2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok şükür canım

Heyet raporu mu çıkardı doktorun? Ben 40 gün raporumu doldurdum ama artık zorlanmaya başlıyorum sürekli oturduğum yerde çalışıyorum çok zor geliyor hareketsizlik. Heyet raporu çıkarır mı bilmiyorum doktorum..

Sohrab kerem ismini söyleyen sendin değil mi yanlış hatırlamıyorum inşallah çok unutkan oldum ben kerem ismini eşimin arkadaşı koydu o yüzden olmaz dedi

Kurtulmana sevındım canım

Kızlar bu arada ben yıne kustum, tüm hamılelık boyunca dun vebugun olmak uzere toplam ıkı kere kustum. Doktora yazdım bu ara ıshal bulantı kusma salgjnı varmıs, benım ıshal ve bulantı yok dıyınce aklıma demır ılacı geldı, o da yapabılıyormus, 4 gundur ıcıyorum bı kacgun ara verelım dedı, gecmezse kusma cuma gunu gıdıcem doktora
Sonrasında akşam yatmadan alın dedi

Geçmiş olsun canım ya dikkat et

E tmm sebep sekerse suan onu kontrol altinda tutmak Allahin izniyle cok daha kolay olur. Genetik olmasin da o sıkıntı sonucta.

Anladım yavrum.. En iyisini yaparsın Zeynep Kamil kalabalık olsa da en iyi doktorlar orda ya

Bir de uykuluydum ne olduğunu şaşırdım açıkçası
Hamileyken kocalarımıza sırtımızı dönmemiz lazım bence
Bende tezgaha çarpıyorum

Hamileyken kocalarımıza sırtımızı dönmemiz lazım bence

Bende tezgaha çarpıyorum
Sırtı dönüktü bende sırt üstü yatıyordum en son öyleydi keşke onu dönük olsaydı çarpmazdi bir de o gün ben rüya cok gördüm dedi belki o yüzdendir. Bazen bende rüya görürken eşim uyandırıyor farkedip ya konuşuyorum ya da değişik ses çıkarıyorum

Magnezyum ile demir ilacı içilebilir mi aynı anda. Bugün benden demir ilacına başladım bide omegaya. Omega sanki böyle ağzıma ağzıma geliyor zaten sırf bu yüzden sevmiyorum balık yemeyi. Normalde Hiç midem bulanmaz acaba demirden olabilir mi dedim bende

Cok sevindim canim sikinti olmamasina. Doguma kadar calismazsin bence rapor verir doktor. Ben 32 ye kadar calisabilirim diye dusunuyordum. Doktor sanci olayindan sonra, calisamazsin dedi. Kime gidersen git sana heyet verir artik dedi. Pazartesi 1 aylik heyet verdi. 1 aylik daha verecek sonrasinda. Bebeklerimiz saglikli olsun insallah da biz yatalim. Insallah zamaninda saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Balık yağı da mide bulantısı yapıyor canım o yapmış olabilir

Balık yağı da mide bulantısı yapıyor canım o yapmış olabilir
Hiç sevmiyorum ya kokusu tadı geliyor ağzıma. Neyse 3 ay kaldı diye düşünüyorum. Bide ben magnezyumumu ve omegayı çok pahalıya almışım ya. Magnezyuma 500 verdim omegayı 395 tl verdim. İnternetten baktı. İki katı fiyat vermişiz resmen. İçim acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…