vebugun olmak uzere toplam ıkı kere kustum. Doktora yazdım bu ara ıshal bulantı kusma salgjnı varmıs, benım ıshal ve bulantı yok dıyınce aklıma demır ılacı geldı, o da yapabılıyormus, 4 gundur ıcıyorum yarın ıcme dedı, gecmezse kusma cuma gunu gıdıcem doktora
Saglık olsunKaan düşünmüştük aslında sonra kerem hoşuma gitti dün söyledim öyle dedi bende unuttum kerem isminin arkadaşında olduğunuoysaki çok sevmiştim
E tmm sebep sekerse suan onu kontrol altinda tutmak Allahin izniyle cok daha kolay olur. Genetik olmasin da o sıkıntı sonucta.Hm daha belli değil.
Kadın doğumcu ve perinataloğa göre sebep bulundu ikisi de ondan şüpheleniyordu zaten. 20 nin üstünde yıl tecrübesi olan insan ona güveniyorum açıkçası. Bizi endokrin şaşırttı ikisi de başlar diye yolladı ama başlamadı.
Sadece endokrin ı mom omega içiyorum diyince her gün al içinde iyot var faydalı dedi.
Lc ne canım internet mağazası mı?
LCW olsa marka farklı geldi
Bünyesinde farklı markalar mı satıyor artık anlamadım.
Selim, emir, Asaf, Buğra bunlar var aklımda ama hangisi karar veremedimSaglık olsunbaska ısım buluruz, ahmet çağan nasıl
Anladım yavrum.. En iyisini yaparsın Zeynep Kamil kalabalık olsa da en iyi doktorlar orda yaYavrum boşuna değil ne o ne kadın doğumcu tek başına karar verip ilaç başlamıyor
Tiroit ten filan şüphelendi aile geçmişi sordu.
Cuma troide bakacak kana bakacak filan fıstık işte. Takip gözlem yapacak şu aşamada kademe kademe ilerlemeyi düşünüyor anladığım ben sihirli değnek bekledim biraz.
Zaten yarın karşıya zeynep kamile gidecem bir de. Özelde bunu anladım bir de devlete bakayım.
Bilmiyorum.
Tek taraf ölçümü diye biliyorum.
Oyy maşallah
İnşallah bizlerde de sorun olmaz.
Gün gün Gebelik takip ismi canımBu hangi uygulama canim
Hamileyken kocalarımıza sırtımızı dönmemiz lazım benceBir de uykuluydum ne olduğunu şaşırdım açıkçası
Bende tezgaha çarpıyorumBen çoğu zaman unutuyorum göbeğimi hep buzdolabı kapağını açarken çarpıyorumaçıktan almak gerekiyor
Maşallah çok iyi
Geceleri zaten uyuyamıyorum kocam beyle yatağa sığamaz da oldum bazen banada çarpıyor ittiriyorum ayaklarını
Sırtı dönüktü bende sırt üstü yatıyordum en son öyleydi keşke onu dönük olsaydı çarpmazdiHamileyken kocalarımıza sırtımızı dönmemiz lazım bence
Bende tezgaha çarpıyorum
Selim bence, ahmet selimSelim, emir, Asaf, Buğra bunlar var aklımda ama hangisi karar veremedim
Magnezyum ile demir ilacı içilebilir mi aynı anda. Bugün benden demir ilacına başladım bide omegaya. Omega sanki böyle ağzıma ağzıma geliyor zaten sırf bu yüzden sevmiyorum balık yemeyi. Normalde Hiç midem bulanmaz acaba demirden olabilir mi dedim bendeKızlar bu arada ben yıne kustum, tüm hamılelık boyunca dun vebugun olmak uzere toplam ıkı kere kustum. Doktora yazdım bu ara ıshal bulantı kusma salgjnı varmıs, benım ıshal ve bulantı yok dıyınce aklıma demır ılacı geldı, o da yapabılıyormus, 4 gundur ıcıyorum bı kacgun ara verelım dedı, gecmezse kusma cuma gunu gıdıcem doktora
Sonrasında akşam yatmadan alın dedi
Cok sevindim canim sikinti olmamasina. Doguma kadar calismazsin bence rapor verir doktor. Ben 32 ye kadar calisabilirim diye dusunuyordum. Doktor sanci olayindan sonra, calisamazsin dedi. Kime gidersen git sana heyet verir artik dedi. Pazartesi 1 aylik heyet verdi. 1 aylik daha verecek sonrasinda. Bebeklerimiz saglikli olsun insallah da biz yatalim. Insallah zamaninda saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiziEvdeyim :) 3 hafta gecti serklaj uzerinden. Bugun kontrolde de cok iyi konustu doktor. Açılmayı zamaninda fark ettik, direkten donduk dedi. Artik en riskli donem gecti diyebiliriz dedi :) zaten 26 haftalik oldular, erken dogsalar bile bu bebekler eve gider dedi. Cok sevincliyim
Ama raporumu uzatti evde yatisa devam yine de.
Balık yağı da mide bulantısı yapıyor canım o yapmış olabilirMagnezyum ile demir ilacı içilebilir mi aynı anda. Bugün benden demir ilacına başladım bide omegaya. Omega sanki böyle ağzıma ağzıma geliyor zaten sırf bu yüzden sevmiyorum balık yemeyi. Normalde Hiç midem bulanmaz acaba demirden olabilir mi dedim bende
Hiç sevmiyorum ya kokusu tadı geliyor ağzıma. Neyse 3 ay kaldı diye düşünüyorum. Bide ben magnezyumumu ve omegayı çok pahalıya almışım ya. Magnezyuma 500 verdim omegayı 395 tl verdim. İnternetten baktı. İki katı fiyat vermişiz resmen. İçim acıdıBalık yağı da mide bulantısı yapıyor canım o yapmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?